Štrahe: Zbog čega smo protiv NATO bombardovanja 1999.
Page 15 of 20
Page 15 of 20 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20
Re: Štrahe: Zbog čega smo protiv NATO bombardovanja 1999.
Koji moj boldaš? Valjda nisi siguran u svoja sranja pa da pojačaš utisak.govinda wrote:Vazal katolickom kralju. Znaci, poslije sluzenja islamski vladarima sluzio je katolickim vladarima e da bi na kraju postao pravoslavni svetac. Malo uvrnuto...dzango wrote:Znači ugarski vazal a ne katolički. Nije vazal crkvi već državi.govinda wrote:Ugarska je tada, kao i sada, bila katolicka zemlja a Stefan je bio vazal jednom katoliku. Sta ti tu nije jasno?dzango wrote:Koja je to država po imenu Katolička da bude njen vazal?govinda wrote:Dzango, objasnio si da je Stefan morao biti turski vazal jer su bili jaci. Ok, a zasto je Strefan bio katolicki vazal u vrijeme kada je Turska, poslije Bajazitove smrti, bila u gradjanskom ratu?
Ajde još jednom za Bosanca koji je malo sporiji. Nije bio katolički već ugarski vazal. Ti ovo sačuvaj negde pa vežbaj kada budeš imao vremena.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Zemun, Gornj grad, stalna adresa. Kilometar od stadiona Zemuna i nekoliko od Gardoša.govinda wrote:Dzango je s Novog Beograda, nema on nikakve veze sa Zemunom...michaellcmacha wrote:pa nisi ti zemunac, ti si dotepenac u zemun... :)))dzango wrote:To jedino ako sam sebi razvalim nos. Srećom, nisam manit ko vi Bosanci.govinda wrote:Mislis, Zemun imaju Zemunci? Tebe Zemunci svaki put razvale kad gurnes nos u Zemun....dzango wrote:
Mi je imamo a vi je nemate. Imamo i Zemun a vi ga nemate.
To kada bi Zemun bio selo, onda možda.michaellcmacha wrote:da si zemunac onda bi znao za Lončariće... ;):))michaellcmacha wrote:pa nisi ti zemunac, ti si dotepenac u zemun... :)))dzango wrote:To jedino ako sam sebi razvalim nos. Srećom, nisam manit ko vi Bosanci.govinda wrote:Mislis, Zemun imaju Zemunci? Tebe Zemunci svaki put razvale kad gurnes nos u Zemun....dzango wrote:
Mi je imamo a vi je nemate. Imamo i Zemun a vi ga nemate.
Kako vam se da vec od jutros, jes da su velikosrbi mazohisti al ruzno je to ovako koristit.
omni-
2014-04-12
...dzango zvani zemunac...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sjedi, jedan. Kalvinizma nije bilo u doba Stefana. Ponovo u skolu i istoriju u ruke, mujezine.Eroo wrote:Mađari su i kalvinisti. Možda je taj Mađar bio kalvinist? Reci tako, pa makar i nije, lakše se probavi.govinda wrote:Ugarska je tada, kao i sada, bila katolicka zemlja a Stefan je bio vazal jednom katoliku. Sta ti tu nije jasno?dzango wrote:Koja je to država po imenu Katolička da bude njen vazal?govinda wrote:Dzango, objasnio si da je Stefan morao biti turski vazal jer su bili jaci. Ok, a zasto je Strefan bio katolicki vazal u vrijeme kada je Turska, poslije Bajazitove smrti, bila u gradjanskom ratu?
2016-11-17
I Ljuba Zemunac nije bio iz Zemuna već sa Zvezdare.vuksadinare wrote:...dzango zvani zemunac...
to ti je kao da kod nas neki domicilni ne zna za striegla, ili u povijesti za grgu tuškana.-... tak i lončarići u zemunu, nemoš biti iz zemuna a da ne znaš za njih... ;), aj dobro ako ništa bar znaš za Marka... ;)dzango wrote:To kada bi Zemun bio selo, onda možda.michaellcmacha wrote:da si zemunac onda bi znao za Lončariće... ;):))michaellcmacha wrote:pa nisi ti zemunac, ti si dotepenac u zemun... :)))dzango wrote:To jedino ako sam sebi razvalim nos. Srećom, nisam manit ko vi Bosanci.govinda wrote:
Mislis, Zemun imaju Zemunci? Tebe Zemunci svaki put razvale kad gurnes nos u Zemun....
