Štrahe: Zbog čega smo protiv NATO bombardovanja 1999.
Page 14 of 20
Page 14 of 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Re: Štrahe: Zbog čega smo protiv NATO bombardovanja 1999.
imali su je i u Zemunu, Subotici i Novom Sadu.govinda wrote:To je Beograd.Noor wrote:nego? a, ok...aj stavi ti to svejedno :)dzango wrote:To nije Zemun lutko.Noor wrote:dzango wrote:
Srpski bre. Kako može da bude hrvatski?
aj stavi opet onu staru fotografiju Zemuna, s onom zgradom na kojoj i dan danas piše prva hrvatska štedionica ;)
Guest- Guest
Ugarska je tada, kao i sada, bila katolicka zemlja a Stefan je bio vazal jednom katoliku. Sta ti tu nije jasno?dzango wrote:Koja je to država po imenu Katolička da bude njen vazal?govinda wrote:Dzango, objasnio si da je Stefan morao biti turski vazal jer su bili jaci. Ok, a zasto je Strefan bio katolicki vazal u vrijeme kada je Turska, poslije Bajazitove smrti, bila u gradjanskom ratu?
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
kako može da bude srpski kad ste ga osvojili tek 1918. a do tada nikad nije bio srpski.... kao što ni Mitrovica, Slankamen i Karlovci nikad nisu bili srpski... do pod zadnje...
Last edited by michaellcmacha on 12/12/2016, 10:12; edited 1 time in total
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Mi je imamo a vi je nemate. Imamo i Zemun a vi ga nemate.Noor wrote:imali su je i u Zemunu, Subotici i Novom Sadu.govinda wrote:To je Beograd.Noor wrote:nego? a, ok...aj stavi ti to svejedno :)dzango wrote:To nije Zemun lutko.Noor wrote:
aj stavi opet onu staru fotografiju Zemuna, s onom zgradom na kojoj i dan danas piše prva hrvatska štedionica ;)
Ti besćutno širiš mržnju na ovim prostorima, zato će bidne rata, da znaš...govinda wrote:Dakle da vidimo, Ugari su vladali Beogradom, imenovali bana i Beograd zvali razlicitim majdarskim imenima. Dzango kaze da to nije istina. Bugari vladali gradom i dali mu bugarsko ime. Ni to nije istina. Turci vladali i prvo ga nazvali Dar AL Jihad, Kuća Džihada. Ni to nije istina. Beograd je bio srpska prestonica u doba Stefana Lazarevica, to je istina samo dzango zaboravi da je Stefan nakon sto je bio turski vazal postao ugarski vazal (volio taj srpski svetac da bude tudji vazal) pa dobio Ferehvar na koristenje. Kad je Stefan umro, Madjari ga vratili pod svoju upravu. I na kraju, Turisticka zajednica Beograda na svojim sluzbenim stranicama sve ovo napise, dzango napada turisticke vodice po Beogradu optuzujuci ih da su ustase. Patologija.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Znači ugarski vazal a ne katolički. Nije vazal crkvi već državi.govinda wrote:Ugarska je tada, kao i sada, bila katolicka zemlja a Stefan je bio vazal jednom katoliku. Sta ti tu nije jasno?dzango wrote:Koja je to država po imenu Katolička da bude njen vazal?govinda wrote:Dzango, objasnio si da je Stefan morao biti turski vazal jer su bili jaci. Ok, a zasto je Strefan bio katolicki vazal u vrijeme kada je Turska, poslije Bajazitove smrti, bila u gradjanskom ratu?
ma nije vrag da ste ga oteli.... ;)dzango wrote:Mi je imamo a vi je nemate. Imamo i Zemun a vi ga nemate.Noor wrote:imali su je i u Zemunu, Subotici i Novom Sadu.govinda wrote:To je Beograd.Noor wrote:nego? a, ok...aj stavi ti to svejedno :)dzango wrote:
To nije Zemun lutko.
2015-08-08
Mislis, Zemun imaju Zemunci? Tebe Zemunci svaki put razvale kad gurnes nos u Zemun....dzango wrote:Mi je imamo a vi je nemate. Imamo i Zemun a vi ga nemate.Noor wrote:imali su je i u Zemunu, Subotici i Novom Sadu.govinda wrote:To je Beograd.Noor wrote:nego? a, ok...aj stavi ti to svejedno :)dzango wrote:
To nije Zemun lutko.
