Štrahe: Zbog čega smo protiv NATO bombardovanja 1999.
Page 20 of 20
Page 20 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Štrahe: Zbog čega smo protiv NATO bombardovanja 1999.
shvaćam..kreneš s mirnim konjem, poželjno i ostaneš na njemu..
jahanje u prirodi,pa poslije papica..fino..
odeš ti tamo?
jahanje u prirodi,pa poslije papica..fino..
odeš ti tamo?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
čak poznajem i vlasnika
crvenkasti-
2014-04-17
opa..moram se sad pohvalit džaniju da me ne zoveš samo na kavu..crvenkasti wrote:čak poznajem i vlasnika
2014-04-12
Imaš i kućice za iznajmit, možeš ostat 2-3 dana.
crvenkasti-
2014-04-17
Ovo mu već neću rećicrvenkasti wrote:Imaš i kućice za iznajmit, možeš ostat 2-3 dana.
2014-04-12
maggie13 wrote:Ovo mu već neću rećicrvenkasti wrote:Imaš i kućice za iznajmit, možeš ostat 2-3 dana.
Zašto ne bi pitala vebera...?
crvenkasti-
2014-04-17
i on ce mi savjetovat da ni na kavu s tobom ne idem, unaprijed znam ;-)crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Ovo mu već neću rećicrvenkasti wrote:Imaš i kućice za iznajmit, možeš ostat 2-3 dana.
2014-04-12
Zato ti visiš ovdje danonoćno i pišeš gluposti koje pas sa maslom ne bi pojeopizzon wrote:michaellcmacha wrote:vi bi rado da mi vas volemo i poštujmo a mi nikako, jbg štetni ste... mnogo ste štetni pa ne ide... razumete vi to... kurac vi razumete....
(t)ko da nas vOle ?
vi ?
vi ste jedino zgodni za izbegavanje !
Guest- Guest
Vidim. I na jahanje...maggie13 wrote:opa..moram se sad pohvalit džaniju da me ne zoveš samo na kavu..crvenkasti wrote:čak poznajem i vlasnika
Trodnevno. Ovaj Crvenkasti počeo da se kurči.crvenkasti wrote:Imaš i kućice za iznajmit, možeš ostat 2-3 dana.
To nisam rekao. Jedan je život.maggie13 wrote:i on ce mi savjetovat da ni na kavu s tobom ne idem, unaprijed znam ;-)crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Ovo mu već neću rećicrvenkasti wrote:Imaš i kućice za iznajmit, možeš ostat 2-3 dana.
dzango wrote:Trodnevno. Ovaj Crvenkasti počeo da se kurči.crvenkasti wrote:Imaš i kućice za iznajmit, možeš ostat 2-3 dana.
Umukni, gade četnički! Mislite ako imate veće pimpeke od nas, da više i vrijedite?
crvenkasti-
2014-04-17
Ti ne kenjaj, nego da se organizujes s Kajom i Megi i dodjete ovde na docek...crvenkasti wrote:dzango wrote:Trodnevno. Ovaj Crvenkasti počeo da se kurči.crvenkasti wrote:Imaš i kućice za iznajmit, možeš ostat 2-3 dana.
Umukni, gade četnički! Mislite ako imate veće pimpeke od nas, da više i vrijedite?
Zašto bi nama smetalo, pa čemu bi se sada smijali i koga bi zajebavali na ovakvim temama da nije guzičara poput stefana i bratoubojica i pedofila i ... a sve redom srpski svetci....dzango wrote:I održavao Srbe u najtežim trenutcima. Meni ne smeta. Neško kao da vama smeta.govinda wrote:Je li ugarski kralj bio katolik? Jeste. Je li Bajazit bio musliman? Jeste. Znaci, taj tvoj svetac je bio sluga katolicima i muslimanima.dzango wrote:Koji moj boldaš? Valjda nisi siguran u svoja sranja pa da pojačaš utisak.govinda wrote:Vazal katolickom kralju. Znaci, poslije sluzenja islamski vladarima sluzio je katolickim vladarima e da bi na kraju postao pravoslavni svetac. Malo uvrnuto...dzango wrote:
Znači ugarski vazal a ne katolički. Nije vazal crkvi već državi.
Ajde još jednom za Bosanca koji je malo sporiji. Nije bio katolički već ugarski vazal. Ti ovo sačuvaj negde pa vežbaj kada budeš imao vremena.
Guest- Guest
ocekujem brigu, a ne filozofiranje 8-)dzango wrote:To nisam rekao. Jedan je život.maggie13 wrote:i on ce mi savjetovat da ni na kavu s tobom ne idem, unaprijed znam ;-)crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Ovo mu već neću rećicrvenkasti wrote:Imaš i kućice za iznajmit, možeš ostat 2-3 dana.
2014-04-12
Pazi male. Još ću i po nosu da dobijem.maggie13 wrote:ocekujem brigu, a ne filozofiranje 8-)dzango wrote:To nisam rekao. Jedan je život.maggie13 wrote:i on ce mi savjetovat da ni na kavu s tobom ne idem, unaprijed znam ;-)crvenkasti wrote:maggie13 wrote:
Ovo mu već neću reći
Page 20 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Similar topics
» Srbi postali sterilni zbog Nato bombardovanja
» AfD : Nismo za Kosovo i protiv smo NATO intervencije 1999
» Lazanski optužio bivše države ex-yu,mađarsku,Rumunjsku,Albaniju za agresiju na Srbiju zbog davanja zračnog prostora NATO zrakoplovima 1999 godine..
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» ZBOG ČEGA DA SE UMILJAVAM HRVATIMA?! ZBOG 250.000 PROTERANIH SRBA?
» AfD : Nismo za Kosovo i protiv smo NATO intervencije 1999
» Lazanski optužio bivše države ex-yu,mađarsku,Rumunjsku,Albaniju za agresiju na Srbiju zbog davanja zračnog prostora NATO zrakoplovima 1999 godine..
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» ZBOG ČEGA DA SE UMILJAVAM HRVATIMA?! ZBOG 250.000 PROTERANIH SRBA?
Page 20 of 20