Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Hajduk propada, dužan je ko Grčka, preuzimaju ga stranci, treneri traže lovu za igrače, imaju privilegirane menađere, navijači ovisnici i huligani.fridrih_niche wrote:Ne, nego realno opisujem tvoje 'blagostanje'...
A ti opet opali spin o Hajduku, to i očekujem...
Naravno da ne očekujem da mi kontriraš argumentima na ono sta san napisa...
:D
Hajde mi "kontriraj argumentima"!
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
sat2 wrote:
Za što će mu argumenti?
Titule zaslužene, navijači nisu potjerani, nema satelitskih klubova, što sa ljudima u crnom (?)- zna se tko trguje sa njima i ostaje dužan, nema pranja love ... jedino stoji ... najgora momčad LP!
Dinamo-Lokomotiva...
Guest- Guest
Hvala ... nije mi se dalo stavljati slike.amper1950 wrote:sat2 wrote:
Za što će mu argumenti?
Titule zaslužene, navijači nisu potjerani, nema satelitskih klubova, što sa ljudima u crnom (?)- zna se tko trguje sa njima i ostaje dužan, nema pranja love ... jedino stoji ... najgora momčad LP!
Dinamo-Lokomotiva...
sat2-
2015-09-28
Evo ja ću kontrirati.sat2 wrote:
Hajduk propada, dužan je ko Grčka, preuzimaju ga stranci, treneri traže lovu za igrače, imaju privilegirane menađere, navijači ovisnici i huligani.
Sve netočno.
1. Hajdukova financijska situacija nikad bolja u zadnjih 6-7 godina. Poslovanje uredno, ova godina financijski u plusu, ne duguje se radnoj zajednici, čak se vrača gradu što je podmirija kredi - kroz ulaganje u infrastrukturu što je inaće obaveza grada.
2. Nikakvi stranci ne preuzimaju Hajduk, upravo suprotno NH postaje drugi največi dioničar Hajduka, uz grad Split.
3. Treneri ne traže lovu za igrače
4. Nema privilegiranih menađera, od 10 igrača dovedenih bez ovog lita, jedan došao bez posredstvom menađera, ostalih 9 - 9 razliitih menađera.
5. Navijači ovisnici i huligani? Možda dio, ali ipak večinski dio ozbiljan jer je Torcida ozbiljna organizacija iz koje je stvorena udruga NH koja je spasila klubi, a i sama organizacija Torcida dokazuje svoju ozbiljnost u brojnim projektima tipa Torcida kup, osnivanje boksačkog kluba, izvedba brojnih koreografija na utakmicama koje nisu nimalo jednostavne...
Guest- Guest
Satelitski klubovi?sat2 wrote:Hvala ... nije mi se dalo stavljati slike.amper1950 wrote:sat2 wrote:
Za što će mu argumenti?
Dinamo-Lokomotiva...
Guest- Guest
Sve sami argumenti ....amper1950 wrote:Evo ja ću kontrirati.sat2 wrote:
Hajduk propada, dužan je ko Grčka, preuzimaju ga stranci, treneri traže lovu za igrače, imaju privilegirane menađere, navijači ovisnici i huligani.
Sve netočno.
1. Hajdukova financijska situacija nikad bolja u zadnjih 6-7 godina. Poslovanje uredno, ova godina financijski u plusu, ne duguje se radnoj zajednici, čak se vrača gradu što je podmirija kredi - kroz ulaganje u infrastrukturu što je inaće obaveza grada.
2. Nikakvi stranci ne preuzimaju Hajduk, upravo suprotno NH postaje drugi največi dioničar Hajduka, uz grad Split.
4. Nema privilegiranih menađera, od 10 igrača dovedenih bez ovog lita, jedan došao bez posredstvom menađera, ostalih 9 - 9 razliitih menađera.
5. Navijači ovisnici i huligani? Možda dio, ali ipak večinski dio ozbiljan jer je Torcida ozbiljna organizacija iz koje je stvorena udruga NH koja je spasila klubi, a i sama organizacija Torcida dokazuje svoju ozbiljnost u brojnim projektima tipa Torcida kup, osnivanje boksačkog kluba, izvedba brojnih koreografija na utakmicama koje nisu nimalo jednostavne...
sat2-
2015-09-28
Gdje samo nađeš tako neoborive "argumente"?amper1950 wrote:Satelitski klubovi?sat2 wrote:Hvala ... nije mi se dalo stavljati slike.amper1950 wrote:sat2 wrote:
Za što će mu argumenti?
Dinamo-Lokomotiva...
sat2-
2015-09-28
A šta da zalipim, službeno tko je kojem igraču menađer ili par da je NH postao dioničar s cca 25 % dionica?sat2 wrote:Sve sami argumenti ....amper1950 wrote:Evo ja ću kontrirati.sat2 wrote:
Sve netočno.
Guest- Guest
Oćeš reći da Lokomotiva ko druga momčad nije ušla u prvu ligu? Oćeš reći da Dinamo nije dava Rijeci besplatno igrače (igrače koji su imali neku vrijednost)? U kojoj to državi i ligi klub daje besplatno igrače nekome ko bi mu triba biti rival?sat2 wrote:Gdje samo nađeš tako neoborive "argumente"?amper1950 wrote:
Guest- Guest
Ne da mi se uopće elaborirat moj točni opis Dinamova 'blagostanja'...
