ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 10 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by sat2 15/12/2016, 10:59

fridrih_niche wrote:Ne, nego realno opisujem tvoje 'blagostanje'...
A ti opet opali spin o Hajduku, to i očekujem...
Naravno da ne očekujem da mi kontriraš argumentima na ono sta san napisa...
:D
Hajduk propada, dužan je ko Grčka, preuzimaju ga stranci, treneri traže lovu za igrače, imaju privilegirane menađere, navijači ovisnici i huligani.
Hajde mi "kontriraj argumentima"!

sat2

2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 15/12/2016, 11:07

sat2 wrote:
Za što će mu argumenti?
Titule zaslužene, navijači nisu potjerani, nema satelitskih klubova, što sa ljudima u crnom (?)- zna se tko trguje sa njima i ostaje dužan, nema pranja love ... jedino stoji ... najgora momčad LP!
:D :D :D

Dinamo Zagreb - Page 10 Images?q=tbn:ANd9GcRNewwjrQZHDOGjh0kYqzf7ov2foCUBnKSXQtyaofoZOx6PwSxP

Dinamo-Lokomotiva...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 15/12/2016, 11:13

amper1950 wrote:
sat2 wrote:
Za što će mu argumenti?
Titule zaslužene, navijači nisu potjerani, nema satelitskih klubova, što sa ljudima u crnom (?)- zna se tko trguje sa njima i ostaje dužan, nema pranja love ... jedino stoji ... najgora momčad LP!

Dinamo Zagreb - Page 10 Images?q=tbn:ANd9GcRNewwjrQZHDOGjh0kYqzf7ov2foCUBnKSXQtyaofoZOx6PwSxP

Dinamo-Lokomotiva...  ;)
Hvala ... nije mi se dalo stavljati slike.
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 15/12/2016, 11:14

sat2 wrote:
Hajduk propada, dužan je ko Grčka, preuzimaju ga stranci, treneri traže lovu za igrače, imaju privilegirane menađere, navijači ovisnici i huligani.
Evo ja ću kontrirati.

Sve netočno.

1. Hajdukova financijska situacija nikad bolja u zadnjih 6-7 godina. Poslovanje uredno, ova godina financijski u plusu, ne duguje se radnoj zajednici, čak se vrača gradu što je podmirija kredi - kroz ulaganje u infrastrukturu što je inaće obaveza grada.
2. Nikakvi stranci ne preuzimaju Hajduk, upravo suprotno NH postaje drugi največi dioničar Hajduka, uz grad Split.
3. Treneri ne traže lovu za igrače
4. Nema privilegiranih menađera, od 10 igrača dovedenih bez ovog lita, jedan došao bez posredstvom menađera, ostalih 9 - 9 razliitih menađera.
5. Navijači ovisnici i huligani? Možda dio, ali ipak večinski dio ozbiljan jer je Torcida ozbiljna organizacija iz koje je stvorena udruga NH koja je spasila klubi, a i sama organizacija Torcida dokazuje svoju ozbiljnost u brojnim projektima tipa Torcida kup, osnivanje boksačkog kluba, izvedba brojnih koreografija na utakmicama koje nisu nimalo jednostavne...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/12/2016, 11:18

sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:
Za što će mu argumenti?

Dinamo-Lokomotiva...  ;)
Satelitski klubovi?

Dinamo Zagreb - Page 10 600600p508EDNmain16764Edomadafa

Dinamo Zagreb - Page 10 Rijeka_dinamo25-280713armada

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 15/12/2016, 11:46

amper1950 wrote:
sat2 wrote:
Evo ja ću kontrirati.

Sve netočno.

1. Hajdukova financijska situacija nikad bolja u zadnjih 6-7 godina. Poslovanje uredno, ova godina financijski u plusu, ne duguje se radnoj zajednici, čak se vrača gradu što je podmirija kredi - kroz ulaganje u infrastrukturu što je inaće obaveza grada.
2. Nikakvi stranci ne preuzimaju Hajduk, upravo suprotno NH postaje drugi največi dioničar Hajduka, uz grad Split.
4. Nema privilegiranih menađera, od 10 igrača dovedenih bez ovog lita, jedan došao bez posredstvom menađera, ostalih 9 - 9 razliitih menađera.
5. Navijači ovisnici i huligani? Možda dio, ali ipak večinski dio ozbiljan jer je Torcida ozbiljna organizacija iz koje je stvorena udruga NH koja je spasila klubi, a i sama organizacija Torcida dokazuje svoju ozbiljnost u brojnim projektima tipa Torcida kup, osnivanje boksačkog kluba, izvedba brojnih koreografija na utakmicama koje nisu nimalo jednostavne...  ;)
Sve sami argumenti ....
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 15/12/2016, 11:47

amper1950 wrote:
sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:
Za što će mu argumenti?

Dinamo-Lokomotiva...  ;)
Satelitski klubovi?

Dinamo Zagreb - Page 10 600600p508EDNmain16764Edomadafa

Dinamo Zagreb - Page 10 Rijeka_dinamo25-280713armada

Gdje samo nađeš tako neoborive "argumente"?
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 15/12/2016, 11:50

sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:
Evo ja ću kontrirati.

Sve netočno.

