Proustaška provokacija u Jasenovcu
Page 12 of 12
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Proustaška provokacija u Jasenovcu
maggie13 wrote:jesi vidio?Sto'jan wrote:dzango wrote:Nije to telefon. Moj telefon je mali i u obrnutoj proporciji. Beži od onih sa Ajfonima.maggie13 wrote:ipak tipkas s moba :Ddzango wrote:
Jok bre. Prvo pretim pa onda vadim.
sta fali nama sa ajfonima?
On tebi tako..necuveno..8-)
staromodan, jbg...
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:kojeg kralja, ne valjda ovog po kojem se đango maloprije popišao...Sto'jan wrote:Regoč wrote:Zavidiš što se niste sjetili ni jednoga liepoga pozdrava? Dobro, darujemo vam "Za domovinu s Titom - Napried!"dzango wrote:Ptentiraj ideju i prodaj nekoj marketinškoj kući za novu kampanju sredstava za higijenu,Regoč wrote:
Pazi ljepotu i čistoću: Za dom! Spremni!
imas najlepsi pozdrav: ,,sa verom u boga, za kralja i otadzbinu-sloboda ili smrt...''
baš ja htjela pitati...kojeg kralja :))))))))))))
a nešto se premišljaju da li da vrate one stare... Pomoz Bog junaci! - i odgovor Bog ti pomogao junače!
sve junak do junaka...žalosna im majka.
Guest- Guest
na cvorugu?dzango wrote:Ma jok. Vrele obloge.maggie13 wrote:znam...hladne obloge :0)dzango wrote:Dobro ajde. Udri. Alii posle ide jedan moj fetiš.maggie13 wrote:Nema njezno s tavom. Ustvari, malo cu jace, na kvasinu si ottisao.dzango wrote:
Kojoj? Samo nežno.
B-)
Very smart :P
2014-04-12
dzango wrote:O čemu ovaj?Regoč wrote:Vjera u Boga i hrvatska sloga!
Ništa bolesno sa smrću i monarhijom.
nije se treznio ceo dan...
Guest- Guest
Noor wrote:michaellcmacha wrote:kojeg kralja, ne valjda ovog po kojem se đango maloprije popišao...Sto'jan wrote:Regoč wrote:Zavidiš što se niste sjetili ni jednoga liepoga pozdrava? Dobro, darujemo vam "Za domovinu s Titom - Napried!"dzango wrote:
Ptentiraj ideju i prodaj nekoj marketinškoj kući za novu kampanju sredstava za higijenu,
imas najlepsi pozdrav: ,,sa verom u boga, za kralja i otadzbinu-sloboda ili smrt...''
a nešto se premišljaju da li da vrate one stare... Pomoz Bog junaci! - i odgovor Bog ti pomogao junače!
no sto smo, no junaci...
ugl. kacemo na tu kafu?
Guest- Guest
Za vikendicu ...na otoku ... s bazenom ....spremni.
Eto nije da nemožemo preoblikovat taj ....pozdrav.
Eto nije da nemožemo preoblikovat taj ....pozdrav.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sto'jan wrote:Noor wrote:michaellcmacha wrote:kojeg kralja, ne valjda ovog po kojem se đango maloprije popišao...Sto'jan wrote:Regoč wrote:
Zavidiš što se niste sjetili ni jednoga liepoga pozdrava? Dobro, darujemo vam "Za domovinu s Titom - Napried!"
no sto smo, no junaci...
ugl. kacemo na tu kafu?
kad i ako dođem u batajnicu :)
ikad više.
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
ma u te selendre ne zalazim, mozemo i na tom terenu-nije problem...
Guest- Guest
Pa mi smo na to navikli minimalno od 91 dočim si se ti tek "nedavno udala" i postala ujna :))))))Noor wrote:nakaradne kreature, što drugo.michaellcmacha wrote:potpuno je nebitno... tvoj muž, ja, dijagram i ini iako nismo bili ustaše, ustašama nas smatraju, iako smo vojnički bez ikakvih značajnijih zamjerki porazili neprijatelja i stali na kraj agresiji i zločinstvima agresora, svejedno nam to zamjeraju....Noor wrote:michaellcmacha wrote:sve je lijepo napisano u tekstu koji je bracala stavio.... ne bi mi nezavisnost ostvarili na miran način od nikoga, a pogotovo ne od srbijanaca... ljudi bar ovi u hrvatskoj bi trebali shvatiti da su oni nas tretirali kao stoku s kojom će se kad dođe vrijeme obračunati.... i tako se odigralo samo im ishod nije bio kao su planirali i priželjkivali...Noor wrote:
pa nije se tako odigralo na sreću, a hitler je sa sobom povukao i NDH. trebalo je nezavisnost izvojevati na drugi način, ali, takva su bila vremena i lako je sad laprdati. prošlo je još 50 godina čekanja, valjda je tako moralo biti.
ma, nisam na miran način ni pomislila. ne ide to tako, svjesna sam. zato sam i rekla da je NDH iskoristila okolnosti prisustva nacista da sebi olakša u ostvarenju cilja. cilj je bio plemenit, ali sredstvo ne.
ako sam i ja ujna, što vi ne bi bili ujke
Guest- Guest
Daska u glavi ako bacaš pare na te zajebancije.Sto'jan wrote:dzango wrote:Nije to telefon. Moj telefon je mali i u obrnutoj proporciji. Beži od onih sa Ajfonima.maggie13 wrote:ipak tipkas s moba :Ddzango wrote:Jok bre. Prvo pretim pa onda vadim.maggie13 wrote:
izvadis laptop i pocnes prijetit?
Nadam se da na to mislis.
^_~
Brzo se poujnila. Čini to druženje s "antifašistima".
dzango wrote:Daska u glavi ako bacaš pare na te zajebancije.Sto'jan wrote:dzango wrote:Nije to telefon. Moj telefon je mali i u obrnutoj proporciji. Beži od onih sa Ajfonima.maggie13 wrote:ipak tipkas s moba :Ddzango wrote:
Jok bre. Prvo pretim pa onda vadim.
meni ga operater poklonio, nisam ga uzeo za kes...
Guest- Guest
Đangov i braćalin, đžangu suze na oči išle kad je otvarao temu doduše poslje je plakao od muke jer ko god je naišao na istu išutao ga je ko mrtvog magarca :))Regoč wrote:Nisam čitao tu temu. Je li taj čovjek minirao skladište da ga mi ne zauzmemo ili da oni ne odvezu oružje? Čiji je on junak?Noor wrote:pa jesmo, uzeše nam Mileta Petardu...a vidi nasRegoč wrote:U stvari, igrali smo na sve opcije, tko god da je pobiedio, imali smo svoga čovjeka. Mudar smo mi narod.Noor wrote:e, to pričam...da. lakše je bilo uskočiti u hitlerov vlak, malo mu konobariti i doći do cilja uz njegovu pomoć. no, ode mast u propast.Regoč wrote:Da, opcija hrvatske neovisnosti teško se mogla ostvariti, eventualno da je Maček poveo oružani otpor, ali... šbb, kbb.
Guest- Guest
u čem je problem tulipane sudjelovao sam u bitki u kojoj smo u obrani novigrada kod mjesnog groblja desetkovali srbijanske specijalce iz pančeva... istina i Bog mojih 5 mambi je poginulo i 9 vangi i 30 tak uglavnom teško ranjenih, ali vaši su bili razalaćeni. ta specijalna postrojba je pretrpjela gubitke 37 mrtvih i svi do jednog višestruko izranjavani tako da se nikad nisu oporavili... niti vratili u formaciju... imate valjda nekog svog u toj jebenoj vojsci srbije pa priupitajte kako je prošla pančevačka skupina u ŽDRILU....Sto'jan wrote:michaellcmacha wrote:mlad si pa ne znaš koji pančevci.... pitaj đanga on im se divio.... dok nisu došli s gostovanja... s nožnim prstićima napred... ;)Sto'jan wrote:michaellcmacha wrote:pitaj pančevce koji su gostovali kod novigradskog groblja, jel miha bio tačan... ;)Sto'jan wrote:ovaj miha bi stvarno trebalo da poseti psihijatra. dekica nije tacan...
nema ja sta da pitam ili ne-vidim po tvojim upisima, radis ono sto si radio i pre. agresivan si i pretis ljudima...
a i gde nadje sa pancevcima da se druzis, to su najvece jajare u srbiji.
boze dragi, koji kompleks vise vrednosti...
2015-08-08
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Plenki gradi temelje za skidanje ploče u Jasenovcu?!Grb na ploči u Jasenovcu je problematičan!
» Orepić: Policija nije proustaška, ni propartizanska ni pročetnička, ali šator iz Srba mičemo!
» modna provokacija
» ALBANSKA PROVOKACIJA
» NEVIĐENA AMERIČKA PROVOKACIJA
» Orepić: Policija nije proustaška, ni propartizanska ni pročetnička, ali šator iz Srba mičemo!
» modna provokacija
» ALBANSKA PROVOKACIJA
» NEVIĐENA AMERIČKA PROVOKACIJA
Page 12 of 12