Cipelarenje u ST
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Cipelarenje u ST
Manijak po noći šakama i nogama tuče djevojke
Policija traga ZA muškarcem tridesetih Godina odjevenim u crnu trenirku. Dvije Je djevojke napao u noći na ponedjeljak, a jednu NA gotovo istom mjestu u noći na Utorak
Nepoznati muškarac u splitskom kvartu Spinut u noći na ponedjeljak napao Je ja izudarao DVIJE djevojke . Prvo Je Oko 22.30 u Teslinoj ulici oborio 17-godišnju na tlo. Kad Je Pala, nastavio ju Je udarati šakama i nogama, A spasili Su Je slučajno prolaznici. Kad IH Je vidio, napadač Je pobjegao.
Samo 15-ak Minuta kasnije ponovno Je napao. Oko 200 metara dalje OD prvog napada udario Je 28-godišnju djevojku šakom u glavu. Kad Je Pala jednostavno Je odšetao.
U noći na Utorak, u neposrednoj blizini javnog prvih napada, napao JE 22-godišnjakinju. I nju Je udario šakom u glavu i pobjegao.
Policija traga ZA muškarcem tridesetih Godina odjevenim u crnu trenirku.
http://www.24sata.hr/news/split-u-strahu-manijak-po-noci-sakama-i-nogama-tuce-djevojke-501151
-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----
Mabus kakva su tvoja saznanja o slučajevima
Policija traga ZA muškarcem tridesetih Godina odjevenim u crnu trenirku. Dvije Je djevojke napao u noći na ponedjeljak, a jednu NA gotovo istom mjestu u noći na Utorak
Nepoznati muškarac u splitskom kvartu Spinut u noći na ponedjeljak napao Je ja izudarao DVIJE djevojke . Prvo Je Oko 22.30 u Teslinoj ulici oborio 17-godišnju na tlo. Kad Je Pala, nastavio ju Je udarati šakama i nogama, A spasili Su Je slučajno prolaznici. Kad IH Je vidio, napadač Je pobjegao.
Samo 15-ak Minuta kasnije ponovno Je napao. Oko 200 metara dalje OD prvog napada udario Je 28-godišnju djevojku šakom u glavu. Kad Je Pala jednostavno Je odšetao.
U noći na Utorak, u neposrednoj blizini javnog prvih napada, napao JE 22-godišnjakinju. I nju Je udario šakom u glavu i pobjegao.
Policija traga ZA muškarcem tridesetih Godina odjevenim u crnu trenirku.
http://www.24sata.hr/news/split-u-strahu-manijak-po-noci-sakama-i-nogama-tuce-djevojke-501151
-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----
Mabus kakva su tvoja saznanja o slučajevima
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: Cipelarenje u ST
neće drugo, već se po splitu organizirale patrole, par mojih frendova su iz toga kvarta, već u tom kvartu su organizirali patrole, neće dugo taj..
Guest- Guest
Yoda, longi il megi,... ma ipak megi, maskirana kao muskic.
dijagram-
2015-08-09
ne, ja sam ona dvadesetosmogodisnjakinja koja ga je suzavcem pospricala.dijagram wrote:Yoda, longi il megi,... ma ipak megi, maskirana kao muskic.
:-o
2014-04-12
aaaa, mislio sam da je to frakcija:)maggie13 wrote:ne, ja sam ona dvadesetosmogodisnjakinja koja ga je suzavcem pospricala.dijagram wrote:Yoda, longi il megi,... ma ipak megi, maskirana kao muskic.
dijagram-
2015-08-09
ima li Ray Mabusa danas na forumu ? ak ga nema,znači da je priveden
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
frakcija bi ga konkretnije-cizmoljkom u međunozje ;-)dijagram wrote:aaaa, mislio sam da je to frakcija:)maggie13 wrote:ne, ja sam ona dvadesetosmogodisnjakinja koja ga je suzavcem pospricala.dijagram wrote:Yoda, longi il megi,... ma ipak megi, maskirana kao muskic.
2014-04-12
Svi su se zagledali u njega.
