Udar zdesna na Plenkovića?!Zagreb bi mogao postati prvi veliki poraz šefa HDZ-a..Esih najavila kandidaturu za gradonačelnicu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Udar zdesna na Plenkovića?!Zagreb bi mogao postati prvi veliki poraz šefa HDZ-a..Esih najavila kandidaturu za gradonačelnicu
samo nemoj ti...kad nekog hvalis mi najebesmo..Eva wrote:Zato kaj ima Kozari bok i ciganiju na Pečšenici pa ih kupi sitnim populističkim mjerama, kao i Dubravu koja po defaultu glasuje za Bandolera.vili40 wrote:bilo koji HDZ-ov kandidat u Zagrebu ima jako male šanse tako da to ne bi bio plenkijev poraz.Ni ta Esih ne bi imala neke šanse,premalo je u Zagrebu glasača tog smjera.
Bilo bi već puno da se Zagreb riješi onog cirkusanta,diktatora,mafijozu ili kako god hoćete,nije mi jasno kako građani Zagreba podnose tog jebivjetra,kad ga ja vidim zaboli me odmah glava.
Moj bi izbor bio Sandra Švaljek,ili je ona prenormalna,prepoštena,pretiha pa neće proći?
A odlična bi bila i Anka Mrak, iako je i Sandra dobra, mojoj frendici je bila mentorica na postdiplomskom, uz Katarinu Ott, i samo riječi hvale ima za njih dvije.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Udar zdesna na Plenkovića?!Zagreb bi mogao postati prvi veliki poraz šefa HDZ-a..Esih najavila kandidaturu za gradonačelnicu
I u kući ti nije isto urešen dnevni boravak i špajza.vili40 wrote:asfalt i vodovod veliš?A zlatnih zahoda od milijun eura tamo nema,da periferija je.Regoč wrote:Iza Bandića ostaje metropola. Napredak se vidi na svakom koraku. U centru fontane, na periferiji asfalt i vodovod.
kod mene je.Ja u svakoj prostoriji imam fontanu.Regoč wrote:I u kući ti nije isto urešen dnevni boravak i špajza.vili40 wrote:asfalt i vodovod veliš?A zlatnih zahoda od milijun eura tamo nema,da periferija je.Regoč wrote:Iza Bandića ostaje metropola. Napredak se vidi na svakom koraku. U centru fontane, na periferiji asfalt i vodovod.
vili40-
2015-08-02
Curi ti pipa?vili40 wrote:kod mene je.Ja u svakoj prostoriji imam fontanu.Regoč wrote:I u kući ti nije isto urešen dnevni boravak i špajza.vili40 wrote:asfalt i vodovod veliš?A zlatnih zahoda od milijun eura tamo nema,da periferija je.Regoč wrote:Iza Bandića ostaje metropola. Napredak se vidi na svakom koraku. U centru fontane, na periferiji asfalt i vodovod.
pa što i da curi?U Zagrebu curi na sve strane pa nikom ništa.Regoč wrote:Curi ti pipa?vili40 wrote:kod mene je.Ja u svakoj prostoriji imam fontanu.Regoč wrote:I u kući ti nije isto urešen dnevni boravak i špajza.vili40 wrote:asfalt i vodovod veliš?A zlatnih zahoda od milijun eura tamo nema,da periferija je.Regoč wrote:Iza Bandića ostaje metropola. Napredak se vidi na svakom koraku. U centru fontane, na periferiji asfalt i vodovod.
vili40-
2015-08-02
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Neuspjeh Vice Mihanovića bio bi i veliki poraz Andreja Plenkovica
» Bruna Esih će se kandidirati za gradonačelnicu Zagreba, HDZ joj prijeti izbacivanjem iz Kluba
» Ava Karabatić najavila kandidaturu za predsjednicu Hrvatske
» Peđa objavio kandidaturu za šefa SDPa
» Kanye West priznao poraz na izborima i najavio kandidaturu za 2024.
» Bruna Esih će se kandidirati za gradonačelnicu Zagreba, HDZ joj prijeti izbacivanjem iz Kluba
» Ava Karabatić najavila kandidaturu za predsjednicu Hrvatske
» Peđa objavio kandidaturu za šefa SDPa
» Kanye West priznao poraz na izborima i najavio kandidaturu za 2024.
Page 2 of 2