ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Proustaška provokacija u Jasenovcu

Page 2 of 12 Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next

Go down

Proustaška provokacija u Jasenovcu - Page 2 Empty Re: Proustaška provokacija u Jasenovcu

Post by Guest 3/12/2016, 21:12

TEŽAK INCIDENT U HRVATSKOJ: Poslanik Ivan Pernar ošamaren ispred narodne kuhinje!
Poslanik u hrvatskom Saboru Ivan Pernar odlučio je da ode pred zagrebačku narodnu kuhinju i snima ljude koji stoje u redu za subotnji ručak, ali se jednoj gospođi to se nije nimalo svidelo, pa mu je udarila šamar i nastavila da ga tuče i psuje, prenose mediji

tanjug 03. 12. 2016. 16:20

13

Proustaška provokacija u Jasenovcu - Page 2 120418_pernar2_f
printscreen
Navodi se da Pernaru niko od prisutnih nije priskočio u pomoć, ali se niko nije ni pridružio gospođi koja ga je tukla.

Pernar je video snimak objavio na Fejsbuku, gde su mnogi stali u njegovu odbranu tvrdeći da se gospođa loše ponela, dok neki tvrde da Pernar nije ni trebalo da snima korisnike narodne kuhinje.

aplaudiracete  vi tako   " za dom spremni " 
dok ne iskijate !

Guest
Guest

Back to top Go down

Proustaška provokacija u Jasenovcu - Page 2 Empty Re: Proustaška provokacija u Jasenovcu

Post by Regoč 3/12/2016, 21:14

Kakve sveze ima Pernar s HOS-om, pločom i Jasenovcem?

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 3/12/2016, 21:14

ima veze,
to je ukupna atmosfera  u lepoj vasoj
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 3/12/2016, 21:15

Sto'jan wrote:
michaellcmacha wrote:
Sto'jan wrote:hos je nastao na ideji ustaskog pokreta, tako da ima itekakve veze. jos jedna provokacija ,,najhrabrijeg'' naroda na svetu... Basketball
a ustaški pokret je nastao kada i zbog čega....moguće je velikosrpsko hadžijanje za vrijeme kraljevine srboslavije po hrvatskoj podstaklo stvaranje i oživotvorenje tog pokreta....moguće ste toliko bili omiljeni da smo bili prisiljeni i kralja vam ucmekati i ni to vam nije bilo dovoljno da shvatite da si nismo dobri i da si nikad nećemo biti dobri... eno onaj mutavac rade šerbedžija si i dalje umišlja da će doći dan kad ćete vi opet kroz neki njemu smislen oblik "bratstva i jedinstva" zavladati ovim prostorima....

sto ste hitali u zajednicu sa srbima? jeli? mogli ste svojim putem jos '18-te vec ste jos koju godinu pre osnivali jugoslovenske odbore i preoblacili dresove (gle cuda) na solunskom frontu.
uostalom lepo vas je opisao veliki vojvoda zivojin misic:

Posle pokušaja Hrvatske da stvori svoju nezavisnu državu, regent Aleksandar je marta 1919. godine poslao Živojina Mišića da obiđe Zagreb, Karlovac, Gospić, Glinu, Sisak, Varaždin, Ogulin… i vidi kakvo je stvarno raspoloženje. Nakon razgovora sa oko dve hiljade ljudi iz svih slojeva (čuo je šta misle frankovci i narodnjaci, koalicionaši i radićevci, pa i politički neopredeljeni ljudi) slavni vojskovođa je odmah po povratku rekao regentu Aleksandru: “Iz svega što sam čuo i video ja sam duboko zažalio što smo se na silu Boga obmanjivali nekakvom idejom bratstva i zajednice… svi oni jedno misle, to je svet za sebe, ma sa kakvim predlogom da se pojaviš… stvar je propala… Ništa se neće moći učiniti. To nisu ljudi na čiju se reč može osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo”.

