ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 33 of 50 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 33 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by jalnirajko 19/1/2017, 21:51

ova sezona mi je prečudna. optužnice pršte svakih metar dana. uskok javno objavljuje izjave svjedoka, mamić je nit vrit nit mimo, pola bojsa ide na tekme i veseli se , pola nema, opozicija je sad nestala kad bi trebala biti najbrojnija, dolaze stare ispičuture pod pokroviteljstvom ZM-a. ak je ZM prije izvlačio lovu meni se sad čini da se to njemu i dalje dopušta i da svi sad izvlače lovu van, da postoji neki viši plan da se sjebe dinamo do kraja kak i cibona. zašto i zbog čega ne znam i tko to točnos toji iza toga

jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 19/1/2017, 21:53

Zeko wrote:
jalnirajko wrote:vratite još pijanaca i staraca. bolje se roga riješiti da bi plačali ove propalitete  :facepalm
Nemoj biti jalan jalnirajko. Bar budeš sad imal kaj gledati na tekmama,
njegova karijera nakon dinama je najbolji pokazatelj kaj bu imal sad gledat na tekmama  :coffee
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Zeko 19/1/2017, 22:04

jalnirajko wrote:
Zeko wrote:
jalnirajko wrote:vratite još pijanaca i staraca. bolje se roga riješiti da bi plačali ove propalitete  :facepalm
Nemoj biti jalan jalnirajko. Bar budeš sad imal kaj gledati na tekmama,
njegova karijera nakon dinama je najbolji pokazatelj kaj bu imal sad gledat na tekmama  :coffee
A gle, s obzirom da jesenas, pogotovo u Zagrebu, nismo gledali apsolutno ništa, gore nemre biti. A sa Sammirom bude sigurno bolje, pa baš da mu je radijus kretanja k'o Niki Kranjčaru. U svemu tome moraš biti i malo praznovjeran, jer Sammir u 7 godina igranja u Dinamu ima 7 tiitula prvaka. Zakaj nebi imal i 8 u 8 godina ?

Last edited by Zeko on 19/1/2017, 22:08; edited 1 time in total
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by nowitzki 19/1/2017, 22:06

jalnirajko wrote:ova sezona mi je prečudna. optužnice pršte svakih metar dana. uskok javno objavljuje izjave svjedoka, mamić je nit vrit nit mimo, pola bojsa ide na tekme i veseli se , pola nema, opozicija je sad nestala kad bi trebala biti najbrojnija, dolaze stare ispičuture pod pokroviteljstvom ZM-a. ak je ZM prije izvlačio lovu meni se sad čini da se to njemu i dalje dopušta i da svi sad izvlače lovu van, da postoji neki viši plan da se sjebe dinamo do kraja kak i cibona. zašto i zbog čega ne znam i tko to točnos toji iza toga
KGK
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by sitting_bull 19/1/2017, 23:04

sammir nije bezvezni igrač.
točno je kako je imao svojih trenutaka, ali je isto tako točno kako ono što je imao u dinamu nije mogao ni sa čime uspoređivati.

nakon španjolske i kine vjerojatno je shvatio što je imao u dinamu i kako su njegovi neki ispadi i zahtjevi bili pretjerani.
također je shvatio kako nije u šoldima sve.
ukoliko je bio dovoljno pametan da ne spiska lovu koju je zaradio on je sebe osigurao i sve dalje mu je bonus pa zašto taj bonus ne bi imao tamo gdje mu je bilo ne samo dobro, nego najbolje ako se izuzme kineska količina love.

cijenim kako će sammir ovo proljeće biti prevaga u borbi za titulu, ono malo što je nedostajalo da se pobijede i rijeka i hajduk u Maksimiru.
dobra je stvar što će proći turski dio priprema.
još samo da ademi dobije pravo igranja, njega čekamo...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 19/1/2017, 23:56

muckodjubre wrote:kako god,čak ni ti amper ne možeš negirati činjenicu da se sammir radi dinama odrekao 5M jer je mogao ostati tamo,drkati i uzeti 5M više...

da je neki hajdukovac to napravio,odrekao se 5M da dođe u hajduk, drugačije bi pisao i to bi bilo najbitnije u cijeloj priči...
Ha, to bi tada bila ljubav ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2017, 00:00

amper1950 wrote:A znači kad raskineš ugovor s nekim, to nije besplatno puštanje nego si zaradija njegovu plači:roflrofl: :roflrofl

Ostaje činjenica da su ga imali kome prodati, to bi napravili jer ipak su u njega uložili pristojan novac. 5 miljuna eura odšteta+ plača koju je ima, za uzvrat dobili malo na terenu i ništa novca :roflrofl :roflrofl
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2017, 00:01

Na koliko je godina dobio ugovor u Dinamu, koliko ima u Dinamu, jeli ima odštetu od kineza, ja ništa ne znam. Kad bi zna takve podatke onda bi moga pričati. Ovako... Nagađanja.[/quote]
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 20/1/2017, 00:10

amper1950 wrote:

ja ništa ne znam. Kad bi zna 
No hajde. Konačno.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2017, 00:12

amper1950 wrote:

Na koliko je godina dobio ugovor u Dinamu, koliko ima u Dinamu, jeli ima odštetu od kineza, ja ništa ne znam. Kad bi zna takve podatke onda bi moga pričati. Ovako... Nagađanja.
[/quote]

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 20/1/2017, 00:13

Zeko wrote:
amper1950 wrote:

ja ništa ne znam. Kad bi zna 
No hajde. Napokon.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2017, 00:15

Kinezi ništa nisu zaradili na sammiru. Zaradiš lovu koja ti sjedne na račun, a njima nije aposlutno ništa sjelo od sammira nego su spriječili da im još ne odleprša s računa (a nije im malo odlepršalo ako uzmeš odštetu i njegovu plaču, mislim 2 godine) . Zauzvrat su dobili malo i ništa...

