Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
Page 15 of 33
Page 15 of 33 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 33
Re: Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
dobro treba i to cijeniti,ali nijel bolje,jos upakirati,malo poraditi na marketingu i bradiranju,sto je ugodan i zanimljiv posao i dobro svabi jebenom naplatiti?Noor wrote:uz gotove proizvode, mi cijenimo i prodane poluproizvode, jer i oni ulaze u ukupnu zaradu. eto, svetac, to ti je poanta.bogomdani wrote:svabo cijeni i 1 cent,zat oi ima..cijeni svaki pa i najmanji proizvod prodan i time pridonio ukupnoj zaradi...jedino ovima dolima nis nije bitno..zato im i jeste tako..
Pa sam zelim da vise zaradite,a manje se raskidate..To nije losa zelja,jel???
Da toliko ne truckam znacilo bi da mislim da niste nizasto,ali imate kapability,pa je steta da ga ne iskoristite,pogotvo jer znam neke decek i cure koji rade vani i na tom polju su vrhunski..
Guest- Guest
Dobar tek :)govinda wrote:Odoh ja da jedem, skuhao sam grah uvezen iz Meksika. Necu hrvatski grah iz principa :p
Guest- Guest
poanta je u tome..sto neki u srbiji i bh-a misle da su josipovic i mesic na vlasti i da ej jos na djelu 'regionska' politika laznog bratstva...i da moras biti ku's...lijepo je kolinda rekla mojim dolaskom tofga vise nece biti...mozemo dobro surađivati na bilateralnoj osnovi ali nista vise od toga....karamarkova vlada ej to nastavila..odnosno plenkijeva...gdje vise nema kako je znao reci mesic i josipovic moramo koordinirati zajednicku politiku na bazi regije...proslo svrseno vrijeme
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa gotovo da nema te zemlje koja ne živi na kreditima, pa amerika je najzaduženija zemlja na svijetu pa ipak je jedna od najbogatijih istovremeno. Da bi se živjelo mora se lova vrtiti, stvarati, gubiti, mora postojati osobna potrošnja.....govinda wrote:prezivljavate zahvaljujuci kreditima, to je stvarno stanje. Mislim, stvarno me boli kita hoce li Hrvatska prosperirati ili ce trohnuti ko Grcka, samo mi je smijesno to zabijanje nosa u pijesak...tre911 wrote:Pa što onda, ti misliš da bi se sve urušilo ako neko ne bi kupio franckovu kavu ili bajaderu? Ti dakle tvrdiš da RH živi od toga što se proda u srbiji ili BiH? Preživjeli smo mi neusporedivo veće sranje a da bi nas pogodilo oće li neko kupiti kavu i bajaderu ili neće.govinda wrote:kupuju je..prodaju se hrvatski proizvodi koji se nikada nece prodati u Njemackoj ili Belgiji ili Francuskoj...tre911 wrote:Lupetaš u prazno i nikako da uhvatiš poantu. Okreni pilu i onda reci da u srbiji i bosni i makedoniji stoje u redu za franckovu kavu i za bajadere.govinda wrote:
pa to i kazem, 500 miliona ljudi u redovima ceka Franckovu kafu a njemacke babe se tuku zbog bajadere...
Guest- Guest
Poenta je cijele price da se vlasnicima Zagrebacke pivovare ne bi svidjelo da se u BiH prestane prodavati njihovo pivo. Manja zarada, da li bi morali nekoga otpustiti, vjerovatno bi one komercijaliste u predstavnistvima, malo smanjili proizvodnju...onda bi Kolinda bubnula nesto kako BiH iz politickih razloga zeli da unisti hrvatsku privredu bla bla bla...a manje love vlasnicima manje potrosnje u Hrvatskoj..jbg, ekonomija je sad globalna..
