Komunjare držale robove
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Komunjare držale robove
Peruanska vojska oslobodila je 39 ljudi koji su kao robovi radili na farmi pobunjeničke skupine Shining Path, piše BBC u srijedu.
Neki od njih oteti su prije više od 30 godina. Ministarstvo obrane priopćilo je da je među njima 26 djece, od kojih su neka rođena u zatočeništvu.U operaciji je sudjelovalo 120 peruanskih vojnika koji su ih u četiri helikoptera prebacili na sigurno.
U vojsci kažu da ih je na farmu odveo bivši zatočenik koji je tamo živio godinama i pobjegao prije mjesec dana.
http://direktno.hr/en/2014/svijet/21052/Peruanska-vojska-izbavila-robove-iz-ruku-maoističke-organizacije.htm
Veliki skok naprijed.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Komunjare držale robove
Pa nikakvo cudo...Dovoljno je pogledati haj-teh tvornicu Foxconn u Kini,pa vidjeti ropstvo u svojem najzescem obliku..
Guest- Guest
pizdarije, foxkon je speace shuttle za tu vukojebinu, ka dm kod nas.bogomdani wrote:Pa nikakvo cudo...Dovoljno je pogledati haj-teh tvornicu Foxconn u Kini,pa vidjeti ropstvo u svojem najzescem obliku..
2014-04-16
Mda...no i dalje ostaje cinjenioca da je unutar firme,pravo robovski rad,a i uvjeti..aben wrote:pizdarije, foxkon je speace shuttle za tu vukojebinu, ka dm kod nas.bogomdani wrote:Pa nikakvo cudo...Dovoljno je pogledati haj-teh tvornicu Foxconn u Kini,pa vidjeti ropstvo u svojem najzescem obliku..
Guest- Guest
iz tvoje perspektive možda, iz njihove perspektive to je space shuttle
2014-04-16
A covjek..pa kako da ti objasnim...smjene po 12 sati,visoka norma,neadekvatan smjestaj,rijetke pauze..pa zasto inace izmedju katova postavljaju one zicane mreze da netko od radnika ne skoci i ubije se??A poubijalo ih se prilicno dosada...
Guest- Guest
čuj, ja te ne znam, ali ako je istina ono šta pišeš, onda si ti jedan dobrostojeći lažni židov koji po cijeli dan samo jebe samo dobre pičke. u mom kalendaru to znači uspješan čovik.bogomdani wrote:A covjek..pa kako da ti objasnim...smjene po 12 sati,visoka norma,neadekvatan smjestaj,rijetke pauze..pa zasto inace izmedju katova postavljaju one zicane mreze da netko od radnika ne skoci i ubije se??A poubijalo ih se prilicno dosada...
kao takav se uklapaš u vojsku uspješnih ljudi koi su ili potpuno zlonamjerni ili potpuno ekonomski nepismeni. trećeg nema. to dalje znači da si dobrostojeći unatoč vlastitoj sposobnosti i da ćeš zato vrlo vjerojatno ostat bez love, a onda bi te mogle i pičke napustiti.
zato napusti to krivovjerje dok ti nije kasno.
foxconn ima manju prosječnu ratu samoubojstava. ako imaju žicu onda je to dobra stvar jer može spasiti pokoji život. ako rade smjene po 12 sati, to je dobro, jer bi inače radili 16 sati da nema foxconna. ako imaju neadekvatan (po čijen mjerilu?) smještaj, to znači da prije foxconna nisu ni imali smještaj.
2014-04-16
Te bande nemaju veze s komunizmom,ali vjerujem kako to zna i pokretač teme koji je stavio ovaj provokatavni naslov,čija je jedina namjera omalovažavati antifašizam.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Mehh..nisam nit iocekivao logicni odgovor nego opet ono slavno net.hajerovsko profiliranje..da skratim,Baja moj,ne po znas me,kao ni ja tebe..A Zidovi nisu nuzno ljudi koji drugima ispijaju zadnju kap krvi i vade posljednji novcic iz džepa..Prije bude da su takvi balkanski narodi,a dovoljno je da pogledas dom svoj..anđele..aben wrote:čuj, ja te ne znam, ali ako je istina ono šta pišeš, onda si ti jedan dobrostojeći lažni židov koji po cijeli dan samo jebe samo dobre pičke. u mom kalendaru to znači uspješan čovik.bogomdani wrote:A covjek..pa kako da ti objasnim...smjene po 12 sati,visoka norma,neadekvatan smjestaj,rijetke pauze..pa zasto inace izmedju katova postavljaju one zicane mreze da netko od radnika ne skoci i ubije se??A poubijalo ih se prilicno dosada...
