Dok Plenki objavljuje rat Rusiji Slovenci organiziraju mega sumit sa Trumpom i Putinom
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Dok Plenki objavljuje rat Rusiji Slovenci organiziraju mega sumit sa Trumpom i Putinom
tko ej rekao da su mi dobri?...jastreb wrote:A oni sa bijelim kapicama su ti dobri?vuksadinare wrote:jebe mi se za erdogana..ali necu azijate i hrđave na ovim prostorima...nizi je to plemenski sojepikur37 wrote:Vucino ne nadaj se erdoganu........rusi dolaze
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Dok Plenki objavljuje rat Rusiji Slovenci organiziraju mega sumit sa Trumpom i Putinom
Ma vuk bi malo ratovao....htio je ici u azov al nitko mu nije platio autobus ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
...epikure kako ti se barka ono zove?..zmaj od bosne...
2015-09-08
Nein, zmaj od bosne je bio tiranin i islamski terorist.barka se zove hercegbosanka i nosi stije hb....
2015-08-06
Ma ja?! A zašto se onda jedna ustaška bojna zvala "Husein beg Gradaščević"? A mislim čak i jedna HOS-ova postrojba.epikur37 wrote:Nein, zmaj od bosne je bio tiranin i islamski terorist. .
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
....cuo sam da te ne vole bas domaci ribari..i barkasi....bez zajebancije..dođos im otima kruh...epikur37 wrote:Nein, zmaj od bosne je bio tiranin i islamski terorist.barka se zove hercegbosanka i nosi stije hb....
2015-09-08
uostaom tesko da je gradascevic bio islamist..vise lokalpatriotajastreb wrote:Ma ja?! A zašto se onda jedna ustaška bojna zvala "Husein beg Gradaščević"? A mislim čak i jedna HOS-ova postrojba.epikur37 wrote:Nein, zmaj od bosne je bio tiranin i islamski terorist. .
2015-09-08
Lokalpatriota zbog toga što se htio otarasiti Porte,a islamista,jer je namjeravao ukinuti šerijat kojeg je provodila Turska i koji je koliko-toliko štitio kršćane.vuksadinare wrote:uostaom tesko da je gradascevic bio islamist..vise lokalpatriotajastreb wrote:Ma ja?! A zašto se onda jedna ustaška bojna zvala "Husein beg Gradaščević"? A mislim čak i jedna HOS-ova postrojba.epikur37 wrote:Nein, zmaj od bosne je bio tiranin i islamski terorist. .
Znači riješio bi se Turaka i napravio bosanski kalifat u kojemu se više niti jedan kršćanin ne bi mogao osjećati sigurno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne znam....kazu da je bas gradascevic bio sklon krscanima u gradacackom srezu i vidio u njiam saveznike u borbi protiv stambola...jastreb wrote:Lokalpatriota zbog toga što se htio otarasiti Porte,a islamista,jer je namjeravao ukinuti šerijat kojeg je provodila Turska i koji je koliko-toliko štitio kršćane.vuksadinare wrote:uostaom tesko da je gradascevic bio islamist..vise lokalpatriotajastreb wrote:Ma ja?! A zašto se onda jedna ustaška bojna zvala "Husein beg Gradaščević"? A mislim čak i jedna HOS-ova postrojba.epikur37 wrote:Nein, zmaj od bosne je bio tiranin i islamski terorist. .
Znači riješio bi se Turaka i napravio bosanski kalifat u kojemu se više niti jedan kršćanin ne bi mogao osjećati sigurno.
2015-09-08
hehhe bolje odi pred dućan već je kasno da budeš pred računalomvuksadinare wrote:...kakva je takva je moja je..kom se ne sviđa marš iz drzave to vam otvoreno kazem..MARŠ izdajnici..dawson wrote:vuksadinare wrote:..tako pizdeki vode politiu..
Za razliku od vrhunske hrvatske vanjske politike koju guze od Rusa do Bosančerosa.
Kermit-
2014-04-17
trc mrc....budemo opet prijatelji sa mađarskom...trc mrc...nazire se rjesenje za inu po obostranu korist...trc mrc...osniva se zajednicka vojna postrojba sa mađarskom...trc mrc...nesto ti ne ide u prilog u posljednje vrijeme asila...a taman si mislio da ti ti ide...asilovski wrote:hehhe bolje odi pred dućan već je kasno da budeš pred računalomvuksadinare wrote:...kakva je takva je moja je..kom se ne sviđa marš iz drzave to vam otvoreno kazem..MARŠ izdajnici..dawson wrote:vuksadinare wrote:..tako pizdeki vode politiu..
Za razliku od vrhunske hrvatske vanjske politike koju guze od Rusa do Bosančerosa.
2015-09-08
Je nazire se rješenje Hrvati će se napapati govana i to kaškiciom, platiti odštetu i popušit maestralno, premijer će za godinu dvije opet biti u Briselu, Marić kod Tode u krilu, a predsjednica na predavanju kod Stotenberga, svi mi ostali ćemo biti u polu propaloj koloniji, ostali će otići, ostati će penzioneri, znači ne ništa ne sluti na bilo šta dobro, dobro je i to uvjetno odgoda većeg sranja, iako i to nije sreća dapače...vuksadinare wrote:trc mrc....budemo opet prijatelji sa mađarskom...trc mrc...nazire se rjesenje za inu po obostranu korist...trc mrc...osniva se zajednicka vojna postrojba sa mađarskom...trc mrc...nesto ti ne ide u prilog u posljednje vrijeme asila...a taman si mislio da ti ti ide...asilovski wrote:hehhe bolje odi pred dućan već je kasno da budeš pred računalomvuksadinare wrote:...kakva je takva je moja je..kom se ne sviđa marš iz drzave to vam otvoreno kazem..MARŠ izdajnici..dawson wrote:vuksadinare wrote:..tako pizdeki vode politiu..