2016-11-17
Da,zasto ne..Odakle i otkud su me potjerali,ili je to ono snishodljivo pljuckanje kao i obicno,po mihinoj skoli..pljui na drugog da se osjecas vecim..dakle,neki jasni podatak??tre911 wrote:De majketi mile samo ti nemoj nešto o ekonomiji i poslovanju, pa tebe su potjerali gdje god si radio a navodno si bio i menager u AUDIJU :DDDD..svetac mislio sam da si davno naučio kada trebaš stati prije nego opet po tvojim leđima letva pukne :)bogomdani wrote:aha..poceo cokoladni rat..proceed...no glupo i bilo sto pokusah objasniti bitne stvari...tre911 wrote:Pa jesam li ti objasnio maloprije to sve? Zašto se ponavljaš ko papagaj, da se može i mora više love zgrbiti to stoji no nije tako ali nije ni crno kako pišeš.bogomdani wrote:bitno je koliko jedinica proizvoda,ili tona moras dati za tu lovu...nekad je na granici neisplativostitre911 wrote:
Da, lova je bitna a sada od čega dolazi nije važno.
Pitanje..Zasto izvozite med u kiblima od 200 litara-kila po bagatelnim cijenama,kakogod i onda taj isti med uvozite upakiran u one plasticne tute od 400 grama,gdje ihje svabo samo upakirao i bradirao i dodao dodatnu vrijednost..on proda tu tutu za duplo vise,nego sto ste vi uzeli za kilo meda...
sad jasnije?
Sto znaci Menadjer? Onaj koji organizira prodaju..Jel se sad osjecas manje potcijenjen u svojoj ulozi??
pukne letva,odnosno lajuckanje zavidnih,nesposobnih i jalnusnih?? pa daj,tko vas ne zna...
recim oovako Tree,da nisi na drzavnoj sisi,ne bi imao sto obitelji dati jesti...odatle proizlazi tvoja nemocna zavist..ja vANI dobro zivim,ne pada mi se na pamet vracati,a vANI ne mos dobro ziviti ako nisi dobar u poslu..cisto logika Tree,koja kod tebea nije jaca...jel.. i sad,posto se skolujem iduce dvje godine,imam oko 80 posto svoje place,koja je visestruko veca,nego sto bi ti ikad mogao zaraditi..nemoj se ljutiti Tree,ali ti si ogledni primjerak balkanske jalnusosti ..sve ostalo ,jalnusno lajuckanje...
Guest- Guest
hvala :)tre911 wrote:Dobar tek :)govinda wrote:Odoh ja da jedem, skuhao sam grah uvezen iz Meksika. Necu hrvatski grah iz principa :p
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Prvo i osnovno otišao bi u kurac Agrokor dalje se ne treba obrazlagatiNoor wrote:svetozar i govinda..
kaja je napisala da se prekinu trgovinski odnosi sa srbijom ne bi baš bilo ni za penziju.
tre je napisao nakon toga Bilo bi love kajo, od ovih poslova u srbiji RH i nema neku extra lovu no nije sigurno za bacati.
govinda potom kaže bosna, srbija i makedonija glavno trziste za Hrvatsku
ja sam mu odgovorila da su najznačajniji hrvatski vanjskotrgovinski partneri Njemačka, Italija i Slovenija., jer to i jest tako.
sve ostalo dalje je nebitno, zašto izvrćete stvari?
Kermit-
2014-04-17
govinda wrote:hvala :)tre911 wrote:Dobar tek :)govinda wrote:Odoh ja da jedem, skuhao sam grah uvezen iz Meksika. Necu hrvatski grah iz principa :p
šta si od mesa stavio unutra? :))
Guest- Guest
Ne zahvaljuj, žele te se riješitgovinda wrote:hvala :)tre911 wrote:Dobar tek :)govinda wrote:Odoh ja da jedem, skuhao sam grah uvezen iz Meksika. Necu hrvatski grah iz principa :p
Ne jedi te otrove..