kao takav se uklapaš u vojsku uspješnih ljudi koi su ili potpuno zlonamjerni ili potpuno ekonomski nepismeni. trećeg nema. to dalje znači da si dobrostojeći unatoč vlastitoj sposobnosti i da ćeš zato vrlo vjerojatno ostat bez love, a onda bi te mogle i pičke napustiti.
foxconn ima manju prosječnu ratu samoubojstava. ako imaju žicu onda je to dobra stvar jer može spasiti pokoji život. ako rade smjene po 12 sati, to je dobro, jer bi inače radili 16 sati da nema foxconna. ako imaju neadekvatan (po čijen mjerilu?) smještaj, to znači da prije foxconna nisu ni imali smještaj.
sto se tice ekonomije,o njoj nismo pricali niti je to tema,samo je spomenuto robovski rad...pa sam se i ocitovao po pitanju toga...sto se tice love,ne brini..kakav god ja bio,nema zime za mene,jos koja godina,i ja odoh u mirovinu,sa vlastito stecenom mirovinom,koju sam vrlo stedljivo skupljao i stavljao na stranu..nisam se qurcio i razbacivao naokolo,eto da bih drugima pokazao,da imam..to je neki mracni balkanski obicaj...
nadalje...moja vjera nije tvoj problem
sto se ostalog tice,Foxconn,dakle,iz tvoga upisa mi je jasno da nikad nisi teze radio u svojem zivotu,a da te stavim kod sebe samo 8 sati da odradis na waser-jet-u proklinjao bi i mene i svu lovu koju bi dobio za rad...suhoparne brojke ne oznacavaju pravo stanje stvari..treba malo dublje ispod povrsine zaroniti..jos jedna zanimljivost..lik je na net stavio u to vrijeme sliku novog Ajfouna 5 i bio kaznjen da mora platiti kaznu oko 25000 dolara,dok mu je osnovna placa 250 dolara..dakle,nekih 12 godina ugrubo on mora raditi džabe za Foxconn..Nimalo robovski..
Guest- Guest
To mu je nemoguća misija...Nema većeg branitelja antifašizma od poklonika jugoslavenske vojske iz otadžbine...Antif_No1 wrote:Te bande nemaju veze s komunizmom,ali vjerujem kako to zna i pokretač teme koji je stavio ovaj provokatavni naslov,čija je jedina namjera omalovažavati antifašizam.
Guest- Guest
Sviđalo se to nama ili ne,ali pored nas komunista,i otadžbinci su antifašisti.red wolf wrote:To mu je nemoguća misija...Nema većeg branitelja antifašizma od poklonika jugoslavenske vojske iz otadžbine...Antif_No1 wrote:Te bande nemaju veze s komunizmom,ali vjerujem kako to zna i pokretač teme koji je stavio ovaj provokatavni naslov,čija je jedina namjera omalovažavati antifašizam.
2015-07-23
Antif_No1 wrote:Sviđalo se to nama ili ne,ali pored nas komunista,i otadžbinci su antifašisti.
Nema boljih...Čak niti u usporedbi sa istinskim antifašistima... ...Eh, kad je tako lako prošlost mijenjati.
Guest- Guest
Od Stepinca,pravite sveca i vi ste se sad našli nekome spočitavati mijenjane prošlosti,pa ima li veće drskosti i bezobrazluka.red wolf wrote:Antif_No1 wrote:Sviđalo se to nama ili ne,ali pored nas komunista,i otadžbinci su antifašisti.
Nema boljih...Čak niti u usporedbi sa istinskim antifašistima... ...Eh, kad je tako lako prošlost mijenjati.
