Izglasano ukidanje imuniteta Ivanu Pernaru, DORH ga sada može kazneno
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Izglasano ukidanje imuniteta Ivanu Pernaru, DORH ga sada može kazneno
oni ne drmaju nikom kaveze, to ce ih zaobicimichaellcmacha wrote:pa dobro sad netko mora i platiti tih 100 000 kuna štete... ali trenutno mi se čini da bi hrvatski puk trebao inzistirati na tom da dorh i policija promptno poduzmu mjere i radnje po pitanju hep toplinarstva... drug ivica martinek je već trebao sjediti tik preko puta suca istrage i pojašnjavati navode iz onog audio snimka... a drug perica jukić čekati u predsoblju svoju rolu....;)
Gle kad neko izvuče ranjenike iz bolnice i pobije ih, potamani 2000 ljudi u malenom gradiću kao što je vukovar( 10 % populacije u tom trenutku), razori ti grad bombardira bolnicu, ubije cirka 80 djece u tom istom gradu...onda je to genocid ma kako se krupnozuba stoka to trudila objasniti da nije.Yehudi wrote:tre911 wrote:
Ništa nije falio Pernar, šteta da nije malo bolji govornik.
Ovo krme proustaško ga pokušava navući na tanak led ali ne uspijeva jer Pernar jasno
odvaja -Genocid- od - Etničkog čišćenja- Pa barem bi pojmovi morali biti jasni, čak i stoki sitnozuboj.
Ubojstvo je ubojstvo, ratni zločin je ratni zločin, etničko čišćenje je jedno a GENOCID je nešto sasvim drugo.
Mislim da bi se ljudi zbilja tribali bolje informirati a ne se nabacivati pojmovima kao da su to lego kocke.
Guest- Guest
šta jel to, srbosjek opet docira... ;)
2015-08-08
Valjda me skinuo sa ignora samo za ovu priliku. Po njemu nije genocid ni u srebrenici iako je sud jasno rekao o tome ali nisu srbiju okrivili u nedostatku dokaza da su umješani u to??? juda i zurof samo priznaju genocid nad židovima a svi drugi koji su potamanjeni na ovaj ili onaj način su pičkin dim pa i u slučaju armenaca koje su turci potamanili na milijunemichaellcmacha wrote:šta jel to, srbosjek opet docira... ;)
Guest- Guest
ma sve je to ok ali ja ne mogu shvatiti da takav lik prima mirovinu hrvatskog branitelja... jebeš ga ali to nije normalno, lik bi po svakoj logici trebao biti predmet obrade svih mogućih i nemogućih agencija, a ne da još i prima hrvatsku mirovinu, kao i onaj moj obradović, eno frend mi veli i da je stan dobio u zagrebu... ktstrf...tre911 wrote:Valjda me skinuo sa ignora samo za ovu priliku. Po njemu nije genocid ni u srebrenici iako je sud jasno rekao o tome ali nisu srbiju okrivili u nedostatku dokaza da su umješani u to??? juda i zurof samo priznaju genocid nad židovima a svi drugi koji su potamanjeni na ovaj ili onaj način su pičkin dim pa i u slučaju armenaca koje su turci potamanili na milijunemichaellcmacha wrote:šta jel to, srbosjek opet docira... ;)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ne znam, sta je kriv taj pernar
ugrzena je sloboda govora
Guest- Guest
kakav dorh i policija, svatko tako tko je zaposlen je zaposlen preko veze i zaposleni su da štite jedan drugoga.michaellcmacha wrote:pa dobro sad netko mora i platiti tih 100 000 kuna štete... ali trenutno mi se čini da bi hrvatski puk trebao inzistirati na tom da dorh i policija promptno poduzmu mjere i radnje po pitanju hep toplinarstva... drug ivica martinek je već trebao sjediti tik preko puta suca istrage i pojašnjavati navode iz onog audio snimka... a drug perica jukić čekati u predsoblju svoju rolu....;)
ovako ako se tko okrije u medije tipa Merzelica ili ovaj HNSovac onda će ih žrtvovati i otpustiti , i to je to.. ostalo se sve banda pokriva. tu postoji dogovor HDza,SDPa, HNSa, taj međusobni dogovor da pokrivaju jedni drugima dupe
Guest- Guest
ma već smo zaključili da je puno važnije zblebati martineka i prek njega drugaricu vesnu i druga vrdoljaka... a pernaru ne pakovati... :))
2015-08-08
Kakva sloboda govora? pa ne možeš uništavati tuđu imovinu i to prikazati kao slobodu govora to je pod broj jedan, pod broj dva da ga nisu pustili da priča ne bi saznali o kakvoj se tu stoci radipizzon wrote:ne znam, sta je kriv taj pernar
Guest- Guest
Ma tog Pernara treba jebat da se razmnozi.
