serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: serie A 2015/2016
ja se samo bavim dokazima, činjenicama i argumentima.
Juventus je dokazano nevin u aferi farsopoli, očekujem vraćanje titula tamo gdje im je i mjesto.
naslov serie B je najveći i najponosniji naslov ikad osvojen kojim se najviše ponosim kao navijač i vremnom pripadnik obitelji Juventus, da bi to postao moraš od 7 godine života ili ranije navijati za taj klub što sam ispunio.
naslov koji govori da je Juventus jači od svih, da postoji pravda i da se isplati biti pošten i velik i kad si prvi i kad si zadnji Juve uvijek najbolji. kakav klub kakva klupska i životna filozofija da michaela corleonea pitaju za koga navija u serie A samo jedan odgovor postoji.
Juventus je dokazano nevin u aferi farsopoli, očekujem vraćanje titula tamo gdje im je i mjesto.
naslov serie B je najveći i najponosniji naslov ikad osvojen kojim se najviše ponosim kao navijač i vremnom pripadnik obitelji Juventus, da bi to postao moraš od 7 godine života ili ranije navijati za taj klub što sam ispunio.
naslov koji govori da je Juventus jači od svih, da postoji pravda i da se isplati biti pošten i velik i kad si prvi i kad si zadnji Juve uvijek najbolji. kakav klub kakva klupska i životna filozofija da michaela corleonea pitaju za koga navija u serie A samo jedan odgovor postoji.
Guest- Guest
"Dok god su povratne informacije pozitivne, nastavit ću", rekao je Buffon o mogućnosti da zaigra i naSvjetskom prvenstvu za tri godine.
Guest- Guest
Napoliju ove sezone nije dosuđen niti jedan penal, a na to se osvrnuo i njihov trener Maurizio Sarri na press konferenciji: "Penal za Napoli? Mi ne nosimo prugaske košulje...", uz smiješak odgovorio je talijanski stručnjak.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pa i barcelona nosi dres prugasti... kako god okrenea ima prugasti. A kad o kradji prica seronja kojemu klub vodi napuljska cammora onda je sve jasno a da ne pricamo o kompleksima i 33 titule prvaka...ne kaze se uzalud PADRONI DI ITALIA
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
http://www.football-italia.net/75576/ibra-%E2%80%98serie-best-world%E2%80%99
“For me it remains the best league in the world. And also it’s the most difficult for a striker, because they think firstly about not conceding goals and then about making them.”
“For me it remains the best league in the world. And also it’s the most difficult for a striker, because they think firstly about not conceding goals and then about making them.”
Guest- Guest
End1899 wrote: "Penal za Napoli? Mi ne nosimo prugaske košulje...",
ovim je sve receno...
Guest- Guest
http://www.goal.com/hr/news/7168/galerije/2015/11/11/17213812/mourinho-guardiola-10-top-trenera-i-njihove-mom%C4%8Dadi-iz-snova/ps-allegri-best-xi-coach/9#photo
Guest- Guest
Patrice Evra vjeruje da je Serie A teža od Premier lige.
“Stvarno sam uživo u prošloj sezoni i sad još uživam. Naučio sam mnogo o nogometu i kako postati još bolji profesionalac.”
“U Engleskoj je kao da se bore dva boksača. Svatko udara, ali uvije je jedan malo slabiji i taj će u većini slučajeva izgubiti.”
“U Italiji je nogomet kao šah. Trebaš razumjeti svaki potez prije nego ga odigraš.”
“Kad završim karijeru vjerojatno ću biti trener, a najbolje mjesto za naučiti takve stvari je Juventus. Oduševljen sam kako stvari ovdje funkcioniraju. Čak gledamo snimke treninga da vidim gdje smo pogriješili. Nikad se nisam u karijeri pripremao za utakmice kao što s pripremam Juventusu.”
“Engleski nogomet je najbolji jer ljudi žele gledati kako igrači trče i igraju atraktivno, ali talijanski je daleko zahtjevniji i teži.”
“Prije sam igrao samo na snagu, a sad igram s a svojim mozgom. U Italiji se sve svede na taktiku.”
