ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Proustaška provokacija u Jasenovcu

Page 12 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Go down

Proustaška provokacija u Jasenovcu - Page 12 Empty Re: Proustaška provokacija u Jasenovcu

Post by Guest 3/12/2016, 23:59

maggie13 wrote:
Sto'jan wrote:
dzango wrote:
maggie13 wrote:
dzango wrote:
Jok bre. Prvo pretim pa onda vadim.
ipak tipkas s moba :D
Nije to telefon. Moj telefon je mali i u obrnutoj proporciji. Beži od onih sa Ajfonima.

sta fali nama sa ajfonima? flower
jesi vidio?
On tebi tako..necuveno..8-)

staromodan, jbg... jocolor

Guest
Guest

Back to top Go down

Proustaška provokacija u Jasenovcu - Page 12 Empty Re: Proustaška provokacija u Jasenovcu

michaellcmacha wrote:
Sto'jan wrote:
Regoč wrote:
dzango wrote:
Regoč wrote:
Pazi ljepotu i čistoću: Za dom! Spremni!
Ptentiraj ideju i prodaj nekoj marketinškoj kući za novu kampanju sredstava za higijenu,
Zavidiš što se niste sjetili ni jednoga liepoga pozdrava? Dobro, darujemo vam "Za domovinu s Titom - Napried!"

imas najlepsi pozdrav: ,,sa verom u boga, za kralja i otadzbinu-sloboda ili smrt...''
kojeg kralja, ne valjda ovog po kojem se đango maloprije popišao...

baš ja htjela pitati...kojeg kralja :))))))))))))
a nešto se premišljaju da li da vrate one stare... Pomoz Bog junaci! - i odgovor Bog ti pomogao junače!
sve junak do junaka...žalosna im majka.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme 3/12/2016, 23:59

dzango wrote:
maggie13 wrote:
dzango wrote:
maggie13 wrote:
dzango wrote:
Kojoj? Samo nežno.
Nema njezno s tavom. Ustvari, malo cu jace, na kvasinu si ottisao.
B-)
Dobro ajde. Udri. Alii posle ide jedan moj fetiš.
znam...hladne obloge :0)
Ma jok. Vrele obloge.
na cvorugu?
Very smart :P

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

dzango wrote:
Regoč wrote:Vjera u Boga i hrvatska sloga!
Ništa bolesno sa smrću i monarhijom.
O čemu ovaj?

nije se treznio ceo dan...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2016, 00:00

Noor wrote:
michaellcmacha wrote:
Sto'jan wrote:
Regoč wrote:
dzango wrote:
Ptentiraj ideju i prodaj nekoj marketinškoj kući za novu kampanju sredstava za higijenu,
Zavidiš što se niste sjetili ni jednoga liepoga pozdrava? Dobro, darujemo vam "Za domovinu s Titom - Napried!"

imas najlepsi pozdrav: ,,sa verom u boga, za kralja i otadzbinu-sloboda ili smrt...''

a nešto se premišljaju da li da vrate one stare... Pomoz Bog junaci! - i odgovor Bog ti pomogao junače!

no sto smo, no junaci... Basketball
ugl. kacemo na tu kafu? :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/12/2016, 00:01

Za vikendicu ...na otoku ... s bazenom ....spremni.

Eto nije da nemožemo preoblikovat taj ....pozdrav.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2016, 00:02

Sto'jan wrote:
Noor wrote:
michaellcmacha wrote:
Sto'jan wrote:
Regoč wrote:

no sto smo, no junaci... Basketball
ugl. kacemo na tu kafu? :D

kad i ako dođem u batajnicu :)
ikad više.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 4/12/2016, 00:03

Nema ga potrebe preoblikovati.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2016, 00:03

ma u te selendre ne zalazim, mozemo i na tom terenu-nije problem... B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2016, 00:03

Noor wrote:
michaellcmacha wrote:
Noor wrote:
michaellcmacha wrote:
Noor wrote:

pa nije se tako odigralo na sreću, a hitler je sa sobom povukao i NDH. trebalo je nezavisnost izvojevati na drugi način, ali, takva su bila vremena i lako je sad laprdati. prošlo je još 50 godina čekanja, valjda je tako moralo biti.
sve je lijepo napisano u tekstu koji je bracala stavio.... ne bi mi nezavisnost ostvarili na miran način od nikoga, a pogotovo ne od srbijanaca... ljudi bar ovi u hrvatskoj bi trebali shvatiti da su oni nas tretirali kao stoku s kojom će se kad dođe vrijeme obračunati.... i tako se odigralo samo im ishod nije bio kao su planirali i priželjkivali...

ma, nisam na miran način ni pomislila. ne ide to tako, svjesna sam. zato sam i rekla da je NDH iskoristila okolnosti prisustva nacista da sebi olakša u ostvarenju cilja. cilj je bio plemenit, ali sredstvo ne.
potpuno je nebitno... tvoj muž, ja, dijagram i ini iako nismo bili ustaše, ustašama nas smatraju, iako smo vojnički bez ikakvih značajnijih zamjerki porazili neprijatelja i stali na kraj agresiji i zločinstvima agresora, svejedno nam to zamjeraju....
nakaradne kreature, što drugo.
ako sam i ja ujna, što vi ne bi bili ujke :D
Pa mi smo na to navikli minimalno od 91 dočim si se ti tek "nedavno udala" i postala ujna :))))))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 4/12/2016, 00:04

Sto'jan wrote:
dzango wrote:
maggie13 wrote:
dzango wrote:
maggie13 wrote:
izvadis laptop i pocnes prijetit?
Nadam se da na to mislis.
^_~
Nije to telefon. Moj telefon je mali i u obrnutoj proporciji. Beži od onih sa Ajfonima.

Daska u glavi ako bacaš pare na te zajebancije.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Regoč 4/12/2016, 00:05

Brzo se poujnila. Čini to druženje s "antifašistima".

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2016, 00:05

dzango wrote:
Sto'jan wrote:
dzango wrote:
maggie13 wrote:
dzango wrote:

Daska u glavi ako bacaš pare na te zajebancije.

meni ga operater poklonio, nisam ga uzeo za kes...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2016, 00:06

Regoč wrote:
Noor wrote:
Regoč wrote:
Noor wrote:
Regoč wrote:Da, opcija hrvatske neovisnosti teško se mogla ostvariti, eventualno da je Maček poveo oružani otpor, ali... šbb, kbb.
e, to pričam...da. lakše je bilo uskočiti u hitlerov vlak, malo mu konobariti i doći do cilja uz njegovu pomoć. no, ode mast u propast.
U stvari, igrali smo na sve opcije, tko god da je pobiedio, imali smo svoga čovjeka. Mudar smo mi narod.
pa jesmo, uzeše nam Mileta Petardu...a vidi nas  geek
Nisam čitao tu temu. Je li taj čovjek minirao skladište da ga mi ne zauzmemo ili da oni ne odvezu oružje? Čiji je on junak?
Đangov i braćalin, đžangu suze na oči išle kad je otvarao temu doduše poslje je plakao od muke jer ko god je naišao na istu išutao ga je ko mrtvog magarca :))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 4/12/2016, 00:06

Sto'jan wrote:
michaellcmacha wrote:
Sto'jan wrote:
michaellcmacha wrote:
Sto'jan wrote:ovaj miha bi stvarno trebalo da poseti psihijatra. dekica nije tacan...
pitaj pančevce koji su gostovali kod novigradskog groblja, jel miha bio tačan... ;)

nema ja sta da pitam ili ne-vidim po tvojim upisima, radis ono sto si radio i pre. agresivan si i pretis ljudima...
a i gde nadje sa pancevcima da se druzis, to su najvece jajare u srbiji. :nenene
mlad si pa ne znaš koji pančevci.... pitaj đanga on im se divio.... dok nisu došli s gostovanja... s nožnim prstićima napred... ;)

boze dragi, koji kompleks vise vrednosti... No
u čem je problem tulipane sudjelovao sam u bitki u kojoj smo u obrani novigrada kod mjesnog groblja desetkovali srbijanske specijalce iz pančeva... istina i Bog mojih 5 mambi je poginulo i 9 vangi i 30 tak uglavnom teško ranjenih, ali vaši su bili razalaćeni. ta specijalna postrojba je pretrpjela gubitke 37 mrtvih i svi do jednog višestruko izranjavani tako da se nikad nisu oporavili... niti vratili u formaciju... imate valjda nekog svog u toj jebenoj vojsci srbije pa priupitajte kako je prošla pančevačka skupina u ŽDRILU....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Back to top

- Similar topics