ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zlata Stefanova, turkmenistanska ljepotica koja živi u Hrvatskoj

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Zlata Stefanova, turkmenistanska ljepotica koja živi u Hrvatskoj - Page 3 Empty Re: Zlata Stefanova, turkmenistanska ljepotica koja živi u Hrvatskoj

Post by Yehudi 6/12/2016, 17:59

Stanojko wrote:
dawson wrote:Zlata je najbolje šta sam vi dio u GC katalogu prostuticije
Pa ja lepo pitam....posto? :)

Do ponoći 120 Eura

Onda cijena pada do 80 Eura za 15 min.

Pushagija 30-50

Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Zlata Stefanova, turkmenistanska ljepotica koja živi u Hrvatskoj - Page 3 Empty Re: Zlata Stefanova, turkmenistanska ljepotica koja živi u Hrvatskoj

Post by michaellcmacha 6/12/2016, 18:21

Eva wrote:Longi, kaže Miha da si ti Mujo iz BOs. Broda.
aj ne laži... longi zna što sam rekao.... jedino ti moš bit mujanka, mada bi ti u tom slučaju to trebalo imponirati... ako ništa bar bi imala opravdanje za iduće oglede... ogleda radi.... ;)
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Yehudi 6/12/2016, 18:22

Zlata Stefanova, turkmenistanska ljepotica koja živi u Hrvatskoj - Page 3 GetImage

Zamisli sreće, ovu curu su deportirali u Hrvatsku!

Crnokosa cura ( iz Sirije )  metar i šezdeset, 40 kila, sjedi na klupi na Zrinjevcu, pored nje plastična kutija s kolačima i gitara u plavoj futroli. Ula Assi. Prisiljena na Hrvatsku

'Ovo je zemlja za posjet. Za odmor. Ne toliko za život i rad. Srela sam puno ljudi svih generacija. Ili odlaze iz Hrvatske ili ostaju i rade za kikiriki. To nije život. Ne mislim da ste siromašna zemlja, ali moglo bi biti puno bolje od ovog. Zapravo, Hrvatska me podsjeća na Siriju prije rata. Ako si siromašan, ostat ćeš siromašan. Ako si povezan s ljudima na vlasti, bit će ti dobro. Puno poreza koji guše inicijativu. Ljudi generalno nisu previše sretni, ali guraju nekako. Vidim puno praznih prostora po centru. Nema nikog tko bi pogurao inicijative, oživio ih.'
--------------------------------------------------------------------------

Malu tek deportirali u RH a ona već detektirala sve probleme u državi.......i volila bi uteći šta dalje.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Stanojko 6/12/2016, 18:24

Yehudi wrote:
Stanojko wrote:
Pa ja lepo pitam....posto? :)

Do ponoći 120 Eura

Onda cijena pada do 80 Eura za 15 min.

Pushagija 30-50
Mnogo je kume...

2014-05-05

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 6/12/2016, 18:24

Eva wrote:
RayMabus wrote:
Eva wrote:
RayMabus wrote:
Eva wrote:Longi, kaže Miha da si ti Mujo iz BOs. Broda.
Osoba koju ja nepoznam i osoba koja istodobno nepozna mene tvrdi da sam ja xy.

A cuj šta da ti kažem , ima 7 i nešto miljardi ljudi na planeti , pitaj svakog tako nešto i kladim se da ce barem jedan tvrditi da sam ....dinosaurus.
Pa ovaj naš forumski drot, ex maramih to tvrdi. Ja mu ne vjerujem, ali ima naivaca, poput Regoča, koji će povjerovat, kužiš.
Jel ti stvarno misliš da me brige da nekome dokazujem da nisam .....dinosaurus ?
Ma znam da ti je sve egal, ali vidi kaj đubre piše. Drotovska posla.
e alo pa ja sam te samo navuko da se izblamiraš... Noorka je beton i zamiješala i salila i izvukla glazuru.... ;)))... ubuduće ne sa drotom imat posla... ak neš da te opet zla kob snađe... ;)))

