ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Demografski slom Slavonije i Baranje

Page 4 of 14 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Next

Go down

Demografski slom Slavonije i Baranje - Page 4 Empty Re: Demografski slom Slavonije i Baranje

Post by Guest 5/12/2016, 21:07

uša bi u zlatu ko budala u kredit

Guest
Guest

Back to top Go down

Demografski slom Slavonije i Baranje - Page 4 Empty Re: Demografski slom Slavonije i Baranje

Post by Guest 5/12/2016, 21:09

eto,par stotina tisca takvih rujki,nacija bi se razbujala... rendeer
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/12/2016, 21:09

Milo Yiannopoulos wrote:uša bi u zlatu ko budala u kredit
Cuja nakon šta si to lijepo njima objasnio i elaborirao ( a meni se nije dalo ) sad lijepo : hebeš Slavoniju , daj Zlatu.

Demografski slom Slavonije i Baranje - Page 4 161205010.7_mn
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 5/12/2016, 21:10

rastrga bi zlatu ko penzić račun za HRT
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/12/2016, 21:13

ajd Yoda,zenit..

Demografski slom Slavonije i Baranje - Page 4 Plaza-zlata-stefanov-facebook
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/12/2016, 21:16

zgodna ženska ali nije za ženit.. ima ona dobru kurcometražu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/12/2016, 21:20

Milo Yiannopoulos wrote:zgodna ženska ali nije za ženit.. ima ona dobru kurcometražu
zato sto dobro izgleda i lijepa je..
Yoda..2000tih jos dok sam bio u Zegeju,nanio me posel u jedan biro,neke firme za nekretnine i prodaju osiguranja..
tamo sam upoznao jednu Ukrajinku,ali odraslu ovdje u rH..kad sam je vidio,rekao sam,Bogi,nemas sanse,iako sam vrh izbora...ona je ono..pod nebesa..i ipak je ulovio i uzivao u njoj.ali ne brzo.znas sto mi je rekla...da mnogi to misle,da ona ima puno muskaraca radi izgleda,i damnogi radi toganece niti pokusati,a druga polovica,jer se boji odbijanja.i da u biti navaljuju samo oni,koje ne bi stapom pipla...

vjeruj mi,one prosjecna izgleda i skromnije su mnogo promiskuitetnije,jer im sto rijetko sto dopadne...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/12/2016, 21:21

Slavonija : zero point , Fata tj oču reč Zlata ; ten points.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 5/12/2016, 21:21

yoida da si ti ono top čojs,i da sve cure navalju na tebe,jel bi bio sa svakom..?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/12/2016, 21:23

Milo Yiannopoulos wrote:rastrga bi zlatu ko penzić račun za HRT
:^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 5/12/2016, 21:23

Milo Yiannopoulos wrote:uša bi u zlatu ko budala u kredit
:) :rim
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/12/2016, 21:25

Nije Zlata ponata.

Poanta je da su ljudi ljuska bica i da ono priče treba Slavonija vako nako .....tko , šta , kuda ...pričate o tome ko da su ljudi pijuni na šahovskoj ploči.

Zaboravi Slavoniju ...Yoda je to elaborira a ja cu vam samo dodat : trbuhom za kruhom i pravac Austrija i drugdje okolo kud koji mili moji.

Ne živi se od arije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 5/12/2016, 21:28

Prava rujka.. king king king

Demografski slom Slavonije i Baranje - Page 4 Aa3d94ba
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/12/2016, 21:31

bogomdani wrote:Prava rujka.. king king king

Demografski slom Slavonije i Baranje - Page 4 Aa3d94ba
Da , ...a kažu psiholozi da je samo jedan pogled na bujnu plavušu ono odlično dijeluje na muške i to i smanjuje stres itd itd itd tj to dijeluje kao psihoterapija.

