serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: serie A 2015/2016
mandžo odradio posao, samo ga je gol zaobišao spetljao se u nekim situacijama. od njega i očekujem takvu sezonu, umjeren učinak sigurno će donesti bodova, ali i odnesti s pokojim promašajem.
ono što je dobro Juve u prvoj utakmici sezone, s ovakvom desetkovanom postavom, van forme, demonstrirao snagu, treba pronaći balans u napadu kraj toliko imena, plus dolazi cuadrado.
ono što je dobro Juve u prvoj utakmici sezone, s ovakvom desetkovanom postavom, van forme, demonstrirao snagu, treba pronaći balans u napadu kraj toliko imena, plus dolazi cuadrado.
Guest- Guest
balotelli se vraća u milan.
jovetić u interu.
cuadrado u Juventusu.
vraćaju se odbjegli sinovi.
jovetić u interu.
cuadrado u Juventusu.
vraćaju se odbjegli sinovi.
Guest- Guest
Pocelo je lose ali necemo bas previse kritizirat nakon nezasluzenog poraza. Ukratko, Buffon po starom. Leti balun tri dana a on se zalipia za crtu. Pogbi dali desetku, pobrkali se coviku loncici u glavi. Umislia da je Pele, dribla kad triba i netriba, izvodi prekide.....Boze sacuvaj. Najvecu kritiku upucujem Allegriju. Cemu tri stopera, gubimo a on mjenja napadaca za napadaca, totalna deorganizacija s Pogbon na celu...bas me razocara. Ali dobro, neki vazni igraci su ozljedeni. I kako On kaze Seria A je maraton a ne utrka na 100m.
gigi007- Posts : 2
2015-08-24
buffon 4ti izbor za ballon d or
nego gigi kako bi posložio ovaj Juventus. cuadrado je došao, izgledan je i dolazak još jednog ofanzivnog veznog, puno igrača za presložit i složit u jednu dobitnu formaciju.
nadam se da će allegri što prije pronaći najbolje riješenje, a da usput se neće odreći nekih potencijala i pojačanja.
pogba se trudi i želi opravdati 10tku, mislim da će kroz vrijeme izaći na kraj s nametnutnim pritiskom, nisu svi kao grande tevez da automatski nose taj broj kao da su oduvijek nosili.
nego gigi kako bi posložio ovaj Juventus. cuadrado je došao, izgledan je i dolazak još jednog ofanzivnog veznog, puno igrača za presložit i složit u jednu dobitnu formaciju.
nadam se da će allegri što prije pronaći najbolje riješenje, a da usput se neće odreći nekih potencijala i pojačanja.
pogba se trudi i želi opravdati 10tku, mislim da će kroz vrijeme izaći na kraj s nametnutnim pritiskom, nisu svi kao grande tevez da automatski nose taj broj kao da su oduvijek nosili.
Guest- Guest
serie A je maraton, a pobjeđuje uvijek onaj tko ima najbolju obranu. zato je Juve najtrofejniji talijanski klub, a ne ko curice iz grada milana.
Guest- Guest
pogbi je lakše bilo igrati kada je uz sebe imao pirla i vidala...sad on mora držati sve konce pa je to i pritisak
mnogi navijači su bili protiv pirla zadnju sezonu i dvije, a sad kad ga više nema tek će pokazat koliko fali.
dovoljno da stoji na centru i razigrava momčad najbolji čovjek na terenu. kakva klasa.
dovoljno da stoji na centru i razigrava momčad najbolji čovjek na terenu. kakva klasa.
Guest- Guest
Pogbi netko mora objasnit(Allegri) da neznaci ako je dobia desetku da on mora bit Pele i Maradona u jednom. Ono je za mene izgledalo sramotno za klub. Mulac od 22 godine uzme balun pa nesto filozofira ka ono sad cu ja pric 10 igraca i zabit gol. A ruzna ga iti vidit kad on s 1.90 pocme driblat. A prekide izvodi nikako. Malo je sve to s Pogbom izgledalo neozbiljno. Da se razumimo veliki je on igrac, ali kad igra timski a ne kad glumi Messia.
Kako bi ja posluzia Juve??? Uglavnom igra bi 4-3-3. Obrana je s ovin Sandrom super popunjena. Sredina je isto dobra samo da budu svi zdravi. Napad isto dobar. Fali nam jos jedna klasa ala Reus....A i neko ko zna izvodi prekide, onaj Calhanoglu iz Bayera bi super dosa. Pa da samo prekide izvodi isplatia bi se. Uglavnom zabolila me glava od ovih pust8h spekulac8ja ko bi moga doc
Kako bi ja posluzia Juve??? Uglavnom igra bi 4-3-3. Obrana je s ovin Sandrom super popunjena. Sredina je isto dobra samo da budu svi zdravi. Napad isto dobar. Fali nam jos jedna klasa ala Reus....A i neko ko zna izvodi prekide, onaj Calhanoglu iz Bayera bi super dosa. Pa da samo prekide izvodi isplatia bi se. Uglavnom zabolila me glava od ovih pust8h spekulac8ja ko bi moga doc
gigi007- Posts : 2
2015-08-24
Calhanoglu iz Bayera je trenutno bez konkurencije najbolji izvođač slobodnjaka u europi
juventus nema uopće igru...pogba od kada treba preuzeti sve konce igre se pogubio...
kovacic u lorealu pogba u kurcu, da li ti je sada jasno dzeparu kako si glup
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016