Izglasano ukidanje imuniteta Ivanu Pernaru, DORH ga sada može kazneno
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Izglasano ukidanje imuniteta Ivanu Pernaru, DORH ga sada može kazneno
kofein wrote:pizzon wrote:ja punisu uopste ne branim.
makoliko da je radic bio nepirijatan u svojim izlaganjima
Vidiš, ja Punišu isto ne branim, nego ga razumijem. To se ipak očekuje od velikosrpskog govneta. Stjepan Radić jeo srpsku decu i to.
ja ga niti branim niti razumem
a ti kenjas
Guest- Guest
Pa ima slicnosti sto se tice lutanja ali, Cicak je za Pernara lumen.kofein wrote:dijagram wrote:Vrlo vjerojatno, ali takvi likovi me ne mogu narocito tangiratikofein wrote:dijagram wrote:ma hajde, kako ti moze nesto takvo ici na zivcekofein wrote:
Ibn Sina u nekoj izopačenoj verziji. Pernar je kolaž hrabrosti, gluposti, želje za publicitetom itd. Ide mi na živce s tim pičkastim tonom.
Zvuči mi ko da govore vježba ispred ogledala u maminoj haljini.
Upravo silno upinjanje da skrene paznju poluci suprotno
Meni izgleda kao osoba s psiho poremecajima
Sjećaš se I.Z.Čička i njegovog lutanja, dok se u političkom smislu nije skrasio u HHO. Isti kiki, ovaj je promijenio pet svjetonazora, da bi sad glumio mini Mesiju.
Ocekujem da ce nalupetati jos svasta i svima, a pogodit ce i koje zrno ko corava kokos od masu pokusaja:)
dijagram-
2015-08-09
Ukidanje imuniteta zbog crtanja grafitaDread_Pirate_Roberts wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/izglasano-ukidanje-imuniteta-ivanu-pernaru-dorh-ga-sada-moze-kazneno-goniti/936742.aspx
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
pizzon wrote:kofein wrote:pizzon wrote:ja punisu uopste ne branim.
Vidiš, ja Punišu isto ne branim, nego ga razumijem. To se ipak očekuje od velikosrpskog govneta. Stjepan Radić jeo srpsku decu i to.
a ti kenjas
Ne kenjam, ali jedinstven primjer ubijanja u jednom evropskom parlamentu je ovaj. Uvjeri me da motivi pucnjave nisu velikosrpski i sve pet. Mali Pernar traži publicitet, a ako misliš da Vas voli, prevario si se.
Guest- Guest
pernar me podsjeca na melkiora
ponekad pomislim da je to jedna osoba
dijagram-
2015-08-09
Mene podsjeća na Asilu, kad se napije. Glas mu postane tanak. Na stranu pamet, tu ga Aso šije.
Guest- Guest
Ne može, ja imam bolju frizurudijagram wrote:pernar me podsjeca na melkiora
2015-08-09
kofein wrote:pizzon wrote:kofein wrote:pizzon wrote:ja punisu uopste ne branim.
a ti kenjas
Ne kenjam, ali jedinstven primjer ubijanja u jednom evropskom parlamentu je ovaj. Uvjeri me da motivi pucnjave nisu velikosrpski i sve pet. Mali Pernar traži publicitet, a ako misliš da Vas voli, prevario si se.
o radicu i punisi, ne bih.
s tim, da osudjujem punisu a radica ne razumem.
u smislu, zasto se tako nije ponasao u au.
ako je kraljevina bila drzava shs, to ne znaci
da je mogao da vredja nekontrolisano i sl.
sto opet nikome ne daje za pravo da puca
i ne bih vise o tome
Guest- Guest
Kako je Punisa zivio tako je i zavrsio...pizzon wrote:ja punisu uopste ne branim.
tako nesto jednostavno nije smeo ni da pomisli.
samo, to ne znaci da su punisa i njegov sin morali da budu
ubijeni kao psi.
to ujedno otvara temu kao pricu bez kraja, i tako
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
pizzon wrote: a radica ne razumem.
2015-08-09
A dobro, malo je smiješno uspoređivati Radića i Pernara, ako se ide na to da će Pernar završiti kao - Radićmelkior wrote:pizzon wrote: a radica ne razumem.
2015-08-09
Ne znam asilin glas, al ono sto pise u zadnje vrijeme zabrinjava:)kofein wrote:Mene podsjeća na Asilu, kad se napije. Glas mu postane tanak. Na stranu pamet, tu ga Aso šije.