2016-11-17
Ruka ruku mije. Odmah se javio dežurni ljubitelj Balija da ne ispadne posle da nije podržao.Eroo wrote:Ti besćutno širiš mržnju na ovim prostorima, zato će bidne rata, da znaš...govinda wrote:Dakle da vidimo, Ugari su vladali Beogradom, imenovali bana i Beograd zvali razlicitim majdarskim imenima. Dzango kaze da to nije istina. Bugari vladali gradom i dali mu bugarsko ime. Ni to nije istina. Turci vladali i prvo ga nazvali Dar AL Jihad, Kuća Džihada. Ni to nije istina. Beograd je bio srpska prestonica u doba Stefana Lazarevica, to je istina samo dzango zaboravi da je Stefan nakon sto je bio turski vazal postao ugarski vazal (volio taj srpski svetac da bude tudji vazal) pa dobio Ferehvar na koristenje. Kad je Stefan umro, Madjari ga vratili pod svoju upravu. I na kraju, Turisticka zajednica Beograda na svojim sluzbenim stranicama sve ovo napise, dzango napada turisticke vodice po Beogradu optuzujuci ih da su ustase. Patologija.
To jedino ako sam sebi razvalim nos. Srećom, nisam manit ko vi Bosanci.govinda wrote:Mislis, Zemun imaju Zemunci? Tebe Zemunci svaki put razvale kad gurnes nos u Zemun....dzango wrote:Mi je imamo a vi je nemate. Imamo i Zemun a vi ga nemate.Noor wrote:imali su je i u Zemunu, Subotici i Novom Sadu.govinda wrote:To je Beograd.Noor wrote:
nego? a, ok...aj stavi ti to svejedno :)
Bože sačuvaj.michaellcmacha wrote:ma nije vrag da ste ga oteli.... ;)dzango wrote:Mi je imamo a vi je nemate. Imamo i Zemun a vi ga nemate.Noor wrote:imali su je i u Zemunu, Subotici i Novom Sadu.govinda wrote:To je Beograd.Noor wrote:
pa nisi ti zemunac, ti si dotepenac u zemun... :)))dzango wrote:To jedino ako sam sebi razvalim nos. Srećom, nisam manit ko vi Bosanci.govinda wrote:Mislis, Zemun imaju Zemunci? Tebe Zemunci svaki put razvale kad gurnes nos u Zemun....dzango wrote:Mi je imamo a vi je nemate. Imamo i Zemun a vi ga nemate.Noor wrote:imali su je i u Zemunu, Subotici i Novom Sadu.govinda wrote:
To je Beograd.
2015-08-08
Vazal katolickom kralju. Znaci, poslije sluzenja islamski vladarima sluzio je katolickim vladarima e da bi na kraju postao pravoslavni svetac. Malo uvrnuto...dzango wrote:Znači ugarski vazal a ne katolički. Nije vazal crkvi već državi.govinda wrote:Ugarska je tada, kao i sada, bila katolicka zemlja a Stefan je bio vazal jednom katoliku. Sta ti tu nije jasno?dzango wrote:Koja je to država po imenu Katolička da bude njen vazal?govinda wrote:Dzango, objasnio si da je Stefan morao biti turski vazal jer su bili jaci. Ok, a zasto je Strefan bio katolicki vazal u vrijeme kada je Turska, poslije Bajazitove smrti, bila u gradjanskom ratu?
2016-11-17
Mađari su i kalvinisti. Možda je taj Mađar bio kalvinist? Reci tako, pa makar i nije, lakše se probavi.govinda wrote:Ugarska je tada, kao i sada, bila katolicka zemlja a Stefan je bio vazal jednom katoliku. Sta ti tu nije jasno?dzango wrote:Koja je to država po imenu Katolička da bude njen vazal?govinda wrote:Dzango, objasnio si da je Stefan morao biti turski vazal jer su bili jaci. Ok, a zasto je Strefan bio katolicki vazal u vrijeme kada je Turska, poslije Bajazitove smrti, bila u gradjanskom ratu?
2016-07-22
da si zemunac onda bi znao za Lončariće... ;):))michaellcmacha wrote:pa nisi ti zemunac, ti si dotepenac u zemun... :)))dzango wrote:To jedino ako sam sebi razvalim nos. Srećom, nisam manit ko vi Bosanci.govinda wrote:Mislis, Zemun imaju Zemunci? Tebe Zemunci svaki put razvale kad gurnes nos u Zemun....dzango wrote:Mi je imamo a vi je nemate. Imamo i Zemun a vi ga nemate.Noor wrote:
imali su je i u Zemunu, Subotici i Novom Sadu.
