Zlata Stefanova, turkmenistanska ljepotica koja živi u Hrvatskoj
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zlata Stefanova, turkmenistanska ljepotica koja živi u Hrvatskoj
Stanojko wrote:Pa ja lepo pitam....posto? :)dawson wrote:Zlata je najbolje šta sam vi dio u GC katalogu prostuticije
Do ponoći 120 Eura
Onda cijena pada do 80 Eura za 15 min.
Pushagija 30-50
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
aj ne laži... longi zna što sam rekao.... jedino ti moš bit mujanka, mada bi ti u tom slučaju to trebalo imponirati... ako ništa bar bi imala opravdanje za iduće oglede... ogleda radi.... ;)Eva wrote:Longi, kaže Miha da si ti Mujo iz BOs. Broda.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Zamisli sreće, ovu curu su deportirali u Hrvatsku!
Crnokosa cura ( iz Sirije ) metar i šezdeset, 40 kila, sjedi na klupi na Zrinjevcu, pored nje plastična kutija s kolačima i gitara u plavoj futroli. Ula Assi. Prisiljena na Hrvatsku
'Ovo je zemlja za posjet. Za odmor. Ne toliko za život i rad. Srela sam puno ljudi svih generacija. Ili odlaze iz Hrvatske ili ostaju i rade za kikiriki. To nije život. Ne mislim da ste siromašna zemlja, ali moglo bi biti puno bolje od ovog. Zapravo, Hrvatska me podsjeća na Siriju prije rata. Ako si siromašan, ostat ćeš siromašan. Ako si povezan s ljudima na vlasti, bit će ti dobro. Puno poreza koji guše inicijativu. Ljudi generalno nisu previše sretni, ali guraju nekako. Vidim puno praznih prostora po centru. Nema nikog tko bi pogurao inicijative, oživio ih.'
--------------------------------------------------------------------------
Malu tek deportirali u RH a ona već detektirala sve probleme u državi.......i volila bi uteći šta dalje.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Mnogo je kume...Yehudi wrote:Stanojko wrote:Pa ja lepo pitam....posto? :)dawson wrote:Zlata je najbolje šta sam vi dio u GC katalogu prostuticije
Do ponoći 120 Eura
Onda cijena pada do 80 Eura za 15 min.
Pushagija 30-50
e alo pa ja sam te samo navuko da se izblamiraš... Noorka je beton i zamiješala i salila i izvukla glazuru.... ;)))... ubuduće ne sa drotom imat posla... ak neš da te opet zla kob snađe... ;)))Eva wrote:Ma znam da ti je sve egal, ali vidi kaj đubre piše. Drotovska posla.RayMabus wrote:Jel ti stvarno misliš da me brige da nekome dokazujem da nisam .....dinosaurus ?Eva wrote:Pa ovaj naš forumski drot, ex maramih to tvrdi. Ja mu ne vjerujem, ali ima naivaca, poput Regoča, koji će povjerovat, kužiš.RayMabus wrote:Osoba koju ja nepoznam i osoba koja istodobno nepozna mene tvrdi da sam ja xy.Eva wrote:Longi, kaže Miha da si ti Mujo iz BOs. Broda.
A cuj šta da ti kažem , ima 7 i nešto miljardi ljudi na planeti , pitaj svakog tako nešto i kladim se da ce barem jedan tvrditi da sam ....dinosaurus.
2015-08-08
tuko, longi zna jer smo davno još na starom forumu o tom diskutirali..... al ti očito ne mreš skužit da to ne tangira ni njega ni mene... a tebe pojede...živu.... moraš biti pažljiva s tim otrovom, budeš one male debeljkušaste noktiće pozobala.... :)))Eva wrote:Ali, vidiš li ti kakvih likova ovdje ima da lažu, izmišljaju i seru o drugima. Morala sam te upozorit to je moja građanska dužnost.RayMabus wrote:Možemo ovako do beskonačno vodit razgovor .....neznam koliko puta cu ti ponavljat al mislim da necu više jer ako nisi dosad shvatila i nece : lik me nepoznaje.....šta oce rec da ako nekog nepoznaješ onda kako moš tvrdit da nešto je ili nije ?Eva wrote:Ma znam da ti je sve egal, ali vidi kaj đubre piše. Drotovska posla.RayMabus wrote:Jel ti stvarno misliš da me brige da nekome dokazujem da nisam .....dinosaurus ?Eva wrote:
Pa ovaj naš forumski drot, ex maramih to tvrdi. Ja mu ne vjerujem, ali ima naivaca, poput Regoča, koji će povjerovat, kužiš.
Odgovor je : nikako.
2015-08-08
pa dobro sory, evo pogriješio sam... ali bolje da nisi išla dokazivat da si žensko... eto vidiš sad kud te to dovelo.... budeš li još koji dan namrgođena sama od sebe ćeš postat muško.... :))Eva wrote:Živanom me zove Regoč, jer on sve croatizira. A muškarac sam po Veberovom algoritmu i Mihinoj drotovskoj tekici. To mi je najdraža rola, da sam si i pimpek ugradila, pa kad zatreba sam ga izvučem i zamahnem a oni padaju u trans.jastreb wrote:A ti si jednom bila Živana,a jednom čak i muškarac.Eva wrote:Niš, urnebesno je zabavno. Miha i Veber su najjači forumski forenzičari.
2015-08-08
dobra je kurac.. viš da pokušava posvadit mene i longija, a ja i longi stari drugari... nekad u slozi, a nekad i u zavadi ako nam neš nije u špagu... tupača ne zna da smo se i ja i veber znali porječkat, s razbojnicom sam se znao do krvi svadit, a u stvari bi joj bez beda prepustio uber vožnju ako je njoj veća priša.... uglavnom na ovakvim stvarima vidiš koja je ta eva ološarka.... :)))Regoč wrote:Da, ne pratim tračeve (vidim da si ti dobra u tom), uglavnom se usredotočujem na upise, a nije baš vjerojatno da ću se uključiti i tračanje. Inače, ako mene prieđeš za novac, svaka čast.Eva wrote:A kaj znaš? Ni jednu činjenicu, ni jedan trač ne znaš, a štel bi se družit. Daj se prvo, obrazuj pa onda dojdi na forum.Regoč wrote:Uvlačiš me čim me spominješ. Nemoj, izostavi me, sama svađaj ljude, ne želim sudjelovati u tom. Inače, ni ne znam da je Ray prije bio Longić, sad sam doznao.Eva wrote:Ma ne uvlačim te, ti si ovdje umjesto francuske sobarice poslužio kao ogledni primjer loha.Regoč wrote:
Ne uvlači mene u svoje prljave posle!
Inače, štela sam ti reć kaj je loh i pozdravit se, jer znam da buš me pital a kaj ti je to.
To je naivac na ruskom, onak naivčina kojeg se opelješi.
2015-08-08
bogomdani wrote:eni link???...dawson wrote:Zlata je najbolje šta sam vi dio u GC katalogu prostuticije
http://www.index.hr/gc/Zlata.Stefanova
catabbath-
2015-08-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dijaspora, ne ona koja živi u BiH, već u RH, može presuditi izbore
» U Hrvatskoj živi 35 istospolnih parova s djecom
» U Hrvatskoj čak 35 tisuća ljudi neposredno živi samo od politike!
» živi s cimericom koja je pronašla Isusa Krista pa ga sad svako jutro jebe s time da je u njemu spas
» U Hrvatskoj je 330 tisuća blokiranih ljudi, a vlada spašava tajkuna koji živi u dvorcu
» U Hrvatskoj živi 35 istospolnih parova s djecom
» U Hrvatskoj čak 35 tisuća ljudi neposredno živi samo od politike!
» živi s cimericom koja je pronašla Isusa Krista pa ga sad svako jutro jebe s time da je u njemu spas
» U Hrvatskoj je 330 tisuća blokiranih ljudi, a vlada spašava tajkuna koji živi u dvorcu
Page 3 of 3