Odlijepio je posve,ko kakav tinejdzer.
dijagram-
2015-08-09
dobro, moze i tako da se prihvatigovinda wrote:Kako je Punisa zivio tako je i zavrsio...pizzon wrote:ja punisu uopste ne branim.
tako nesto jednostavno nije smeo ni da pomisli.
samo, to ne znaci da su punisa i njegov sin morali da budu
ubijeni kao psi.
to ujedno otvara temu kao pricu bez kraja, i tako
da je to stavilo tacku, pa ajde
Guest- Guest
mozda kod vasmelkior wrote:A dobro, malo je smiješno uspoređivati Radića i Pernara, ako se ide na to da će Pernar završiti kao - Radićmelkior wrote:pizzon wrote: a radica ne razumem.
Guest- Guest
Ucmekat će ga u Saboru za govornicom Vaso glavom i bradompizzon wrote:mozda kod vasmelkior wrote:A dobro, malo je smiješno uspoređivati Radića i Pernara, ako se ide na to da će Pernar završiti kao - Radićmelkior wrote:pizzon wrote: a radica ne razumem.
2015-08-09
dijagram wrote:Ne znam asilin glas, al ono sto pise u zadnje vrijeme zabrinjava:)kofein wrote:Mene podsjeća na Asilu, kad se napije. Glas mu postane tanak. Na stranu pamet, tu ga Aso šije.
Odlijepio je posve,ko kakav tinejdzer.
Mlad je, to mu je prednost, lud je, to je nus pojava :D, sve u svemu, naš je, a to je olakotna okolnost. ;)
Guest- Guest
Pernar će viknut Vasi s govornice: "Pokrao si Karamarka!" I ovaj će ni pet ni šest, izvadit pištolj i upucat Pernara, Ivana Vilbora Sinčića i onog trećeg. Lovrinovića Ups, Lovrinović će ispast kolateralna žrtva jer je napustio Živi zid čim je prigrabio saborski mandat, ali Vaso u afektu ne razlikuje dobro od zlamelkior wrote:Ucmekat će ga u Saboru za govornicom Vaso glavom i bradompizzon wrote:mozda kod vasmelkior wrote:A dobro, malo je smiješno uspoređivati Radića i Pernara, ako se ide na to da će Pernar završiti kao - Radićmelkior wrote:pizzon wrote: a radica ne razumem.
2015-08-09
Dragi prijatelji, nemojte zbog mene prosvjedovati, dovoljno je izaći na izbore, bit će u petom mjesecu, samo politički ih možemo pobijediti, pravna borba je unaprijed izgubljena.
O mojoj sudbini će se odlučivati na izborima jer je ovo politički, a ne pravni proces.
Ivan Pernar na svom FB profilu.
O mojoj sudbini će se odlučivati na izborima jer je ovo politički, a ne pravni proces.
2016-11-17
Narodni heroj Bora Čorba i 40 razbdrugova, istinskih antifašistagovinda wrote:Dragi prijatelji, nemojte zbog mene prosvjedovati, dovoljno je izaći na izbore, bit će u petom mjesecu, samo politički ih možemo pobijediti, pravna borba je unaprijed izgubljena.
2015-08-09
Ma Corba i kad je bio najpijaniji je bio 10 puta pametniji i suvisliji od ovog Pernara...melkior wrote:Narodni heroj Bora Čorba i 40 razbdrugova, istinskih antifašistagovinda wrote:Dragi prijatelji, nemojte zbog mene prosvjedovati, dovoljno je izaći na izbore, bit će u petom mjesecu, samo politički ih možemo pobijediti, pravna borba je unaprijed izgubljena.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Otprilike nešto slično i moja malenkost je rekla, odnosno napisala, na ovoj temi.Leviathan2 wrote:pernaru ovo ide na ruku ;D
sad ce tek poceti jagma za njegove nastupe,
kako je rekao jedan engleski politicar, potrebno je biti cim glasniji i napravit cim vise neprijatelja u parlamentu, sledeci izbori su tvoji
pa nek se oni kace na pernara, uzet ce mu imunitet, kazniti ga ( a kao da ga nisu jebali do sad) mozda ga stave i u prdekanu a to bi mu bio opet veliki plus u reklami
a onda zivi zid dobiva izbore i jebaci ce morat kleknut i pusit pernaru ako oce da im zivot bude snosljiv, imat ce snosaj mentalni
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» SDP: Josipa Rimac ostat će bez imuniteta ako to DORH zatraži
» DORH zatražio skidanje saborskog imuniteta Josipi Rimac
» OGOLJENI !Mozemo,za sada ne moze
» Kurdi: Zapad nas je izdao, sada nas spasiti može jedino Bashar Al-Assad
» Orban: Puštanje imigranata u Europu je greška koja se sada ne može ispraviti
» DORH zatražio skidanje saborskog imuniteta Josipi Rimac
» OGOLJENI !Mozemo,za sada ne moze
» Kurdi: Zapad nas je izdao, sada nas spasiti može jedino Bashar Al-Assad
» Orban: Puštanje imigranata u Europu je greška koja se sada ne može ispraviti
Page 8 of 12