EBANWU 2016 - Kolinda Grabar - Kitarović, President of Croatia - Keynote Speech
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: EBANWU 2016 - Kolinda Grabar - Kitarović, President of Croatia - Keynote Speech
michaellcmacha wrote:samo se ti ponašaj, a kad te mobiliziraju i meni dodijele onda ćeš zadnji na zajutrak, tek kad sve zadatke odradiš... :)))Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:jbg, neki moraju i na dopunsku... poslije na produžnu i popravni... :)))
teraj se govedo ustaško. eto pa reci da sam prvi počeo provocirati!!!!! ajd da te vidim još ti nije dosta nastavi majstore samo ti nastavi sa podjebavanjima, cyberbuliyngom i tako. ajde ajde kreni.
nabijem tebe i sve tvoje kladarske "ratnike" nakurac. a sad me se otkači molim.
Guest- Guest
Re: EBANWU 2016 - Kolinda Grabar - Kitarović, President of Croatia - Keynote Speech
ma baš, ja plačem a ti neveseo... naime ne mreš ih smisliti organski... ;) zato su ti busić, vukelić, oljača i ostali prijatelji sve hrvatine i ti s njima... :))sitting_bull wrote:michaellcmacha wrote:jep, naravno da je nema kad ste ju vi dokusurili....:))sitting_bull wrote:ekipa s EBAN-a još nije registrirala kako jugoslavije više nema.
došli u hrvatsku na proslavu dana republike...
ne plači, sad će ti srbija u eu pa ćeš opet imati neku vrstu juge...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
nikad čuo za likove koje spominješ.michaellcmacha wrote:ma baš, ja plačem a ti neveseo... naime ne mreš ih smisliti organski... ;) zato su ti busić, vukelić, oljača i ostali prijatelji sve hrvatine i ti s njima... :))sitting_bull wrote:michaellcmacha wrote:jep, naravno da je nema kad ste ju vi dokusurili....:))sitting_bull wrote:ekipa s EBAN-a još nije registrirala kako jugoslavije više nema.
došli u hrvatsku na proslavu dana republike...
ne plači, sad će ti srbija u eu pa ćeš opet imati neku vrstu juge...
tvoji frendovi, ili si ih izmislio?
sitting_bull-
2015-09-28
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
» Kolinda Grabar-Kitarović PRIZNALA ZLOČINE
» Kolinda Grabar-Kitarović obišla izbeglice
» EKSKLUZIVNI INTERVJU: KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ
» Kolinda Grabar-Kitarović danas u BiH, posjetit će Bugojno i Vitez
» Kolinda Grabar-Kitarović PRIZNALA ZLOČINE
» Kolinda Grabar-Kitarović obišla izbeglice
» EKSKLUZIVNI INTERVJU: KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ
» Kolinda Grabar-Kitarović danas u BiH, posjetit će Bugojno i Vitez
Page 2 of 2