Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
Vidim mnogi brže bolje za neke pogreške sudaca vani idu u smjeru:vidiš kako suci vani griješe, kod nas su još dobri.fridrih_niche wrote:Suci su i vanka katastrofa...
Totalna devalvacija kvalitete...
;)
Dok mi godinama imamo vrhunske igrače po najboljim ligama, dok smo u zadnje vrijeme imamo i sve više trenera vani koji treniraju u najboljim ligama, sudaca nemamo nigdi. Ko je za to kriv? Možda bog,možda nebo, a možda i ti...
Guest- Guest
teško, barca nikad ništa nije osvojila, a da nije bilo potpuno zasluženo na 100% za razliku od primjerice reala koji puno trofeja pokupi na sreću, i drugih. ili imaju igru ili nemaju, sve ili ništa.fridrih_niche wrote:Drago mi je sta je Barca kiksala i sta gubi prvenstvo, bas mi he drago...
Zbog prcanja najboljeg veznjaka svita i trenutno najboljeg igrača Hrvatske su to i zaslužili...
Napumpaj place svima osim njemu, to se tako radi?
Sad lipo nek ode u Pepa i dobije duplo veću placu i lipo ce se prosetat onom sprdacinom od lige...
A Barca bez Messija je u rangu Osasune i Gijona, sprdačina...
I samo zbog njega neće izgubit od Las Palmasa...
A Markan ce ovom ruglu od obrane utrpat koji gol 100 %...
Barca se može uredno okrenit LP...
Tu mogu do kraja...
;)
End- Posts : 21177
2015-08-25
Barca se prebrzo rijesija Brava i Dani Alvesa, to je sad jasno...
;)
;)
Guest- Guest
pazi ovo, kakva je ovo taktika i strategija i onda se sve lomi na leđima rakete ključnoga igrača protekle dvije sezone, samo neka ide kod guardiole navijam za njega.
2015-08-25
Prosetat ce se Premiershitom, ipak je nas najbolji igrač...
;)
;)
Guest- Guest
loreal je htio dovesti andre gomesa uz opis da je on njihov novi luka modrić. zasad je to u potpunosti opravdao, taj klošar nema apsolutno ništa, niti jednu specifičnu karakteristiku, jedino je messija uspio udaljiti još više od gola, to je jedini opis tog igrača zasad.
2015-08-25
Ende, napuši se kurčine klošaru novomarofski!
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
fridrih_niche wrote:Dajte da budemo zajedno! :D <3
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
ti mi ga možeš popušit klošaru varaždinski, ustupit ću ti tu privilegiju, čekam te na starom gradu
2015-08-25
river_jude wrote:fridrih_niche wrote:Dajte da budemo zajedno! :D <3
Guest- Guest
Jel to Zagorac kontra Međimurca ...End1899 wrote:ti mi ga možeš popušit klošaru varaždinski, ustupit ću ti tu privilegiju, čekam te na starom gradu
sat2-
2015-09-28
Nakon završetka večerašnjeg susreta protiv ekipe Villarreala, Gerard Piqué je još jednom pokazao svoje nezadovoljstvo zbog suđenja na susretu te je tako po završetku utakmice prišao tribini gdje se nalazio predsjednik La Lige Javier Tebas, kojem se obratio visokim tonom: "Jesi li vidio ovo večeras? Da, tebi govorim!"
Gerard Piqué: "Nije me briga to što postoji mogućnost da dobijem kaznu od strane odbora La Lige. Oni mogu raditi što god žele, ali istina je istina i ja ću to govoriti svaki tjedan sve dok se dokaže da ja nisam u pravu."
There are people inside the club that should show their faces in these situations to preserve Barça’s interests. But they don’t know how to do so. Or, even worse, they don’t dare to do so. And Pique is left to come out to set fire to the Madrid media cavern. The same Pique who has spent too long in the spotlight now. This Barça is far too unprotected!
kako šamara pique, umjesto da se veliča i navija u njegovo ime on redovno dobiva samo zvižduke kad će više skužit da je cijela liga podređena samo u korist lopova iz madrida.
Gerard Piqué: "Nije me briga to što postoji mogućnost da dobijem kaznu od strane odbora La Lige. Oni mogu raditi što god žele, ali istina je istina i ja ću to govoriti svaki tjedan sve dok se dokaže da ja nisam u pravu."
There are people inside the club that should show their faces in these situations to preserve Barça’s interests. But they don’t know how to do so. Or, even worse, they don’t dare to do so. And Pique is left to come out to set fire to the Madrid media cavern. The same Pique who has spent too long in the spotlight now. This Barça is far too unprotected!
kako šamara pique, umjesto da se veliča i navija u njegovo ime on redovno dobiva samo zvižduke kad će više skužit da je cijela liga podređena samo u korist lopova iz madrida.
2015-08-25
Bruno (igrač Villarreala): "Imali smo pobjedu u svojim rukama, ali je nogometni genije još jednom pokazao svoj kvalitet." u punom smislu
2015-08-25
Pique je jedan lopovski cigan (što je sasvim normalno jer igra za lopove iz katalonije), sa kvocijentom inteligencije nižim od prosjećne temperature na sljemenu u ovo doba godine. Majku jebo svoju cigansk,u kako ga nije stid? Pored svih lopovluka u korist barcelone koji su joj donijeli nebrojne trofeje, on ima obraza srat iz tekme u tekmu. Čim malim lopovima ne ide rezultat u korist odma su svi krivi. Umjesto da traži krivca prvo u sebi, jer je jedan od najnesposobnijih stopera u povijesti ovog sporta, pa onda dalje po klubu koji je sastavljen od nesposobnih ljudi od igrača do uprave.End1899 wrote:Nakon završetka večerašnjeg susreta protiv ekipe Villarreala, Gerard Piqué je još jednom pokazao svoje nezadovoljstvo zbog suđenja na susretu te je tako po završetku utakmice prišao tribini gdje se nalazio predsjednik La Lige Javier Tebas, kojem se obratio visokim tonom: "Jesi li vidio ovo večeras? Da, tebi govorim!"
Ovo je podatak iz Španjolskog kupa od 2003. pa do sada:
FC Barcelona (96 utakmica)
155 žutih kartona
269 žutih kartona za rivale
3 crvena kartona
22 crvena kartona za rivale
14 penala
9 penala za rivale
Real Madrid (71 utakmica)
190 žutih kartona
170 žutih kartona za rivale
13 crvenih kartona
6 crvenih kartona za rivale
8 penala
5 penala za rivale
Majku mu jebem cigansku. Prošle sezone Barcelona je imala 19 penala, duplo više kartona od Reala i žutih i crvenih u njihovu korist. A opet im je sudac kriv. Ne mozes protiv toga sta nosiš u genima, ciganski klub sa ciganskim mentalitetom. TOČKA!
Nisam bez razloga počeo simpatizirat Real. Do prije par godina bolio me kurac za Real, ali upravo zbog ovog ciganluka barcelonini fanova i igrača sam počeo simpatizirat Real.
I jedna fotka za kraj posvečena duševnom bolesniku Pique
tu isto piše kako su pedru poništili čisti gol 2011. u finalu kupa, kako si samo glup ubij se
2015-08-25
Ubij se kretenu glupi. Nisam ni očekivao od tebe objektivnost. Dao Bog da Real osvoji ove sezone i ligu i kup i da obrani naslov lige prvaka i da što više ciganskih fanova crkne od muke
i onda kreten piše da navijači barcelone više mrze loreal nego šta vole barcelonu, a on sam je toliko iskompleksiran od karanja čmarnajteda da se okrenuo lorealu u toj mržnji, bože kakva budaletina bože pomozi mu daj mu snage da si skrati muke taj mali šiptar podrijetlom iz turske
2015-08-25
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50