Krenulo cipelarenje Plenkija?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Krenulo cipelarenje Plenkija?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/krenulo-rusenje-plenkovica-stier-kovac-i-maletic-ga-napali-cijela-dvorana-im-pljeskala/2000414.aspx
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Krenulo cipelarenje Plenkija?
stier je bio vrlo jasan i ubitačan
plenki više ne kontrolira stranku, to je očito
čeka se da njonjo podrži druga stiera onda će biti ustoličen
Konačno...les baciti krokodilima...
darth_vader-
2014-04-17
veber-
2014-12-30
marcellus wrote:stier je bio vrlo jasan i ubitačan
Meni je gadljivo kad vidim ovog Briselskog pajceka pored biste Tuđmana. Da je Franjo živ taj bi dobio vritnjak samo takav.
Stier je autentičnija desnica, čovjek koji ima opipljivu ideologiju, no istovremeno suvremen u svjetonazoru i pragmatičan.
2018-04-10
Dobar je Plenky , treba ga držati do kraja mandata na vlasti
Vjerodostojno
Vjerodostojno
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Stier je jako kvalitetno u EU parlamentu prezentirao probleme u BiH, što ga je napravilo svojevrsnom babarogom u Sarajevu.
2018-04-10
..uzas daj makni tu svoju sliku noge..fuj..uzas..jebote...nisi normalan..veber wrote:partija ti je u rasulu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ja sam ranjen u lovu, neka se vidi.vuksadinare wrote:..uzas daj makni tu svoju sliku noge..fuj..uzas..jebote...nisi normalan..veber wrote:partija ti je u rasulu...
zagnojilo se jebeno...idem po mirovinu.
2014-12-30
ranjen ili ne ranjen ovo je cudoviste jeboteveber wrote:ja sam ranjen u lovu, neka se vidi.vuksadinare wrote:..uzas daj makni tu svoju sliku noge..fuj..uzas..jebote...nisi normalan..veber wrote:partija ti je u rasulu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a, dastavim štefeka, forumske dame bi pale u nesvjestvuksadinare wrote:ranjen ili ne ranjen ovo je cudoviste jeboteveber wrote:ja sam ranjen u lovu, neka se vidi.vuksadinare wrote:..uzas daj makni tu svoju sliku noge..fuj..uzas..jebote...nisi normalan..veber wrote:partija ti je u rasulu...
2014-12-30
kaj pucal si si u nogu? Učlani se u SDP tam vole takve...
Ovi purgeri i umanjenice...veber wrote:a, dastavim štefeka, forumske dame bi pale u nesvjestvuksadinare wrote:ranjen ili ne ranjen ovo je cudoviste jeboteveber wrote:ja sam ranjen u lovu, neka se vidi.vuksadinare wrote:..uzas daj makni tu svoju sliku noge..fuj..uzas..jebote...nisi normalan..veber wrote:partija ti je u rasulu...
Da si rekao štefčinu pa ajde...
Trinity-
2014-04-17
Nema od Stiera ništa, HDZ ima nizak rejting, Most neće sa njima treći put jer nije stvar u Stieru nego tome šta je HDZ iza zavjese..... tako da drug Plenky jaše do kraja mandata
2014-04-11
“Mnogi naši ljudi su zabrinuti i pitaju se kojim smjerom idemo. Puno toga dobroga je učinjeno, ali ima i puno izazova. Oni su u najvećoj mjeri rezultat problema nagomilanih prije puno vremena, i mnogo godina krivih politika. Klijentelizam je naš najveći problem, klijentelistički odnosno ortački kapitalizam.
Mali krugovi ljudi s presudnim političkim utjecajem koji sami sebi namještaju poslove. Naslijeđe bivšeg sustava živi i danas, dogovornu ekonomiju socijalizma nismo zamijenili tržišnom ekonomijom i to je naš najveći problem i krucijalni izazov i zato nam treba velika strukturna promjena. Želimo li mi srušiti klijentelizam ili ne želimo, želimo li mi doista slobodu i slobodno tržište ili ne želimo, to je suštinsko pitanje, Hrvatski građani očekuju da im odgovorimo na to pitanje.
U 21. stoljeću se domoljublje pokazuje u borbi protiv klijentelizma, svaki puta kada se nekome pogoduje da dobije neki posao ubija se hrvatska sloboda. Borbom protiv klijentelizma borit ćemo se protiv populizma – poručio je Stier te dodao:
– Borbom protiv klijentelizma borimo se protiv populizma, ali i protiv elitizma jer mi nismo niti smijemo biti i postati populisti, elitisti, mi smo HDZ, mi smo pučka stranka, mi se dičimo vjerom naših predaka, mi se nikada ne smijemo sramiti zbog toga što smo kršćani.
Upravo nam te kršćanske vrijednosti daju orijentaciju i snagu da se snažno opredijelimo za slobodu. Ovo je važan trenutak za HDZ, ili ćemo ući bez fige u džepu u borbu protiv klijentelizma ili ćemo završiti u ropotarnici povijesti.