Kermit-
2014-04-17
jebote ti si opterecen tim odlascima..sto si ostao pale sam na svijetu?asilovski wrote:Je nazire se rješenje Hrvati će se napapati govana i to kaškiciom, platiti odštetu i popušit maestralno, premijer će za godinu dvije opet biti u Briselu, Marić kod Tode u krilu, a predsjednica na predavanju kod Stotenberga, svi mi ostali ćemo biti u polu propaloj koloniji, ostali će otići, ostati će penzioneri, znači ne ništa ne sluti na bilo šta dobro, dobro je i to uvjetno odgoda većeg sranja, iako i to nije sreća dapače...vuksadinare wrote:trc mrc....budemo opet prijatelji sa mađarskom...trc mrc...nazire se rjesenje za inu po obostranu korist...trc mrc...osniva se zajednicka vojna postrojba sa mađarskom...trc mrc...nesto ti ne ide u prilog u posljednje vrijeme asila...a taman si mislio da ti ti ide...asilovski wrote:hehhe bolje odi pred dućan već je kasno da budeš pred računalomvuksadinare wrote:...kakva je takva je moja je..kom se ne sviđa marš iz drzave to vam otvoreno kazem..MARŠ izdajnici..dawson wrote:
2015-09-08
U OS možda još ima trojica i Asila. I to ta trojica su panduri koji reketare.
Guest- Guest
jastreb wrote:Lokalpatriota zbog toga što se htio otarasiti Porte,a islamista,jer je namjeravao ukinuti šerijat kojeg je provodila Turska i koji je koliko-toliko štitio kršćane.vuksadinare wrote:uostaom tesko da je gradascevic bio islamist..vise lokalpatriotajastreb wrote:Ma ja?! A zašto se onda jedna ustaška bojna zvala "Husein beg Gradaščević"? A mislim čak i jedna HOS-ova postrojba.epikur37 wrote:Nein, zmaj od bosne je bio tiranin i islamski terorist. .
Turska je zbog pariških ugovora namjeravala dati puno veću slobodu kršćanima i skinuti im opterećenja.
Huseinče kao poturica je bio protiv toga jer mu se sviđalo da kršćani ostanu potlačeni pa se pobunio protiv te turske namjere.
Dakle.....škart i tiranin.
2015-08-06
vuksadinare wrote:ne znam....kazu da je bas gradascevic bio sklon krscanima u gradacackom srezu i vidio u njiam saveznike u borbi protiv stambola...jastreb wrote:Lokalpatriota zbog toga što se htio otarasiti Porte,a islamista,jer je namjeravao ukinuti šerijat kojeg je provodila Turska i koji je koliko-toliko štitio kršćane.vuksadinare wrote:uostaom tesko da je gradascevic bio islamist..vise lokalpatriotajastreb wrote:Ma ja?! A zašto se onda jedna ustaška bojna zvala "Husein beg Gradaščević"? A mislim čak i jedna HOS-ova postrojba.epikur37 wrote:Nein, zmaj od bosne je bio tiranin i islamski terorist. .
je kaže možda hasanče i pravaši :D
2015-08-06
Da smo mi normalna i prava država onda Slovenci ne bi mogli preko našeg teritorija povlačiti žilet žicu.
Sluge ste u svakom slucaju..ono sto frapira je cinjenica,da ako ste u natoju,ne znaci da ne treba koristiti vlastite mozgove..Nato je vojna interesna sfera..prvo dakle interesna..Po toj logici,znaci da Ameri imaju najvise interesa od natoja,bilo iz kojeg razloga,ako treba i vas takve tutleke napujdati na bilo koju odabranu metu po NJIHOVOM izboru..Poslusnost i snishodljivost,hajde oke,morate,ne moze drugacije,ali da tako neselktivno i nekriticki uletjete u uloge koje vam neki 3rd class nato birokrata naredi,je ono sto zapanjuje..Ono,niti da dublje razmislite o posljedica,a..-vuksadinare wrote:a jebem ti zivote..znaci sluge smo ako smo u eu i nato..a nismo ako smo ne znam u savezu sa rusijom...jastreb wrote:Slovenci od kada znam za njih vode mudru politiku. I sve im zato ide od ruke.vuksadinare wrote:..tako pizdeki vode politiu..kad namirisu nevolje ajmo prijec na drugu stranu....newuser wrote:Vrlo dobro manevriranje slovenčadi, tako se u biti vodi politika a ne prijetnjama koje u konačnici samo tebi štete bilo gospodarski bilo drugačije.
Za razliku od nas kojima je služanjstvo u krvi.
I pogriješio je Bora što je Slovence nazvao bečkim konjušarima.
Slovenci to sigurno nisu.
Nato kaze-lupi petama i eVo sve za ameriku...ajajajajajaa..!!!! Da nije tuzno,bilo bi presmijesno...
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» PREDSJEDNICA U PARIZU:'Obavila sam jako puno poslova, razgovarala sam s Trumpom i Putinom'
» Njemački ministar ekonomije u Rusiji s Putinom otvara tvornicu koncerna „Daimler“
» Plenki minira kolindin posjet Rusiji
» Plenki misli da je zapad popustljiv prema Rusiji
» Plenki ponovno sere po Rusiji: traži nazad Krim
» Njemački ministar ekonomije u Rusiji s Putinom otvara tvornicu koncerna „Daimler“
» Plenki minira kolindin posjet Rusiji
» Plenki misli da je zapad popustljiv prema Rusiji
» Plenki ponovno sere po Rusiji: traži nazad Krim
Page 3 of 3