Poznata srpska glumica židovskog podrijetla otkriva: Moja obitelj je preživjela Auschwitz, ali ne i Tita
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Poznata srpska glumica židovskog podrijetla otkriva: Moja obitelj je preživjela Auschwitz, ali ne i Tita
tre911 wrote:svetozar je izbrisao profil i odjavio se a ewa se još briše nakon kante g... što joj je pala na glavu u nedavnoj raspravi, ostaje onaj zadarski juda i noor ali oni noor ne priznaju za židovku tako da se trebamo obratiti judi za mišljenje :)n_razbojnik wrote:uehehehe laže ova, treba pitati ovdašnje "židove"...
mojima je bila konfiscirana imovina i to je sve što su osjetili na svojoj koži od strane titovog režima.
Guest- Guest
Re: Poznata srpska glumica židovskog podrijetla otkriva: Moja obitelj je preživjela Auschwitz, ali ne i Tita
od kud ti to... svetozar, kako sam ga ja prozvao još na onom forumu, nema apsolutno nikakve veze sa židovima, to je u detalje pojasnio mateobauer koji je pak židov po svim osnovama židovstva i koji je razalatio i svetozara i wienu po tom pitanju pa se na kraju ispostavilo da je svetozar srbin iz okolice županje, a wiena srpkinja iz rijeke ili okolice... nakon što ih je čovjek razmontirao, svetozar je do tad neviđeno vrijeđajući sve koji su bili u dobrim odnosima sa mateomB zbrisao sa foruma i nije se pojavljivao dobrih godinu i pol ako ne i duže, a wiena je čovjeka lažno iz prijavljivala dorh-u i policiji pa je čovjek imao gadnih neugodnosti, a likuša je također nakon tog zgibala i naknadno se znala logirati pod drugim nickovima ali nije komentirala nego samo pratila ko što piše, naknadno je i mene prijavila zajedno s onim mladim partizanom pa sam i ja imao obveze spram represivnog aparata samo ja nisam imao neugodnosti ko mateob...jer meni nisu mogli uručiti poziv da se odazovem na razgovor u svezi davanja obavijesti nego su me morali lišiti slobode a to pak nije išlo... ;) za napomenuti je da je za vrijeme tog razalaćivanja drug yehudi doslovno nestao sa forumske scene, jer se on jadan u to nije tada ni razumio... ;))Regoč wrote:Mnih da je Eva Ras Mađarica. Ako je mađarska židovka, možda je Bogijeva rođakinja jer je on podrietlom mađarski židov.
2015-08-08
a moji su prvo morali da idu na sremski front,
a kad su se vratili, onda su isterani iz kuce !
to je jedino sto smo osetili ):)
Guest- Guest
Ironija!michaellcmacha wrote:od kud ti toRegoč wrote:Mnih da je Eva Ras Mađarica. Ako je mađarska židovka, možda je Bogijeva rođakinja jer je on podrietlom mađarski židov.
kad ste isterani.... 1941... :))pizzon wrote:a moji su prvo morali da idu na sremski front,
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Druže LOBO nađi jednu jedinu ružnu rijewč koju su Židovi iz Izraela uputili Titu... nema je!
Pače, još su mu Židovi pjesme skladali.
Nikada Tita Židovi pljunuli nisu a niti neće.
Židov Oskar Danon komponirao je pjesmu Uz maršala Tita... Junačkoga sina
tre911 wrote:Svetozar je bogomdani a na onom forumu imao nick "ja svetac" no nekako je vukao previše na srpsku stranu pa ga ljudi od milja prozvali svetozar. A ewa ko ewa, vratiće se ona sa hiljadu otrovnih strelica i opet zapodjenuti ljuti boj i opet završiti isto i tako to nekako sve cirkulira.Stribor wrote:tre911 wrote:svetozar je izbrisao profil i odjavio se a ewa se još briše nakon kante g... što joj je pala na glavu u nedavnoj raspravi, ostaje onaj zadarski juda i noor ali oni noor ne priznaju za židovku tako da se trebamo obratiti judi za mišljenje :)n_razbojnik wrote:uehehehe laže ova, treba pitati ovdašnje "židove"...