Last edited by maggie13 on 9/12/2016, 13:16; edited 1 time in total
2014-04-12
Kako ne bi kada bi se zatvorila pivovara? Ko bi tim radnicima isplatio plaće? Od čega bi živjeli a ova piva koja si nabrojao i dalje bi bila ista i u nešto većim količinama bi se prodavala ali bi generalno bila pušiona na prihodovnoj strani uz porast nezaposlenosti dakako.govinda wrote:ne bi mene nsita pogodilo..a nit idrzavu..umjesto Ozujskog prodavalo bi se Sarajevsko, Tuzlansko ili Preminger..isti pdv sto se tice drzave, ista cijena sto se tice mene..tre911 wrote:Pa zašto bi ste zatvarali svoje točionce ožujskog piva u BiH? Pa vi od toga živite a zagrebačka pivovara uzima samo dio pinke od toga. Dakle vas bi vište to pogodilo na prihodovnoj strani nego nas. A što se tiče ostalog nabrojanog opet ti kažem da RH ne ovisi o vama, zaradi se pinkica i to je sigurno kako sam već rekao no presudno nije ni u kom slučaju.govinda wrote:ne ne, zatvore se granice samo za hrvatske proizvode...nek se Milka prodaje, nema vise Dorine ni Krasa ni Zveceva, nema vise Ozujskog u Hercegovini, imamo Staropramen i crno Niksicko..eto, godinu dana tako pa da vidimo poslije godinu dana ko ce plakati...tre911 wrote:
Čuj lupetaj koliko hoćeš ali ovo je istina, da se zatvore granice RH bi preživjela bez problema dočim bi puno gadnije prošli i srbija i bosna i makedonija. Prednost EU je očita a ako to ne vidiš što ću ti ja.
Guest- Guest
taj skot bi se snašao i negdje drugdje.asilovski wrote:Prvo i osnovno otišao bi u kurac Agrokor dalje se ne treba obrazlagatiNoor wrote:svetozar i govinda..
kaja je napisala da se prekinu trgovinski odnosi sa srbijom ne bi baš bilo ni za penziju.
tre je napisao nakon toga Bilo bi love kajo, od ovih poslova u srbiji RH i nema neku extra lovu no nije sigurno za bacati.
ja sam mu odgovorila da su najznačajniji hrvatski vanjskotrgovinski partneri Njemačka, Italija i Slovenija., jer to i jest tako.
Guest- Guest
pa znacaj agrokora nije vise toliki za hrvatski izvoz kao sto je to bio recimo do prije 3,4 godine...asilovski wrote:Prvo i osnovno otišao bi u kurac Agrokor dalje se ne treba obrazlagatiNoor wrote:svetozar i govinda..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa u svakom slučaju bi daleko više stradali da se zatvore granice između RH i BiH no to bi bilka enormna greška sa druge strane jer bi BiH u tom slučaju gurali nprema srbiji a to je ono što nam najmanje treba u životu.vuksadinare wrote:..ma oni jos razmisljaju kao da mi nismo u eu...pa sad a'k se drznite nesto prijetiti necete izvoziti i bit cete onda quratz...uostalom i mi njima da zatvorimo trziste..a pricaju kao da ih ima 100 milijuna...oni su u deset puta vecem qurtzu...samo se sjetim kad smo im lani ogranilcili izvoz mlijeka umalo n-ta bosanska buna izbila..tre911 wrote:Pa zašto bi ste zatvarali svoje točionce ožujskog piva u BiH? Pa vi od toga živite a zagrebačka pivovara uzima samo dio pinke od toga. Dakle vas bi vište to pogodilo na prihodovnoj strani nego nas. A što se tiče ostalog nabrojanog opet ti kažem da RH ne ovisi o vama, zaradi se pinkica i to je sigurno kako sam već rekao no presudno nije ni u kom slučaju.govinda wrote:ne ne, zatvore se granice samo za hrvatske proizvode...nek se Milka prodaje, nema vise Dorine ni Krasa ni Zveceva, nema vise Ozujskog u Hercegovini, imamo Staropramen i crno Niksicko..eto, godinu dana tako pa da vidimo poslije godinu dana ko ce plakati...tre911 wrote:
Čuj lupetaj koliko hoćeš ali ovo je istina, da se zatvore granice RH bi preživjela bez problema dočim bi puno gadnije prošli i srbija i bosna i makedonija. Prednost EU je očita a ako to ne vidiš što ću ti ja.
Guest- Guest
On bi se snašao i u WC-u, ali 50000 radnika i koperanata, te još 7000 članova obitelji bome ne biNoor wrote:taj skot bi se snašao i negdje drugdje.asilovski wrote:Prvo i osnovno otišao bi u kurac Agrokor dalje se ne treba obrazlagatiNoor wrote:svetozar i govinda..
Kermit-
2014-04-17
bez njih on je nitko i ništa, znači, trebaju mu.asilovski wrote:On bi se snašao i u WC-u, ali 50000 radnika i koperanata, te još 7000 članova obitelji bome ne biNoor wrote:taj skot bi se snašao i negdje drugdje.asilovski wrote:Prvo i osnovno otišao bi u kurac Agrokor dalje se ne treba obrazlagatiNoor wrote:svetozar i govinda..
Guest- Guest
hehehe sada smo specijalizirali na izvoz viših referanta, članova uprava, lažnih branitelja, upravnih rješenja i kazni za biciklistevuksadinare wrote:pa znacaj agrokora nije vise toliki za hrvatski izvoz kao sto je to bio recimo do prije 3,4 godine...asilovski wrote:Prvo i osnovno otišao bi u kurac Agrokor dalje se ne treba obrazlagatiNoor wrote:svetozar i govinda..
Kermit-
2014-04-17
Gle dečko samo sam ti čvrgu malu opalio a ti upljuvao monitor pa čak došlo i do moje tipkovnice koliko si se upljuvao zbog toga. Sljedeći put ću ti stati na glavu nehotice jer mi se muvaš previše oko nogu a kada se to dogodi nemoj kmečati nego se sjeti što sam ti napisao :))bogomdani wrote:Da,zasto ne..Odakle i otkud su me potjerali,ili je to ono snishodljivo pljuckanje kao i obicno,po mihinoj skoli..pljui na drugog da se osjecas vecim..dakle,neki jasni podatak??tre911 wrote:De majketi mile samo ti nemoj nešto o ekonomiji i poslovanju, pa tebe su potjerali gdje god si radio a navodno si bio i menager u AUDIJU :DDDD..svetac mislio sam da si davno naučio kada trebaš stati prije nego opet po tvojim leđima letva pukne :)bogomdani wrote:aha..poceo cokoladni rat..proceed...no glupo i bilo sto pokusah objasniti bitne stvari...tre911 wrote:Pa jesam li ti objasnio maloprije to sve? Zašto se ponavljaš ko papagaj, da se može i mora više love zgrbiti to stoji no nije tako ali nije ni crno kako pišeš.bogomdani wrote:
bitno je koliko jedinica proizvoda,ili tona moras dati za tu lovu...nekad je na granici neisplativosti
Pitanje..Zasto izvozite med u kiblima od 200 litara-kila po bagatelnim cijenama,kakogod i onda taj isti med uvozite upakiran u one plasticne tute od 400 grama,gdje ihje svabo samo upakirao i bradirao i dodao dodatnu vrijednost..on proda tu tutu za duplo vise,nego sto ste vi uzeli za kilo meda...
sad jasnije?
Sto znaci Menadjer? Onaj koji organizira prodaju..Jel se sad osjecas manje potcijenjen u svojoj ulozi??
pukne letva,odnosno lajuckanje zavidnih,nesposobnih i jalnusnih?? pa daj,tko vas ne zna...
recim oovako Tree,da nisi na drzavnoj sisi,ne bi imao sto obitelji dati jesti...odatle proizlazi tvoja nemocna zavist..ja vANI dobro zivim,ne pada mi se na pamet vracati,a vANI ne mos dobro ziviti ako nisi dobar u poslu..cisto logika Tree,koja kod tebea nije jaca...jel.. i sad,posto se skolujem iduce dvje godine,imam oko 80 posto svoje place,koja je visestruko veca,nego sto bi ti ikad mogao zaraditi..nemoj se ljutiti Tree,ali ti si ogledni primjerak balkanske jalnusosti ..sve ostalo ,jalnusno lajuckanje...
Guest- Guest
ja sam čuo da sve to ide na bubanj stranom lancu u vrlo kratkom roku, toliko o tome koliko mu trebajuNoor wrote:bez njih on je nitko i ništa, znači, trebaju mu.asilovski wrote:On bi se snašao i u WC-u, ali 50000 radnika i koperanata, te još 7000 članova obitelji bome ne biNoor wrote:taj skot bi se snašao i negdje drugdje.asilovski wrote:Prvo i osnovno otišao bi u kurac Agrokor dalje se ne treba obrazlagatiNoor wrote:svetozar i govinda..