A on je skrenuo pogled u tle.
-Emanči...emančipačija je kriva za sve.-promucao je.
-Sve što imate reći,reći ćete pred sudom,rekao mu je inspektor Ponukalo,dok mu je na ruke natakao lisice.
(odlomak iz romana "Splitski cipelaš"
-Sve što imate reći,reći ćete pred sudom,rekao mu je inspektor Ponukalo,dok mu je na ruke natakao lisice.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ma da, ne gubi ona vrijeme, odmah na stvar:)maggie13 wrote:frakcija bi ga konkretnije-cizmoljkom u međunozje ;-)dijagram wrote:aaaa, mislio sam da je to frakcija:)maggie13 wrote:ne, ja sam ona dvadesetosmogodisnjakinja koja ga je suzavcem pospricala.dijagram wrote:Yoda, longi il megi,... ma ipak megi, maskirana kao muskic.
dijagram-
2015-08-09
longi je sinoć bio na forumu kad se to dogodilo, osim ako majstor ima sposobnost da u isto vrijeme bude na dva mjesta onda je očito da to nije on
umjesto da izmišljate da je on bilo bi bolje da zbrojite 2 i 2
http://ex-iskon.forumcroatian.com/spa/RayMabus/20
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t13961p120-rusi-zajebavaju-plenkovica#648554
umjesto da izmišljate da je on bilo bi bolje da zbrojite 2 i 2
http://ex-iskon.forumcroatian.com/spa/RayMabus/20
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t13961p120-rusi-zajebavaju-plenkovica#648554
Guest- Guest
jastreb wrote:Svi su se zagledali u njega.
2014-04-20
ja ne vjerujem da je u isto vrijeme mogao lomiti kosti i tipkati tu na forumu
Guest- Guest
pa, da..stavi pravu stvar na pravo mjesto :Ddijagram wrote:ma da, ne gubi ona vrijeme, odmah na stvar:)maggie13 wrote:frakcija bi ga konkretnije-cizmoljkom u međunozje ;-)dijagram wrote:aaaa, mislio sam da je to frakcija:)maggie13 wrote:ne, ja sam ona dvadesetosmogodisnjakinja koja ga je suzavcem pospricala.dijagram wrote:Yoda, longi il megi,... ma ipak megi, maskirana kao muskic.
2014-04-12
deda wrote:ja ne vjerujem da je u isto vrijeme mogao lomiti kosti i tipkati tu na forumu
Ma samo istrči iz stana na 6 min, iscipelari jedno- dvi pa trk na forum
Emančipacija zdrao
2014-04-20
ne izlazi iz kucemaggie13 wrote:pa, da..stavi pravu stvar na pravo mjesto :Ddijagram wrote:ma da, ne gubi ona vrijeme, odmah na stvar:)maggie13 wrote:frakcija bi ga konkretnije-cizmoljkom u međunozje ;-)dijagram wrote:aaaa, mislio sam da je to frakcija:)maggie13 wrote:
ne, ja sam ona dvadesetosmogodisnjakinja koja ga je suzavcem pospricala.
nakuhaj sarme za petnes dana i muci dok se ovi ne ulovi
dijagram-
2015-08-09
matrijarhat je kriv za sveYehudi wrote:deda wrote:ja ne vjerujem da je u isto vrijeme mogao lomiti kosti i tipkati tu na forumu
Ma samo istrči iz stana na 6 min, iscipelari jedno- dvi pa trk na forum
Emančipacija zdrao
2014-04-14
tako i radim..uvijek imam zalihe za slucaj potrebe :Ddijagram wrote:ne izlazi iz kucemaggie13 wrote:pa, da..stavi pravu stvar na pravo mjesto :Ddijagram wrote:ma da, ne gubi ona vrijeme, odmah na stvar:)maggie13 wrote:frakcija bi ga konkretnije-cizmoljkom u međunozje ;-)dijagram wrote:
aaaa, mislio sam da je to frakcija:)
nakuhaj sarme za petnes dana i muci dok se ovi ne ulovi
2014-04-12
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Page 1 of 3