Gdo je Svetozar? Eva se, kako ju je Noor ostavila posranu skrila. Ili ima novi račun i drugo ime.
Aha ... OK.
Stribor-
2015-09-22
Noor wrote:tre911 wrote:svetozar je izbrisao profil i odjavio se a ewa se još briše nakon kante g... što joj je pala na glavu u nedavnoj raspravi, ostaje onaj zadarski juda i noor ali oni noor ne priznaju za židovku tako da se trebamo obratiti judi za mišljenje :)n_razbojnik wrote:uehehehe laže ova, treba pitati ovdašnje "židove"...
mojima je bila konfiscirana imovina i to je sve što su osjetili na svojoj koži od strane titovog režima.
Shvatili zgleda ljudi da nij' baš spametno povidati političke smišice pred bilo kim, a kamoli ako ih ne znaš. Nadam se kako ste nakon proglašenja neodvisnosti RH uspili bar delimice vrnuti ili biti kako tako isplaćeni za zgubljeno vlasničtvo.
Stribor-
2015-09-22
michaellcmacha wrote:od kud ti to... svetozar, kako sam ga ja prozvao još na onom forumu, nema apsolutno nikakve veze sa židovima, to je u detalje pojasnio mateobauer koji je pak židov po svim osnovama židovstva i koji je razalatio i svetozara i wienu po tom pitanju pa se na kraju ispostavilo da je svetozar srbin iz okolice županje, a wiena srpkinja iz rijeke ili okolice... nakon što ih je čovjek razmontirao, svetozar je do tad neviđeno vrijeđajući sve koji su bili u dobrim odnosima sa mateomB zbrisao sa foruma i nije se pojavljivao dobrih godinu i pol ako ne i duže, a wiena je čovjeka lažno iz prijavljivala dorh-u i policiji pa je čovjek imao gadnih neugodnosti, a likuša je također nakon tog zgibala i naknadno se znala logirati pod drugim nickovima ali nije komentirala nego samo pratila ko što piše, naknadno je i mene prijavila zajedno s onim mladim partizanom pa sam i ja imao obveze spram represivnog aparata samo ja nisam imao neugodnosti ko mateob...jer meni nisu mogli uručiti poziv da se odazovem na razgovor u svezi davanja obavijesti nego su me morali lišiti slobode a to pak nije išlo... ;) za napomenuti je da je za vrijeme tog razalaćivanja drug yehudi doslovno nestao sa forumske scene, jer se on jadan u to nije tada ni razumio... ;))Regoč wrote:Mnih da je Eva Ras Mađarica. Ako je mađarska židovka, možda je Bogijeva rođakinja jer je on podrietlom mađarski židov.
Znači tako se igraju.
Lipo, lipo .... baš lipo.
Stribor-
2015-09-22
Stribor wrote:Noor wrote:tre911 wrote:svetozar je izbrisao profil i odjavio se a ewa se još briše nakon kante g... što joj je pala na glavu u nedavnoj raspravi, ostaje onaj zadarski juda i noor ali oni noor ne priznaju za židovku tako da se trebamo obratiti judi za mišljenje :)n_razbojnik wrote:uehehehe laže ova, treba pitati ovdašnje "židove"...
Shvatili zgleda ljudi da nij' baš spametno povidati političke smišice pred bilo kim, a kamoli ako ih ne znaš. Nadam se kako ste nakon proglašenja neodvisnosti RH uspili bar delimice vrnuti ili biti kako tako isplaćeni za zgubljeno vlasničtvo.
sve je vraćeno :)
Guest- Guest
Noor wrote:Stribor wrote:Noor wrote:tre911 wrote:svetozar je izbrisao profil i odjavio se a ewa se još briše nakon kante g... što joj je pala na glavu u nedavnoj raspravi, ostaje onaj zadarski juda i noor ali oni noor ne priznaju za židovku tako da se trebamo obratiti judi za mišljenje :)n_razbojnik wrote:uehehehe laže ova, treba pitati ovdašnje "židove"...
Stribor-
2015-09-22
jebo te MARŠal... ti si bolestan više koliko ga spominješ....;)))provocator wrote:Druže LOBO nađi jednu jedinu ružnu rijewč koju su Židovi iz Izraela uputili Titu... nema je!
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
I ewinoj babi no svakako su je upozorili da prestane tražiti pravdu jer će biti skraćena za glavu. Ne znam za Evu Ras ali ne sumnjam u njenu priču da joj je otac ubijen u titovom režimu, možda je bio kurčevit pa tražio(zamisli bezobraznika ;) ) da mu vrate otetu imovinu a ovi ga proglasili za kulaka ili kapitalistu i ode glava dok si rekao keks.Noor wrote:tre911 wrote:svetozar je izbrisao profil i odjavio se a ewa se još briše nakon kante g... što joj je pala na glavu u nedavnoj raspravi, ostaje onaj zadarski juda i noor ali oni noor ne priznaju za židovku tako da se trebamo obratiti judi za mišljenje :)n_razbojnik wrote:uehehehe laže ova, treba pitati ovdašnje "židove"...
Guest- Guest
Stribor wrote:Noor wrote:Stribor wrote:Noor wrote:tre911 wrote:
svetozar je izbrisao profil i odjavio se a ewa se još briše nakon kante g... što joj je pala na glavu u nedavnoj raspravi, ostaje onaj zadarski juda i noor ali oni noor ne priznaju za židovku tako da se trebamo obratiti judi za mišljenje :)
Guest- Guest
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Koliko je znano svima ovdje u okolici Županje nikada nije bilo Srba. U okolini Vukovara da,Vinkovaca da,Miholjca da,Osijeka da,ali Županja i okolica NE.michaellcmacha wrote: pa se na kraju ispostavilo da je svetozar srbin iz okolice županje,
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A evo i engleske verzije!provocator wrote:Druže LOBO nađi jednu jedinu ružnu rijewč koju su Židovi iz Izraela uputili Titu... nema je!
Guest- Guest
Nema veće koncentracije toga stanovništva, ali ne znači da nema pojedinacah.jastreb wrote:Koliko je znano svima ovdje u okolici Županje nikada nije bilo Srba. U okolini Vukovara da,Vinkovaca da,Miholjca da,Osijeka da,ali Županja i okolica NE.michaellcmacha wrote: pa se na kraju ispostavilo da je svetozar srbin iz okolice županje,
Regoč wrote:Nema veće koncentracije toga stanovništva, ali ne znači da nema pojedinacah.jastreb wrote:Koliko je znano svima ovdje u okolici Županje nikada nije bilo Srba. U okolini Vukovara da,Vinkovaca da,Miholjca da,Osijeka da,ali Županja i okolica NE.michaellcmacha wrote: pa se na kraju ispostavilo da je svetozar srbin iz okolice županje,
ja bi volio bit srbin ali nisam. kako se postaje srbinom ali da te rvat'ne mrze? e, to bi ja htio. i nisam ratni zločinac kao neki koji ovdje pišu.
imal koji receptor? neka ricetta kao za pizzu?
Guest- Guest
Javi se Crvenkastom, on ima iskustva s promjenom narodnosti, ja ti u tom ne mogu pomoći.
Regoč wrote:Javi se Crvenkastom, on ima iskustva s promjenom narodnosti, ja ti u tom ne mogu pomoći.
ti znaš koji su preduvjeti, ajd, da ti neznaš nemoj me zajebavat.
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kolinda otkriva: Nisam ksenofob, moja obitelj je sagradila stan za Bošnjake i dala im posao
» Preminula glumica Darinka Calenic poznata po ulogama u 'Zikinoj dinastiji'
» MOJA DUGINA OBITELJ
» Golman Zvezde u napadu iskrenosti:Moja majka je 'Republika Srpska Krajina' tu sam rodjen a ne u Hrvatskoj
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Preminula glumica Darinka Calenic poznata po ulogama u 'Zikinoj dinastiji'
» MOJA DUGINA OBITELJ
» Golman Zvezde u napadu iskrenosti:Moja majka je 'Republika Srpska Krajina' tu sam rodjen a ne u Hrvatskoj
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
Page 2 of 4