Kad ga je Aleksandar zapitao šta misli, bez dvoumljenja mu je odgovorio: “Ja sam s tim načisto. Dvoje nam kao neminovno predstoji: potpuno se otcepiti od njih, dati im državu, nezavisnu samoupravnu, pa neka lome glavu kako znaju, a drugo je, upravo prvo, da u zemlji zavedemo vojnu upravu za dvadeset godina i da se zemlja sva baci na privredno ekonomsko podizanje, daleko od svih političkih uticaja. Ako to ne može, onda se otcepiti: dati im njihovu državu”.

“A granice” – obrecnu se Aleksandar. “A gde su granice toj njihovoj državi i ko će ih povući ?”

Mišić se malo nasmeja: “Granice će tamo biti gde ih mi povučemo, a mi ćemo ih povući ne onde gde naše ambicije izbijaju na površinu nego onde gde istorija i etnografija kažu: gde nam jezik i običaji, tradicije i najzad gde se sam narod po slobodnoj volji opredeli, pa će to biti i pravo i Bogu drago.

Sad se Aleksandar nasmejao: “To bi Italijani oberučke prihvatili. Mi bismo tada Hrvate prosto gurnuli u naručje Italijanima.”

Vojvoda Mišić poskoči: “Neka im je sa srećom. Neka se oni Hrvatima usreće. Ja sam duboko uveren da se mi njima nećemo usrećiti…Ti su ljudi svi odreda, prozirni kao čaša: nezajažljivi i u tolikoj meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi… Ne zaboravite, Visočanstvo, moje reči. Ako ovako ne postupite siguran sam da ćete se ljuto kajati” – rekao je na kraju vojvoda budućem kralju Jugoslavije.
bokvasjebo tulavi, pa jel vi čitate to što stavljate kao potvrdu svojih teza... pa upravo zbog ovog što si stavio je ustaški pokret i nastao i to mu je opravdanje za postojanje i poslanje....
živojin se slatko nasmejao i aleksandar isto... naravno ne zna se tko je od nbjih dvojice ispao mutaviji t ko je od njih dvojice veće zlo namijenio srbima u hrvatskoj zamišljajući da ćete vi kako vam se snilo....
i finale je takav kakav je još jednom se zaigrajte i neće vas biti ni u promilima na hrvatskom teritoriju.... a bogami više ćete kurca i preko hrvatske zemlje i u tranzitu prolaziti....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by kic 3/12/2016, 21:15

Regoč wrote:ZDS je HOS-ovom uporabom u obrani Hrvatske opran od svake ljage. Najljepši je to pozdrav na svietu.

:tu
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/12/2016, 21:15

pizzon wrote:ima veze,
Da , ...baba je garant HOS-ovka.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 3/12/2016, 21:16

to vi pevajte jedni drugima
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 3/12/2016, 21:16

Još ne ubijamo premijere kao tamo daleko.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 3/12/2016, 21:17

zds ne moze bilo cime biti rehabilitovan
kao ni stepniac, kao sto i biti nece !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 3/12/2016, 21:17

ukupna je atmosfera takva da morate da shvatite da su se i živojin i aleksandar zajebali.... i da vam je najbolje da se okanete i hrvatske i hrvata.... ako ništa a ono zarad ovo još malo srba što je ostalo u hrvatskoj nakon vašeg zadnjeg orgijanja....

