Jutarnji: Alep je oslobođen! Težak Poraz SAD-a, odnosi se mijenjaju iz temelja!
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Jutarnji: Alep je oslobođen! Težak Poraz SAD-a, odnosi se mijenjaju iz temelja!
..mora da patis jako zbog koli i hdz-aasilovski wrote:Da ne govorim da cijela slavnija zbog predsjednice i njezine banditske zadruge mora kupovati srpske proizvode jer nam za druge, oće li se tajnica ispričati?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Jutarnji: Alep je oslobođen! Težak Poraz SAD-a, odnosi se mijenjaju iz temelja!
ma daj bokte radim sa ljudima 10 godina 30% su ljudi koji su stvarno prošli rat, kalvariju, ostatak simulanti, kao i HRVI puno mi je naselje takvihvuksadinare wrote:imas dokaze ta je osoba ili osobe lazni branitelji...ne mozes u nekog upirati prstom a nemas pojma tko je on ili oni..mozda to mozes tvrditi za osobe iz okoline koje poznajes ali na principu dokaza a ne rekla kazala....asilovski wrote:ma boli me kurac za njih ali šta se imaš tom gnoju ispričavati? polupismena stoka koja je na temelju lažnih svjedoka i ratnog puta dobila doživotnu apanažu i to njih 70%vuksadinare wrote:a sto su trebali primiti?....ako netko smatra da ne zeli nista imati od srpskih proizvoda iz svojih principa i zbog svojih razloga pitanje je moze li se takve osuđivatiasilovski wrote:Znači nije problem što su tkz. branitelji odbili primiti čokladice jer su iz Srbije, a oni kao kasta koja ne prima stvari od peona, a ne nedodirljivih ne želi imati ništa sa tima, nego što je netko podvalio četničke čokolade hehehe
Kermit-
2014-04-17
ja uostalombas ne vidim da to nesto slavoncima smeta jako kad najvecim dijelom glasuju za hdz i koli..
2015-09-08
jbg-a da im je Kolndica poklonila novi album Ace Lukasa ne bi bilo problema ovako skandal
Kermit-
2014-04-17
pa glup narod, lažni branitelji, uhljebi a izlaznost 30%vuksadinare wrote:ja uostalombas ne vidim da to nesto slavoncima smeta jako kad najvecim dijelom glasuju za hdz i koli..
Kermit-
2014-04-17
tvoja duznost je da takve prijavis..mozes i tajno....da to ucinis skinem kapu..ali mi ej dosta onih koji sve znaju a nitko nece prijaviti...jer u biti za sve moras imati cvrste dokaze..a ne ja sam ga viđo vise u birtiji,sklonistu nego na liniji..viđao sam i ja brdo takvih...ali doc nekog prijaviti na osnovu toga izgubljeno vrijemeasilovski wrote:ma daj bokte radim sa ljudima 10 godina 30% su ljudi koji su stvarno prošli rat, kalvariju, ostatak simulanti, kao i HRVI puno mi je naselje takvihvuksadinare wrote:imas dokaze ta je osoba ili osobe lazni branitelji...ne mozes u nekog upirati prstom a nemas pojma tko je on ili oni..mozda to mozes tvrditi za osobe iz okoline koje poznajes ali na principu dokaza a ne rekla kazala....asilovski wrote:ma boli me kurac za njih ali šta se imaš tom gnoju ispričavati? polupismena stoka koja je na temelju lažnih svjedoka i ratnog puta dobila doživotnu apanažu i to njih 70%vuksadinare wrote:a sto su trebali primiti?....ako netko smatra da ne zeli nista imati od srpskih proizvoda iz svojih principa i zbog svojih razloga pitanje je moze li se takve osuđivatiasilovski wrote:Znači nije problem što su tkz. branitelji odbili primiti čokladice jer su iz Srbije, a oni kao kasta koja ne prima stvari od peona, a ne nedodirljivih ne želi imati ništa sa tima, nego što je netko podvalio četničke čokolade hehehe
2015-09-08
asilovski wrote:ma boli me kurac za njih ali šta se imaš tom gnoju ispričavati? polupismena stoka koja je na temelju lažnih svjedoka i ratnog puta dobila doživotnu apanažu i to njih 70%vuksadinare wrote:a sto su trebali primiti?....ako netko smatra da ne zeli nista imati od srpskih proizvoda iz svojih principa i zbog svojih razloga pitanje je moze li se takve osuđivatiasilovski wrote:Znači nije problem što su tkz. branitelji odbili primiti čokladice jer su iz Srbije, a oni kao kasta koja ne prima stvari od peona, a ne nedodirljivih ne želi imati ništa sa tima, nego što je netko podvalio četničke čokolade hehehe
ajde pretjeruješ pa nisu svi oni zoran erceg
usput, ranjen iznad sarajeva u četničkoj uniformi a 20 godina prima pemziju kao "branitelj"
a i nisu se bunili oni nego neke mame na fejsu, nebitno posve
cijeli skandal je "damned if you do damned if you dont"
osim toga koji branitelji, oni nemaju djecu u vrtiću, eventualno unuke
dobro imam ja al to je iznimka
....realno kad gledas mahom je svjetinja bila mobilizirana...ne racunavsi one koji su dragovoljci ali takvi su se mahom prijavljivali u proljece i ljeto 1991 i bilo ih ej svega par tisuca..prijavljivali su se i kasnije ali ne u znacajnijem broju jer je bila mobilizacija pa ti bilo svejedno poziv ces ionako dobiti..50% mobiliziranih je ionako vecinom provodilo vrijeme van prvih linija ili kao rezerva ili jednostavno visili po birtijama...cekajuci odlazak na zadatak..mahom su dragovoljci bili stalno prisutni na linijama...