“Često igramo trening utakmicu 11 protiv 0. Ljudima će možda biti smiješno što igramo protiv duhova, samo nas 11 protiv nikoga. No, tako s postavljamo na terenu, bez toga ne bi znali sve taktičke poteze trenera.”
“Sjećam se da je Carlos Queiroz to pokušao napraviti u Manchesteru, a Paul Scholes nije mogao zadržati loptu u terenu u takvoj situaciji. Mozak vam treba biti spreman na takve stvari.”
“Juventus je kao ogrlica, ako jedan dio pukne, sve se raspadne. To je razlog zašto treba svakom novom igraču dosta vremena da se prilagodi.”
“Stvarno sam uživo u prošloj sezoni i sad još uživam. Naučio sam mnogo o nogometu i kako postati još bolji profesionalac.”
“U Engleskoj je kao da se bore dva boksača. Svatko udara, ali uvije je jedan malo slabiji i taj će u većini slučajeva izgubiti.”
“U Italiji je nogomet kao šah. Trebaš razumjeti svaki potez prije nego ga odigraš.”
“Kad završim karijeru vjerojatno ću biti trener, a najbolje mjesto za naučiti takve stvari je Juventus. Oduševljen sam kako stvari ovdje funkcioniraju. Čak gledamo snimke treninga da vidim gdje smo pogriješili. Nikad se nisam u karijeri pripremao za utakmice kao što s pripremam Juventusu.”
“Engleski nogomet je najbolji jer ljudi žele gledati kako igrači trče i igraju atraktivno, ali talijanski je daleko zahtjevniji i teži.”
“Prije sam igrao samo na snagu, a sad igram s a svojim mozgom. U Italiji se sve svede na taktiku.”
“Često igramo trening utakmicu 11 protiv 0. Ljudima će možda biti smiješno što igramo protiv duhova, samo nas 11 protiv nikoga. No, tako s postavljamo na terenu, bez toga ne bi znali sve taktičke poteze trenera.”
“Sjećam se da je Carlos Queiroz to pokušao napraviti u Manchesteru, a Paul Scholes nije mogao zadržati loptu u terenu u takvoj situaciji. Mozak vam treba biti spreman na takve stvari.”
“Juventus je kao ogrlica, ako jedan dio pukne, sve se raspadne. To je razlog zašto treba svakom novom igraču dosta vremena da se prilagodi.”
Guest- Guest
rijec jednoga od najvecih ljudskih i nogometnih cigana ne vrijedi nista, niti u jednom klubu nisu igraci ovako puni sebe kao u dubretarima i cmayernu, a oboje drzavni i mafijaski pokreti, ne bi za njih drukao da mi je zadnje.
2015-08-25
patrice evra sere po Pol Skolsu, onda znas u kojem kurcu je ova klosarska liga i svi u njoj..
2015-08-25
pogledam vrh tablice kad ono nema đubretara i scrolam dole i još ih nema. umori mi se ruka pa ugasim al znam da dolaze bolji dani za serie a
Fudbaler Juventusa, Leonardo Bonucci nakon nemilih scena, kontaktirao je svoje saigrače iz reprezentacije Francuske.
"Evra i Pogba su mi javili da su dobro, bio sam zabrinut. Oni
su naša braća i svi smo potreseni vijestima iz Pariza. Već sam započeo
molitvu sa svojom porodicom kako bi se oni što prije vratili kući", rekao je defanzivac Stare dame
"Evra i Pogba su mi javili da su dobro, bio sam zabrinut. Oni
su naša braća i svi smo potreseni vijestima iz Pariza. Već sam započeo
molitvu sa svojom porodicom kako bi se oni što prije vratili kući", rekao je defanzivac Stare dame
Guest- Guest
http://www.germanijak.hr/vijesti/grafika-ovo-je-idealna-momcad-juventusa-u-posljednjih-10-godina/15104
Guest- Guest
još nekoliko dana, i počinje po nekima drugi najveći talijanski a najveći svjetski derbi svih vremena, Juventus - milan.
kakav show
kakav show
Guest- Guest
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016