Sve sami argumenti ....
A šta da zalipim, službeno tko je kojem igraču menađer ili par da je NH postao dioničar s cca 25 % dionica?  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/12/2016, 11:53

sat2 wrote:
amper1950 wrote:

Oćeš reći da Lokomotiva ko druga momčad nije ušla u prvu ligu? Oćeš reći da Dinamo nije dava Rijeci besplatno igrače (igrače koji su imali neku vrijednost)?  :D U kojoj to državi i ligi klub daje besplatno igrače nekome ko bi  mu triba biti rival? :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/12/2016, 12:33

Ne da mi se uopće elaborirat moj točni opis Dinamova 'blagostanja'...
Od forumskih navijača Dinama niti ne očekujen da imaju ispravan uvid u HNL, HNS, Dinamo i slične malignosti našeg baluna...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/12/2016, 12:46

fridrih_niche wrote:Ne da mi se uopće elaborirat moj točni opis Dinamova 'blagostanja'...
Od forumskih navijača Dinama niti ne očekujen da imaju ispravan uvid u HNL, HNS, Dinamo i slične malignosti našeg baluna...
;)
Game set match...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 15/12/2016, 13:06

Kažu Lolek i Bolek.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 15/12/2016, 13:17

fridrih_niche wrote:Ništa od Dinama i pojačanja, zaduženiji ste vise od nas...
Ča se babi htilo, to se babi snilo...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 15/12/2016, 16:02

amper1950 wrote:
sat2 wrote:
amper1950 wrote:

:D:
Oćeš reći da Lokomotiva ko druga momčad nije ušla u prvu ligu? Oćeš reći da Dinamo nije dava Rijeci besplatno igrače (igrače koji su imali neku vrijednost)?  :D: U kojoj to državi i ligi klub daje besplatno igrače nekome ko bi  mu triba biti rival? :D:
oćeš reći kako to tadašnji propisi nisu dozvoljavali?

oćeš reći kako vam je to odmah smetalo, ili oćeš reći kako vam je počelo smetati tek kad više nista imali druge izgovore za brutalnu dominaciju dinama?

oćeš reći kako današnji odnosi dinama i lokomotive nisu prema postojećim propisima?

oćeš ti puno toga raći kako bi opravdao eksperimente u hajduku, ali vaša nesposobnost i nestručnost ubija vas iznutra.
jedino što još imate je navijački dišpet kako bi barem po nečemu hajduk sličio na klub.
međutim, i dišpet ima rok trajanja...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 15/12/2016, 16:23

sitting_bull wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:
amper1950 wrote:

Oćeš reći da Lokomotiva ko druga momčad nije ušla u prvu ligu? Oćeš reći da Dinamo nije dava Rijeci besplatno igrače (igrače koji su imali neku vrijednost)?  :D U kojoj to državi i ligi klub daje besplatno igrače nekome ko bi  mu triba biti rival? :D
oćeš reći kako to tadašnji propisi nisu dozvoljavali?

oćeš reći kako vam je to odmah smetalo, ili oćeš reći kako vam je počelo smetati tek kad više nista imali druge izgovore za brutalnu dominaciju dinama?

oćeš reći kako današnji odnosi dinama i lokomotive nisu prema postojećim propisima?

oćeš ti puno toga raći kako bi opravdao eksperimente u hajduku, ali vaša nesposobnost i nestručnost ubija vas iznutra.
jedino što još imate je navijački dišpet kako bi barem po nečemu hajduk sličio na klub.
međutim, i dišpet ima rok trajanja...
Ili kada je Lokomotiva postala konkurent Hajduku?
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 15/12/2016, 16:33

sat2 wrote:
:D Jeli sad konkurent?  :D

Ja sam od prvog dana na starom forumu pisa o tome... Pa sad...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 15/12/2016, 16:48

amper1950 wrote:
sat2 wrote:

Je li sada odnos Lokomotive i Dinama po Zakonu?
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Zeko 15/12/2016, 19:34

Uvijek je i bio po zakonu. U čemu je problem ? Pa Lokomotiva je stariji klub od Dinama. Lokomotiva nikad nije bila II ekipa Dinama. Druga je stvar kaj su razna piskarala lamentirala o tome, jer je dosta igrača Dinama tamo bilo na posudbi, a određeni broj tulavih dalmatinaca je to prihvatio zdravo za gotovo i to sa nekoliko godina otklona. Uostalom, jebeš takve klubove koji su u strahu od II ekipe Dinama, kako nazivaju Lokomotivu. Kak' se onda tek boje I ekipe Dinama ?   Basketball
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 15/12/2016, 22:19

sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:

Je li sada odnos Lokomotive i Dinama po Zakonu?
Po kojem zakonu? :D Po zakonu HNS-a koji sam nije ustrojen po zakonu.  ;)

Po zakonu nisi smija biti malo udruga građana,malo šdd (kako koju godinu prdne) i tako se prijavljivati za natjecanje, pa su opet neki imali takav privilegij...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 15/12/2016, 22:49

Nikako glupan da shvati da Croatia nije preoblikovana u šdd, jer Zakona o športskim dioničkim društvima tada nije ni bilo, već u dioničko društvo i to prema tada postojećem i važećem Zakonu o dioničkim društvima. I nikakvog problema nije bilo jedno vrijeme djelovati kao dioničko društvo, a jedno vrijeme kao udruga građana i obrnuto. Uostalom, to možeš i sada, ugasiš športsko dioničko društvo, radi stečaja ili bilo čega drugoga, nakon toga ponovo nastane udruga građana i voziš dalje "bez ikih problema".
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 16/12/2016, 05:49

Tommy Ramone wrote:
fridrih_niche wrote:Ništa od Dinama i pojačanja, zaduženiji ste vise od nas...
Ča se babi htilo, to se babi snilo...
Možeš šta oces al ne koliko oces...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next