2015-09-08
imam ja...2,5 godine u jaslicama...ne mos generalizirat da nemaju djecu..marcellus wrote:osim toga koji branitelji, oni nemaju djecu u vrtiću, eventualno unuke
2015-09-08
djeca su naslijedila njihov kastinski status i djeca njihove djece će biti branitelji, bokte SUBNOR je kurac za ove drpiguzemarcellus wrote:osim toga koji branitelji, oni nemaju djecu u vrtiću, eventualno unuke
Kermit-
2014-04-17
hehehe pa to je cijela mežanerija i to 90% preko psihijatara, oni su rak rana kako medicine, sudstva a tako i mirovinskog sustava, zato netko tko je stvarno bio ranjen i prošao gologotu ne može dobiti mirovine jer su podijelili kvote i primili parevuksadinare wrote:tvoja duznost je da takve prijavis..mozes i tajno....da to ucinis skinem kapu..ali mi ej dosta onih koji sve znaju a nitko nece prijaviti...jer u biti za sve moras imati cvrste dokaze..a ne ja sam ga viđo vise u birtiji,sklonistu nego na liniji..viđao sam i ja brdo takvih...ali doc nekog prijaviti na osnovu toga izgubljeno vrijemeasilovski wrote:ma daj bokte radim sa ljudima 10 godina 30% su ljudi koji su stvarno prošli rat, kalvariju, ostatak simulanti, kao i HRVI puno mi je naselje takvihvuksadinare wrote:imas dokaze ta je osoba ili osobe lazni branitelji...ne mozes u nekog upirati prstom a nemas pojma tko je on ili oni..mozda to mozes tvrditi za osobe iz okoline koje poznajes ali na principu dokaza a ne rekla kazala....asilovski wrote:ma boli me kurac za njih ali šta se imaš tom gnoju ispričavati? polupismena stoka koja je na temelju lažnih svjedoka i ratnog puta dobila doživotnu apanažu i to njih 70%vuksadinare wrote:
a sto su trebali primiti?....ako netko smatra da ne zeli nista imati od srpskih proizvoda iz svojih principa i zbog svojih razloga pitanje je moze li se takve osuđivati
Kermit-
2014-04-17
..mozes ti sad dobiti mirovinu bez po frke...samo nece biti 5000 kn nego mozda duplo manjeasilovski wrote:hehehe pa to je cijela mežanerija i to 90% preko psihijatara, oni su rak rana kako medicine, sudstva a tako i mirovinskog sustava, zato netko tko je stvarno bio ranjen i prošao gologotu ne može dobiti mirovine jer su podijelili kvote i primili parevuksadinare wrote:tvoja duznost je da takve prijavis..mozes i tajno....da to ucinis skinem kapu..ali mi ej dosta onih koji sve znaju a nitko nece prijaviti...jer u biti za sve moras imati cvrste dokaze..a ne ja sam ga viđo vise u birtiji,sklonistu nego na liniji..viđao sam i ja brdo takvih...ali doc nekog prijaviti na osnovu toga izgubljeno vrijemeasilovski wrote:ma daj bokte radim sa ljudima 10 godina 30% su ljudi koji su stvarno prošli rat, kalvariju, ostatak simulanti, kao i HRVI puno mi je naselje takvihvuksadinare wrote:imas dokaze ta je osoba ili osobe lazni branitelji...ne mozes u nekog upirati prstom a nemas pojma tko je on ili oni..mozda to mozes tvrditi za osobe iz okoline koje poznajes ali na principu dokaza a ne rekla kazala....asilovski wrote:
ma boli me kurac za njih ali šta se imaš tom gnoju ispričavati? polupismena stoka koja je na temelju lažnih svjedoka i ratnog puta dobila doživotnu apanažu i to njih 70%
2015-09-08
dobar!asilovski wrote:Saudisjek