2015-08-08
Dzango je s Novog Beograda, nema on nikakve veze sa Zemunom...michaellcmacha wrote:pa nisi ti zemunac, ti si dotepenac u zemun... :)))dzango wrote:To jedino ako sam sebi razvalim nos. Srećom, nisam manit ko vi Bosanci.govinda wrote:Mislis, Zemun imaju Zemunci? Tebe Zemunci svaki put razvale kad gurnes nos u Zemun....dzango wrote:Mi je imamo a vi je nemate. Imamo i Zemun a vi ga nemate.Noor wrote:
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Jeste. Prešao nekih 10 kilometara vazdušne linije. Baš sam ono migrirao.michaellcmacha wrote:pa nisi ti zemunac, ti si dotepenac u zemun... :)))dzango wrote:To jedino ako sam sebi razvalim nos. Srećom, nisam manit ko vi Bosanci.govinda wrote:Mislis, Zemun imaju Zemunci? Tebe Zemunci svaki put razvale kad gurnes nos u Zemun....dzango wrote:Mi je imamo a vi je nemate. Imamo i Zemun a vi ga nemate.Noor wrote:
pa nije, oni su to protumačili kao mučeništvo.... :)))govinda wrote:Vazal katolickom kralju. Znaci, poslije sluzenja islamski vladarima sluzio je katolickim vladarima e da bi na kraju postao pravoslavni svetac. Malo uvrnuto...dzango wrote:Znači ugarski vazal a ne katolički. Nije vazal crkvi već državi.govinda wrote:Ugarska je tada, kao i sada, bila katolicka zemlja a Stefan je bio vazal jednom katoliku. Sta ti tu nije jasno?dzango wrote:Koja je to država po imenu Katolička da bude njen vazal?govinda wrote:Dzango, objasnio si da je Stefan morao biti turski vazal jer su bili jaci. Ok, a zasto je Strefan bio katolicki vazal u vrijeme kada je Turska, poslije Bajazitove smrti, bila u gradjanskom ratu?
2015-08-08
govinda wrote:Mislis, Zemun imaju Zemunci? Tebe Zemunci svaki put razvale kad gurnes nos u Zemun....dzango wrote:Mi je imamo a vi je nemate. Imamo i Zemun a vi ga nemate.Noor wrote:imali su je i u Zemunu, Subotici i Novom Sadu.govinda wrote:To je Beograd.Noor wrote:
2016-07-22
a onda ok, odmah je jasnije zaš niš ne znaš o zemunu... :)))dzango wrote:Jeste. Prešao nekih 10 kilometara vazdušne linije. Baš sam ono migrirao.michaellcmacha wrote:pa nisi ti zemunac, ti si dotepenac u zemun... :)))dzango wrote:To jedino ako sam sebi razvalim nos. Srećom, nisam manit ko vi Bosanci.govinda wrote:Mislis, Zemun imaju Zemunci? Tebe Zemunci svaki put razvale kad gurnes nos u Zemun....dzango wrote:
Mi je imamo a vi je nemate. Imamo i Zemun a vi ga nemate.
2015-08-08
Koji moj boldaš? Valjda nisi siguran u svoja sranja pa da pojačaš utisak.govinda wrote:Vazal katolickom kralju. Znaci, poslije sluzenja islamski vladarima sluzio je katolickim vladarima e da bi na kraju postao pravoslavni svetac. Malo uvrnuto...dzango wrote:Znači ugarski vazal a ne katolički. Nije vazal crkvi već državi.govinda wrote:Ugarska je tada, kao i sada, bila katolicka zemlja a Stefan je bio vazal jednom katoliku. Sta ti tu nije jasno?dzango wrote:Koja je to država po imenu Katolička da bude njen vazal?govinda wrote:Dzango, objasnio si da je Stefan morao biti turski vazal jer su bili jaci. Ok, a zasto je Strefan bio katolicki vazal u vrijeme kada je Turska, poslije Bajazitove smrti, bila u gradjanskom ratu?
Ajde još jednom za Bosanca koji je malo sporiji. Nije bio katolički već ugarski vazal. Ti ovo sačuvaj negde pa vežbaj kada budeš imao vremena.
Page 14 of 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Similar topics
» Srbi postali sterilni zbog Nato bombardovanja
» AfD : Nismo za Kosovo i protiv smo NATO intervencije 1999
» Lazanski optužio bivše države ex-yu,mađarsku,Rumunjsku,Albaniju za agresiju na Srbiju zbog davanja zračnog prostora NATO zrakoplovima 1999 godine..
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» ZBOG ČEGA DA SE UMILJAVAM HRVATIMA?! ZBOG 250.000 PROTERANIH SRBA?
» AfD : Nismo za Kosovo i protiv smo NATO intervencije 1999
» Lazanski optužio bivše države ex-yu,mađarsku,Rumunjsku,Albaniju za agresiju na Srbiju zbog davanja zračnog prostora NATO zrakoplovima 1999 godine..
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» ZBOG ČEGA DA SE UMILJAVAM HRVATIMA?! ZBOG 250.000 PROTERANIH SRBA?
Page 14 of 20