Milo: holivudska ljevica hvali castra, pa kad će više na kubu?
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Milo: holivudska ljevica hvali castra, pa kad će više na kubu?
provocator wrote:Marčelo... A kaj malo ne pokažeš snimke i slike iz npr. Detroita???
detroit nije uništio komunizam nego "liberalizam"
http://www.lipstickalley.com/showthread.php/549592-Rush-Limbaugh-Detroit-Went-Bankrupt-Because-Blacks-Drove-Out-Whites?s=3746da48003301efd75e66a33a33abcf
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Pa marcellus je osobno bio prisutan prilikom likvidacije slavnog CHE-a. Zna on. Ipak je on novinar dnevno.hr
provocator wrote:Pa što nisu???marcellus wrote:nisu ga mogli pobijediti? odličan argument.
inače SAD su nakon 90. u bilo kojem trenutku mogle, da su htjele, pomest castra s vlasti u tri dana.
do tada ga je atomskim bombama štitila rusija
pa jer na kubi nema nafte.
Pa nije morao biti, poznato je da je Che cvilio za milost jednako kao što je nemilosrdno ubijao sve neistomišljenike.provocator wrote:Pa marcellus je osobno bio prisutan prilikom likvidacije slavnog CHE-a. Zna on. Ipak je on novinar dnevno.hr
Guest- Guest
Pa baniraj me... I kak to veliš; NA SVAKOM POSTU... de dokaži tu tvrdnju, ili ne seri.Starhemberg wrote:Provocator, ajde manje budaletina i nabijanje na curac, na ovoj temi vrijeđaš sve na svakom upisu...
Uostalom tko ti brani da me baniraš? Tako inače tu i radite... Ako vam netko nije po ćeifu onda slijedi ban. A mogao bi ti sad bez pol beda navesti komentare koji su itekako zaslužili ban no ni curcem nisi stresao.
Opće poznato... Ti to znaš iz prve ruke. Ipak si admin na ovom forumu. A tko bi to znao bolje od tebe i vrsnog novinara marcellusa.Starhemberg wrote:Pa nije morao biti, poznato je da je Che cvilio za milost jednako kao što je nemilosrdno ubijao sve neistomišljenike.provocator wrote:Pa marcellus je osobno bio prisutan prilikom likvidacije slavnog CHE-a. Zna on. Ipak je on novinar dnevno.hr
Kažem samo, manje vrijeđanja.
Guest- Guest
Pa ne znam iz prve ruke, ne znam nikog da zna iz prve kako je Napoleon izgubio kod Waterlooa, no ipak je poznata činjenica.provocator wrote:Opće poznato... Ti to znaš iz prve ruke. Ipak si admin na ovom forumu. A tko bi to znao bolje od tebe i vrsnog novinara marcellusa.Starhemberg wrote:Pa nije morao biti, poznato je da je Che cvilio za milost jednako kao što je nemilosrdno ubijao sve neistomišljenike.provocator wrote:Pa marcellus je osobno bio prisutan prilikom likvidacije slavnog CHE-a. Zna on. Ipak je on novinar dnevno.hr
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Pa nije morao biti, poznato je da je Che cvilio za milost jednako kao što je nemilosrdno ubijao sve neistomišljenike.provocator wrote:Pa marcellus je osobno bio prisutan prilikom likvidacije slavnog CHE-a. Zna on. Ipak je on novinar dnevno.hr
Isto tako je poznato da mu je Castro smjestio da ga ulove u Boliviji, vodio je revoluciju od 30 lokalnih sitnih kokošara i klošara, desperadosa, a obećana pomoć s kube nikako nije stizala... ali je na kraju stigla CIA, baš si mislim tko im je rekao gdje je :D
Salonski komunisti to radije izbace iz literature :Dmarcellus wrote:Starhemberg wrote:Pa nije morao biti, poznato je da je Che cvilio za milost jednako kao što je nemilosrdno ubijao sve neistomišljenike.provocator wrote:Pa marcellus je osobno bio prisutan prilikom likvidacije slavnog CHE-a. Zna on. Ipak je on novinar dnevno.hr
Isto tako je poznato da mu je Castro smjestio da ga ulove u Boliviji, vodio je revoluciju od 30 lokalnih sitnih kokošara i klošara, desperadosa, a obećana pomoć s kube nikako nije stizala... ali je na kraju stigla CIA, baš si mislim tko im je rekao gdje je :D
Guest- Guest
provocator wrote:Opće poznato... Ti to znaš iz prve ruke. Ipak si admin na ovom forumu. A tko bi to znao bolje od tebe i vrsnog novinara marcellusa.Starhemberg wrote:Pa nije morao biti, poznato je da je Che cvilio za milost jednako kao što je nemilosrdno ubijao sve neistomišljenike.provocator wrote:Pa marcellus je osobno bio prisutan prilikom likvidacije slavnog CHE-a. Zna on. Ipak je on novinar dnevno.hr
pa to je ostalo zapisano u izvješću, da je pokušao trgovati s bolivijskim vojnicima i da im je rekao "više vam vrijedim živ nego mrtav", na njegovu žalost oni su mislili da im više vrijedi slika njegove glave na obdukcijskom stolu
http://www.independent.co.uk/news/world/how-castro-betrayed-the-cuban-revolution-1349219.html
ako je ovom za vjerovati...
ako je ovom za vjerovati...
