Naslovnica bez photoshopa
Page 4 of 34
Page 4 of 34 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 34
Re: Naslovnica bez photoshopa
barry_lyndon wrote:Noor wrote:barry_lyndon wrote:
volim more.. i ona mora isto ronjat-
moram i ja...one što se kupaju sa sunčanim očalama i frizurama ko za izlazak ...dođe mi da ih odozdo povučem za noge
i meni dođe, šetuckaju se kao kokoši do pasa samo da se ne smoče prevše..
a kad ih netko slučajno pošprica, vataju zrak ko ribe na suhom...hehe
Guest- Guest
aben wrote:to možda s divojkon,barry_lyndon wrote:
pa vidiš je bez šminke jel :D
sa ženon nužno vidiš i više nego ča ti je potriba:)
Tako one vidu i nas. A i nami je zdavno prošla mladost.
Stribor-
2015-09-22
jap,slijepac po obicaju,no i bolje tako...bar za vecinu ljudi...
Guest- Guest
Jednom se mora ostarit. U tim godinama ni mnogi muškarci ne izgledaju bolje.
lookatme-
2014-04-18
oni već i puno prije postanu stari, jer misle da samo žena treba držati do sebe i uvijek izgledati mlado i lijepo.lookatme wrote:Jednom se mora ostarit. U tim godinama ni mnogi muškarci ne izgledaju bolje.
njima nije problem kad dobiju trbuhe, kad posijede itd...a nas nitko ne pita za mišljenje :D
Guest- Guest
kofein wrote:
Vrlo je ležerna, spontano igra uloge. Vrlo jak personality. Nije iskompleksirana, a to je OK.
Guest- Guest
zena je vrh..ocito nije bila po operacijama, zatezanjimakofein wrote:kofein wrote:
Vrlo je ležerna, spontano igra uloge. Vrlo jak personality. Nije iskompleksirana, a to je OK.
..51 godina..hrabra i jaka.
2014-04-12
i nikada nije ni bila ljepotica, a nije se podvrgnula operacijama. u tom moru identičnih izoperiranih tuka, sarah je ostala svoja i svoje mjesto u holivudu zaradila je radom i osobnošću.
neš ti šoka..žena dobila bore u 51.
neš ti šoka..žena dobila bore u 51.
Guest- Guest
Ona je meni bezveze izgledala i prije...ne znam sto se svi loze na nju..
2016-11-17
Nije cura lijepa nimalo,nego ono,mnoge ovdasnje cure su odrastale i sigurnost sticale,iskustvo ucile gledajuci Sex and the City,pa eto,odaju pocasti svojim idolima...inace prilicno površna serija.za isto takvi profil cura..govinda wrote:Ona je meni bezveze izgledala i prije...ne znam sto se svi loze na nju..
Guest- Guest
Ima svega i kod jednih i kod drrugih. Ja sam za to da se treba njegovati, maziti i paziti, za što nisu potrebne skupe kremice i pomadice.Noor wrote:oni već i puno prije postanu stari, jer misle da samo žena treba držati do sebe i uvijek izgledati mlado i lijepo.lookatme wrote:Jednom se mora ostarit. U tim godinama ni mnogi muškarci ne izgledaju bolje.
njima nije problem kad dobiju trbuhe, kad posijede itd...a nas nitko ne pita za mišljenje :D
lookatme-
2014-04-18
pa istina, ja ih ni ne rabim :)lookatme wrote:Ima svega i kod jednih i kod drrugih. Ja sam za to da se treba njegovati, maziti i paziti, za što nisu potrebne skupe kremice i pomadice.Noor wrote:oni već i puno prije postanu stari, jer misle da samo žena treba držati do sebe i uvijek izgledati mlado i lijepo.lookatme wrote:Jednom se mora ostarit. U tim godinama ni mnogi muškarci ne izgledaju bolje.