Gledam vas u lice i kažem da sam ja spreman, a nadam se i vi. Optimist sam jer znam da u našem narodu živi ta svijest da se u HDZ-u slilo sve dobro. U našem DNK-u su i Starčevićeva krilatica ‘Bog i Hrvati’ i Radićeva ‘Vjera u Boga i seljačka sloga’ i Tuđmanova ‘Sve za Hrvatsku, Hrvatsku nizašto’. Budimo svjesni te naše snage. Izgradimo zajedno Hrvatsku kojom će se naša djeca ponositi. Neka vas čuva dragi Bog i neka Bog čuva Hrvatsku”, poručio je Stier.
Kao središnja politička snaga u Hrvatskoj imamo povijesnu odgovornost predvoditi tu bitku, ja znam da to možemo. Nikome ne dam pravo da stigmatizira HDZ, HDZ su naši članovi čestiti i domoljubi, rekao je Stier nakon čega je dobio velike ovacije članova stranke.
Mali krugovi ljudi s presudnim političkim utjecajem koji sami sebi namještaju poslove. Naslijeđe bivšeg sustava živi i danas, dogovornu ekonomiju socijalizma nismo zamijenili tržišnom ekonomijom i to je naš najveći problem i krucijalni izazov i zato nam treba velika strukturna promjena. Želimo li mi srušiti klijentelizam ili ne želimo, želimo li mi doista slobodu i slobodno tržište ili ne želimo, to je suštinsko pitanje, Hrvatski građani očekuju da im odgovorimo na to pitanje.
U 21. stoljeću se domoljublje pokazuje u borbi protiv klijentelizma, svaki puta kada se nekome pogoduje da dobije neki posao ubija se hrvatska sloboda. Borbom protiv klijentelizma borit ćemo se protiv populizma – poručio je Stier te dodao:
– Borbom protiv klijentelizma borimo se protiv populizma, ali i protiv elitizma jer mi nismo niti smijemo biti i postati populisti, elitisti, mi smo HDZ, mi smo pučka stranka, mi se dičimo vjerom naših predaka, mi se nikada ne smijemo sramiti zbog toga što smo kršćani.
Upravo nam te kršćanske vrijednosti daju orijentaciju i snagu da se snažno opredijelimo za slobodu. Ovo je važan trenutak za HDZ, ili ćemo ući bez fige u džepu u borbu protiv klijentelizma ili ćemo završiti u ropotarnici povijesti.
Gledam vas u lice i kažem da sam ja spreman, a nadam se i vi. Optimist sam jer znam da u našem narodu živi ta svijest da se u HDZ-u slilo sve dobro. U našem DNK-u su i Starčevićeva krilatica ‘Bog i Hrvati’ i Radićeva ‘Vjera u Boga i seljačka sloga’ i Tuđmanova ‘Sve za Hrvatsku, Hrvatsku nizašto’. Budimo svjesni te naše snage. Izgradimo zajedno Hrvatsku kojom će se naša djeca ponositi. Neka vas čuva dragi Bog i neka Bog čuva Hrvatsku”, poručio je Stier.
Kao središnja politička snaga u Hrvatskoj imamo povijesnu odgovornost predvoditi tu bitku, ja znam da to možemo. Nikome ne dam pravo da stigmatizira HDZ, HDZ su naši članovi čestiti i domoljubi, rekao je Stier nakon čega je dobio velike ovacije članova stranke.
2018-04-10
Mislim kako se danas Stier pokazao kao jako efektan govornik i definitivno pravi lider :)
2018-04-10
jebga, mi smo skromni pa samo štefeke pokazujemo.Triny wrote:Ovi purgeri i umanjenice...veber wrote:a, dastavim štefeka, forumske dame bi pale u nesvjestvuksadinare wrote:ranjen ili ne ranjen ovo je cudoviste jeboteveber wrote:ja sam ranjen u lovu, neka se vidi.vuksadinare wrote:
..uzas daj makni tu svoju sliku noge..fuj..uzas..jebote...nisi normalan..
Da si rekao štefčinu pa ajde...
frend i ja u konzumu, centar grada i spikamo.
vikend prije smo kod starog, mojeg bili, nalokali se i ženskama štefeke pokazivali.
i u konzumu, stojeći u redu zaključili da bi mogli ručat zajedno, ali da nećemo štefeke pokazivat.
bakice su se zarumenile, ali je jedna rekla; dečki dok ide, gurajte
2014-12-30
pucalo u menemarcellus wrote:kaj pucal si si u nogu? Učlani se u SDP tam vole takve...
2014-12-30
Malo je kasno za borbu protiv klijentelizma u Hrvatskoj
Hrvati su odseili na zapad
Hrvati su odseili na zapad
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Cipelarenje u ST
» Međusobno cipelarenje udbaško-kosove agenture:'Štulić vs Tedeski'
» Krenulo