Naslovnica bez photoshopa
Page 3 of 34
Page 3 of 34 • 1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34
Re: Naslovnica bez photoshopa
uffff,na kakvu sliku jucer naletih...nije niti cudo da ima se takav osjecaj.."napredne" cure znaju eksperimentiratiYehudi wrote:
A da je uhvatiš za medjunožje, imao bi osjećaj da ti konj jede iz ruke....
E iebate
Guest- Guest
Neve wrote:da, možemo ako hoćemo.. i to takvim suptilnim 'mastima' da vi i ne osjetite razliku, pa zaneseno pričate zvizdarije ko Svelebarry_lyndon wrote:moze se s pravom onda reci, da ste premazane svim mastima :DNeve wrote:to ti misliš.. danas postoji i waterproof šminka za lice i tijelo, mislim da je skida samo nešto na bazi ulja, voda je ne ispirebarry_lyndon wrote:pa vidiš je bez šminke jel :D
ne petljaj..najbolje je sto guzice natapate u bodi loušne i to vam je krajnji domet..nije da je lose..koza ostaje vlasna i meka...ipak,ako je mlohava,tu nis ne pomaze..Neve wrote:da, možemo ako hoćemo.. i to takvim suptilnim 'mastima' da vi i ne osjetite razliku, pa zaneseno pričate zvizdarije ko Svelebarry_lyndon wrote:moze se s pravom onda reci, da ste premazane svim mastima :DNeve wrote:to ti misliš.. danas postoji i waterproof šminka za lice i tijelo, mislim da je skida samo nešto na bazi ulja, voda je ne ispirebarry_lyndon wrote:pa vidiš je bez šminke jel :D
Guest- Guest
pa sad..ako se netko znoji kao pas,ipak neki rolon nije naodmet kao i antiperspirant..ne mos kao pas smrdjeti,a smrdit ces,ako su dobar dio dana oznojen,pa se nekoliko puta posusis i opet preznojis..ljeto zna biti katastrofa..
Guest- Guest
ti nisi metrosex, tebi je to dovoljnobarry_lyndon wrote:sapun i voda je sve što muškarcu treba, we simple as fuck-
ali ima i muških koji koriste kreme za lice i tijelo, hajlajtere i bronzere, pincete za obrve i svašta nešto :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Neve wrote:ti nisi metrosex, tebi je to dovoljnobarry_lyndon wrote:sapun i voda je sve što muškarcu treba, we simple as fuck-
ali ima i muških koji koriste kreme za lice i tijelo, hajlajtere i bronzere, pincete za obrve i svašta nešto :D
za neke od ovih riječi prvi put čujem :O
da, prije i poslije seksabarry_lyndon wrote:
sapun i voda je sve što muškarcu treba
dijagram-
2015-08-09
ovi imaju ludacke stvari..duš gelovi otkidaju,kao i antiperspiranti..
http://www.loreal-paris.co.uk/men/body/shower-gel/men-expert-cool-power-shower-gel
http://www.loreal-paris.co.uk/men/body/shower-gel/men-expert-cool-power-shower-gel
Guest- Guest
poslije britvice..ebalo majku kako godi na faci,hladi,vlazi osvjezava..
Guest- Guest
Noor wrote:Da se zene ne dotjeruju vi bi bili razočarani i ljubomorni, jer rijetki bi uz sebe imali prirodne ljepotice.
a najbolje da ne znam kako mi ženska izgleda ujutro bez šminke...
marcellus wrote:Noor wrote:Da se zene ne dotjeruju vi bi bili razočarani i ljubomorni, jer rijetki bi uz sebe imali prirodne ljepotice.
a najbolje da ne znam da ne znaš ...reci to kicu, on predlaže more
ali, voliš da izađe uvijek dotjerana, jel tak?
Guest- Guest
Noor wrote:marcellus wrote:Noor wrote:Da se zene ne dotjeruju vi bi bili razočarani i ljubomorni, jer rijetki bi uz sebe imali prirodne ljepotice.
da, al ne volim kad baba od pet banki oće izgledat isto ko i svoja kćerka. Nekad je starost imala dostojanstvo. Danas djedice od 6 banki glume jebače na viagri a bakutaneri glume plastičnjača-komade
barry_lyndon wrote:
volim more.. i ona mora isto ronjat-
moram i ja...one što se kupaju sa sunčanim očalama i frizurama ko za izlazak ...dođe mi da ih odozdo povučem za noge
Guest- Guest
poanta je u umjerenosti :)marcellus wrote:Noor wrote:marcellus wrote:Noor wrote:Da se zene ne dotjeruju vi bi bili razočarani i ljubomorni, jer rijetki bi uz sebe imali prirodne ljepotice.
da, al ne volim kad baba od pet banki oće izgledat isto ko i svoja kćerka. Nekad je starost imala dostojanstvo. Danas djedice od 6 banki glume jebače na viagri a bakutaneri glume plastičnjača-komade
Guest- Guest
Noor wrote:barry_lyndon wrote:
moram i ja...one što se kupaju sa sunčanim očalama i frizurama ko za izlazak ...dođe mi da ih odozdo povučem za noge
i meni dođe, šetuckaju se kao kokoši do pasa samo da se ne smoče prevše..
barry_lyndon wrote:Noor wrote:barry_lyndon wrote:
i meni dođe, šetuckaju se kao kokoši do pasa samo da se ne smoče prevše..
a kad ih netko slučajno pošprica, vataju zrak ko ribe na suhom...hehe
Guest- Guest
Page 3 of 34 • 1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34
Similar topics
» Naslovnica Pravde iz osamdeset i neke
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
Page 3 of 34