Zašto bi itko morao primiti četničke čokoladice?asilovski wrote:Znači nije problem što su tkz. branitelji odbili primiti čokladice jer su iz Srbije, a oni kao kasta koja ne prima stvari od peona, a ne nedodirljivih ne želi imati ništa sa tima, nego što je netko podvalio četničke čokolade hehehe
sto je bil osa onim "doktorom" rubala,koji je i imao svoj show na teveju..navodno je sve priznao i nagodio se,a u pitanju je bilo izdavanje laznih potvrda o invaliditetu...negdje oko 2000...poslije nis,niti glasa...vuksadinare wrote:..mozes ti sad dobiti mirovinu bez po frke...samo nece biti 5000 kn nego mozda duplo manjeasilovski wrote:hehehe pa to je cijela mežanerija i to 90% preko psihijatara, oni su rak rana kako medicine, sudstva a tako i mirovinskog sustava, zato netko tko je stvarno bio ranjen i prošao gologotu ne može dobiti mirovine jer su podijelili kvote i primili parevuksadinare wrote:tvoja duznost je da takve prijavis..mozes i tajno....da to ucinis skinem kapu..ali mi ej dosta onih koji sve znaju a nitko nece prijaviti...jer u biti za sve moras imati cvrste dokaze..a ne ja sam ga viđo vise u birtiji,sklonistu nego na liniji..viđao sam i ja brdo takvih...ali doc nekog prijaviti na osnovu toga izgubljeno vrijemeasilovski wrote:ma daj bokte radim sa ljudima 10 godina 30% su ljudi koji su stvarno prošli rat, kalvariju, ostatak simulanti, kao i HRVI puno mi je naselje takvihvuksadinare wrote:
imas dokaze ta je osoba ili osobe lazni branitelji...ne mozes u nekog upirati prstom a nemas pojma tko je on ili oni..mozda to mozes tvrditi za osobe iz okoline koje poznajes ali na principu dokaza a ne rekla kazala....
Guest- Guest
Nije Amerima ni bitno pobijediti
Oni su dosta postigli vec i samim ratovanjrm, unistili zemlju, naftu. Ljude ...
Teritorij ih ne zsnima toliko
Imaju Balkan , imaju EU, one glupe sovjezske drzavice , jebe im se za siriju
Oni su dosta postigli vec i samim ratovanjrm, unistili zemlju, naftu. Ljude ...
Teritorij ih ne zsnima toliko
Imaju Balkan , imaju EU, one glupe sovjezske drzavice , jebe im se za siriju
asilovski wrote:djeca su naslijedila njihov kastinski status i djeca njihove djece će biti branitelji, bokte SUBNOR je kurac za ove drpiguzemarcellus wrote:osim toga koji branitelji, oni nemaju djecu u vrtiću, eventualno unuke
kenjaš, od statusa branitelja od privilegija imam samo ovrhu od hanžekovića. Privilegije su imala jedino djeca u ratu poginulih branitelja, ali to je davno iskorišteno.
Last edited by marcellus on Thu 8 Dec - 17:50; edited 1 time in total
Similar topics
» Jutarnji kmeči, oslobađa se Alep
» TEŽAK ŠOK ZA IRCE, TRI KOSTURA DOKAZALA DA UOPĆE NISU POTOMCI KELTA! Najnovija istraživanja mijenjaju dosadašnju sliku povijesti
» TEŽAK PORAZ PUTINA U SIRIJI Džihadisti granatirali ključnu bazu, uništena eskadrila helikoptera
» Kremlj : Poraz Ukrajine bi za Hrvatsku bio strateški poraz
» Berlin kao Novi Alep
» TEŽAK ŠOK ZA IRCE, TRI KOSTURA DOKAZALA DA UOPĆE NISU POTOMCI KELTA! Najnovija istraživanja mijenjaju dosadašnju sliku povijesti
» TEŽAK PORAZ PUTINA U SIRIJI Džihadisti granatirali ključnu bazu, uništena eskadrila helikoptera
» Kremlj : Poraz Ukrajine bi za Hrvatsku bio strateški poraz
» Berlin kao Novi Alep
Page 7 of 10