Sad koliko su to spriječili, to službeno ne znamo, možemo samo redikula zamoliti da buba brojke... :roflrofl :roflrofl

Last edited by amper1950 on 20/1/2017, 00:16; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2017, 00:15

amper1950 wrote:

Na koliko je godina dobio ugovor u Dinamu, koliko ima u Dinamu, jeli ima odštetu od kineza, ja ništa ne znam. Kad bi zna takve podatke onda bi moga pričati. Ovako... Nagađanja.
[/quote]
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 20/1/2017, 00:37

amper1950 wrote:

[/quote]
Ali ovo znaš:
"Nitko ga drugi nije kupio jer nije bilo ponuda. Kinezi imaju para, ali nisu toliko ludi da ga nebi radije prodali nego besplatno raskidali ugovor s njim. Uostalom, Sammira su zadnji pola godine ionako posudili u jedan slabiji klub koji je ispa u drugu kinesku ligu."
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2017, 01:12

sat2 wrote:
amper1950 wrote:

Ali ovo znaš:
"Nitko ga drugi nije kupio jer nije bilo ponuda. Kinezi imaju para, ali nisu toliko ludi da ga nebi radije prodali nego besplatno raskidali ugovor s njim. Uostalom, Sammira su zadnji pola godine ionako posudili u jedan slabiji klub koji je ispa u drugu kinesku ligu."[/quote]

Ti misliš da bi kinezi raskidali ugovor s njim, a da imaju ponudu od primjerice 5-6 miljuna eura kolika mu je godišnjaplača? :roll Nitko nije toliko lud, a nisam baš vidija da itko išta nudi za Sammira,nigdi se nije spominjalo...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2017, 05:34

sitting_bull wrote:mentor i mentorov filho sve znaju o sammiru. znaju više o sammiru, nego o mariju maloči i mirku hrgoviću.  

bit će im ostao u lijepom sjećanju...
Ajde, o Mirku znam vise nego o Sammiru...
Bar to mi nemoj uzet...
:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2017, 05:37

(Y)
Koji promašaj Dinamove struke...
Ili je svjesno pranje love...
Jos Zvekan kaže da ce bit najplaceniji, lol...
Vise vridi crno ispod nokta malog Roga nego cili Dammir...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 20/1/2017, 10:02

Pise da ce potpisati na 2g za 1M godisnje...u kini bi za 1g zaradio 6.5

Dinamo Zagreb - Page 33 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 33 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 33 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by muckodjubre 20/1/2017, 10:05

Bivši reprezentativac Hrvatske i povratnik u redove Dinama Sammir zarađivat će, kako saznajemo, milijun eura godišnje, a ugovor je potpisan na dvije godine s opcijom produženja na još jednu.

Dinamo Zagreb - Page 33 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 33 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 33 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2017, 10:05

muckodjubre wrote:Pise da ce potpisati na 2g za 1M godisnje...u kini bi za 1g zaradio 6.5

Je piše,a kad je Dinamu u pitanju nikad ne znaš ima li koji tajni račun, koja tajna firma na šta ja znam Brunejima gdje operu koji miljunčić ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2017, 10:25

No da završim tu priču sammir, ja ne mogu virovati da neki svršavaju kao na njegov potez: odrekao se miljuna da se vrati u Dinamo. Pa vi stvarno u to vjerujete?

Postavili ste mi pitanje da se tako Ibričić odrekne i vrati u Hajduk,eto odgovori ću vam: to bi naravno pohvalio. No da se vrati netko poput sammira, čovjeka koji se toliko puta popišao po klubu, svojim ponašanjem pokaza da ne poštuje ni klub ni grad koji mu je dao sve, da sam navijač Dinama ne da nebi pohvalio nego bi bio protiv da se takav ikad vrati u klub po bilo kojim uvjetima.

S tim da, kao šta sam reka, nema nikakvih službenih informacija ni o raskidu ugovora s kinezima, ni o plači u Dinamu kao ni eventualnim bonusima koje igrač imao i u svom prvom mandatu u Dinamu.

Na kraju, pustite bolesne kinezi, za plaču koja se spominje tu (a ni to nema službeno, ali sigurno nije manja od miljun eura) Sammir mora biti najbolji igrač, mora rješavati utakmice ili biti prevaga kao što je to u zadnje vrime jedan Soudani. Jeli to može igrač koji je nedavno ispao iz kineske prve lige koji sigurno Zagreb više voli noću nego danju, nisam baš siguran. I onda ako ne bude ispunija očekivanja, onda će ga pojedina ekipica braniti jer kao ipak se on odrekao velikih novaca da dođe u "svoj" Dinamo iz velike ljubavi. Moš misliti...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 33 of 50 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics