EL CLASICO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: EL CLASICO
muckodjubre wrote:rutinskimuckodjubre wrote:sad čekam da mandžo zabije gol
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kuracodigraca wrote:muckodjubre wrote:rutinskimuckodjubre wrote:sad čekam da mandžo zabije gol
Guest- Guest
Juve te nikad neće izdat. na njih uvijek možeš računat.End1899 wrote:plakat ću ako đubretari ne izgube, danas sam 3 listića popušio, a mogu njihovom pobjedom biti na pozitivnoj 0
Guest- Guest
muckodjubre wrote:aha
moćna zvijer te spašava
Luka Modric game by numbers vs. Barcelona:
100% take-ons
95% pass acc
3 chances created
3 interceptions
2 tackles won
1 assist
može, a koliko je pisalo na prijenosu SK-a, da ima 13 interceptiona!
100% take-ons
95% pass acc
3 chances created
3 interceptions
2 tackles won
1 assist
može, a koliko je pisalo na prijenosu SK-a, da ima 13 interceptiona!
End- Posts : 21177
2015-08-25
Eto i el clasico sam točno dao prognozu, rekao sam da je ovo zadnja stanica za Barcelonu što se podrazumjeva da sam mislio da će Realu odgovarati X, a pošto odgovorno tvrdim da je Ronaldo najbolji nogometaš današnjice, a Real najbolja ekipa i današnjice i svih vremena bio sam u pravu. Još jedna u nizu točnih prognoza, a imam i dokaz:
Guest- Guest
http://www.index.hr/sport/clanak/fotografija-koja-je-obisla-svijet-pogledajte-modricevo-slavlje/935789.aspx
IGRALA se 90. minuta El Clasica i Barcelona je vodila 1:0. Luka Modrić je uzeo loptu, izveo slobodnjak, a Sergio Ramos sjajnim udarcem glavom ušutkao Camp Nou.
I dok je kapetan Reala rasplakao tisuće navijača u Barceloni, njegovi suigrači burno su slavili. Svijet je obišla fotografija na kojoj se Modrić neopisivo raduje izjednačujućem golu kojim je Real ostao na šest bodova ispred Barcelone.
IGRALA se 90. minuta El Clasica i Barcelona je vodila 1:0. Luka Modrić je uzeo loptu, izveo slobodnjak, a Sergio Ramos sjajnim udarcem glavom ušutkao Camp Nou.
I dok je kapetan Reala rasplakao tisuće navijača u Barceloni, njegovi suigrači burno su slavili. Svijet je obišla fotografija na kojoj se Modrić neopisivo raduje izjednačujućem golu kojim je Real ostao na šest bodova ispred Barcelone.
Guest- Guest
Juventus može iz Reala jedino dobit škart robu. Modrića Juve ne može ni na manageru dovest, ali zato je Benzema realnija opcija za transfer Real ----> Juventusoperw wrote:bože gdje mu je domet i kraj. možda u Juventusu iz torina
pored dybale, higuaina, mandžukića stvarno nema potrebe za drugim napadačima, a pogotovo benzemom jer pjaca već drži ulogu 4tog ofenzivca
Juve uvijek redovito našamara real kad god se susretnu. rijetko tko iz reala može u prvih 11 Juventusa
Juve uvijek redovito našamara real kad god se susretnu. rijetko tko iz reala može u prvih 11 Juventusa
Guest- Guest
idealnih 11 Juventus - real
buffon
lichsteiner barzagli bonucci chiellini alex sandro
marchisio modrić khedira
mandžukić dybala
buffon
lichsteiner barzagli bonucci chiellini alex sandro
marchisio modrić khedira
mandžukić dybala
Guest- Guest
Glup si ka kurac i toliko iskompleksiran zbog mene da je to čudo...Sto'jan wrote:djubrovacka gluperda u rupi...
:D
Pa jesan li napisa da je Modrić bija odličan?
Najbolji igrač Reala sigurno, al ne i utakmice...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Glup si ka kurac i toliko iskompleksiran zbog mene da je to čudo...Sto'jan wrote:djubrovacka gluperda u rupi...
;)
bas je cudno da u toliko velikoj utakmici sa toliko klasa na terenu jedna ,,neznalica i prevara'' bude odlican-po mom misljenju i najbolji...
sto jos jednom dokazuje koliko se sam svakodnevno samaras...
Last edited by Sto'jan on Sun 4 Dec - 11:12; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ništa Biskvit...End1899 wrote:dobar je bio danas, dok na scenu nije stupio iniesta, a onda i busquets, nema tu on šta tražiti
Al Lukica je bija najbolji dok barba Iniesta nije usa u igru...
Jos mu je Messi zasra perfektan asist za 2:0 i game over...
;)
Guest- Guest
Jos najbolje da sa 30-31 godinom u guzicu ne može odigrat jednu dobru utakmicu...Sto'jan wrote:fridrih_niche wrote:Glup si ka kurac i toliko iskompleksiran zbog mene da je to čudo...Sto'jan wrote:djubrovacka gluperda u rupi...
;)
bas je cudno da u toliko velikoj utakmici sa toliko klasa na terenu jedna ,,neznalica i prevara'' bude odlican-po mom misljenju i najbolji...
sto jos jednom dokazuje koliko se sam svakodnevno samaras...
Bilo je i vrime nakon sta se desetak godina skriva iza drugih...
Glup si ka kurac, Bracala...
;)
Guest- Guest
opet licimur spinuje i nastavlja da brani svoj stav koji je glup, neutemeljen i neodbranjiv...
boze dragi, koliko si glup!
boze dragi, koliko si glup!
Guest- Guest
da,da 10tak godina se skriva zato i je nonstop nezamijenjiv u svakome klubu u kojemu igra pa tako i u najtrofejnijem klubu europe,u klubu u kojemu se vjerojatno najteže izboriti za standardnost,u klubu u kojemu se nebrojeni WC igrači nisu snašli,klubu koji je pojeo brojne igrače...
muckodjubre wrote:da,da 10tak godina se skriva zato i je nonstop nezamijenjiv u svakome klubu u kojemu igra pa tako i u najtrofejnijem klubu europe,u klubu u kojemu se vjerojatno najteže izboriti za standardnost,u klubu u kojemu se nebrojeni WC igrači nisu snašli,klubu koji je pojeo brojne igrače...
dzaba glupanderu objasnjavas...
Guest- Guest
Koji izdominira sve zvijezde u el klasiku
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 12