POČETAK KRAJA MAME I TATE
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: POČETAK KRAJA MAME I TATE
Sve je dobro što se dobro svrši.maggie13 wrote:ti u tuđem, ja u svom..i svi sretni B-)dzango wrote:Od toga nema ništa. Mora svako u tuđem.maggie13 wrote:moze, svatko u svom pravcu..;-)dzango wrote:Ja znam da mrdam a znate i vas dve. Znači nema zime.maggie13 wrote:
i ne znaju, i ne mogu ni da znaju..B-)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
zato i jesmo gdje jesmo..u propadanju..Θ_Θtre911 wrote:Ni smo kao civilizacija omekšali debelo, takve bi prije uvaljali u katran i perije i ispratili iz sela pa neka negdje drugdi iskušava svoje teorije.maggie13 wrote:oni su to sve ionako zamislili u idealnim uvjetima izostanka toga svega:Ptre911 wrote:Pa izgleda da može ali tu nema ni zabave ni uživanja ni ljubavi ni strasti ni muke ni povezanosti, ono eto vam nova igračka pa dok traje traje; MI SMO BORG, OTPOR JE ĐABA!maggie13 wrote:gluposti..neki zenomrzac pokusava podvaliti foru da sve moze bez zena..:Dprckov wrote:Sta bi mi bez ovih znanstvenika, ovo je bilo u zadnji cas....pa samo nas je 7 milijardi na zemlji ostalo
2014-04-12
bogomdani wrote:ne moraju zene nuzno nošati u trbuffu dijete...ionako onda poslije svima nabijaju na nos tih 9 mjesece "patnji",a kasnije gundjau na dijete,sto joj je razvalilo picicu,i samo izazvalo nesnosljive bolove..i zarad toga, bi Moškija trebao ostatak zivota provesti pored takvog grintla iskazujuci ponizno zahvalnost...
Kako su i same rekle nedavno da Moškije i nisu bar potrebni za ciklus razmnozavanja,eto,sad je isto potvrdjeno u suprotnom smjeru....karma iz bičez..
Guest- Guest
ti si vec, ja se jos trazim..:-)dzango wrote:Sve je dobro što se dobro svrši.maggie13 wrote:ti u tuđem, ja u svom..i svi sretni B-)dzango wrote:Od toga nema ništa. Mora svako u tuđem.maggie13 wrote:moze, svatko u svom pravcu..;-)dzango wrote:
Ja znam da mrdam a znate i vas dve. Znači nema zime.
2014-04-12
Ja ću da ti pokažem gde je da ne zamaraš prstiće.maggie13 wrote:ti si vec, ja se jos trazim..:-)dzango wrote:Sve je dobro što se dobro svrši.maggie13 wrote:ti u tuđem, ja u svom..i svi sretni B-)dzango wrote:Od toga nema ništa. Mora svako u tuđem.maggie13 wrote:
moze, svatko u svom pravcu..;-)
hvala ti svakako, ali volim sama istrazivat @_@dzango wrote:Ja ću da ti pokažem gde je da ne zamaraš prstiće.maggie13 wrote:ti si vec, ja se jos trazim..:-)dzango wrote:Sve je dobro što se dobro svrši.maggie13 wrote:ti u tuđem, ja u svom..i svi sretni B-)dzango wrote:
Od toga nema ništa. Mora svako u tuđem.
2014-04-12
et,sto ti sad ne pase??..trebam reci da sam se rodio sa 4,5 kile i 51 cenat i da su mi mater morali dolje zarezivati da bih uopce mogao van?? i da mi je sve to nabila 20 godina poslije na nos?? pa jeste...tre911 wrote:bogomdani wrote:ne moraju zene nuzno nošati u trbuffu dijete...ionako onda poslije svima nabijaju na nos tih 9 mjesece "patnji",a kasnije gundjau na dijete,sto joj je razvalilo picicu,i samo izazvalo nesnosljive bolove..i zarad toga, bi Moškija trebao ostatak zivota provesti pored takvog grintla iskazujuci ponizno zahvalnost...
Kako su i same rekle nedavno da Moškije i nisu bar potrebni za ciklus razmnozavanja,eto,sad je isto potvrdjeno u suprotnom smjeru....karma iz bičez..
Guest- Guest
i do trudnoce sa mnom je imala sve zdrave i jake zube,nikad problema...docim kad sam ja poceo vuci kalcija za svoje kosti,e ebi ga...njoj ostalo manje...
Guest- Guest
uh, ovdje postaje vruće...odoh ja :)))
Laku noć i budite tihi
Laku noć i budite tihi
Guest- Guest
Django se uspalioNoor wrote:uh, ovdje postaje vruće...odoh ja :)))
Laku noć i budite tihi
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
bogomdani wrote:et,sto ti sad ne pase??..trebam reci da sam se rodio sa 4,5 kile i 51 cenat i da su mi mater morali dolje zarezivati da bih uopce mogao van?? i da mi je sve to nabila 20 godina poslije na nos?? pa jeste...tre911 wrote:bogomdani wrote:ne moraju zene nuzno nošati u trbuffu dijete...ionako onda poslije svima nabijaju na nos tih 9 mjesece "patnji",a kasnije gundjau na dijete,sto joj je razvalilo picicu,i samo izazvalo nesnosljive bolove..i zarad toga, bi Moškija trebao ostatak zivota provesti pored takvog grintla iskazujuci ponizno zahvalnost...
nemoj se ljutiti, ali ako ti je zaista to predbacivala...to je jako žalosno.
epiziotomija je zahvat koji se izvodi pri rutinskim porodima jako često, čak i kod manjih beba nego si bio ti.
Last edited by Noor on 10/12/2016, 01:19; edited 1 time in total
Guest- Guest
prckov wrote:Django se uspalioNoor wrote:uh, ovdje postaje vruće...odoh ja :)))
Laku noć i budite tihi
bome me i megi iznenadila, tiha voda brege dere :))))
Guest- Guest
nije predbacivala..jednom je onako rekla..ne mogu reci nis protiv onako,jer je mater zlata vrijedna ..cak sam to onako primio kao zaebanciju,..porod je bio opak,jer kad sam izisao,nisam disao,poplavio sam,a doktor me je ispljeskao po guzici ledjima da prodisem...kaze stara,e kad si se proderao,orio se cijeli odjel..Noor wrote:bogomdani wrote:et,sto ti sad ne pase??..trebam reci da sam se rodio sa 4,5 kile i 51 cenat i da su mi mater morali dolje zarezivati da bih uopce mogao van?? i da mi je sve to nabila 20 godina poslije na nos?? pa jeste...tre911 wrote:bogomdani wrote:ne moraju zene nuzno nošati u trbuffu dijete...ionako onda poslije svima nabijaju na nos tih 9 mjesece "patnji",a kasnije gundjau na dijete,sto joj je razvalilo picicu,i samo izazvalo nesnosljive bolove..i zarad toga, bi Moškija trebao ostatak zivota provesti pored takvog grintla iskazujuci ponizno zahvalnost...
nemoj se ljutiti, ali ako ti je zaista to predbacivaa...to je jako žalosno.
epiziotomija je zahvat koji se izvodi pri rutinskim porodima jako često, čak i kod manjih beba nego si bio ti.
sitne je zena gradje 160 i lagana.aa ja zlo tesko i veliko bio...
Guest- Guest
megi lopov?!Noor wrote:prckov wrote:Django se uspalioNoor wrote:uh, ovdje postaje vruće...odoh ja :)))
Laku noć i budite tihi
bome me i megi iznenadila, tiha voda brege dere :))))
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
nekiput longi ima pravo...maggie13 wrote:i ne znaju, i ne mogu ni da znaju..B-)Noor wrote:maggie13 wrote:gluposti..neki zenomrzac pokusava podvaliti foru da sve moze bez zena..:Dprckov wrote:Sta bi mi bez ovih znanstvenika, ovo je bilo u zadnji cas....pa samo nas je 7 milijardi na zemlji ostalo
a bez nas mrdnut ne znaju
2014-12-30
prckov wrote:Sta bi mi bez ovih znanstvenika, ovo je bilo u zadnji cas....pa samo nas je 7 milijardi na zemlji ostalo
2014-04-14
eo ja ležim s tabletom, a frau vari kavu... da je nema morao bi se mrdnuti i sam je spremiti.maggie13 wrote:i ne znaju, i ne mogu ni da znaju..B-)Noor wrote:maggie13 wrote:gluposti..neki zenomrzac pokusava podvaliti foru da sve moze bez zena..:Dprckov wrote:Sta bi mi bez ovih znanstvenika, ovo je bilo u zadnji cas....pa samo nas je 7 milijardi na zemlji ostalo
a bez nas mrdnut ne znaju
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Kažu da može i bez muškaraca.maggie13 wrote:gluposti..neki zenomrzac pokusava podvaliti foru da sve moze bez zena..:Dprckov wrote:Sta bi mi bez ovih znanstvenika, ovo je bilo u zadnji cas....pa samo nas je 7 milijardi na zemlji ostalo
Trinity-
2014-04-17
Pa sad što se pravljenja djece tiče, sve to skupa ispadne par puta u životu.tre911 wrote:Pa izgleda da može ali tu nema ni zabave ni uživanja ni ljubavi ni strasti ni muke ni povezanosti, ono eto vam nova igračka pa dok traje traje; MI SMO BORG, OTPOR JE ĐABA!maggie13 wrote:gluposti..neki zenomrzac pokusava podvaliti foru da sve moze bez zena..:Dprckov wrote:Sta bi mi bez ovih znanstvenika, ovo je bilo u zadnji cas....pa samo nas je 7 milijardi na zemlji ostalo
Trinity-
2014-04-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Može li morbidnije i užasnutije:Naša Lucija ima dva tate i dvije mame,a svi četvoro smo gax
» Pocetak kraja
» Početak kraja Turske
» Mikijev početak kraja
» PREVRAT '89 - Početak kraja (1 i 2)
» Pocetak kraja
» Početak kraja Turske
» Mikijev početak kraja
» PREVRAT '89 - Početak kraja (1 i 2)
Page 2 of 4