Cipelarenje u ST
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Cipelarenje u ST
tako i radim..uvijek imam zalihe za slucaj potrebe :Ddijagram wrote:ne izlazi iz kucemaggie13 wrote:pa, da..stavi pravu stvar na pravo mjesto :Ddijagram wrote:ma da, ne gubi ona vrijeme, odmah na stvar:)maggie13 wrote:frakcija bi ga konkretnije-cizmoljkom u međunozje ;-)dijagram wrote:
aaaa, mislio sam da je to frakcija:)
nakuhaj sarme za petnes dana i muci dok se ovi ne ulovi
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Doveli su ga u sobu za ispitivanje.Inspektor Ponukalo nakon par trenutaka dubokim tonom progovori- Longi, želimo s vama porazgovarati, što vas je motiviralo na taj čin, zašto ste napali te žene?jastreb wrote:Svi su se zagledali u njega.
A on je skrenuo pogled u tle.
-Emanči...emančipačija je kriva za sve.-promucao je.
-Sve što imate reći,reći ćete pred sudom,rekao mu je inspektor Ponukalo,dok mu je na ruke natakao lisice.
(odlomak iz romana "Splitski cipelaš"
Longi kao da ne čuje, gleda policijske službenice u susjednoj sobi kako tipkaju na kompjuterima i okrenu se inspektoru - Ej brajo, da san ja šef policije sve žemske bi izletile iz policije, po kratkom postupku, triba ih potirati kući..ili u Sibir. Uzimaju ti brajo plaću
- Longi, smirite se i odgovorite mi na pitanje. Digne se i zatvori vrata od susjedne sobe da ne ometaju osumnjičenika.
Longi šuti, gleda u pod. Nakon nekog vremena digne glavu i pogleda kroz prozor , ugledavši mladu prolaznicu u visokim cipelama i roza haljini na volane obuzme ga ponovo nevjerojatan bijes, poleti k prozoru i zavrišti - GON U PIZDU MATERINU , GUBO, NAPUSTI HR...okrene se inspektoru Ponukalu i mirno nastavi - owa emančipačija swe luđa i luđa brajo, bolest se širi, hodaju po cesti u haljinama i dišu nam zrak...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
emanchipachija???
2014-04-14
kaja wrote:Doveli su ga u sobu za ispitivanje.Inspektor Ponukalo nakon par trenutaka dubokim tonom progovori- Longi, želimo s vama porazgovarati, što vas je motiviralo na taj čin, zašto ste napali te žene?jastreb wrote:Svi su se zagledali u njega.
-Sve što imate reći,reći ćete pred sudom,rekao mu je inspektor Ponukalo,dok mu je na ruke natakao lisice.
Longi kao da ne čuje, gleda policijske službenice u susjednoj sobi kako tipkaju na kompjuterima i okrenu se inspektoru - Ej brajo, da san ja šef policije sve žemske bi izletile iz policije, po kratkom postupku, triba ih potirati kući..ili u Sibir. Uzimaju ti brajo plaću
- Longi, smirite se i odgovorite mi na pitanje. Digne se i zatvori vrata od susjedne sobe da ne ometaju osumnjičenika.
Longi šuti, gleda u pod. Nakon nekog vremena digne glavu i pogleda kroz prozor , ugledavši mladu prolaznicu u visokim cipelama i roza haljini na volane obuzme ga ponovo nevjerojatan bijes, poleti k prozoru i zavrišti - GON U PIZDU MATERINU , GUBO, NAPUSTI HR...okrene se inspektoru Ponukalu i mirno nastavi - owa emančipačija swe luđa i luđa brajo, bolest se širi, hodaju po cesti u haljinama i dišu nam zrak...
kaja wrote:Doveli su ga u sobu za ispitivanje.Inspektor Ponukalo nakon par trenutaka dubokim tonom progovori- Longi, želimo s vama porazgovarati, što vas je motiviralo na taj čin, zašto ste napali te žene?jastreb wrote:Svi su se zagledali u njega.
Guest- Guest
longi je prešao u poduzetnike i bavi se biznisom
https://www.factorio.com/
ja sam izgradio tvornicu u šumi, pa mi zagađenje ne šteti toliko, no ubrzo ću potrošiti sav ugljen pa ću vjerojatno morati početi sjeći stabla
https://www.factorio.com/
ja sam izgradio tvornicu u šumi, pa mi zagađenje ne šteti toliko, no ubrzo ću potrošiti sav ugljen pa ću vjerojatno morati početi sjeći stabla
Guest- Guest
Ponukalo na taj čin.kaja wrote:
Doveli su ga u sobu za ispitivanje.Inspektor Ponukalo nakon par trenutaka dubokim tonom progovori- Longi, želimo s vama porazgovarati, što vas je motiviralo na taj čin,
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
E... nema ga još
Nije valda ludjo ostvario svoje snove provevši ih u djelo
Nije valda ludjo ostvario svoje snove provevši ih u djelo
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ma treba samo spopasti cure i kurcem ih po celu istriskati,i onda zbrisati i sljedecu loviti...
Guest- Guest
NIkakva ....nebavim se time , prvi put cujem ovu vijest ...ja sam od jucer do danas nasmija tri zgodne trebe od oko 25 - 30 godina.Yehudi wrote: Manijak po noći šakama i nogama tuče djevojke
Policija traga ZA muškarcem tridesetih Godina odjevenim u crnu trenirku. Dvije Je djevojke napao u noći na ponedjeljak, a jednu NA gotovo istom mjestu u noći na Utorak
Nepoznati muškarac u splitskom kvartu Spinut u noći na ponedjeljak napao Je ja izudarao DVIJE djevojke . Prvo Je Oko 22.30 u Teslinoj ulici oborio 17-godišnju na tlo. Kad Je Pala, nastavio ju Je udarati šakama i nogama, A spasili Su Je slučajno prolaznici. Kad IH Je vidio, napadač Je pobjegao.
Samo 15-ak Minuta kasnije ponovno Je napao. Oko 200 metara dalje OD prvog napada udario Je 28-godišnju djevojku šakom u glavu. Kad Je Pala jednostavno Je odšetao.
U noći na Utorak, u neposrednoj blizini javnog prvih napada, napao JE 22-godišnjakinju. I nju Je udario šakom u glavu i pobjegao.
Policija traga ZA muškarcem tridesetih Godina odjevenim u crnu trenirku.
http://www.24sata.hr/news/split-u-strahu-manijak-po-noci-sakama-i-nogama-tuce-djevojke-501151
-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----
Mabus kakva su tvoja saznanja o slučajevima
Prvu jer sam joj psa budloga nazvao Lessi , drugu jer je rekla Policija aludirajuci na sebe pa sam ja rekao da ako je ona policija da sam ja onda kriminalac i neka me zarobi i vodi gdje god poželi i trecu jer sam joj dao nešto a razlika je u boji i dodao eto sad imaš dvije boje pa imaš moć izbora a radi se o gluposti nekoj pa je smiješno bilo kako eto ja đentlemenski dajem njoj moć izbora a neš ti izbora i moči pa je zavarila od smija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
znači, longi's on the road, u borbi protiw emančipačije.
ODHEB JE LANSIRAN.
ODHEB JE LANSIRAN.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Nema više emaničipačije.Neve wrote:znači, longi's on the road, u borbi protiw emančipačije.
Danas sam kupio novu tipkovnicu.
2014-04-11
uffff,koliko smo ovdje srali protiv Emaćipaćije,netko nas je preozbiljno shvatio...
Guest- Guest
Neku ...crnu ....s tipkama.bogomdani wrote:KOJU tipkovnicu si uzeo?
2014-04-11
SVE su crne sa tipkama..jel tipke svjetle u mraku..ili inace?RayMabus wrote:Neku ...crnu ....s tipkama.bogomdani wrote:KOJU tipkovnicu si uzeo?
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3