Počet ču vam naplačivat postanje Stefanovske ....posta sam je bar deset puta ...na svaki post od vas po kunu ...i mogu na kurve.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/12/2016, 21:33

Demografski slom Slavonije i Baranje - Page 4 Giphy
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/12/2016, 21:41

beingness: the assumption or choosing of a category of identity. Beingness can be assumed by oneself or given to oneself or attained. Examples of beingness would be one’s own name, one’s profession, one’s physical characteristics, one’s role in a game – each or all of these could be called one’s beingness.

havingness: the concept of being able to reach. By havingness we mean owning, possessing, being capable of commanding, taking charge of objects, energies and spaces. Specific processes exist in Scientology to help a preclear increase his havingness, and these are appropriately called Havingness Processes.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/12/2016, 21:42

Demografski slom Slavonije i Baranje - Page 4 Pg03_1
Summation of the considerations and examinations of the human spirit and the material universe completed between A.D. 1923 and 1953.
1 Before the beginning was a Cause and the entire purpose of the Cause was the creation of effect.
2 In the beginning and forever is the decision and the decision is TO BE.
3 The first action of beingness is to assume a viewpoint.
4 The second action of beingness is to extend from the viewpoint, points to view, which are dimension points.
5 Thus there is space created, for the definition of space is: viewpoint of dimension. And the purpose of a dimension point is space and a point of view.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/12/2016, 21:42

In the beginning and forever is the decision and the decision is TO BE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/12/2016, 21:44

I tako ste vi o Slavoniji počeli razmišljat tipično socijalistički ...treba ovo treba ono tzv havignes tj stvari a begnes tj postojanje ništa ....dovoljno kupit kučice i uselit ljude ( koje opet gledate kao materiju i objekte ) i sve ce biti super.

Ahaa.

Ajde lijepo okrenite više taj sklop u glavi.

Prvo ide :

TO BE pa iza njega slijedi TO DO ...pa onda IMAŠ tj TO HAVE
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 5/12/2016, 21:58

kaja wrote:
asilovski wrote:A jedna od glavn odgovornih Vladimir Šeks Šeki postao počasni građanin hehehe
pa kako bi jedna osoba mogla biti odgovorna za to?
u ovoj državi gospodarstvo će teško na zelenu granu, vlada financira i povećava prihod onima koji čekaju poštara; saborski zastupnici u penziji, umirovljeni branitelji, žene na porodiljnom, roditeljskom.
uzima onima koji rade i koji su privatni poduzetnici a koji financiraju pored nabrojanih   veći upravni aparat nego u njemačkoj, i to jedno tri puta veći. ne štiti i subvenicionira poljoprivrednike i privatne prozvođače hrane koji tako ne mogu konkurirati nikome cijenom. ne daje novac iz europskih fondova za usavršavanje koji se vraća u europu iz banalnih razloga, recimo jer su im dužni poreza na dobit 5.000,00 kn.i tako..to mora ići prema dolje s obzirom na pobrojano.
međutim ovi koji iseljavaju bi te poslove koje će raditi vani ; prati suđe, čistiti, fizički rad, keramičari, mehaničari i sl. mogli uredno raditi i ovdje jer za njih ima posla, posebno na obali a i u unutrašnjosti. oni da u jednoj smjeni konobare a u drugoj pospremaju urede i stanove bi zaradili jedno 10 000,00 mjesečno što je ekvivalent 1500 eura vani, još više zarade tu jer im manji troška života. međutim oni to ne žele raditi ovdje da ih netko ne vidi a vani ih ne poznaju, tako da tu teško da je šeks kriv, prije mentalitet.
recimo poznam ženu s mora koja je sjedila doma jer nema posla a tražila ga je u dm-u.gdje su visoke plaće ali teško je upasti ili državnoj službi. nije joj palo na pamet konobariti ili čistiti apartmana a tako bi zaradila sigurno 10 000,00 mjesečno. međutum to sve sada uredno radi u dvije šihte njemačkoj i spava u sobici a za jedno 1500 eura.

Vani je satnica zagarantirana, kod nas pak "mjesečna plaća" koja služi kao pokriće za neplaćene prekovremene. Jednostavno, te stvari se lako definiraju ako su u interesu državnog vodstva i velepoduzetničke klike. Obični poslovi su u Hr potplaćeni. Ovo za "da ih netko ne vidi" je veća glupost, samo računica ima smisla a ona je na strani pošteno vrednovane satnice.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/12/2016, 21:59

Najgluplje u svemu je šta vam ja ovo moram objašnjavat dok bih ja a nemogu jer me nema tko pratit pričao o ovim točkama i izlaženju iz tijela :

3 The first action of beingness is to assume a viewpoint.
4 The second action of beingness is to extend from the viewpoint, points to view, which are dimension points.
5 Thus there is space created, for the definition of space is: viewpoint of dimension. And the purpose of a dimension point is space and a point of view.

Demografski slom Slavonije i Baranje - Page 4 Tumblr_mfrcryPxKO1s0tsh4o1_500

Balkanski špijun.

lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 14 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Next

Back to top

- Similar topics