Preminuo Arsen Dedić
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Preminuo Arsen Dedić
R.I.P. bio je melankolicni pozitivac, zao mi je ako se mucio pred smrt
2014-04-19
Ima i bratanicu na RTS-u. Odlična milfača.crvenkasti wrote:Arsenov brat Milutin je poznati slikar i živi u Beogradu.
A otac im se zvao Jovan.
http://www.vecernji.hr/biografije/arsen-dedic-37
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nekih stvari ima što ne govore se svima,što se samo nekom šapnu -i zna.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ero wrote:
Kad sam bio mlad i lep, ova mi je bila najboja Njegova pjesma . A i danas je ...plus ona "Bit ćeš, uvijek moja..."
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
2014-04-19
dzango wrote:Sinoć na RTS-u celo veče posvetiše Arsenu.
Dali je bio Čorba?
Oni su bili veliki jarani.
2014-04-22
Jeste. Nažalost nisam gledao jer sam jurio strim za fudbal.albatros wrote:dzango wrote:Sinoć na RTS-u celo veče posvetiše Arsenu.
Dali je bio Čorba?
2014-04-19
S naglaskom na bili..bili su i Bora i jura, pa se 'prijateljstvo' raspalo.-.albatros wrote:dzango wrote:Sinoć na RTS-u celo veče posvetiše Arsenu.
Dali je bio Čorba?
2014-04-12
Nije mi znano da su Bora i Jura bili neki veliki prijatelji. Bora je bio dobar sa Johnijem i Langerom. I ne vjerujem da se Arsenovo i Borino prijateljstvo raspalo.maggie13 wrote:S naglaskom na bili..bili su i Bora i jura
2014-04-22
Kako ti nije znano, jastrebe..pa to je bila saga po srpskim novinama..a, to drugo, nekako baš vjerujem..osobito nakon sudjelovanja u projektu 'Moja domovina'..
2014-04-12
maggie13 wrote:Kako ti nije znano, jastrebe..pa to je bila saga po srpskim novinama..a, to drugo, nekako baš vjerujem..osobito nakon sudjelovanja u projektu 'Moja domovina'..
Ma Bora je prevazišao te stvari.
On je tvrdi Srbin i nacionalist,ali nije šoven i ne mrzi nikoga.
ljudi koji ga znaju kažu da je to takva dobrota od čovjeka,da u njegovom velikom i mekom srcu nikakva mržnja nema mjesta.
2014-04-22
Nije sad lepo pominjati takve stvari o pokojniku. Savko ima svoje promašaje i ustupke.maggie13 wrote:Kako ti nije znano, jastrebe..pa to je bila saga po srpskim novinama..a, to drugo, nekako baš vjerujem..osobito nakon sudjelovanja u projektu 'Moja domovina'..
2014-04-19
koja si ti legenda, jastrebe.. :cherry:albatros wrote:maggie13 wrote:Kako ti nije znano, jastrebe..pa to je bila saga po srpskim novinama..a, to drugo, nekako baš vjerujem..osobito nakon sudjelovanja u projektu 'Moja domovina'..
Ma Bora je prevazišao te stvari.
On je tvrdi Srbin i nacionalist,ali nije šoven i ne mrzi nikoga.
ljudi koji ga znaju kažu da je to takva dobrota od čovjeka,da u njegovom velikom i mekom srcu nikakva mržnja nema mjesta.
a, valjda ne govorimo o istom bori
2014-04-12
no, dobro...vjerovao je da se bora može unormalit..na žalost, morao je odustati od projekta unatoč najboljim namjerama..to je za pohvalu, a ne za pokudu..dzango wrote:Nije sad lepo pominjati takve stvari o pokojniku. Savko ima svoje promašaje i ustupke.maggie13 wrote:Kako ti nije znano, jastrebe..pa to je bila saga po srpskim novinama..a, to drugo, nekako baš vjerujem..osobito nakon sudjelovanja u projektu 'Moja domovina'..
2014-04-12
Koje najbolje namere? Da je umro koju godinu ranije, spomenik bi mu minirali a grobno mesto zapišali ti isti za koje je hteo da peva.maggie13 wrote:no, dobro...vjerovao je da se bora može unormalit..na žalost, morao je odustati od projekta unatoč najboljim namjerama..to je za pohvalu, a ne za pokudu..dzango wrote:Nije sad lepo pominjati takve stvari o pokojniku. Savko ima svoje promašaje i ustupke.maggie13 wrote:Kako ti nije znano, jastrebe..pa to je bila saga po srpskim novinama..a, to drugo, nekako baš vjerujem..osobito nakon sudjelovanja u projektu 'Moja domovina'..
2014-04-19
Što je Bora umro?dzango wrote:Koje najbolje namere? Da je umro koju godinu ranije, spomenik bi mu minirali a grobno mesto zapišali ti isti za koje je hteo da peva.maggie13 wrote:no, dobro...vjerovao je da se bora može unormalit..na žalost, morao je odustati od projekta unatoč najboljim namjerama..to je za pohvalu, a ne za pokudu..dzango wrote:Nije sad lepo pominjati takve stvari o pokojniku. Savko ima svoje promašaje i ustupke.maggie13 wrote:Kako ti nije znano, jastrebe..pa to je bila saga po srpskim novinama..a, to drugo, nekako baš vjerujem..osobito nakon sudjelovanja u projektu 'Moja domovina'..
2014-04-12
Ne zajebavaj. Budi dobra i dobićeš lizu.maggie13 wrote:Što je Bora umro?dzango wrote:Koje najbolje namere? Da je umro koju godinu ranije, spomenik bi mu minirali a grobno mesto zapišali ti isti za koje je hteo da peva.maggie13 wrote:no, dobro...vjerovao je da se bora može unormalit..na žalost, morao je odustati od projekta unatoč najboljim namjerama..to je za pohvalu, a ne za pokudu..dzango wrote:Nije sad lepo pominjati takve stvari o pokojniku. Savko ima svoje promašaje i ustupke.maggie13 wrote:Kako ti nije znano, jastrebe..pa to je bila saga po srpskim novinama..a, to drugo, nekako baš vjerujem..osobito nakon sudjelovanja u projektu 'Moja domovina'..
2014-04-19
mi iz juge, ali juga nikako iz tebe.albatros wrote:Nije mi znano da su Bora i Jura bili neki veliki prijatelji. Bora je bio dobar sa Johnijem i Langerom. I ne vjerujem da se Arsenovo i Borino prijateljstvo raspalo.
sorry Arsene.
veber-
2014-12-30
Sorry, džani, ali ti zezaš..no, nećeš dobti ništa, prestao ili nastavio...
2014-04-12
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» FSS: Novac nije problem, Arsen Venger ipak odbio
» Arsen Dedić i dalje kritično
» Arsen Dedić pokušao ubiti sina
» ARSEN DEDIĆ : INTERVJU U GLASU KONCILA IZ 1971. GODINE
» Arsen Bauk proglašen životnim partnerom od strane homića
» Arsen Dedić i dalje kritično
» Arsen Dedić pokušao ubiti sina
» ARSEN DEDIĆ : INTERVJU U GLASU KONCILA IZ 1971. GODINE
» Arsen Bauk proglašen životnim partnerom od strane homića