Komunjare izgmizavaju
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Komunjare izgmizavaju
Velež može dobit samo kurac u usta....... ups, to su več dobilikic wrote:tip je za to da se stadion Zrinjskog vrati Veležu.. gasi mozak..
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Iman live stavove, al ne volin hard core komuniste...
Daj umjerene poglede, to se traži...
;)
Daj umjerene poglede, to se traži...
;)
Guest- Guest
Nije to hard core komunjara, nego više hard core četnik po stavovima...A ljevica je ionako samo paravan nekima za samopromociju jer ja do sada nisam tako nešto vidio kod nas isto kao ni desnicu...već samo kriptokomunjare podijeljene u dva tabora i njihove podguzne satelite...
darth_vader-
2014-04-17
Ima jedan covjek cudan....
nowitzki-
2014-04-27
jasambrend wrote:Nije to hard core komunjara, nego više hard core četnik po stavovima...A ljevica je ionako samo paravan nekima za samopromociju jer ja do sada nisam tako nešto vidio kod nas isto kao ni desnicu...već samo kriptokomunjare podijeljene u dva tabora i njihove podguzne satelite...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kako se togonal suzdržava da ne umre od smijeha
2015-08-19
jasambrend wrote:Nije to hard core komunjara, nego više hard core četnik po stavovima...A ljevica je ionako samo paravan nekima za samopromociju jer ja do sada nisam tako nešto vidio kod nas isto kao ni desnicu...već samo kriptokomunjare podijeljene u dva tabora i njihove podguzne satelite...
Mislim da si pogrišija u ovom boldanom.
Dotićnom poznajem oca, iako ga nisam vidio par godina. Poštena familija, u prvom redu. No ovo lutanje u politiku i osnivanje tamo neke stranke, totalno nepotrebno, i bavi se stvarima koje su nebitne. Imaš svoje stavove i ok cijenit ću lijeve i desne, ali boli me kurac i za antifašizam, i da nacionalnu osvještenost i sva ostala sranja... Pretjeruju jedni i drugi, nama trebaju sposobni, pametni i pošteni ljudi s pogledom na budućnost, a ne oni koji žive u prošlost (kad odeš vani vidiš da nema takvih sranja).
Ne znam šta bi mu otac reka na ovo aktiviranje u politiku,osnivanje stranke ako ga sretnem baš ću ga pitati. Za brata glumca (Damir Markovina) je reka kad je sazna da je upisa dramsku akademiju i otiša u glumce, da se tija obisiti... :D:hahaha
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:kako se togonal suzdržava da ne umre od smijeha
Osvježenje na političkoj sceni definitivno...Predrag Raos oporba... što je najgore ne bi ništa više toga usrali od ovih do sada, a smrtna kazna je samo bonus u programu...početi s HDZ- ovcima pa dalje redom...
darth_vader-
2014-04-17
Neka neko nakon ove slike kaže da komunizma više nema i da Putin nije spreman za rat.
Guest- Guest
Sad vidim da je Penar bio u pravu za ovo šta je pričao za Izrael u Nu2.kuracodigraca wrote:jedini iskreni desničar i ljudina
Guest- Guest
sat2-
2015-09-28
paraziti jašu dalje
http://www.vecernji.hr/hrvatska/osnovana-nova-ljevica-nudimo-zemlju-u-kojoj-cemo-jasno-smjestiti-ustaski-pokret-na-mjesto-koje-mu-pripada-1136540
http://www.vecernji.hr/hrvatska/osnovana-nova-ljevica-nudimo-zemlju-u-kojoj-cemo-jasno-smjestiti-ustaski-pokret-na-mjesto-koje-mu-pripada-1136540
2015-08-19
Wannabe četnik Zoran Pusić i par baba koje imaju PMS 365 dana u godini. Pojačani s onim izrodom Markovinom.
Guest- Guest
Marx wrote:Sad vidim da je Penar bio u pravu za ovo šta je pričao za Izrael u Nu2.kuracodigraca wrote:jedini iskreni desničar i ljudina
kuracodigraca wrote:jedini iskreni desničar i ljudina
Hahahaha...kaže da treba vratiti smrtnu kaznu...i to strijeljanjem i vješanjem.
Guest- Guest
http://www.vecernji.hr/hrvatska/u-jugoslaviji-se-zivjelo-bolje-a-ndh-i-komunizam-nisu-isto-1136868
2015-08-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» KOMUNJARE
» Bajdenove komunjare na aparatima
» Komunjare držale robove
» Kad ti zemlju ne vode komunjare i libtardi...
» Bajdenove komunjare ispušile izbore
» Bajdenove komunjare na aparatima
» Komunjare držale robove
» Kad ti zemlju ne vode komunjare i libtardi...
» Bajdenove komunjare ispušile izbore
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2