Kermit-
2014-04-17
Zasto moj prijatelj drzi pan pivo u svom kaficu? Jer mu veleprodaja daje besplatne suncobrane, tendu, tocionik, case, krigle, podmetace. Sarajevka ili Tuzlanska pivara to ne daju, kao ni Banjalucka..i onda oni pakuju svoje pivo u klipacu od pola litre koja je dvije marke, dok je pan 0.33 dvije i po marke..pa klinci kupuju klipace, ja koji sebi mogu prisutiti da ipak popijem malo bolje pivo nego taj srot od bosanskih piva kupujem pan...ovi iz bosanskih pivara znaju da raja nema love i da ce uvijek plasirati svoje pivo, bez truda sto se tice kvalitete i marketinga, pan pivo ili ozujsko ili staropramen pak rade na osvajanju trzista onako kako se treba raditi..tre911 wrote:Kako ne bi kada bi se zatvorila pivovara? Ko bi tim radnicima isplatio plaće? Od čega bi živjeli a ova piva koja si nabrojao i dalje bi bila ista i u nešto većim količinama bi se prodavala ali bi generalno bila pušiona na prihodovnoj strani uz porast nezaposlenosti dakako.govinda wrote:ne bi mene nsita pogodilo..a nit idrzavu..umjesto Ozujskog prodavalo bi se Sarajevsko, Tuzlansko ili Preminger..isti pdv sto se tice drzave, ista cijena sto se tice mene..tre911 wrote:Pa zašto bi ste zatvarali svoje točionce ožujskog piva u BiH? Pa vi od toga živite a zagrebačka pivovara uzima samo dio pinke od toga. Dakle vas bi vište to pogodilo na prihodovnoj strani nego nas. A što se tiče ostalog nabrojanog opet ti kažem da RH ne ovisi o vama, zaradi se pinkica i to je sigurno kako sam već rekao no presudno nije ni u kom slučaju.govinda wrote:ne ne, zatvore se granice samo za hrvatske proizvode...nek se Milka prodaje, nema vise Dorine ni Krasa ni Zveceva, nema vise Ozujskog u Hercegovini, imamo Staropramen i crno Niksicko..eto, godinu dana tako pa da vidimo poslije godinu dana ko ce plakati...tre911 wrote:
Last edited by govinda on 9/12/2016, 13:32; edited 1 time in total
2016-11-17
tre911 wrote:Gle dečko samo sam ti čvrgu malu opalio a ti upljuvao monitor pa čak došlo i do moje tipkovnice koliko si se upljuvao zbog toga. Sljedeći put ću ti stati na glavu nehotice jer mi se muvaš previše oko nogu a kada se to dogodi nemoj kmečati nego se sjeti što sam ti napisao :))bogomdani wrote:Da,zasto ne..Odakle i otkud su me potjerali,ili je to ono snishodljivo pljuckanje kao i obicno,po mihinoj skoli..pljui na drugog da se osjecas vecim..dakle,neki jasni podatak??tre911 wrote:De majketi mile samo ti nemoj nešto o ekonomiji i poslovanju, pa tebe su potjerali gdje god si radio a navodno si bio i menager u AUDIJU :DDDD..svetac mislio sam da si davno naučio kada trebaš stati prije nego opet po tvojim leđima letva pukne :)bogomdani wrote:aha..poceo cokoladni rat..proceed...no glupo i bilo sto pokusah objasniti bitne stvari...tre911 wrote:
Pa jesam li ti objasnio maloprije to sve? Zašto se ponavljaš ko papagaj, da se može i mora više love zgrbiti to stoji no nije tako ali nije ni crno kako pišeš.
kaže ti lik koji će sljedeće 2 godine dobivati 80% plaće, a koju nije zaradio
Guest- Guest
Page 15 of 33 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 33
Similar topics
» Dok država ide u bankrot debela kokoš Kolinda kljuca selfije
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
Page 15 of 33