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 6/12/2016, 18:31

Eva wrote:
RayMabus wrote:
Eva wrote:
RayMabus wrote:
Eva wrote:
Pa ovaj naš forumski drot, ex maramih to tvrdi. Ja mu ne vjerujem, ali ima naivaca, poput Regoča, koji će povjerovat, kužiš.
Jel ti stvarno misliš da me brige da nekome dokazujem da nisam .....dinosaurus ?
Ma znam da ti je sve egal, ali vidi kaj đubre piše. Drotovska posla.
Možemo ovako do beskonačno vodit razgovor .....neznam koliko puta cu ti ponavljat al mislim da necu više jer ako nisi dosad shvatila i nece : lik me nepoznaje.....šta oce rec da ako nekog nepoznaješ onda kako moš tvrdit da nešto je ili nije ?

Odgovor je : nikako.
Ali, vidiš li ti kakvih likova ovdje ima da lažu, izmišljaju i seru o drugima. Morala sam te upozorit to je moja građanska dužnost.
tuko, longi zna jer smo davno još na starom forumu o tom diskutirali..... al ti očito ne mreš skužit da to ne tangira ni njega ni mene... a tebe pojede...živu.... moraš biti pažljiva s tim otrovom, budeš one male debeljkušaste noktiće pozobala.... :)))
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 6/12/2016, 18:35

Eva wrote:
jastreb wrote:
Eva wrote:Niš, urnebesno je zabavno. Miha i Veber su najjači forumski forenzičari.
A ti si jednom bila Živana,a jednom čak i muškarac.
Živanom me zove Regoč, jer on sve croatizira. A muškarac sam po Veberovom algoritmu i Mihinoj drotovskoj tekici. To  mi je najdraža rola, da sam si i pimpek ugradila, pa kad zatreba sam ga izvučem i zamahnem a oni padaju u trans.
pa dobro sory, evo pogriješio sam... ali bolje da nisi išla dokazivat da si žensko... eto vidiš sad kud te to dovelo.... budeš li još koji dan namrgođena sama od sebe ćeš postat muško.... :))
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 6/12/2016, 18:47

Regoč wrote:
Eva wrote:
Regoč wrote:
Eva wrote:
Regoč wrote:
Ne uvlači mene u svoje prljave posle! x-|
Ma ne uvlačim te, ti si ovdje umjesto francuske sobarice poslužio kao ogledni primjer loha.
Uvlačiš me čim me spominješ. Nemoj, izostavi me, sama svađaj ljude, ne želim sudjelovati u tom. Inače, ni ne znam da je Ray prije bio Longić, sad sam doznao.
A kaj znaš?  lol! Ni jednu činjenicu, ni jedan trač ne znaš, a štel bi se družit. Daj se prvo, obrazuj pa onda dojdi na forum.

Inače, štela sam ti reć kaj je loh i pozdravit se, jer znam da buš me pital a kaj ti je to.
To je naivac na ruskom, onak naivčina kojeg se opelješi.
Da, ne pratim tračeve (vidim da si ti dobra u tom), uglavnom se usredotočujem na upise, a nije baš vjerojatno da ću se uključiti i tračanje. Inače, ako mene prieđeš za novac, svaka čast.
dobra je kurac.. viš da pokušava posvadit mene i longija, a ja i longi stari drugari... nekad u slozi, a nekad i u zavadi ako nam neš nije u špagu... tupača ne zna da smo se i ja i veber znali porječkat, s razbojnicom sam se znao do krvi svadit, a u stvari bi joj bez beda prepustio uber vožnju ako je njoj veća priša.... uglavnom na ovakvim stvarima vidiš koja je ta eva ološarka.... :)))
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by catabbath 7/12/2016, 00:28

bogomdani wrote:
eni link???...

http://www.index.hr/gc/Zlata.Stefanova
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics