Zlata Stefanova, turkmenistanska ljepotica koja živi u Hrvatskoj
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zlata Stefanova, turkmenistanska ljepotica koja živi u Hrvatskoj
Vrelom ampulomcrvenkasti wrote:Eva wrote:Longi, kaže Miha da si ti Mujo iz BOs. Broda.
Meni je rekao da sam ja njegov susjed i da me je on otjerao u Srbiju.
Guest- Guest
Prestani se zamarat. Previše se zamaraš s necim šta sam ja proučio u manje od pola sekunde ....uostalom tamo gdje sam to vidio je bila neka tema o moru ...dakle Bosanci i more dva pojma pa se onda taj njegov upis može gledati kao neki pokušaj zahebacije i tako ....dakle namjera nije zlonamjerna.Eva wrote:A jesi neki, s kome bu se onda Miha igral?RayMabus wrote:Ako bi mu odgovorio značilo bi da se ja nešto kao pravdam i to ili šta je još gore da je neka sramota bit Mujo iz Bosne tj da nekog xy smatram nižom razinom samo zato jer je iz nekog geografskog područja.Eva wrote:Ma ja ne mogu šutit na nepravdu. Pogotovo na murjačka podmetanja i udbaške konstrukcije. Treba ih raskrinkavat i u lice im reć da su lažljivi udbaški gadovi kojima je valjda slijedeći korak sekira u ruci po uzori im na tatu Perkana.
Sorry al nije moja razina.
Opusti se i uživaj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A što reći? Pa za mene su pisali da sam lički Srbin,i to iz Titove Korenice. Onda da sam ogulinski Srbin,a Flumen me nazvao i Šumadincem.
Jednom sam bio proglašen i Slovencem.
Jednom sam bio proglašen i Slovencem.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Niš, urnebesno je zabavno. Miha i Veber su najjači forumski forenzičari.
Guest- Guest
A ti si jednom bila Živana,a jednom čak i muškarac.Eva wrote:Niš, urnebesno je zabavno. Miha i Veber su najjači forumski forenzičari.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Živanom me zove Regoč, jer on sve croatizira. A muškarac sam po Veberovom algoritmu i Mihinoj drotovskoj tekici. To mi je najdraža rola, da sam si i pimpek ugradila, pa kad zatreba sam ga izvučem i zamahnem a oni padaju u trans.jastreb wrote:A ti si jednom bila Živana,a jednom čak i muškarac.Eva wrote:Niš, urnebesno je zabavno. Miha i Veber su najjači forumski forenzičari.
Guest- Guest
Ne uvlači mene u svoje prljave posle!Eva wrote:Pa ovaj naš forumski drot, ex maramih to tvrdi. Ja mu ne vjerujem, ali ima naivaca, poput Regoča, koji će povjerovat, kužiš.RayMabus wrote:Osoba koju ja nepoznam i osoba koja istodobno nepozna mene tvrdi da sam ja xy.Eva wrote:Longi, kaže Miha da si ti Mujo iz BOs. Broda.
A cuj šta da ti kažem , ima 7 i nešto miljardi ljudi na planeti , pitaj svakog tako nešto i kladim se da ce barem jedan tvrditi da sam ....dinosaurus.
Sad kad Epi vidi, iščakijat će te.RayMabus wrote:Bosanci i more dva pojma
Nije jednom, nego skoro pa stalno, a vidim da je i objašnjenje usvojeno.Eva wrote:Živanom me zove Regoč, jer on sve croatizira.jastreb wrote:A ti si jednom bila Živana
Ma ne uvlačim te, ti si ovdje umjesto francuske sobarice poslužio kao ogledni primjer loha.Regoč wrote:Ne uvlači mene u svoje prljave posle!Eva wrote:Pa ovaj naš forumski drot, ex maramih to tvrdi. Ja mu ne vjerujem, ali ima naivaca, poput Regoča, koji će povjerovat, kužiš.RayMabus wrote:Osoba koju ja nepoznam i osoba koja istodobno nepozna mene tvrdi da sam ja xy.Eva wrote:Longi, kaže Miha da si ti Mujo iz BOs. Broda.
A cuj šta da ti kažem , ima 7 i nešto miljardi ljudi na planeti , pitaj svakog tako nešto i kladim se da ce barem jedan tvrditi da sam ....dinosaurus.
Guest- Guest
Uvlačiš me čim me spominješ. Nemoj, izostavi me, sama svađaj ljude, ne želim sudjelovati u tom. Inače, ni ne znam da je Ray prije bio Longić, sad sam doznao.Eva wrote:Ma ne uvlačim te, ti si ovdje umjesto francuske sobarice poslužio kao ogledni primjer loha.Regoč wrote:Ne uvlači mene u svoje prljave posle!Eva wrote:Pa ovaj naš forumski drot, ex maramih to tvrdi. Ja mu ne vjerujem, ali ima naivaca, poput Regoča, koji će povjerovat, kužiš.RayMabus wrote:Osoba koju ja nepoznam i osoba koja istodobno nepozna mene tvrdi da sam ja xy.Eva wrote:Longi, kaže Miha da si ti Mujo iz BOs. Broda.
A kaj znaš? Ni jednu činjenicu, ni jedan trač ne znaš, a štel bi se družit. Daj se prvo, obrazuj pa onda dojdi na forum.Regoč wrote:Uvlačiš me čim me spominješ. Nemoj, izostavi me, sama svađaj ljude, ne želim sudjelovati u tom. Inače, ni ne znam da je Ray prije bio Longić, sad sam doznao.Eva wrote:Ma ne uvlačim te, ti si ovdje umjesto francuske sobarice poslužio kao ogledni primjer loha.Regoč wrote:Ne uvlači mene u svoje prljave posle!Eva wrote:Pa ovaj naš forumski drot, ex maramih to tvrdi. Ja mu ne vjerujem, ali ima naivaca, poput Regoča, koji će povjerovat, kužiš.RayMabus wrote:
Osoba koju ja nepoznam i osoba koja istodobno nepozna mene tvrdi da sam ja xy.
Inače, štela sam ti reć kaj je loh i pozdravit se, jer znam da buš me pital a kaj ti je to.
To je naivac na ruskom, onak naivčina kojeg se opelješi.
Guest- Guest
Da, ne pratim tračeve (vidim da si ti dobra u tom), uglavnom se usredotočujem na upise, a nije baš vjerojatno da ću se uključiti i tračanje. Inače, ako mene prieđeš za novac, svaka čast.Eva wrote:A kaj znaš? Ni jednu činjenicu, ni jedan trač ne znaš, a štel bi se družit. Daj se prvo, obrazuj pa onda dojdi na forum.Regoč wrote:Uvlačiš me čim me spominješ. Nemoj, izostavi me, sama svađaj ljude, ne želim sudjelovati u tom. Inače, ni ne znam da je Ray prije bio Longić, sad sam doznao.Eva wrote:Ma ne uvlačim te, ti si ovdje umjesto francuske sobarice poslužio kao ogledni primjer loha.Regoč wrote:Ne uvlači mene u svoje prljave posle!Eva wrote:
Pa ovaj naš forumski drot, ex maramih to tvrdi. Ja mu ne vjerujem, ali ima naivaca, poput Regoča, koji će povjerovat, kužiš.
Inače, štela sam ti reć kaj je loh i pozdravit se, jer znam da buš me pital a kaj ti je to.
To je naivac na ruskom, onak naivčina kojeg se opelješi.
bravo..!!!!RayMabus wrote:Kuraz nema oči a koliko znam nije ni nacionalno osvješcen.jastreb wrote:To je Ruskinja.
Koga brige šta je ....osim da je ; jebeno dobar primjer šta bi Rvatska trebala useljavati.
Tko ovaku ljepoticu ne bi pozelio u svom susjedstvu..
Guest- Guest
jastreb wrote:To je Ruskinja.
Naravno da je Ruskinja
Samo šta ovi smradovi kvazi novinari idu srati a stoka sitnozuba sve guca
Isto kao da napišu da je cura -Slavonka ili Dalmatinka, Istrijanka..........samo ne iz RH
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
prisvojili bi sve sto je dobro..Yehudi wrote:jastreb wrote:To je Ruskinja.
Naravno da je Ruskinja
Samo šta ovi smradovi kvazi novinari idu srati a stoka sitnozuba sve guca
Isto kao da napišu da je cura -Slavonka ili Dalmatinka, Istrijanka..........samo ne iz RH
Guest- Guest
Zlata je najbolje šta sam vi dio u GC katalogu prostuticije
eni link???...dawson wrote:Zlata je najbolje šta sam vi dio u GC katalogu prostuticije
Guest- Guest
Pa ja lepo pitam....posto? :)dawson wrote:Zlata je najbolje šta sam vi dio u GC katalogu prostuticije
Stanojko wrote:Pa ja lepo pitam....posto? :)dawson wrote:Zlata je najbolje šta sam vi dio u GC katalogu prostuticije
Do ponoći 120 Eura
Onda cijena pada do 80 Eura za 15 min.
Pushagija 30-50
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dijaspora, ne ona koja živi u BiH, već u RH, može presuditi izbore
» U Hrvatskoj živi 35 istospolnih parova s djecom
» U Hrvatskoj čak 35 tisuća ljudi neposredno živi samo od politike!
» živi s cimericom koja je pronašla Isusa Krista pa ga sad svako jutro jebe s time da je u njemu spas
» U Hrvatskoj je 330 tisuća blokiranih ljudi, a vlada spašava tajkuna koji živi u dvorcu
» U Hrvatskoj živi 35 istospolnih parova s djecom
» U Hrvatskoj čak 35 tisuća ljudi neposredno živi samo od politike!
» živi s cimericom koja je pronašla Isusa Krista pa ga sad svako jutro jebe s time da je u njemu spas
» U Hrvatskoj je 330 tisuća blokiranih ljudi, a vlada spašava tajkuna koji živi u dvorcu
Page 2 of 3