Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
End1899 wrote:
[size=40]"Yo soy sevillista de corazón"[/size]
[size=40]"Za razliku od mene, Rakitić i Alves nisu djeca Seville, ali su također ovaj klub zamijenili drugim. I dok njih prilikom svakog povratka ovdje s novim klubovima dočekuju kao bogove, meni 90 minuta psuju majku."[/size]
[size=40]haha kakav jalni ciganin, da li ti je sad jasno demonski da namješteni izbori ne mogu kupiti status legende kakav ima Rakitić, besmrtnost je neprocjenjiva.[/size]
Jalni seviljci ^^
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Prema informacijama koje je izdala UEFA, Barcelona je klub s najvećim brojem posjetitelja na stadionu u prošloj sezoni. Stadion Camp Nou je u sezoni 2015/2016. posjetilo oko 1,5 milijuna ljudi, čime je Blaugrana nadmašila drugoplasirani Manchester United (1,43 milijuna) te trećeplasiranu Borussiju Dortmund (1,38 milijuna).
bracale nema, a opet klošara šamaram kad stignem...
bracale nema, a opet klošara šamaram kad stignem...
End- Posts : 21177
2015-08-25
To je i realno, Camp Nou je najveci stadion u Europi...
;)
;)
Guest- Guest
Nije stav o nikakvim statusima legende nego razlika o ljubavi seville sa realom i barcelonom, uz baske jos jedni spustaci gaca cmarsiEnd1899 wrote:
[size=40]"Yo soy sevillista de corazón"[/size]
[size=40]"Za razliku od mene, Rakitić i Alves nisu djeca Seville, ali su također ovaj klub zamijenili drugim. I dok njih prilikom svakog povratka ovdje s novim klubovima dočekuju kao bogove, meni 90 minuta psuju majku."[/size]
[size=40]haha kakav jalni ciganin, da li ti je sad jasno demonski da namješteni izbori ne mogu kupiti status legende kakav ima Rakitić, besmrtnost je neprocjenjiva.[/size]
nowitzki-
2014-04-27
Real Sociedad v FC Barcelona
Alcorcon v Alaves
Atletico Madrid v Eibar
R.Madrid v Celta
Alcorcon v Alaves
Atletico Madrid v Eibar
R.Madrid v Celta
2015-08-25
Prvo sam mislio da je kartoniran, nije mi bas jasna odluka trenera
Sad sta nije igra od prve ga peru živci i radi tisućiti glupi žuti karton...Ziil Los Dii ! wrote:Prvo sam mislio da je kartoniran, nije mi bas jasna odluka trenera
Bar ce se moć pohvalit da je udrija najboljeg svih vrimena...
:D
Guest- Guest
farsu i treba krljat što više, kao mourinho u svoje vrijeme
Guest- Guest
Jos manje mi je jasno da u 75toj uvodis najboljeg napadaca a gubis 4:0 , nakon sto ga je izostavio da bi bio defanzivno jaci (valjda)
Stavija je veznog u špicu da bi nominalno ima jaču sredinu od Barce...Ziil Los Dii ! wrote:Jos manje mi je jasno da u 75toj uvodis najboljeg napadaca a gubis 4:0 , nakon sto ga je izostavio da bi bio defanzivno jaci (valjda)
Mislim brojčano, ne kvalitetno...
Zato je izostavija Markana...
;)
Guest- Guest
To svi grijese ..nije stvar u brojnosti ..barca igra 4-3-3 gdje bekovi te messi i nesto manje neymar sudjeluju u igri
Znaci 7 igraca ...ove centralne zapravo ne treba dirati ..vec duplirati bokove..pritisak na sergija i mathieua te izolirati messija sto dalje od lopte ...svi koji su tako igrali su uglavnom imali pozitivna iskustva sa barcom.naravno ni to nije garancija,treba takav zadatak i provesti u djelo
Znaci 7 igraca ...ove centralne zapravo ne treba dirati ..vec duplirati bokove..pritisak na sergija i mathieua te izolirati messija sto dalje od lopte ...svi koji su tako igrali su uglavnom imali pozitivna iskustva sa barcom.naravno ni to nije garancija,treba takav zadatak i provesti u djelo
Ma Messi je ključ svega, on je genijalni pokretač akcija i sve ide od njega...
Ko ga uspije limitirat (ne i blokirat, jer je to nemoguce) taj ima šansu...
;)
Ko ga uspije limitirat (ne i blokirat, jer je to nemoguce) taj ima šansu...
;)
Guest- Guest
Simeone, kad su ga novinari upitali je li rezultat najvažniji, nije propustio priliku spustiti osvajaču Zlatne lopte Cristianu Ronaldu:
"Imate li dvojbe je li rezultat najvažniji? Pa pogledajte tko je osvojio Zlatnu loptu"
"Imate li dvojbe je li rezultat najvažniji? Pa pogledajte tko je osvojio Zlatnu loptu"
2015-08-25
End1899 wrote: Simeone, kad su ga novinari upitali je li rezultat najvažniji, nije propustio priliku spustiti osvajaču Zlatne lopte Cristianu Ronaldu:
"Imate li dvojbe je li rezultat najvažniji? Pa pogledajte tko je osvojio Zlatnu loptu
Guest- Guest
de gea nije znao uhvatit loptu na ubačaj kad je došao i svako malo radio greške imao je sreće da u manchesteru znaju prepoznat potencijal i daju prilike. courtois je otišao u atletico jer nije moga pored klase cescha kad je ovaj ostario i otišao povukli su ga. bravo je navodno bio klasa koja je spavala 85min u ligi gdje se boje pucat u okvir barce i sad kad je došao negdje gdje stvarno treba branit vidimo kakva je prevara slobodno pogledaj kompilaciju grešaka ima ih već 50. valdes je kad su ga vidjeli u unitedu bacili u rezerve pa šutnili u portugal i sad je u midsbrou klubu po mjerifridrih_niche wrote:De Gea i Courtois su loši golmani?bafalo wrote:smiješna liga sa smiješnim golmanima ali ne čudim se vidjeli smo što se dogodilo klošaru bravu kad je došao u jaku ligu
Koje pisanje sebi u usta...
:D
Sve sta valja u toj 'jakoj' ligi je došlo iz superiornije Primere...
;)
barca sa 2 utakmice više 2 boda iza reala. neloše s obzirom da su 10 liga i
preko dvostruko liga prvaka u zaostatku tako da je ovo ohrabrujuće
preko dvostruko liga prvaka u zaostatku tako da je ovo ohrabrujuće
Sevilla ce zato danas naplatit sve promasaje iz kup utakmice...
Čista 1 na tiketu...
;)
Čista 1 na tiketu...
;)
Guest- Guest
A ja bas mislim da ce biti dvojkafridrih_niche wrote:Sevilla ce zato danas naplatit sve promasaje iz kup utakmice...
Čista 1 na tiketu...
;)
Ovo im je kljucno gostovanje, sanchez pizjuan, san mames i vigo su tri teska gostovanja gdje je realu imperativ pobjeda sto nije slucaj na camp nou ili calderonu
Mislim da bi pobjedom u sevilli jednom rukom bili na trofeju
Bit ce dobra utakmica svakako...
Samo nek suci ne useru nesto...
;)
Samo nek suci ne useru nesto...
;)
Guest- Guest
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50