Preminuo Arsen Dedić
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Preminuo Arsen Dedić
Živio je i stvarao u jugoslaviji,umro u hrvatskoj...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Slava mu.
Last edited by dzango on 18/8/2015, 10:08; edited 1 time in total (Reason for editing : b)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ono njegovo nikad nisam shvacao kao pjevanje...katastrofalno uglazbljenje,a tekst,ajoj majko...rezimska elita bivse Juge..
Guest- Guest
Jedan od najvećih glazbenika ex Yu. Najveći kantautor,mada ne i najpopularniji.
Sudjelovao u masu tv i radio emisija,filmova,manifestacija.
Mnoge špice tv i radio emisija,filmova,festivala...njegovo su djelo.
Njegova ljubav sa Gabi podsjeća na ljubav onih dviju čaplji u divnom dokumentarcu "Poslednja oaza"
Uglavnom jedan od onih koji su obilježili odrastanje i život mnogih na "ovim prostorima"
Jesam li što propustio?
RIP.
Sudjelovao u masu tv i radio emisija,filmova,manifestacija.
Mnoge špice tv i radio emisija,filmova,festivala...njegovo su djelo.
Njegova ljubav sa Gabi podsjeća na ljubav onih dviju čaplji u divnom dokumentarcu "Poslednja oaza"
Uglavnom jedan od onih koji su obilježili odrastanje i život mnogih na "ovim prostorima"
Jesam li što propustio?
RIP.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A ti si budala i umrijet ćeš kao budala.v_vlado wrote:Živio je i stvarao u jugoslaviji,umro u hrvatskoj...
Kroz 15-20 godina će se mu postavljati spomenici i svađat ćemo se čiji je, a on je i naš i njihov.
Imao sam čast upoznati i njega i njegovu Gabi...Cijena za večer (2 h pjevanja) je bila 2.000 DM. Došlo njih dvoje, otpjevali i otišli.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Arsen je cijeli život proveo s gabi,Iknare.O Iknare.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da je Bog nekima oduzeo pravo na pismenost i dar govora, mislim da bi i dalje bio bezgrješan i svemoguć.
2014-04-23
Pitaj Bga zašto nije učinio...Ero wrote:Da je Bog nekima oduzeo pravo na pismenost i dar govora, mislim da bi i dalje bio bezgrješan i svemoguć.
2014-04-23
Ovaj je lud kao struja.iknarovdje wrote:i sto onda da si ja rezem zile,vaqzno je kako je zivio ako je bio u braku da li je lagao ili nije pred Bogom,znam onu"u dobro i zlu do smrti"albatros wrote:Arsen je cijeli život proveo s gabi,Iknare.O Iknare.
zaboli me o kome je pjevao,vazno je da li je dostojan,ako je onda ok ako nije pakao,kuzis
ljudi see zavaravaju previse raznim "poznatim osobama" a zaboravljaju ili ih nezani kakvi su ljudi bili
dakle za mene obican smrtnik,djela mu neznam ali Bog zna,a spomenike samo idioti psotavljau bilo gdje dojk narod gladuje,HRvatska nazalost nije iznimka vise pravilo idiotizma ljudi
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Reče Arsen nedavno nešto što mi je pomoglo razriješiti neke moje osobne dileme : " Narod je jezik".
Jednako odlučno se koristim s 3 jezika...Ka na radiju, samo okrenem na 1, 2 ili 3...
Jednako odlučno se koristim s 3 jezika...Ka na radiju, samo okrenem na 1, 2 ili 3...
2014-04-23
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» FSS: Novac nije problem, Arsen Venger ipak odbio
» Arsen Dedić i dalje kritično
» Arsen Dedić pokušao ubiti sina
» ARSEN DEDIĆ : INTERVJU U GLASU KONCILA IZ 1971. GODINE
» Arsen Bauk proglašen životnim partnerom od strane homića
» Arsen Dedić i dalje kritično
» Arsen Dedić pokušao ubiti sina
» ARSEN DEDIĆ : INTERVJU U GLASU KONCILA IZ 1971. GODINE