2016-11-17
ok to se slažem, tu jedino kineska alternativna medicina pomaže...Milo Yiannopoulos wrote:kakav dorh i policija,michaellcmacha wrote:pa dobro sad netko mora i platiti tih 100 000 kuna štete... ali trenutno mi se čini da bi hrvatski puk trebao inzistirati na tom da dorh i policija promptno poduzmu mjere i radnje po pitanju hep toplinarstva... drug ivica martinek je već trebao sjediti tik preko puta suca istrage i pojašnjavati navode iz onog audio snimka... a drug perica jukić čekati u predsoblju svoju rolu....;)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
dagovinda wrote:Ma tog Pernara treba jebat da se razmnozi.
Guest- Guest
Veliš nemamo dovoljno kretena u državi pa da ih umnožimo kako god znamo! Mislim da griješiš i da mi zapravo obilujemo sa istima samo nekada se uspiju progurati na viši nivo a nekada ne.govinda wrote:Ma tog Pernara treba jebat da se razmnozi.
Guest- Guest
Evo i prvog kandidata u pokušaju da to učinipizzon wrote:dagovinda wrote:Ma tog Pernara treba jebat da se razmnozi.
Guest- Guest
ma ovo je kreten koji je kao antiglobalista, populist, antiamerikanac, prorus, svasta nesta...i skuplja lajkove na facebooku...i dovoljno je glup da misli da su onih sto hiljada ljudi koji su posjetili njegovu stranicu njegovi glasaci...i onda neko kaze da trebaju mladi u politici..koji mladi, jebo te, mladi gori od starih..tre911 wrote:Veliš nemamo dovoljno kretena u državi pa da ih umnožimo kako god znamo! Mislim da griješiš i da mi zapravo obilujemo sa istima samo nekada se uspiju progurati na viši nivo a nekada ne.govinda wrote:Ma tog Pernara treba jebat da se razmnozi.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
pa Srbi se loze na Pernara..a dolazio je i kod nas u BiH pa se naslo par kretena u onom kretenskom Sarajevu da svrsava na njegove govore..tre911 wrote:Evo i prvog kandidata u pokušaju da to učinipizzon wrote:dagovinda wrote:Ma tog Pernara treba jebat da se razmnozi.
2016-11-17
Moje mišljenje je o njemu da ne zna gdje je šupalj dok se ne popipa ali eto, tu je gdje je i pravi ruglo i od sebe i od države i od njegovih glasača...hodajuća katastrofa.govinda wrote:ma ovo je kreten koji je kao antiglobalista, populist, antiamerikanac, prorus, svasta nesta...i skuplja lajkove na facebooku...i dovoljno je glup da misli da su onih sto hiljada ljudi koji su posjetili njegovu stranicu njegovi glasaci...i onda neko kaze da trebaju mladi u politici..koji mladi, jebo te, mladi gori od starih..tre911 wrote:Veliš nemamo dovoljno kretena u državi pa da ih umnožimo kako god znamo! Mislim da griješiš i da mi zapravo obilujemo sa istima samo nekada se uspiju progurati na viši nivo a nekada ne.govinda wrote:Ma tog Pernara treba jebat da se razmnozi.
Guest- Guest
Pižonu je dovoljno( da bi mu sve dao) to što je maltene proglasio srpsku agresiju legitimnim činom a pogotovo jer je popljuvao vlastitu državu i izjednačio je minimum sa velikosrpskim pizdarijama. Takve kao pernar se zovu još i useful idiot iliti korisne budale no oni toga nikada neće biti svjesni pa taman da neko pred njima na trepavicama hoda.govinda wrote:pa Srbi se loze na Pernara..a dolazio je i kod nas u BiH pa se naslo par kretena u onom kretenskom Sarajevu da svrsava na njegove govore..tre911 wrote:Evo i prvog kandidata u pokušaju da to učinipizzon wrote:dagovinda wrote:Ma tog Pernara treba jebat da se razmnozi.
