Dok Plenki objavljuje rat Rusiji Slovenci organiziraju mega sumit sa Trumpom i Putinom
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Dok Plenki objavljuje rat Rusiji Slovenci organiziraju mega sumit sa Trumpom i Putinom
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/slovenija-bi-mogla-postati-most-izmedu-dviju-supersila-cerar-zvala-me-melanija-ima-izvrsnu-ideju/5320599/
Kermit-
2014-04-17
Re: Dok Plenki objavljuje rat Rusiji Slovenci organiziraju mega sumit sa Trumpom i Putinom
Nenad Majcan ·
Medicinski fakultet Zagreb
Izgleda da je blizu smak svijeta kada između dva luđaka posreduje animir iliti eskort dama sa svojim provjerenim uslugama u rodnoj joj zemlji koja se kao i ona prostituira i prodaje-podaje za nekolikom kopjejki.
Sviđa mi se · Odgovor · 11 · 2 sata
Kermit-
2014-04-17
Re: Dok Plenki objavljuje rat Rusiji Slovenci organiziraju mega sumit sa Trumpom i Putinom
Robert Steinner ·
Newcastle College
"Čekaju nas sankcije od Rusije"?? Znači nećemo više moć kupovati one drvene lutkice što njih 10 ide jedna u drugu? Pa kako ćemo bez toga? Interspar i Lidl će morat zatvoriti kad ostanu bez robe.
Mislim pošto čitava Rusija živi samo od isporuke plina i nafte, to ne moguzatvoriti jer bi uroku 3 mjeseca pomrli od gladi. Onda jedino babuške mogu prestat da isporučuju.
Kermit-
2014-04-17
Velika Hrvatska, mikro Slovenija...
Teo Burić ·
Radi u: Federal Space Agency of the Russian Federation
Zanimljiva ideja. Najprije će pretrčati jedna vojska preko Slovenije, pa onda druga vojska preko Slovenije...
Ako će ih oni primati, nemam ništa protiv. No, strah me da će mnogi promašiti tu golemu zemlju Sloveniju, pa ćemo i mi primati... :-/
Vražje su te Slovenke... :-D
Teo Burić ·
Radi u: Federal Space Agency of the Russian Federation
Zanimljiva ideja. Najprije će pretrčati jedna vojska preko Slovenije, pa onda druga vojska preko Slovenije...
Ako će ih oni primati, nemam ništa protiv. No, strah me da će mnogi promašiti tu golemu zemlju Sloveniju, pa ćemo i mi primati... :-/
Vražje su te Slovenke... :-D
Kermit-
2014-04-17
asila...svaka cast na trudu..koliko doista tebe ruje kao bota placaju?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:asila...svaka cast na trudu..koliko doista tebe ruje kao bota placaju?
Stjepan Koprivnjek
Slovenski kompleksaši ugostili bi i Hitlera kako bi pokazali da nešto znače. Ne, ne značite nikome ništa, beznačajno slavensko pleme na rubu civilizacije.
Like · Reply · 6 · 3 hrs
Kermit-
2014-04-17
Okliva Oklivić Oklivkovski
to je dobra ideja Slovenskog Hitlera.Sva trojica se mogu slikat uz bodljikavu žicu na našoj granici
Like · Reply · 2 · 2 hrs
to je dobra ideja Slovenskog Hitlera.Sva trojica se mogu slikat uz bodljikavu žicu na našoj granici
Like · Reply · 2 · 2 hrs
Kermit-
2014-04-17
Branko Đurić ·
Osijek
Pingvina putina treba uhititi zbog ratnih zločina koje su počinili i još uvijek čine ruske barbarske oružane snage u Ukrajini i Siriji čim stupi na tlo Europske unije.
Ovo gostoprimstvo što ga slovenci nude ruskom satrapu i ratnom zločincu pripisujem njihovoj karakternoj osobini zbog koje ih nazivaju i "alpski srbijanci".
Like · Reply · 5 · 3 hrs · Edited
Kermit-
2014-04-17
asila ne drhti nije zadar ruzan poglavito iz zraka kad budes u desantno mađarsko-hrvatsko-bugarsko-slovensko-americkoj postrojbi...
2015-09-08
Vrlo dobro manevriranje slovenčadi, tako se u biti vodi politika a ne prijetnjama koje u konačnici samo tebi štete bilo gospodarski bilo drugačije.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
To je politika,a ne ono Plenkovićevo sranje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..tako pizdeki vode politiu..kad namirisu nevolje ajmo prijec na drugu stranu....newuser wrote:Vrlo dobro manevriranje slovenčadi, tako se u biti vodi politika a ne prijetnjama koje u konačnici samo tebi štete bilo gospodarski bilo drugačije.
2015-09-08
haha samo što se mi nalazimo s krive strane žiceasilovski wrote:Okliva Oklivić Oklivkovski
Like · Reply · 2 · 2 hrs
asilovski wrote:vuksadinare wrote:asila...svaka cast na trudu..koliko doista tebe ruje kao bota placaju?
Stjepan Koprivnjek
Slovenski kompleksaši ugostili bi i Hitlera kako bi pokazali da nešto znače. Ne, ne značite nikome ništa, beznačajno slavensko pleme na rubu civilizacije.
Like · Reply · 6 · 3 hrs
Vidi ovog topa sa fudbalerkom bogtejebo.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..tako pizdeki vode politiu..kad namirisu nevolje ajmo prijec na drugu stranu....newuser wrote:Vrlo dobro manevriranje slovenčadi, tako se u biti vodi politika a ne prijetnjama koje u konačnici samo tebi štete bilo gospodarski bilo drugačije.
Ne tako pametni vode politiku, ne vidim da oni igdje bježe u dobrim su odnosima sa jednim i drugima i to je ono čemu bi male državice trebale težiti. Ali ti ionako ne možeš shvatiti nešto složenije i nešto izvan događaja iz 90ih a i tada nerjetko bedastoće pišeš.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Slovenci od kada znam za njih vode mudru politiku. I sve im zato ide od ruke.vuksadinare wrote:..tako pizdeki vode politiu..kad namirisu nevolje ajmo prijec na drugu stranu....newuser wrote:Vrlo dobro manevriranje slovenčadi, tako se u biti vodi politika a ne prijetnjama koje u konačnici samo tebi štete bilo gospodarski bilo drugačije.
Za razliku od nas kojima je služanjstvo u krvi.
I pogriješio je Bora što je Slovence nazvao bečkim konjušarima.
Slovenci to sigurno nisu.
2014-04-22
...nama je suđeno da budemo ustase podigli ili en podigli zicu..ako ej podignes opet ustasa koji mrzi one druge..ako je ne podignes opet ustasa jer gleda musliamne kao hrvate....mutava baštarda wrote:haha samo što se mi nalazimo s krive strane žiceasilovski wrote:Okliva Oklivić Oklivkovski
Like · Reply · 2 · 2 hrs
2015-09-08
naši su 7 dana nakon završetka ww2 još ratovali jer im nitko nije javio iz ambasadevuksadinare wrote:..tako pizdeki vode politiu..kad namirisu nevolje ajmo prijec na drugu stranu....newuser wrote:Vrlo dobro manevriranje slovenčadi, tako se u biti vodi politika a ne prijetnjama koje u konačnici samo tebi štete bilo gospodarski bilo drugačije.
a jebem ti zivote..znaci sluge smo ako smo u eu i nato..a nismo ako smo ne znam u savezu sa rusijom...jastreb wrote:Slovenci od kada znam za njih vode mudru politiku. I sve im zato ide od ruke.vuksadinare wrote:..tako pizdeki vode politiu..kad namirisu nevolje ajmo prijec na drugu stranu....newuser wrote:Vrlo dobro manevriranje slovenčadi, tako se u biti vodi politika a ne prijetnjama koje u konačnici samo tebi štete bilo gospodarski bilo drugačije.
2015-09-08
Ne. I Slovenci i Mađari su u EU i u NATO-u,ali nikad nisi čuo da Orban ili onaj njihov Slovenac onako ulizivački i uvlakački nastupaju pred SAD-om,ili njihovim satelitom Porošenkom.vuksadinare wrote:a jebem ti zivote..znaci sluge smo ako smo u eu i nato..a nismo ako smo ne znam u savezu sa rusijom...jastreb wrote:Slovenci od kada znam za njih vode mudru politiku. I sve im zato ide od ruke.vuksadinare wrote:..tako pizdeki vode politiu..kad namirisu nevolje ajmo prijec na drugu stranu....newuser wrote:Vrlo dobro manevriranje slovenčadi, tako se u biti vodi politika a ne prijetnjama koje u konačnici samo tebi štete bilo gospodarski bilo drugačije.
Onako nastupiti u Ukrajini može samo trabant iz Hrvatske poput Plenkovića.
Mene je onoga sramota.
2014-04-22
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» PREDSJEDNICA U PARIZU:'Obavila sam jako puno poslova, razgovarala sam s Trumpom i Putinom'
» Njemački ministar ekonomije u Rusiji s Putinom otvara tvornicu koncerna „Daimler“
» Plenki minira kolindin posjet Rusiji
» Plenki misli da je zapad popustljiv prema Rusiji
» Plenki ponovno sere po Rusiji: traži nazad Krim
» Njemački ministar ekonomije u Rusiji s Putinom otvara tvornicu koncerna „Daimler“
» Plenki minira kolindin posjet Rusiji
» Plenki misli da je zapad popustljiv prema Rusiji
» Plenki ponovno sere po Rusiji: traži nazad Krim
Page 1 of 3