Fidel Castro betrayed the revolutionary leader Che Guevara, leaving him to a lonely death in Bolivia in 1967. He broke his solemn word to the Mexican government by training Mexican anti-government guerrillas in Cuba, and he weakened the revolutionary cause in Latin America by imposing a rigid political conformism on those fighting for change in the region. Cuba is today ruled by a corrupt elite who have everything, while the mass of people have to struggle for a living...
These are among the explosive allegations made against the Cuban leader in a book just published in Paris. Similar charges are commonly heard from conservative Cuban exiles in Florida and are generally discounted outside the United States. But now they come from a man who, before he fled to Europe a few months ago, was one of the most trusted members of President Castro's inner circle.
These are among the explosive allegations made against the Cuban leader in a book just published in Paris. Similar charges are commonly heard from conservative Cuban exiles in Florida and are generally discounted outside the United States. But now they come from a man who, before he fled to Europe a few months ago, was one of the most trusted members of President Castro's inner circle.
Until the end of last year Benigno had a glittering revolutionary record. An illiterate peasant of 17, he joined Castro, Guevara and the late Camilo Cienfuegos in the Sierra Maestra in their fight against the military dictatorship of General Fulgencio Batista. He was to become police chief of Havana and later accompanied Che in his expeditions to the Congo and Bolivia.
Benigno was one of the few to escape with his life after Guevara was hunted down and killed by the Bolivian army in 1967, and was later given highly sensitive tasks which ranged from running Cuba's prisons to commanding the security battalion of the Cuban general staff. President Castro's life was often in his hands.
Benigno was one of the few to escape with his life after Guevara was hunted down and killed by the Bolivian army in 1967, and was later given highly sensitive tasks which ranged from running Cuba's prisons to commanding the security battalion of the Cuban general staff. President Castro's life was often in his hands.
pa hvali ju i sora ali je svejedno otišla u irsku.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:pa hvali ju i sora ali je svejedno otišla u irsku.
turbokatolička i turbokapitalistička zemlja, krasno
principi su super, al novci su ipak novci
Davno sam gledao dokumentarac o lovu i pogibiji CHE-a. Molio je za milost i upisao se od straha. Postoje i fotografija e ai snimani materijal. Ne osudjujem ga. Svi smo mi ljudi. Jedino me smeta pravljenje legende od ljudi sa (neki blazim a neki zescim) mentalnim poremecajem.Bilo kako bilo ali kapitalisti su na njemu obrnuli milijarde. Steta sta sam bacio ali imao sam osvjezavajuci napitak CHe sa njegovim likom. Nesto kao Red Bull, muhahahahahahahhaaaaaa. Kada se revolucionari umore po teretanama da im se digne energetska razina, muahahahahahahahhahahahahaa.
2014-04-14
abraham wrote:Davno sam gledao dokumentarac o lovu i pogibiji CHE-a. Molio je za milost i upisao se od straha. Postoje i fotografija e ai snimani materijal. Ne osudjujem ga. Svi smo mi ljudi. Jedino me smeta pravljenje legende od ljudi sa (neki blazim a neki zescim) mentalnim poremecajem.Bilo kako bilo ali kapitalisti su na njemu obrnuli milijarde. Steta sta sam bacio ali imao sam osvjezavajuci napitak CHe sa njegovim likom. Nesto kao Red Bull, muhahahahahahahhaaaaaa. Kada se revolucionari umore po teretanama da im se digne energetska razina, muahahahahahahahhahahahahaa.
2014-04-16
"I am not Christ or a philanthropist, old lady, I am all the contrary of a Christ … I fight for the things I believe in, with all the weapons at my disposal and try to leave the other man dead so that I don’t get nailed to a cross or any other place.
In fact, if Christ himself stood in my way, I, like Nietzsche, would not hesitate to squish him like a worm."
In fact, if Christ himself stood in my way, I, like Nietzsche, would not hesitate to squish him like a worm."
Similar topics
» Ljevica u BiH se razotkrila:'Ne zanima nas EU,ljevica mora uzeti vlast,tko će više trpjeti savezništvo Dodika i Čovića
» Milo:Gde su sveštenici SPC barjačili tamo Srba više nema
» Raspudić: SDP je ekstremna ljevica, Plenkovićev HDZ ljevica, a Škoro centar
» Obama stigao na Kubu
» Crna holivudska zvijezda optužena da je lažirao rasistički napad trumpovih pristaša na sebe
» Milo:Gde su sveštenici SPC barjačili tamo Srba više nema
» Raspudić: SDP je ekstremna ljevica, Plenkovićev HDZ ljevica, a Škoro centar
» Obama stigao na Kubu
» Crna holivudska zvijezda optužena da je lažirao rasistički napad trumpovih pristaša na sebe
Page 4 of 5