Udar zdesna na Plenkovića?!Zagreb bi mogao postati prvi veliki poraz šefa HDZ-a..Esih najavila kandidaturu za gradonačelnicu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Udar zdesna na Plenkovića?!Zagreb bi mogao postati prvi veliki poraz šefa HDZ-a..Esih najavila kandidaturu za gradonačelnicu
http://www.jutarnji.hr/globus/Globus-politika/udar-zdesna-na-andreja-plenkovica-zagreb-bi-mogao-postati-prvi-veliki-poraz-sefa-hdz-a-jos-jedna-zena-spremna-uci-u-utrku-za-gradonacelnicu-metropole/5323295/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Udar zdesna na Plenkovića?!Zagreb bi mogao postati prvi veliki poraz šefa HDZ-a..Esih najavila kandidaturu za gradonačelnicu
nesto ne ide plenkiju u posljednje vrijeme...udari sa svih strana..a zoki mu ej lijepo porucio..mani se corava posla... ..
2015-09-08
Re: Udar zdesna na Plenkovića?!Zagreb bi mogao postati prvi veliki poraz šefa HDZ-a..Esih najavila kandidaturu za gradonačelnicu
bilo koji HDZ-ov kandidat u Zagrebu ima jako male šanse tako da to ne bi bio plenkijev poraz.Ni ta Esih ne bi imala neke šanse,premalo je u Zagrebu glasača tog smjera.
Bilo bi već puno da se Zagreb riješi onog cirkusanta,diktatora,mafijozu ili kako god hoćete,nije mi jasno kako građani Zagreba podnose tog jebivjetra,kad ga ja vidim zaboli me odmah glava.
Moj bi izbor bio Sandra Švaljek,ili je ona prenormalna,prepoštena,pretiha pa neće proći?
Bilo bi već puno da se Zagreb riješi onog cirkusanta,diktatora,mafijozu ili kako god hoćete,nije mi jasno kako građani Zagreba podnose tog jebivjetra,kad ga ja vidim zaboli me odmah glava.
Moj bi izbor bio Sandra Švaljek,ili je ona prenormalna,prepoštena,pretiha pa neće proći?
vili40-
2015-08-02
hahaha,zoki mu je poručiovuksadinare wrote:nesto ne ide plenkiju u posljednje vrijeme...udari sa svih strana..a zoki mu ej lijepo porucio..mani se corava posla... ..
vili40-
2015-08-02
nemoj samo o prenormalnim,uglađenim,lijepima i profinjenima..vidis koliko nas kostaju zaboga..sanader,jaca,zoki,plenki...a'k nista drugo bandic bi bio danas frend sa putinom da je na mjestu plenkija..on je samo za delat i biznis ko i putin..vili40 wrote:bilo koji HDZ-ov kandidat u Zagrebu ima jako male šanse tako da to ne bi bio plenkijev poraz.Ni ta Esih ne bi imala neke šanse,premalo je u Zagrebu glasača tog smjera.
2015-09-08
..i sa svakim zeli biti dobar....on da je premijer a'k vec ne bi zajedno bili bandic,trump i putin na janjetini....
2015-09-08
vec sam rekao da nam je bandic mozda jedina nada da budemo nekak u solidnim odnosima sa putinom,trumpom,orbanom..lik jednostavno hoce bit frend sa svima i delat biznis ko i ovi...ovi svi drugi..ajme...glume idealiste,profinjene salonske politicare od kojih ama bas nemas nikakve koristi a puno stete....kojima je jedino bitno..da su uglancani i da se sto vise drze salona..
2015-09-08
ne govorim ja o ovim drugim antitalentima,pusti njih jer kod nas za političara moraš biti ili budala ili kriminalac pod uvjetom da si nadprosječno bahat i pokvaren.Takve mi volimo i biramo.Zašto?Vjerojatno zato jer smo u većini i mi sami budale i ne smeta nam kad se ovi iživljavaju na nama.vuksadinare wrote:vec sam rekao da nam je bandic mozda jedina nada da budemo nekak u solidnim odnosima sa putinom,trumpom,orbanom..lik jednostavno hoce bit frend sa svima i delat biznis ko i ovi...ovi svi drugi..ajme...glume idealiste,profinjene salonske politicare od kojih ama bas nemas nikakve koristi a puno stete....kojima je jedino bitno..da su uglancani i da se sto vise drze salona..