Guest- Guest
Hm, ja mislio da su odrastale uz turske serije, tamo makar ima lijepih zena...bogomdani wrote:Nije cura lijepa nimalo,nego ono,mnoge ovdasnje cure su odrastale i sigurnost sticale,iskustvo ucile gledajuci Sex and the City,pa eto,odaju pocasti svojim idolima...inace prilicno površna serija.za isto takvi profil cura..govinda wrote:Ona je meni bezveze izgledala i prije...ne znam sto se svi loze na nju..
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
kako ono kaze Pervan, dnevna krema 150 kuna, nocna krema 250 kuna, ona kupila obje, ja joj kazem uzmi samo dnevnu, ko da krema zna kad je noc a kad je dan...Noor wrote:pa istina, ja ih ni ne rabim :)lookatme wrote:Ima svega i kod jednih i kod drrugih. Ja sam za to da se treba njegovati, maziti i paziti, za što nisu potrebne skupe kremice i pomadice.Noor wrote:oni već i puno prije postanu stari, jer misle da samo žena treba držati do sebe i uvijek izgledati mlado i lijepo.lookatme wrote:Jednom se mora ostarit. U tim godinama ni mnogi muškarci ne izgledaju bolje.
2016-11-17
govinda wrote:kako ono kaze Pervan, dnevna krema 150 kuna, nocna krema 250 kuna, ona kupila obje, ja joj kazem uzmi samo dnevnu, ko da krema zna kad je noc a kad je dan...Noor wrote:pa istina, ja ih ni ne rabim :)lookatme wrote:Ima svega i kod jednih i kod drrugih. Ja sam za to da se treba njegovati, maziti i paziti, za što nisu potrebne skupe kremice i pomadice.Noor wrote:oni već i puno prije postanu stari, jer misle da samo žena treba držati do sebe i uvijek izgledati mlado i lijepo.lookatme wrote:Jednom se mora ostarit. U tim godinama ni mnogi muškarci ne izgledaju bolje.
:))
Guest- Guest
pffffuuuu..vidjam svaki dan turske komade...otkidaju..govinda wrote:Hm, ja mislio da su odrastale uz turske serije, tamo makar ima lijepih zena...bogomdani wrote:Nije cura lijepa nimalo,nego ono,mnoge ovdasnje cure su odrastale i sigurnost sticale,iskustvo ucile gledajuci Sex and the City,pa eto,odaju pocasti svojim idolima...inace prilicno površna serija.za isto takvi profil cura..govinda wrote:Ona je meni bezveze izgledala i prije...ne znam sto se svi loze na nju..
Guest- Guest
imaju taj neki mix turskih, slavenskih i grckih gena pa kad se poklopi kombinacija onda stvarno odvale od ljepote...bogomdani wrote:pffffuuuu..vidjam svaki dan turske komade...otkidaju..govinda wrote:Hm, ja mislio da su odrastale uz turske serije, tamo makar ima lijepih zena...bogomdani wrote:Nije cura lijepa nimalo,nego ono,mnoge ovdasnje cure su odrastale i sigurnost sticale,iskustvo ucile gledajuci Sex and the City,pa eto,odaju pocasti svojim idolima...inace prilicno površna serija.za isto takvi profil cura..govinda wrote:Ona je meni bezveze izgledala i prije...ne znam sto se svi loze na nju..
2016-11-17
eeee..upravo tako.izuzetnoetno naocite cure,preygodne,ma genetika samo takva...govinda wrote:imaju taj neki mix turskih, slavenskih i grckih gena pa kad se poklopi kombinacija onda stvarno odvale od ljepote...bogomdani wrote:pffffuuuu..vidjam svaki dan turske komade...otkidaju..govinda wrote:Hm, ja mislio da su odrastale uz turske serije, tamo makar ima lijepih zena...bogomdani wrote:Nije cura lijepa nimalo,nego ono,mnoge ovdasnje cure su odrastale i sigurnost sticale,iskustvo ucile gledajuci Sex and the City,pa eto,odaju pocasti svojim idolima...inace prilicno površna serija.za isto takvi profil cura..govinda wrote:Ona je meni bezveze izgledala i prije...ne znam sto se svi loze na nju..
Guest- Guest
Page 4 of 34 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 34
Similar topics
» Naslovnica Pravde iz osamdeset i neke
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
Page 4 of 34