2015-08-08
to onaj srbin.... :))))))))dzango wrote:I Ljuba Zemunac nije bio iz Zemuna već sa Zvezdare.vuksadinare wrote:...dzango zvani zemunac...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Još malo pa ćete me proglasiti i Isilovcem.dzango wrote:Ruka ruku mije. Odmah se javio dežurni ljubitelj Balija da ne ispadne posle da nije podržao.Eroo wrote:Ti besćutno širiš mržnju na ovim prostorima, zato će bidne rata, da znaš...govinda wrote:Dakle da vidimo, Ugari su vladali Beogradom, imenovali bana i Beograd zvali razlicitim majdarskim imenima. Dzango kaze da to nije istina. Bugari vladali gradom i dali mu bugarsko ime. Ni to nije istina. Turci vladali i prvo ga nazvali Dar AL Jihad, Kuća Džihada. Ni to nije istina. Beograd je bio srpska prestonica u doba Stefana Lazarevica, to je istina samo dzango zaboravi da je Stefan nakon sto je bio turski vazal postao ugarski vazal (volio taj srpski svetac da bude tudji vazal) pa dobio Ferehvar na koristenje. Kad je Stefan umro, Madjari ga vratili pod svoju upravu. I na kraju, Turisticka zajednica Beograda na svojim sluzbenim stranicama sve ovo napise, dzango napada turisticke vodice po Beogradu optuzujuci ih da su ustase. Patologija.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Je li ugarski kralj bio katolik? Jeste. Je li Bajazit bio musliman? Jeste. Znaci, taj tvoj svetac je bio sluga katolicima i muslimanima.dzango wrote:Koji moj boldaš? Valjda nisi siguran u svoja sranja pa da pojačaš utisak.govinda wrote:Vazal katolickom kralju. Znaci, poslije sluzenja islamski vladarima sluzio je katolickim vladarima e da bi na kraju postao pravoslavni svetac. Malo uvrnuto...dzango wrote:Znači ugarski vazal a ne katolički. Nije vazal crkvi već državi.govinda wrote:Ugarska je tada, kao i sada, bila katolicka zemlja a Stefan je bio vazal jednom katoliku. Sta ti tu nije jasno?dzango wrote:
Koja je to država po imenu Katolička da bude njen vazal?
Ajde još jednom za Bosanca koji je malo sporiji. Nije bio katolički već ugarski vazal. Ti ovo sačuvaj negde pa vežbaj kada budeš imao vremena.
2016-11-17
Meni su najbolje venecija, sent andreja i stara kapetanija. Do šarana mi je daleko.
crvenkasti-
2014-04-17
pa dobro što tebi smeta što je taj srpski svetac bio servilan i što je bio pobornik ekumene......:))govinda wrote:Je li ugarski kralj bio katolik? Jeste. Je li Bajazit bio musliman? Jeste. Znaci, taj tvoj svetac je bio sluga katolicima i muslimanima.dzango wrote:Koji moj boldaš? Valjda nisi siguran u svoja sranja pa da pojačaš utisak.govinda wrote:Vazal katolickom kralju. Znaci, poslije sluzenja islamski vladarima sluzio je katolickim vladarima e da bi na kraju postao pravoslavni svetac. Malo uvrnuto...dzango wrote:Znači ugarski vazal a ne katolički. Nije vazal crkvi već državi.govinda wrote:
Ugarska je tada, kao i sada, bila katolicka zemlja a Stefan je bio vazal jednom katoliku. Sta ti tu nije jasno?
2015-08-08
A stas kad Rusija nije tada postojala, da je bio bi zasigurno ruski lord.govinda wrote:Je li ugarski kralj bio katolik? Jeste. Je li Bajazit bio musliman? Jeste. Znaci, taj tvoj svetac je bio sluga katolicima i muslimanima.dzango wrote:Koji moj boldaš? Valjda nisi siguran u svoja sranja pa da pojačaš utisak.govinda wrote:Vazal katolickom kralju. Znaci, poslije sluzenja islamski vladarima sluzio je katolickim vladarima e da bi na kraju postao pravoslavni svetac. Malo uvrnuto...dzango wrote:Znači ugarski vazal a ne katolički. Nije vazal crkvi već državi.govinda wrote:
Ugarska je tada, kao i sada, bila katolicka zemlja a Stefan je bio vazal jednom katoliku. Sta ti tu nije jasno?
omni-
2014-04-12
Sa dvoglavim belim orlom oko vrata.michaellcmacha wrote:to onaj srbin.... :))))))))dzango wrote:I Ljuba Zemunac nije bio iz Zemuna već sa Zvezdare.vuksadinare wrote:...dzango zvani zemunac...
ma zanima me otkdu kod Srba ta izvrnuta mitologija...sveci i narodni junaci su im turski sluge ( Stefan Lazarevic i Kraljevic Marko) a najveci izdajnik covjek koji se jedini nastavio boriti protiv turaka i poslije kosovskog boja (Vuk Brankovic)..ne znam je li to od lose rakije ili lose droge ali sve im je naopako...michaellcmacha wrote:pa dobro što tebi smeta što je taj srpski svetac bio servilan i što je bio pobornik ekumene......:))govinda wrote:Je li ugarski kralj bio katolik? Jeste. Je li Bajazit bio musliman? Jeste. Znaci, taj tvoj svetac je bio sluga katolicima i muslimanima.dzango wrote:Koji moj boldaš? Valjda nisi siguran u svoja sranja pa da pojačaš utisak.govinda wrote:Vazal katolickom kralju. Znaci, poslije sluzenja islamski vladarima sluzio je katolickim vladarima e da bi na kraju postao pravoslavni svetac. Malo uvrnuto...dzango wrote:
Znači ugarski vazal a ne katolički. Nije vazal crkvi već državi.
