Naslovnica bez photoshopa
Page 5 of 34
Page 5 of 34 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 34
Re: Naslovnica bez photoshopa
eeee..upravo tako.izuzetnoetno naocite cure,preygodne,ma genetika samo takva...govinda wrote:imaju taj neki mix turskih, slavenskih i grckih gena pa kad se poklopi kombinacija onda stvarno odvale od ljepote...bogomdani wrote:pffffuuuu..vidjam svaki dan turske komade...otkidaju..govinda wrote:Hm, ja mislio da su odrastale uz turske serije, tamo makar ima lijepih zena...bogomdani wrote:Nije cura lijepa nimalo,nego ono,mnoge ovdasnje cure su odrastale i sigurnost sticale,iskustvo ucile gledajuci Sex and the City,pa eto,odaju pocasti svojim idolima...inace prilicno površna serija.za isto takvi profil cura..govinda wrote:Ona je meni bezveze izgledala i prije...ne znam sto se svi loze na nju..
Guest- Guest
Skroz si u pravu, ali kako njoj to objasnitigovinda wrote:kako ono kaze Pervan, dnevna krema 150 kuna, nocna krema 250 kuna, ona kupila obje, ja joj kazem uzmi samo dnevnu, ko da krema zna kad je noc a kad je dan...Noor wrote:pa istina, ja ih ni ne rabim :)lookatme wrote:Ima svega i kod jednih i kod drrugih. Ja sam za to da se treba njegovati, maziti i paziti, za što nisu potrebne skupe kremice i pomadice.Noor wrote:oni već i puno prije postanu stari, jer misle da samo žena treba držati do sebe i uvijek izgledati mlado i lijepo.lookatme wrote:Jednom se mora ostarit. U tim godinama ni mnogi muškarci ne izgledaju bolje.
njima nije problem kad dobiju trbuhe, kad posijede itd...a nas nitko ne pita za mišljenje :D
lookatme-
2014-04-18
Nekako se nadam da nije i ono kao u dvogodišnjakinje.Noor wrote:Regoč wrote:Briga tebe kad ti je lice kao u dvogodišnjakinje.Noor wrote:Reg, sve to ide do nekih granica..onda jednostavno više ne ide. I još je i individualno.Regoč wrote:Šta "bravo Carrie"? Pa i ona je dio kulta mladosti, sjeti se njezina izgladnjivanja i inih glupostih.
a tek tijelo...ajmeee
Regoč wrote:Nekako se nadam da nije i ono kao u dvogodišnjakinje.Noor wrote:Regoč wrote:Briga tebe kad ti je lice kao u dvogodišnjakinje.Noor wrote:Reg, sve to ide do nekih granica..onda jednostavno više ne ide. I još je i individualno.Regoč wrote:Šta "bravo Carrie"? Pa i ona je dio kulta mladosti, sjeti se njezina izgladnjivanja i inih glupostih.
a tek tijelo...ajmeee
uh, Reg, štatije
ma, stavila bi ja sliku, al Eva bu na aparatima
Guest- Guest
uuu pichqu mtr...20+Regoč wrote:Nekako se nadam da nije i ono kao u dvogodišnjakinje.Noor wrote:Regoč wrote:Briga tebe kad ti je lice kao u dvogodišnjakinje.Noor wrote:Reg, sve to ide do nekih granica..onda jednostavno više ne ide. I još je i individualno.Regoč wrote:Šta "bravo Carrie"? Pa i ona je dio kulta mladosti, sjeti se njezina izgladnjivanja i inih glupostih.
a tek tijelo...ajmeee
Guest- Guest
koja je od ove dvije turkinje fasovala otkaz, jer nije dala svetozaru da joj viri u cice.... ups sory to je bila treća koja je bila ogli do bola kao i sve turkinje na koje je naišao za vrijeme svog manageriranja po švabiji.... :)) eto malo su ružne pa su malo lijepe ali samo ako su izmiksane ko smuti... :))
2015-08-08
Baš te briga, ionako većina dvogodišnjakinjah ima istaknutije obline od Živane pa ako dosad nije navikla, ni neće.Noor wrote:Regoč wrote:Nekako se nadam da nije i ono kao u dvogodišnjakinje.Noor wrote:Regoč wrote:Briga tebe kad ti je lice kao u dvogodišnjakinje.Noor wrote:
Reg, sve to ide do nekih granica..onda jednostavno više ne ide. I još je i individualno.
a tek tijelo...ajmeee
uh, Reg, štatije
Regoč wrote:Baš te briga, ionako većina dvogodišnjakinjah ima istaknutije obline od Živane pa ako dosad nije navikla, ni neće.Noor wrote:Regoč wrote:Nekako se nadam da nije i ono kao u dvogodišnjakinje.Noor wrote:Regoč wrote:
Briga tebe kad ti je lice kao u dvogodišnjakinje.
a tek tijelo...ajmeee
uh, Reg, štatije
veber voli te bez cica, moža ju ipak pozove na bazen
Guest- Guest
eva ima metar i cvancih, male i debele ručice i prstiće, obuva se na dječjem odjelu do 8 godina starosti djece, tak da ne znam malo mi neozbiljno nju posmatrat ko žensko....ok kad je žensko i 155 ali eva je doslovno koji cent preko metra....
2015-08-08
Regoč-
2015-08-21
Jel ono Veber optužen da misli kako postoje prevelike sise?
ma tko... eva?Regoč wrote:Ma ne, 172 cm i 61 kg.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ti si regoč malo naivan koliko se da iščitati...:))
2015-08-08
Regoč wrote:Jel ono Veber optužen da misli kako postoje prevelike sise?
bit će :))
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:ti si regoč malo naivan koliko se da iščitati...:))
pa tak ona veli...i ja sam čitala
Guest- Guest
pa stavila je svoju sliku do bokova, uz neki zid gdje se lako usporedi njena visina u odnosu na donji falc koji iznosi nekih 5 cm... uglavnom ona do bokova nema ni 60 cm, uvrh glave 65 pa ti onda računaj kolika je.... mene je prije zajebavala jer sam rekao da sam 172 cm a kad je stavila tu sliku, momentalno je zašutila kad sam ju pitao koliko je ona to visoka... ;))Noor wrote:michaellcmacha wrote:ti si regoč malo naivan koliko se da iščitati...:))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa stavila je svoju sliku do bokova, uz neki zid gdje se lako usporedi njena visina u odnosu na donji falc koji iznosi nekih 5 cm... uglavnom ona do bokova nema ni 60 cm, uvrh glave 65 pa ti onda računaj kolika je.... mene je prije zajebavala jer sam rekao da sam 172 cm a kad je stavila tu sliku, momentalno je zašutila kad sam ju pitao koliko je ona to visoka... ;))Noor wrote:michaellcmacha wrote:ti si regoč malo naivan koliko se da iščitati...:))
jel ova?
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t13787-riba-sa-nogama#640317
Guest- Guest
To su Živanini podatci, a i Mihi je slala fotke lakiranih noktijuh.
Regoč wrote:To su Živanini podatci, a i Mihi je slala fotke lakiranih noktijuh.
oni kratki mali pretamni...da
Guest- Guest
pa da i sad pogledaj dole falc i usporedi tih 5 centa s njenom visinom, bez problema odoka odrediš njenu visinu....
2015-08-08
Page 5 of 34 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 34
Similar topics
» Naslovnica Pravde iz osamdeset i neke
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
Page 5 of 34