vili40-
2015-08-02
..ne nego problem je sto posteni ljudi izbjegavaju ici u politicare kod nas sa iznimkom na pocetku devedestih..i to ej problem i onda ovakvi isplivaju i vide svoje sansevili40 wrote:ne govorim ja o ovim drugim antitalentima,pusti njih jer kod nas za političara moraš biti ili budala ili kriminalac pod uvjetom da si nadprosječno bahat i pokvaren.Takve mi volimo i biramo.Zašto?Vjerojatno zato jer smo u većini i mi sami budale i ne smeta nam kad se ovi iživljavaju na nama.vuksadinare wrote:vec sam rekao da nam je bandic mozda jedina nada da budemo nekak u solidnim odnosima sa putinom,trumpom,orbanom..lik jednostavno hoce bit frend sa svima i delat biznis ko i ovi...ovi svi drugi..ajme...glume idealiste,profinjene salonske politicare od kojih ama bas nemas nikakve koristi a puno stete....kojima je jedino bitno..da su uglancani i da se sto vise drze salona..
2015-09-08
ne nego je problem što su takvi poput Švaljekice preiskreni,prepošteni i pretihi a takve ne želimo.Želimo prave barabe i kauboje pa kolko to košta košta.Kakve veze ima to što redovito iza sebe ostavljaju nered kad mi to volimo.vuksadinare wrote:..ne nego problem je sto posteni ljudi izbjegavaju ici u politicare kod nas sa iznimkom na pocetku devedestih..i to ej problem i onda ovakvi isplivaju i vide svoje sansevili40 wrote:ne govorim ja o ovim drugim antitalentima,pusti njih jer kod nas za političara moraš biti ili budala ili kriminalac pod uvjetom da si nadprosječno bahat i pokvaren.Takve mi volimo i biramo.Zašto?Vjerojatno zato jer smo u većini i mi sami budale i ne smeta nam kad se ovi iživljavaju na nama.vuksadinare wrote:vec sam rekao da nam je bandic mozda jedina nada da budemo nekak u solidnim odnosima sa putinom,trumpom,orbanom..lik jednostavno hoce bit frend sa svima i delat biznis ko i ovi...ovi svi drugi..ajme...glume idealiste,profinjene salonske politicare od kojih ama bas nemas nikakve koristi a puno stete....kojima je jedino bitno..da su uglancani i da se sto vise drze salona..
vili40-
2015-08-02
pa realno kad sagledas cini mi se da je od svih njih bandic napravio manje stete...a'k nis drugo bar je vise među obicnim pukom..ne's i dela za zagreb...makar i sebi u đep i spremi....a ovi drugi ni's po bogu ni's ali najrevnosniji su u spremanju u vlastiti đep....vili40 wrote:ne nego je problem što su takvi poput Švaljekice preiskreni,prepošteni i pretihi a takve ne želimo.Želimo prave barabe i kauboje pa kolko to košta košta.Kakve veze ima to što redovito iza sebe ostavljaju nered kad mi to volimo.vuksadinare wrote:..ne nego problem je sto posteni ljudi izbjegavaju ici u politicare kod nas sa iznimkom na pocetku devedestih..i to ej problem i onda ovakvi isplivaju i vide svoje sansevili40 wrote:ne govorim ja o ovim drugim antitalentima,pusti njih jer kod nas za političara moraš biti ili budala ili kriminalac pod uvjetom da si nadprosječno bahat i pokvaren.Takve mi volimo i biramo.Zašto?Vjerojatno zato jer smo u većini i mi sami budale i ne smeta nam kad se ovi iživljavaju na nama.vuksadinare wrote:vec sam rekao da nam je bandic mozda jedina nada da budemo nekak u solidnim odnosima sa putinom,trumpom,orbanom..lik jednostavno hoce bit frend sa svima i delat biznis ko i ovi...ovi svi drugi..ajme...glume idealiste,profinjene salonske politicare od kojih ama bas nemas nikakve koristi a puno stete....kojima je jedino bitno..da su uglancani i da se sto vise drze salona..
2015-09-08
ma dela on p.m.Dela ali za sebe i svoje,jebli ga zahodi i fontane.Lijepo je Švaljekica rekla da je prije njega na štakorskim pozicijama u gradu preko veze bilo zaposleno jedno 10% a sad je taj postotak 90.I to ljudi kao ne znaju?Važno je da imaju za ajfone pa se na poslu igraju njima,misle da su dostigli najvišu točku bogatstva i da im je to omogućio Bandić.Velim ti ja da su ljudi budale pa zato i je tako.vuksadinare wrote:
pa realno kad sagledas cini mi se da je od svih njih bandic napravio manje stete...a'k nis drugo bar je vise među obicnim pukom..ne's i dela za zagreb...makar i sebi u đep i spremi....a ovi drugi ni's po bogu ni's ali najrevnosniji su u spremanju u vlastiti đep....
vili40-
2015-08-02
Plakat će Zagrepčanci za Bandićem, ma tko bio budući gradonačelnik.
pogotovo oni koje je zbrinuoEroo wrote:Plakat će Zagrepčanci za Bandićem, ma tko bio budući gradonačelnik.
vili40-
2015-08-02
Paaa sad....nisam baš siguran, znat će se oni pobrinut za se. Nema Bandić posla s onima ograničene inteligencije.vili40 wrote:pogotovo oni koje je zbrinuoEroo wrote:Plakat će Zagrepčanci za Bandićem, ma tko bio budući gradonačelnik.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
pa to i je apsurd da baš od tih sa ograničenom intelegencijom ubire glasove.Eroo wrote:Paaa sad....nisam baš siguran, znat će se oni pobrinut za se. Nema Bandić posla s onima ograničene inteligencije.vili40 wrote:pogotovo oni koje je zbrinuoEroo wrote:Plakat će Zagrepčanci za Bandićem, ma tko bio budući gradonačelnik.
Ako ga ljudi skinu sa trona on ima puno veći problem,mogao bi onda stvarno završiti u buksi.Tako to kod nas ide.
vili40-
2015-08-02
Zato kaj ima Kozari bok i ciganiju na Pečšenici pa ih kupi sitnim populističkim mjerama, kao i Dubravu koja po defaultu glasuje za Bandolera.vili40 wrote:bilo koji HDZ-ov kandidat u Zagrebu ima jako male šanse tako da to ne bi bio plenkijev poraz.Ni ta Esih ne bi imala neke šanse,premalo je u Zagrebu glasača tog smjera.
A odlična bi bila i Anka Mrak, iako je i Sandra dobra, mojoj frendici je bila mentorica na postdiplomskom, uz Katarinu Ott, i samo riječi hvale ima za njih dvije.
Guest- Guest
Iza Bandića ostaje metropola. Napredak se vidi na svakom koraku. U centru fontane, na periferiji asfalt i vodovod.
asfalt i vodovod veliš?A zlatnih zahoda od milijun eura tamo nema,da periferija je.Regoč wrote:Iza Bandića ostaje metropola. Napredak se vidi na svakom koraku. U centru fontane, na periferiji asfalt i vodovod.
vili40-
2015-08-02
samo nemoj ti...kad nekog hvalis mi najebesmo..Eva wrote:Zato kaj ima Kozari bok i ciganiju na Pečšenici pa ih kupi sitnim populističkim mjerama, kao i Dubravu koja po defaultu glasuje za Bandolera.vili40 wrote:bilo koji HDZ-ov kandidat u Zagrebu ima jako male šanse tako da to ne bi bio plenkijev poraz.Ni ta Esih ne bi imala neke šanse,premalo je u Zagrebu glasača tog smjera.
A odlična bi bila i Anka Mrak, iako je i Sandra dobra, mojoj frendici je bila mentorica na postdiplomskom, uz Katarinu Ott, i samo riječi hvale ima za njih dvije.
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Neuspjeh Vice Mihanovića bio bi i veliki poraz Andreja Plenkovica
» Bruna Esih će se kandidirati za gradonačelnicu Zagreba, HDZ joj prijeti izbacivanjem iz Kluba
» Ava Karabatić najavila kandidaturu za predsjednicu Hrvatske
» Peđa objavio kandidaturu za šefa SDPa
» Kanye West priznao poraz na izborima i najavio kandidaturu za 2024.
» Bruna Esih će se kandidirati za gradonačelnicu Zagreba, HDZ joj prijeti izbacivanjem iz Kluba
» Ava Karabatić najavila kandidaturu za predsjednicu Hrvatske
» Peđa objavio kandidaturu za šefa SDPa
» Kanye West priznao poraz na izborima i najavio kandidaturu za 2024.
Page 1 of 2