2016-11-17
BIH- Bosanac i Hercegovac, dve srodne duše.Eroo wrote:Još malo pa ćete me proglasiti i Isilovcem.dzango wrote:Ruka ruku mije. Odmah se javio dežurni ljubitelj Balija da ne ispadne posle da nije podržao.Eroo wrote:Ti besćutno širiš mržnju na ovim prostorima, zato će bidne rata, da znaš...govinda wrote:Dakle da vidimo, Ugari su vladali Beogradom, imenovali bana i Beograd zvali razlicitim majdarskim imenima. Dzango kaze da to nije istina. Bugari vladali gradom i dali mu bugarsko ime. Ni to nije istina. Turci vladali i prvo ga nazvali Dar AL Jihad, Kuća Džihada. Ni to nije istina. Beograd je bio srpska prestonica u doba Stefana Lazarevica, to je istina samo dzango zaboravi da je Stefan nakon sto je bio turski vazal postao ugarski vazal (volio taj srpski svetac da bude tudji vazal) pa dobio Ferehvar na koristenje. Kad je Stefan umro, Madjari ga vratili pod svoju upravu. I na kraju, Turisticka zajednica Beograda na svojim sluzbenim stranicama sve ovo napise, dzango napada turisticke vodice po Beogradu optuzujuci ih da su ustase. Patologija.
2015-08-08
I održavao Srbe u najtežim trenutcima. Meni ne smeta. Neško kao da vama smeta.govinda wrote:Je li ugarski kralj bio katolik? Jeste. Je li Bajazit bio musliman? Jeste. Znaci, taj tvoj svetac je bio sluga katolicima i muslimanima.dzango wrote:Koji moj boldaš? Valjda nisi siguran u svoja sranja pa da pojačaš utisak.govinda wrote:Vazal katolickom kralju. Znaci, poslije sluzenja islamski vladarima sluzio je katolickim vladarima e da bi na kraju postao pravoslavni svetac. Malo uvrnuto...dzango wrote:Znači ugarski vazal a ne katolički. Nije vazal crkvi već državi.govinda wrote:
Ne moraš biti kurčevit da bi bio svetac. Ovde je reč o nepismenom Bosancu koji ne može u glavi da složi ko je čiji vazal i kako se to gleda.michaellcmacha wrote:pa dobro što tebi smeta što je taj srpski svetac bio servilan i što je bio pobornik ekumene......:))govinda wrote:Je li ugarski kralj bio katolik? Jeste. Je li Bajazit bio musliman? Jeste. Znaci, taj tvoj svetac je bio sluga katolicima i muslimanima.dzango wrote:Koji moj boldaš? Valjda nisi siguran u svoja sranja pa da pojačaš utisak.govinda wrote:Vazal katolickom kralju. Znaci, poslije sluzenja islamski vladarima sluzio je katolickim vladarima e da bi na kraju postao pravoslavni svetac. Malo uvrnuto...dzango wrote:
Znači ugarski vazal a ne katolički. Nije vazal crkvi već državi.
Još kada bi Bosanac razlikovao narodno predanje i mitologiju od istoriografije.govinda wrote:ma zanima me otkdu kod Srba ta izvrnuta mitologija...sveci i narodni junaci su im turski sluge ( Stefan Lazarevic i Kraljevic Marko) a najveci izdajnik covjek koji se jedini nastavio boriti protiv turaka i poslije kosovskog boja (Vuk Brankovic)..ne znam je li to od lose rakije ili lose droge ali sve im je naopako...michaellcmacha wrote:pa dobro što tebi smeta što je taj srpski svetac bio servilan i što je bio pobornik ekumene......:))govinda wrote:Je li ugarski kralj bio katolik? Jeste. Je li Bajazit bio musliman? Jeste. Znaci, taj tvoj svetac je bio sluga katolicima i muslimanima.dzango wrote:Koji moj boldaš? Valjda nisi siguran u svoja sranja pa da pojačaš utisak.govinda wrote:
Vazal katolickom kralju. Znaci, poslije sluzenja islamski vladarima sluzio je katolickim vladarima e da bi na kraju postao pravoslavni svetac. Malo uvrnuto...
Page 15 of 20 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20
Similar topics
» Srbi postali sterilni zbog Nato bombardovanja
» AfD : Nismo za Kosovo i protiv smo NATO intervencije 1999
» Lazanski optužio bivše države ex-yu,mađarsku,Rumunjsku,Albaniju za agresiju na Srbiju zbog davanja zračnog prostora NATO zrakoplovima 1999 godine..
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» ZBOG ČEGA DA SE UMILJAVAM HRVATIMA?! ZBOG 250.000 PROTERANIH SRBA?
» AfD : Nismo za Kosovo i protiv smo NATO intervencije 1999
» Lazanski optužio bivše države ex-yu,mađarsku,Rumunjsku,Albaniju za agresiju na Srbiju zbog davanja zračnog prostora NATO zrakoplovima 1999 godine..
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» ZBOG ČEGA DA SE UMILJAVAM HRVATIMA?! ZBOG 250.000 PROTERANIH SRBA?
Page 15 of 20