2015-07-23
Stepinac nije moj problem...Ja znam tko su bili antifašisti i ne zaboravimo i antinacisti jer fašizam i nacizam nisu isto, kao i protiv svih domaćih inačica fašizma i nacizma.Antif_No1 wrote:Od Stepinca,pravite sveca i vi ste se sad našli nekome spočitavati mijenjane prošlosti,pa ima li veće drskosti i bezobrazluka.
Guest- Guest
@svetac. Da dodes kod mene u odio, onda bi vidio sto je odraditi 8 sati.
2014-12-30
još ti i napišen, a ti ne vidiš.bogomdani wrote:Mehh..nisam nit iocekivao logicni odgovor nego opet ono slavno net.hajerovsko profiliranje..da skratim,Baja moj,ne po znas me,kao ni ja tebe..A Zidovi nisu nuzno ljudi koji drugima ispijaju zadnju kap krvi i vade posljednji novcic iz džepa..Prije bude da su takvi balkanski narodi,a dovoljno je da pogledas dom svoj..anđele..aben wrote:čuj, ja te ne znam, ali ako je istina ono šta pišeš, onda si ti jedan dobrostojeći lažni židov koji po cijeli dan samo jebe samo dobre pičke. u mom kalendaru to znači uspješan čovik.bogomdani wrote:A covjek..pa kako da ti objasnim...smjene po 12 sati,visoka norma,neadekvatan smjestaj,rijetke pauze..pa zasto inace izmedju katova postavljaju one zicane mreze da netko od radnika ne skoci i ubije se??A poubijalo ih se prilicno dosada...
sto se tice ekonomije,o njoj nismo pricali niti je to tema,samo je spomenuto robovski rad...pa sam se i ocitovao po pitanju toga...sto se tice love,ne brini..kakav god ja bio,nema zime za mene,jos koja godina,i ja odoh u mirovinu,sa vlastito stecenom mirovinom,koju sam vrlo stedljivo skupljao i stavljao na stranu..nisam se qurcio i razbacivao naokolo,eto da bih drugima pokazao,da imam..to je neki mracni balkanski obicaj...
nadalje...moja vjera nije tvoj problem
sto se ostalog tice,Foxconn,dakle,iz tvoga upisa mi je jasno da nikad nisi teze radio u svojem zivotu,a da te stavim kod sebe samo 8 sati da odradis na waser-jet-u proklinjao bi i mene i svu lovu koju bi dobio za rad...suhoparne brojke ne oznacavaju pravo stanje stvari..treba malo dublje ispod povrsine zaroniti..jos jedna zanimljivost..lik je na net stavio u to vrijeme sliku novog Ajfouna 5 i bio kaznjen da mora platiti kaznu oko 25000 dolara,dok mu je osnovna placa 250 dolara..dakle,nekih 12 godina ugrubo on mora raditi džabe za Foxconn..Nimalo robovski..
možda je ekonomija stvarno ka sluh, umjetnost, sport...ili imaš talent ili ga nemaš i nikad ga, ni ako te muče, ne ćeš imati, i zauvijek biti zarobljen u socijalističkom paklu :(
2014-04-16
jep se Weberu,ja NE RADIM...veber_1 wrote:@svetac. Da dodes kod mene u odio, onda bi vidio sto je odraditi 8 sati.
Guest- Guest
bogomdani wrote:smjene po 12 sati,visoka norma,neadekvatan smjestaj,rijetke pauze..
Pa sad...ne radim u Foxconu, ali ako ne radim bar 12 sati, i to produktivno, sa neadekvatnom opremom (još uvijek, šmrc...)...u qurtzu sam, kao i mnogi koje znam...
Trinity-
2014-04-17
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvati držali Kineze kao robove
» KOMUNJARE
» Bajdenove komunjare se sramote u istočnom Mediteranu
» Kako Index prska po Asi...avaj orbanu:Orban pretvorio Mađare u svoje robove
» Bajdenove komunjare na aparatima
» KOMUNJARE
» Bajdenove komunjare se sramote u istočnom Mediteranu
» Kako Index prska po Asi...avaj orbanu:Orban pretvorio Mađare u svoje robove