Preminuo Arsen Dedić
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Preminuo Arsen Dedić
iknarovdje wrote:negor eci ti meni jesi ti kao mali radio LOBOTOMIJU mozda,vidim da imas "cetnicki" gen,dakle virus u buljicicrvenkasti wrote:Mi ga voljeli, a on bio četnik.
srm četn kad sam iknnar sjedevno, a kads e nemo že, prij etoga
crvenkasti-
2014-04-17
dobro crveni daj nemoj zasrati i ovu temu, nije lijepo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Mrzim sam sebe što sam volio Arsena, a sad vidim da je bio četnik, pa sam nervozan i ljut.
crvenkasti-
2014-04-17
možda si ti zbilja ljut, jer nije bio za veliku srbiju. meni ga je zbilja žao, mislim zapravo da je neponovljiv
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa čuj ja nisam nikada bio njegov fan upravo suprotno, bio mi je sumoran i depresivan ALI ne mogu reći da je to što je radio bezveze, ukusi se razlikuju ali kvaliteta je kvaliteta.bogomdani wrote:Ono njegovo nikad nisam shvacao kao pjevanje...katastrofalno uglazbljenje,a tekst,ajoj majko...rezimska elita bivse Juge..
Brain32-
2014-04-15
kaja_333 wrote:možda si ti zbilja ljut, jer nije bio za veliku srbiju. meni ga je zbilja žao, mislim zapravo da je neponovljiv
Meni je žao što je nestalo vrijeme u kojem je čovjek poput njega bio znak i obilježje.
crvenkasti-
2014-04-17
iknarovdje wrote:e daj se pogledaj u ogledalo msiliti ces da vidis da gledas veceg idiota od sebe,ali bice su krivu,i nemoj ga razbitcrvenkasti wrote:Mrzim sam sebe što sam volio Arsena, a sad vidim da je bio četnik, pa sam nervozan i ljut.
Glavno da sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Ima i toga,no bolji su mi oni pjevaci 50tih,koji su isli vise na francuske sansone i u stilu sinatre i slicnih likova..Brain32 wrote:Pa čuj ja nisam nikada bio njegov fan upravo suprotno, bio mi je sumoran i depresivan ALI ne mogu reći da je to što je radio bezveze, ukusi se razlikuju ali kvaliteta je kvaliteta.bogomdani wrote:Ono njegovo nikad nisam shvacao kao pjevanje...katastrofalno uglazbljenje,a tekst,ajoj majko...rezimska elita bivse Juge..
Guest- Guest
Crvenkasti, imaš opomenu. Ova tema stvarno nije mjesto za tvoje "egzibicije".
Guest- Guest
svaki sljedeći glupi post brišem(o) , a moglo bi i hlađenje na dan ako ste baš zapeli, imate 50 drugih tema za biti pametni i frech.
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» FSS: Novac nije problem, Arsen Venger ipak odbio
» Arsen Dedić i dalje kritično
» Arsen Dedić pokušao ubiti sina
» ARSEN DEDIĆ : INTERVJU U GLASU KONCILA IZ 1971. GODINE
» Arsen Bauk proglašen životnim partnerom od strane homića
» Arsen Dedić i dalje kritično
» Arsen Dedić pokušao ubiti sina
» ARSEN DEDIĆ : INTERVJU U GLASU KONCILA IZ 1971. GODINE
» Arsen Bauk proglašen životnim partnerom od strane homića
Page 4 of 6