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by danni1 3/12/2016, 21:18

Iknar je gay wrote:
Regoč wrote:HOS nema ništa s logorom u Jasenovcu, zašto se to i s kojim ciljem povezuje?
Da,samo što pukom slučajnošću koriste pozdrav pod čijim pokličima je poubijano na milijune Srba.
Pa što?Ona SDP stoka se pozdravlja u Vukovaru s "Zdravo druže Bero" pa nikom ništa.
Granice su otvorene,kome smeta nek odjebe.
danni1
danni1

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 3/12/2016, 21:18

pizzon wrote:zds ne moze bilo cime biti rehabilitovan

ne znam zašto ste zajašili našu povijest toliko, Stepinac je rehabilitiran, nisu tvoja posla to, kao ni ZDS..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/12/2016, 21:18

michaellcmacha wrote:
ukupna je atmosfera takva da morate da shvatite da su se i živojin i aleksandar zajebali.... i da vam je najbolje da se okanete i hrvatske i hrvata.... ako ništa a ono zarad ovo još malo srba što je ostalo u hrvatskoj nakon vašeg zadnjeg orgijanja....
Političare u Srbiji nije brige za narod u Srbiji a kamo li ove ovamo , u Bosni i drugdje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 3/12/2016, 21:19

jesu se zajebali,
zestoko,
ali to nema veze sa zds i sl.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 3/12/2016, 21:20

možda ne može kod vas... kod nas je alojzije stepinac blaženik kojeg se svaki hrvat katolik usrdno spomene a za dom spremni je poklič uz koji će hrvati uvijek i za vijeke vjekova s hrvatskim oružjem braniti hrvatsku grudu... od svih a posebice od vas.... to je ostavljeno u zalog svim budućim naraštajima.... ;)

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 3/12/2016, 21:21

barry_lyndon wrote:

ne znam zašto ste zajašili našu povijest toliko, Stepinac je rehabilitiran, nisu tvoja posla to, kao ni ZDS..

vasu povijest vi pisete, 
mi pisemo nasu istoriju,
pozdrav zds i stepeniac, 
itekako jesju nasa tema.
i ni jedno ni drugo nije rehabilitovnao,
sem unutar vaseg atara, van toga  nije.
stepinac nece nikad biti svetac i time
se stavlja tacka na njegovu ulogu
u periodu ndh.
 tu se kao sto pratite i mi pitamo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/12/2016, 21:23

michaellcmacha wrote:
možda ne može kod vas... kod nas je alojzije stepinac blaženik kojeg se svaki hrvat katolik usrdno spomene a za dom spremni je poklič uz koji će hrvati uvijek i za vijeke vjekova s hrvatskim oružjem braniti hrvatsku grudu... od svih a posebice od vas.... to je ostavljeno u zalog svim budućim naraštajima.... ;)
kod, vas, vi ste, sto rece jedan nemac,
najhrabriji, jer se nicega ne stidite.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 3/12/2016, 21:24

pizzon wrote:to vi pevajte jedni drugima
Puče Vladin pištolj, crče srbski kralj,
dol' četničke glave, došo vam je kraj!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 3/12/2016, 21:25

nikad necemo prihvatiti da stepinac bude svetac.
izaberite neku drugu licnost, a imate.
ovaj, ne moze.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 3/12/2016, 21:25

pizzon wrote:jesu se zajebali,
zestoko,
ali to nema veze sa zds i sl.
pa naravno da su se zajebali, i tvoj adžić (živojin) i milošević (aleksandar) su se također zajebali... i sutra ćete se opet zajebati... a kako rekoh svaki puta u konačnici na štetu srba koji su još preostali u hrvatskoj, neovisno da li su za vašu idiotsku velikosrpsku politiku ili nisu.... najebu i jedni i drugi... nažalost, a ne mogu vam ispostaviti račun...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by kic 3/12/2016, 21:25

pizzon wrote:
barry_lyndon wrote:

vasu povijest vi pisete, 
mi pisemo nasu istoriju,
pozdrav zds i stepeniac, 
itekako jesju nasa tema.
i ni jedno ni drugo nije rehabilitovnao,
sem unutar vaseg atara, van toga  nije.
stepinac nece nikad biti svetac i time
se stavlja tacka na njegovu ulogu
u periodu ndh.
 tu se kao sto pratite i mi pitamo.

ne pitate, u tom je sav problem, jednostavno prestanite.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 12 Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics