Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
Page 23 of 33
Page 23 of 33 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 33
Re: Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
vuksadinare wrote:gnjeco naj se ljutit ali nisi ti normalan...Gnječ wrote:kic wrote:
cool it guys ili lock teme
Ti mene u koš sa trollovima provokatorima očito si se pogubio daj se barem drži pravila koja si sam napisao:
u forumskim raspravama: nije dozvoljeno vrijeđati, omalovažavati, uznemiravati sudionike, kršiti privatnost
dakle od ove dvojice kretena miha-tre jesu li me izvrijeđali, omalovažavali i uznemiravali? jesu. još i prijetnja je tu njihova. mislim o čemu ti kic pričaš kakvo jebeno ključanje teme???? zaključaj tu dvojcu trollova jebote. ne moraš, ti ih i dalje daj meni ban jer njih je očito da štitiš to se iz priloženog vidi. ja ovaj fight nisam počeo niti sam tu dvojicu kurvinih sinova ( sad ih tako zovem jer imam pravo na to budući su oni mene prethodno vrijeđali ) uopće spomenuo u bilo kojem kontekstu oni su se na mene nakačili.
nastavi tako forum će ti imati countdown.
u sustini,osim zesceg vokabulara,full je u pravu..dva malo zesca kompleksasa iz dosade gade po forumu..pitanje je sto nekog ne smiju podjebavati u reali,pa tu lijece komplekse?
Guest- Guest
pa cuj bogomdani..kad ti gnjec upadne iz vedra neba....majku vam ustasku,zlocinacku...sto bi trebali?..sutjet...gnjeco dobro i prolazi...a kic ga stedi..taj bi vec trebao iks puta zaraditi trajni ban
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa cuj bogomdani..kad ti gnjec upadne iz vedra neba....majku vam ustasku,zlocinacku...sto bi trebali?..sutjet...gnjeco dobro i prolazi...a kic ga stedi..taj bi vec trebao iks puta zaraditi trajni ban
nije Gnjec samo u pitanju nego sVI koji ne dijele misljenje tih dvojice dripaca...on,osim primati mirovinu,za svki drugi kurac nesposobni....cak iako ih netko izbjegava i ignorira,uvijek s nadovezu i podjebavaju,seru,profiliraju,izmisljaju i podmjestaju,e nebil nekog kao "diskreditirali2 .mos mislit gdje..na jebenom Forumu..jako bitno...ali..bolje is nego nis,posto im je reala zakazala..
Guest- Guest
svejedno gnjec to napravi i drugima da sad ne nabrajam kome..bogomdani wrote:vuksadinare wrote:pa cuj bogomdani..kad ti gnjec upadne iz vedra neba....majku vam ustasku,zlocinacku...sto bi trebali?..sutjet...gnjeco dobro i prolazi...a kic ga stedi..taj bi vec trebao iks puta zaraditi trajni ban
nije Gnjec samo u pitanju nego sVI koji ne dijele misljenje tih dvojice dripaca...on,osim primati mirovinu,za svki drugi kurac nesposobni....cak iako ih netko izbjegava i ignorira,uvijek s nadovezu i podjebavaju,seru,profiliraju,izmisljaju i podmjestaju,e nebil nekog kao "diskreditirali2 .mos mislit gdje..na jebenom Forumu..jako bitno...ali..bolje is nego nis,posto im je reala zakazala..
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa cuj bogomdani..kad ti gnjec upadne iz vedra neba....majku vam ustasku,zlocinacku...sto bi trebali?..sutjet...gnjeco dobro i prolazi...a kic ga stedi..taj bi vec trebao iks puta zaraditi trajni ban
ma o čemu ti drobiš tovare? jet ti ovo pokušaj gas-lightinga?
Guest- Guest
Kolinda nije glupa i zna da predsjednik ne smije davati izjave kojih bi se i najveći idiot postidio.
Ona je to morala učiniti, jer to je raspoloženje hrvatskog naroda.
Ona je to morala učiniti, jer to je raspoloženje hrvatskog naroda.
crvenkasti-
2014-04-17
vuksadinare wrote:svejedno gnjec to napravi i drugima da sad ne nabrajam kome..bogomdani wrote:vuksadinare wrote:pa cuj bogomdani..kad ti gnjec upadne iz vedra neba....majku vam ustasku,zlocinacku...sto bi trebali?..sutjet...gnjeco dobro i prolazi...a kic ga stedi..taj bi vec trebao iks puta zaraditi trajni ban
opet gas-lighting. ide to tebi tetrijebe. evo pročitaj boldano taj dvojac maltretira cijeli forum non stop.
Guest- Guest
bogomdani wrote:vuksadinare wrote:pa cuj bogomdani..kad ti gnjec upadne iz vedra neba....majku vam ustasku,zlocinacku...sto bi trebali?..sutjet...gnjeco dobro i prolazi...a kic ga stedi..taj bi vec trebao iks puta zaraditi trajni ban
pa to rade cijelo vrijeme ali kad im netko uzvrati istom mjerom onda kmeče ko pičkice a pravedni kic umjesto da njih banira banira onoga koga njih dvoje verbalno maltretiraju.
Guest- Guest
ne smem ni da zamislim koje je kmecanje tu po tajnim kanalima u inboxu...
Guest- Guest
bolje oni nego da ti ja zaskocim za vrat....oni su kamilica prema meni...no ja te stedim rekoh..'nije covjek svoj pala cigla ili radila lopata'...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:pa cuj bogomdani..kad ti gnjec upadne iz vedra neba....majku vam ustasku,zlocinacku...sto bi trebali?..sutjet...gnjeco dobro i prolazi...a kic ga stedi..taj bi vec trebao iks puta zaraditi trajni ban
ma o čemu ti drobiš tovare? jet ti ovo pokušaj gas-lightinga?
2015-09-08
Winter is coming wrote:
Bitno krmači da se nažderala čokolade..................briga je nije od kud dolazi.
Tako jedne prilike, prije nekih ........................a davnih godina, iša ja sa jednm ženskom preko granice
a ovca vidila čokoladu - Milka - u - duty free shop- u ...............i progovara tuka, veli : -jaooo vidi naša Milka čokolada !!!!!!!!!
Malo je falilo da je nokautiram i pošaljem nazad
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Pa o tome pricam..mislim jebote,forum bi trebao sluziti zabavi i zajebanciji...Kicus je u pocetku pokusao posteno,i ne sumnjam da je je decko posten,no ta ekipa ga je isplasila,u vise navrata Miha ga je ono podmuklo pitao ,na cijem je spisku i hajd ti sad kao Mladjahan decko se suprotstvi prekaljenom manipulatoru i podmetacu,koji su umislio da je Napoleon..Po pitanju toga,nimalo ne krivim Kicusa..dovoljno je onaj papcina da druka nejgov Forum Udbasima i ostalom crapu...Gnječ wrote:bogomdani wrote:vuksadinare wrote:pa cuj bogomdani..kad ti gnjec upadne iz vedra neba....majku vam ustasku,zlocinacku...sto bi trebali?..sutjet...gnjeco dobro i prolazi...a kic ga stedi..taj bi vec trebao iks puta zaraditi trajni ban
pa to rade cijelo vrijeme ali kad im netko uzvrati istom mjerom onda kmeče ko pičkice a pravedni kic umjesto da njih banira banira onoga koga njih dvoje verbalno maltretiraju.
Guest- Guest
ne trubi, Gnječ je prvi počeo s uvredama i to malo žeščim. raspravljati ili ako treba i svađati se može se i bez toga.
reći nekome da je kurvin sin nije baš mala stvar. a i ne znam gdje on non stop vidi ustaše...stalno su mu u ustima.
reći nekome da je kurvin sin nije baš mala stvar. a i ne znam gdje on non stop vidi ustaše...stalno su mu u ustima.
Guest- Guest
ja sam prvi rekao da obitelj ne treba spominjati..i ne treba,to sam i gnjecu rekao u par navrata...
ima logika koja nalaze,da ako je netko eksplozivan i osjetljiv,pa brate,ostavi ga i ne provociraj..Time ne opravdavam sto je receno,ali si bar ucinio koliko si mogao da izbjegnes sukob..jel..
ima logika koja nalaze,da ako je netko eksplozivan i osjetljiv,pa brate,ostavi ga i ne provociraj..Time ne opravdavam sto je receno,ali si bar ucinio koliko si mogao da izbjegnes sukob..jel..
Guest- Guest
gnjeco na sudu...kriv je i kvit...na vjesala sa njim...
2015-09-08
bogomdani wrote:ja sam prvi rekao da obitelj ne treba spominjati..i ne treba,to sam i gnjecu rekao u par navrata...
ma bogati, znači ako je netko eksplozivan i osjetljiv, svi trebamo hodati na trepavicama ili kaj? pa nek se taj nauči kontrolirati, ako ne može sam od sebe, ima i terapija za to, pa ne može maltretirati nitko nikoga.
Guest- Guest
Noor wrote:ne trubi, Gnječ je prvi počeo s uvredama i to malo žeščim. raspravljati ili ako treba i svađati se može se i bez toga.
Ajde Noor već kad si se posrala poseri se do daske reci ti koga sam ja prvi počeo sa uvredama???? ne izmišljaj molim te i ne petljaj se tamo gdje ti nije mjesto dobra si sa tre-om i sad tu prdekaš bez osnova. jel sam ja prvi počeo adhominem provocirati? nisam. jel sam spomenuo mihu, trea, vuka? nisam.
Guest- Guest
na točak i razapeti,a udove sjekirama potrgati...(uffff,kad me Gnjec cuje.. )
Guest- Guest
Noor wrote:bogomdani wrote:ja sam prvi rekao da obitelj ne treba spominjati..i ne treba,to sam i gnjecu rekao u par navrata...
ma bogati, znači ako je netko eksplozivan i osjetljiv, svi trebamo hodati na trepavicama ili kaj? pa nek se taj nauči kontrolirati, ako ne može sam od sebe, ima i terapija za to, pa ne može maltretirati nitko nikoga.
ej ej ženo već sam ti rekao don't srač tu mač.
Guest- Guest
Page 23 of 33 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 33
Similar topics
» Dok država ide u bankrot debela kokoš Kolinda kljuca selfije
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
Page 23 of 33