Guest- Guest
budala ne konta da dobro dodje vladajucim jer skrece paznju sa daleko bitnijih stvari..nagledao se ja toga u Bosni koliko hoces...kao i ona Kobilinda, cim krene nesto srati protiv Bakira dize mu rejting za 2o posto odmah..tre911 wrote:Pižonu je dovoljno( da bi mu sve dao) to što je maltene proglasio srpsku agresiju legitimnim činom a pogotovo jer je popljuvao vlastitu državu i izjednačio je minimum sa velikosrpskim pizdarijama. Takve kao pernar se zovu još i useful idiot iliti korisne budale no oni toga nikada neće biti svjesni pa taman da neko pred njima na trepavicama hoda.govinda wrote:pa Srbi se loze na Pernara..a dolazio je i kod nas u BiH pa se naslo par kretena u onom kretenskom Sarajevu da svrsava na njegove govore..tre911 wrote:Evo i prvog kandidata u pokušaju da to učinipizzon wrote:dagovinda wrote:Ma tog Pernara treba jebat da se razmnozi.
2016-11-17
Ja iskreno slabo pratim tu vašu političku scenu, pun mi je kufer i domaćih sranja i jedino što me još drži na tim temama je sudbina Hrvata u BiH i ono za što navijam je da se republika genocidna( zvana još i četnitet) ne pokuša osamostaliti jer eto nam rata istog trena.govinda wrote:budala ne konta da dobro dodje vladajucim jer skrece paznju sa daleko bitnijih stvari..nagledao se ja toga u Bosni koliko hoces...kao i ona Kobilinda, cim krene nesto srati protiv Bakira dize mu rejting za 2o posto odmah..tre911 wrote:Pižonu je dovoljno( da bi mu sve dao) to što je maltene proglasio srpsku agresiju legitimnim činom a pogotovo jer je popljuvao vlastitu državu i izjednačio je minimum sa velikosrpskim pizdarijama. Takve kao pernar se zovu još i useful idiot iliti korisne budale no oni toga nikada neće biti svjesni pa taman da neko pred njima na trepavicama hoda.govinda wrote:pa Srbi se loze na Pernara..a dolazio je i kod nas u BiH pa se naslo par kretena u onom kretenskom Sarajevu da svrsava na njegove govore..tre911 wrote:Evo i prvog kandidata u pokušaju da to učinipizzon wrote:
da
Guest- Guest
ma nasa polticka scena ti je otprilike ovakva: imas dzanga s jedne strane, eru i epikura s druge strane, tulavog Milanovica s trece strane i lopinu od kojeg i Sanader moze da uci sa cetvrte strane...tre911 wrote:Ja iskreno slabo pratim tu vašu političku scenu, pun mi je kufer i domaćih sranja i jedino što me još drži na tim temama je sudbina Hrvata u BiH i ono za što navijam je da se republika genocidna( zvana još i četnitet) ne pokuša osamostaliti jer eto nam rata istog trena.govinda wrote:budala ne konta da dobro dodje vladajucim jer skrece paznju sa daleko bitnijih stvari..nagledao se ja toga u Bosni koliko hoces...kao i ona Kobilinda, cim krene nesto srati protiv Bakira dize mu rejting za 2o posto odmah..tre911 wrote:Pižonu je dovoljno( da bi mu sve dao) to što je maltene proglasio srpsku agresiju legitimnim činom a pogotovo jer je popljuvao vlastitu državu i izjednačio je minimum sa velikosrpskim pizdarijama. Takve kao pernar se zovu još i useful idiot iliti korisne budale no oni toga nikada neće biti svjesni pa taman da neko pred njima na trepavicama hoda.govinda wrote:pa Srbi se loze na Pernara..a dolazio je i kod nas u BiH pa se naslo par kretena u onom kretenskom Sarajevu da svrsava na njegove govore..tre911 wrote:
Evo i prvog kandidata u pokušaju da to učini
2016-11-17
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» SDP: Josipa Rimac ostat će bez imuniteta ako to DORH zatraži
» DORH zatražio skidanje saborskog imuniteta Josipi Rimac
» OGOLJENI !Mozemo,za sada ne moze
» Kurdi: Zapad nas je izdao, sada nas spasiti može jedino Bashar Al-Assad
» Orban: Puštanje imigranata u Europu je greška koja se sada ne može ispraviti
» DORH zatražio skidanje saborskog imuniteta Josipi Rimac
» OGOLJENI !Mozemo,za sada ne moze