Dok Plenki objavljuje rat Rusiji Slovenci organiziraju mega sumit sa Trumpom i Putinom
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Dok Plenki objavljuje rat Rusiji Slovenci organiziraju mega sumit sa Trumpom i Putinom
Ne. I Slovenci i Mađari su u EU i u NATO-u,ali nikad nisi čuo da Orban ili onaj njihov Slovenac onako ulizivački i uvlakački nastupaju pred SAD-om,ili njihovim satelitom Porošenkom.vuksadinare wrote:a jebem ti zivote..znaci sluge smo ako smo u eu i nato..a nismo ako smo ne znam u savezu sa rusijom...jastreb wrote:Slovenci od kada znam za njih vode mudru politiku. I sve im zato ide od ruke.vuksadinare wrote:..tako pizdeki vode politiu..kad namirisu nevolje ajmo prijec na drugu stranu....newuser wrote:Vrlo dobro manevriranje slovenčadi, tako se u biti vodi politika a ne prijetnjama koje u konačnici samo tebi štete bilo gospodarski bilo drugačije.
Za razliku od nas kojima je služanjstvo u krvi.
I pogriješio je Bora što je Slovence nazvao bečkim konjušarima.
Slovenci to sigurno nisu.
Onako nastupiti u Ukrajini može samo trabant iz Hrvatske poput Plenkovića.
Mene je onoga sramota.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Dok Plenki objavljuje rat Rusiji Slovenci organiziraju mega sumit sa Trumpom i Putinom
vuksadinare wrote:a jebem ti zivote..znaci sluge smo ako smo u eu i nato..a nismo ako smo ne znam u savezu sa rusijom...jastreb wrote:Slovenci od kada znam za njih vode mudru politiku. I sve im zato ide od ruke.vuksadinare wrote:..tako pizdeki vode politiu..kad namirisu nevolje ajmo prijec na drugu stranu....newuser wrote:Vrlo dobro manevriranje slovenčadi, tako se u biti vodi politika a ne prijetnjama koje u konačnici samo tebi štete bilo gospodarski bilo drugačije.
Za razliku od nas kojima je služanjstvo u krvi.
I pogriješio je Bora što je Slovence nazvao bečkim konjušarima.
Slovenci to sigurno nisu.
Ne trebaš se puno misliti prekopiraj ponašanje državotvornih nacija srednje europe koje su u EU i NATO-u i to bi bilo sasvim pristojno i odmjereno ponašanje.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
kao prvo mi nismo sudjelovali ni u jendoj nato i americkoj vojnoj intervenciji u svijetu vojnim snagama..dapace...ovi u stozeru nato-a su rekli ostavljamo clanicama nato-a da sami odaberu oce li ili nece sudjelovati..o cem vi pricate?...ako ti netko da izbor da biras ti si njegov sluga
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...odmjereno ej kad se ne mjesas u stavri druge drzave(bih) a vama je to odjenom koji stze za odmjerenio neprihvatljivo...daj se odlucite
2015-09-08
vuksadinare wrote:..tako pizdeki vode politiu..
Za razliku od vrhunske hrvatske vanjske politike koju guze od Rusa do Bosančerosa. I tako od 91've.
Last edited by dawson on 29/11/2016, 13:19; edited 2 times in total (Reason for editing : 1233)
catabbath-
2015-08-22
...kakva je takva je moja je..kom se ne sviđa marš iz drzave to vam otvoreno kazem..MARŠ izdajnici..dawson wrote:vuksadinare wrote:..tako pizdeki vode politiu..
Za razliku od vrhunske hrvatske vanjske politike koju guze od Rusa do Bosančerosa.
2015-09-08
E neće ići. Ono što ne valja se baca u podrum ili na tavan. Bez obzira što je to tvoje. Ako ti krov na kući prokišnjava i ako ti to susjed kaže,ti ćeš mu reći da je to TVOJ krov i da tko god kaže da je krov u kurcu,da je izdajnik? E pa neće da može.vuksadinare wrote:...kakva je takva je moja je..kom se ne sviđa marš iz drzave to vam otvoreno kazem..MARŠ izdajnici..dawson wrote:vuksadinare wrote:..tako pizdeki vode politiu..
Za razliku od vrhunske hrvatske vanjske politike koju guze od Rusa do Bosančerosa.
2014-04-22
ajde vuče stani na balun, kada su vesna i zoki vodili vanjsku politiku onda si njih nazivao izdajnicima, a ništa se nije promjenilo.vuksadinare wrote:...kakva je takva je moja je..kom se ne sviđa marš iz drzave to vam otvoreno kazem..MARŠ izdajnici..dawson wrote:vuksadinare wrote:..tako pizdeki vode politiu..
vuksadinare wrote:...kakva je takva je moja je..kom se ne sviđa marš iz drzave to vam otvoreno kazem..MARŠ izdajnici..
Beznačajni si od Slovenaca i svi te jebu ali baš ti je super. Super je taj rvacki balkanski gubitnički mentalitet
catabbath-
2015-08-22
...jebo vas ljubitelji hrđavihmutava baštarda wrote:ajde vuče stani na balun, kada su vesna i zoki vodili vanjsku politiku onda si njih nazivao izdajnicima, a ništa se nije promjenilo.vuksadinare wrote:...kakva je takva je moja je..kom se ne sviđa marš iz drzave to vam otvoreno kazem..MARŠ izdajnici..dawson wrote:vuksadinare wrote:..tako pizdeki vode politiu..
2015-09-08
nitko nije gubitnik..nas odabir je zapad..kom se ne sviđa kod hrđavih traziti utociste i asildawson wrote:vuksadinare wrote:...kakva je takva je moja je..kom se ne sviđa marš iz drzave to vam otvoreno kazem..MARŠ izdajnici..
Beznačajni si od Slovenaca i svi te jebu ali baš ti je super. Super je taj rvacki balkanski gubitnički mentalitet
2015-09-08
mutava baštarda wrote:ajde vuče stani na balun, kada su vesna i zoki vodili vanjsku politiku onda si njih nazivao izdajnicima, a ništa se nije promjenilo.
A kad je pokojnom Sranji samo smrdljivo tursko govno došlo na pogreb to mu je super, jer je njegovo govno njegovo
Last edited by dawson on 29/11/2016, 13:23; edited 1 time in total
vuksadinare wrote:...odmjereno ej kad se ne mjesas u stavri druge drzave(bih) a vama je to odjenom koji stze za odmjerenio neprihvatljivo...daj se odlucite
Kao što napisah slabo razumiješ i ja to teško mogu ispraviti a neću se niti truditi puno, ali uspoređivati Ukrajinu i Rusiju sa protektoratom BiH je izvan svake pameti. A ja se zalažem da se Hrvatska uopće ne miješa u BiH ako ona svojih interesa nema tamo, neka se miješaju Srbija i Turska i neka dijele zone utjecaja i interesa ako to tebi i takvima odgovara.
2015-09-09
vuksadinare wrote:
nitko nije gubitnik..
Nije ne. Ponavljaj to stalno i tješi se možda ti bude lakše haha
catabbath-
2015-08-22
Slovencad su daleko vjestija u vanjskopolitickoj utakmici, pa i srpcad.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
poruka za slugane hrđavih...da bog da vam hrđavi vladali
2015-09-08
Vucino ne nadaj se erdoganu........rusi dolaze
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jebe mi se za erdogana..ali necu azijate i hrđave na ovim prostorima...nizi je to plemenski sojepikur37 wrote:Vucino ne nadaj se erdoganu........rusi dolaze
2015-09-08
A oni sa bijelim kapicama su ti dobri?vuksadinare wrote:jebe mi se za erdogana..ali necu azijate i hrđave na ovim prostorima...nizi je to plemenski sojepikur37 wrote:Vucino ne nadaj se erdoganu........rusi dolaze
2014-04-22
epikur37 wrote:Vucino ne nadaj se erdoganu........rusi dolaze
Vuk se previše uznemiri onda krene vrijeđati, to nije dobro i trebao bi se suzdržati uostalom nema pravo neko nekoga zvati izdajnikom ako ima drugačija mišljenja i poglede na politiku i politička dešavanja. Koliko vidim svi sudionici na temi su za to da se vodi odmjerena politika bez talasanja prema takvim silama.
2015-09-09
tko ej rekao da su mi dobri?...jastreb wrote:A oni sa bijelim kapicama su ti dobri?vuksadinare wrote:jebe mi se za erdogana..ali necu azijate i hrđave na ovim prostorima...nizi je to plemenski sojepikur37 wrote:Vucino ne nadaj se erdoganu........rusi dolaze
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» PREDSJEDNICA U PARIZU:'Obavila sam jako puno poslova, razgovarala sam s Trumpom i Putinom'
» Njemački ministar ekonomije u Rusiji s Putinom otvara tvornicu koncerna „Daimler“
» Plenki minira kolindin posjet Rusiji
» Plenki misli da je zapad popustljiv prema Rusiji
» Plenki ponovno sere po Rusiji: traži nazad Krim
» Njemački ministar ekonomije u Rusiji s Putinom otvara tvornicu koncerna „Daimler“
» Plenki minira kolindin posjet Rusiji
» Plenki misli da je zapad popustljiv prema Rusiji
» Plenki ponovno sere po Rusiji: traži nazad Krim
Page 2 of 3