Naslovnica bez photoshopa
Page 28 of 34
Page 28 of 34 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34
Re: Naslovnica bez photoshopa
ajd horni,al nema mi darle
sad cu ja moratati banirati
tko drugi
tko drugi
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
da smo pretašte attention whores, vjerojatno bi stavile, ali nismo, zato si i ti konačno doživjela svojih 5 minuta i trebaš nam biti zahvalnaNoor wrote:žene moje drage i lijepe, zašto dozvoljavate da vas zavist izjeda i to tako opako, da svoje zmijske jezičine nikako niste u stanju ukrotiti i zadržati u ustima??!!
udahnite, uzmite zraka...šta ste navalile. stavite i vi svoju sliku, možda i vi dobijete temu i dva dana slave
i da te nije opako izjedala ljubomora i zavist, ne bi sveudilj zmijski lešinarila po Evi kad je nema tu i ne može ti odgovoriti
neva- Posts : 4367
2014-04-12
haha..na kraju je ipak afirmativan 8-)Leviathan2 wrote:epi ko da je pisao nekrolog jebote :Dmaggie13 wrote:nisam mislila da je tip od odustajanja..znaci, vratit ce seepikur37 wrote:maggie13 wrote:zilav je onepikur37 wrote:
Ne bi me čudilo.
Mlad je da bi bio žilav a odveć iskren i idealističan...
Prije ili poslije je morao ispaliti, no živahan je ima žara, vratit će se pa opet odletjeti....
nije prvi
2014-04-12
:Ddijagram wrote:ajd horni,al nema mi darle
tko drugi
2014-04-12
mene, jelda? koga drugogdijagram wrote:ajd horni,al nema mi darle
tko drugi
2014-04-12
Neve wrote:da smo pretašte attention whores, vjerojatno bi stavile, ali nismo, zato si i ti konačno doživjela svojih 5 minuta i trebaš nam biti zahvalnaNoor wrote:žene moje drage i lijepe, zašto dozvoljavate da vas zavist izjeda i to tako opako, da svoje zmijske jezičine nikako niste u stanju ukrotiti i zadržati u ustima??!!
udahnite, uzmite zraka...šta ste navalile. stavite i vi svoju sliku, možda i vi dobijete temu i dva dana slave
i da te nije opako izjedala ljubomora i zavist, ne bi sveudilj zmijski lešinarila po Evi kad je nema tu i ne može ti odgovoriti
mojih 5 minuta traje od kad znam za sebe. svisni zelena mambo!!
pročitana si u dva posta.
đabe krečiš
Guest- Guest
tesko je naci iskonski dobru zensku guzu..pogotovo ove sto stavljaju implantate i nabijaju guzne vjezbe...cisto onako priroodno lijepu..
Guest- Guest
nemoj nam to raditi, MMH.. prepadaš me :Omichaellcmacha wrote:ma bzvz, počelo neš opet trokirat pa budem vidio ako u slijedećih 5 minuta ne stane, moram ići po onu nitroglicerinsku ampulu... rukno sam maloprije na eks žličicu fatali žute ljute i sad kao da se situacija stabilizira, jedino što imam osjećaj da mi suze iz lopatica teku koliko peče... :))kic wrote:
hitna!?
u skoro ničemu se ne slažemo i ponekad smo skoro na psmtr, ali sam iz nepoznatih razloga oduvijek slaba na tebe :D
2014-04-12
razbojnice a jesi li vidjela kako je otišla longiju drukat kak sam ja napisao da je on mujo iz bbroda... sve ne bi li mene (ono ko malo dijete) kao zavadila s longijem... :))).. i lik (kakav longi već je :)))).) pokušava objasnit da je ona tu neš pobrkala i tako to ali ne, ona samo što se nije rasplakala eto što se longi neće naljutiti na mene.... aj sad tamo i malo mene brani od te snishodljive lažljivke... :)))
2015-08-08
Miha, samo se ti ne nerviraj..sve je to nebitno ;-)
2014-04-12
bogomdani wrote:tesko je naci iskonski dobru zensku guzu..pogotovo ove sto stavljaju implantate i nabijaju guzne vjezbe...cisto onako priroodno lijepu..
Pričaš gluposti, najmanje 50 % žena ima dobro dupe...
Nekako s godinama sam ostavio ideal mlađahne guze, ono tanjušna i to, sve više me privlače zrelo zaobljene (jasno ne debele), nego zrele guze koje u kombinaciji sa zrelom žemnom su pravi pogodak :)
to je raspon od minimalnih 25 godina do maksimalnih 45 :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ye, eto ti jedina na svijetu, normalnoNoor wrote:mojih 5 minuta traje od kad znam za sebe. svisni zelena mambo!!
pročitana si u dva posta.
đabe krečiš
imaš ti još neki teži poremećaj osobnosti ili si samo ozbiljno posvađana sa stvarnošću?
2014-04-12
Na mihu paze,Bog i Hrvatimaggie13 wrote:Miha, samo se ti ne nerviraj..sve je to nebitno ;-)
dijagram-
2015-08-09
jebena je ta angina p... pogotovo u noćnim satima hoće zajebavat... al ajde de izgleda da je kriza prolaufala... to ja malo naglas da vidim hoće li gnječ baciti neku veselicu... dok mene Hitna hiti... :))))... ok sad bez zzajebancije bilo malo čupavo sad je izgleda ok...Neve wrote:nemoj nam to raditi, MMH.. prepadaš me :Omichaellcmacha wrote:ma bzvz, počelo neš opet trokirat pa budem vidio ako u slijedećih 5 minuta ne stane, moram ići po onu nitroglicerinsku ampulu... rukno sam maloprije na eks žličicu fatali žute ljute i sad kao da se situacija stabilizira, jedino što imam osjećaj da mi suze iz lopatica teku koliko peče... :))kic wrote:
hitna!?
u skoro ničemu se ne slažemo i ponekad smo skoro na psmtr, ali sam iz nepoznatih razloga oduvijek slaba na tebe :D
2015-08-08
jea..prosao sam ih vise nego li ti vidio,jbt...epikur37 wrote:bogomdani wrote:tesko je naci iskonski dobru zensku guzu..pogotovo ove sto stavljaju implantate i nabijaju guzne vjezbe...cisto onako priroodno lijepu..
Nekako s godinama sam ostavio ideal mlađahne guze, ono tanjušna i to, sve više me privlače zrelo zaobljene (jasno ne debele), nego zrele guze koje u kombinaciji sa zrelom žemnom su pravi pogodak :)
mamu vuko za suknju,dok sam pokoravao bosansku posavinu...
i naravno taku bedastocu od 50% moze reci samo netko tko je prilicno rijetko Istu rtukama imao...u debatu mi se sad doista ne da..
Last edited by bogomdani on 6/12/2016, 23:28; edited 1 time in total
Guest- Guest
Neve wrote:ja te nisam samo zato što to nisam ni htjelamichaellcmacha wrote:pa je stavila ga je samo očito nikog nije impresionirala... mene pogotovo jel... kad me nisi ti onda ne mre ni jedna tu a pogotovo ne ona... :))
Evu sam vidjela puno puta na slikama koje je imala na avatarima onom forumu i vjeruj mi da je zbilja lijepa mlada žena
da je merilin monro, ima gadnu narav i ne bi je jebo za brdo karamela.
kic wrote:michaellcmacha wrote:de, šapni, al brzo moram na Hitnu hitno....kic wrote:miha, I've got some bad news for u..
starhi se obrisao.
?!?
Bogu hvala, ali Hrvati... sa njima i uz njih kud god... znaš me znam te... ;)dijagram wrote:Na mihu paze,Bog i Hrvatimaggie13 wrote:Miha, samo se ti ne nerviraj..sve je to nebitno ;-)
2015-08-08
Miha je legenda :-)dijagram wrote:Na mihu paze,Bog i Hrvatimaggie13 wrote:Miha, samo se ti ne nerviraj..sve je to nebitno ;-)
2014-04-12
bogomdani wrote:jea..prosao sam ih vise nego li ti vidio,jbt...epikur37 wrote:bogomdani wrote:tesko je naci iskonski dobru zensku guzu..pogotovo ove sto stavljaju implantate i nabijaju guzne vjezbe...cisto onako priroodno lijepu..
mamu vuko za suknju,dok sam pokoravao bosansku posavinu...
i naravno taku bedastocu od 50% moze reci samo netko tko je prilicno rijetko Istu rtukama imao...u debatu mi se sad doista ne da..
stvar ukusa...rekao bi ken parker
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma to nas samo iskusavaju :Dmarcellus wrote:kic wrote:michaellcmacha wrote:de, šapni, al brzo moram na Hitnu hitno....kic wrote:miha, I've got some bad news for u..
starhi se obrisao.
?!?
2014-04-12
Page 28 of 34 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34
Similar topics
» Naslovnica Pravde iz osamdeset i neke
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
Page 28 of 34