Od forumskih navijača Dinama niti ne očekujen da imaju ispravan uvid u HNL, HNS, Dinamo i slične malignosti našeg baluna...
;)
Od forumskih navijača Dinama niti ne očekujen da imaju ispravan uvid u HNL, HNS, Dinamo i slične malignosti našeg baluna...
;)
Guest- Guest
Game set match...fridrih_niche wrote:Ne da mi se uopće elaborirat moj točni opis Dinamova 'blagostanja'...
;)
Guest- Guest
Kažu Lolek i Bolek.
Zeko-
2015-08-26
Ča se babi htilo, to se babi snilo...fridrih_niche wrote:Ništa od Dinama i pojačanja, zaduženiji ste vise od nas...
Guest- Guest
oćeš reći kako to tadašnji propisi nisu dozvoljavali?amper1950 wrote:Oćeš reći da Lokomotiva ko druga momčad nije ušla u prvu ligu? Oćeš reći da Dinamo nije dava Rijeci besplatno igrače (igrače koji su imali neku vrijednost)? :D: U kojoj to državi i ligi klub daje besplatno igrače nekome ko bi mu triba biti rival? :D:sat2 wrote:Gdje samo nađeš tako neoborive "argumente"?amper1950 wrote:
:D:
oćeš reći kako vam je to odmah smetalo, ili oćeš reći kako vam je počelo smetati tek kad više nista imali druge izgovore za brutalnu dominaciju dinama?
oćeš reći kako današnji odnosi dinama i lokomotive nisu prema postojećim propisima?
oćeš ti puno toga raći kako bi opravdao eksperimente u hajduku, ali vaša nesposobnost i nestručnost ubija vas iznutra.
jedino što još imate je navijački dišpet kako bi barem po nečemu hajduk sličio na klub.
međutim, i dišpet ima rok trajanja...
sitting_bull-
2015-09-28
Ili kada je Lokomotiva postala konkurent Hajduku?sitting_bull wrote:oćeš reći kako to tadašnji propisi nisu dozvoljavali?amper1950 wrote:Oćeš reći da Lokomotiva ko druga momčad nije ušla u prvu ligu? Oćeš reći da Dinamo nije dava Rijeci besplatno igrače (igrače koji su imali neku vrijednost)? U kojoj to državi i ligi klub daje besplatno igrače nekome ko bi mu triba biti rival?sat2 wrote:Gdje samo nađeš tako neoborive "argumente"?amper1950 wrote:
oćeš reći kako vam je to odmah smetalo, ili oćeš reći kako vam je počelo smetati tek kad više nista imali druge izgovore za brutalnu dominaciju dinama?
oćeš reći kako današnji odnosi dinama i lokomotive nisu prema postojećim propisima?
oćeš ti puno toga raći kako bi opravdao eksperimente u hajduku, ali vaša nesposobnost i nestručnost ubija vas iznutra.
jedino što još imate je navijački dišpet kako bi barem po nečemu hajduk sličio na klub.
međutim, i dišpet ima rok trajanja...
sat2-
2015-09-28
Jeli sad konkurent?sat2 wrote:
Ili kada je Lokomotiva postala konkurent Hajduku?
Ja sam od prvog dana na starom forumu pisa o tome... Pa sad...
Guest- Guest
Je li sada odnos Lokomotive i Dinama po Zakonu?amper1950 wrote:Jeli sad konkurent?sat2 wrote:
sat2-
2015-09-28
Uvijek je i bio po zakonu. U čemu je problem ? Pa Lokomotiva je stariji klub od Dinama. Lokomotiva nikad nije bila II ekipa Dinama. Druga je stvar kaj su razna piskarala lamentirala o tome, jer je dosta igrača Dinama tamo bilo na posudbi, a određeni broj tulavih dalmatinaca je to prihvatio zdravo za gotovo i to sa nekoliko godina otklona. Uostalom, jebeš takve klubove koji su u strahu od II ekipe Dinama, kako nazivaju Lokomotivu. Kak' se onda tek boje I ekipe Dinama ?
Zeko-
2015-08-26
Po kojem zakonu? Po zakonu HNS-a koji sam nije ustrojen po zakonu.sat2 wrote:Je li sada odnos Lokomotive i Dinama po Zakonu?amper1950 wrote:Jeli sad konkurent?sat2 wrote:
Po zakonu nisi smija biti malo udruga građana,malo šdd (kako koju godinu prdne) i tako se prijavljivati za natjecanje, pa su opet neki imali takav privilegij...
Guest- Guest
Nikako glupan da shvati da Croatia nije preoblikovana u šdd, jer Zakona o športskim dioničkim društvima tada nije ni bilo, već u dioničko društvo i to prema tada postojećem i važećem Zakonu o dioničkim društvima. I nikakvog problema nije bilo jedno vrijeme djelovati kao dioničko društvo, a jedno vrijeme kao udruga građana i obrnuto. Uostalom, to možeš i sada, ugasiš športsko dioničko društvo, radi stečaja ili bilo čega drugoga, nakon toga ponovo nastane udruga građana i voziš dalje "bez ikih problema".
Zeko-
2015-08-26
Možeš šta oces al ne koliko oces...Tommy Ramone wrote:Ča se babi htilo, to se babi snilo...fridrih_niche wrote:Ništa od Dinama i pojačanja, zaduženiji ste vise od nas...
;)
Guest- Guest
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50