Milo: holivudska ljevica hvali castra, pa kad će više na kubu?
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Milo: holivudska ljevica hvali castra, pa kad će više na kubu?
http://www.breitbart.com/milo/2016/11/28/hollywood-leftists-say-goodbye-clinton-hello-cuba/
To the typical actor, threatening to leave the United States over the election was just another set of lines to read. Like Sith Lords, hobbits, and people who find Lena Dunham sexually attractive, the prospect of Donald Trump winning the election was supposed to remain horrifying but entirely fictional.
Here’s where things get amusing — or awkward, depending on your point of view.
The celebrities in question almost uniformly threatened to move to white countries. Very white countries. Even Snoop said he’d go to South Africa — the whitest of all African nations.
Imagine the ego it takes to call working-class Americans racist while you plan to move to Canada if your candidate loses.
To the typical actor, threatening to leave the United States over the election was just another set of lines to read. Like Sith Lords, hobbits, and people who find Lena Dunham sexually attractive, the prospect of Donald Trump winning the election was supposed to remain horrifying but entirely fictional.
The celebrities in question almost uniformly threatened to move to white countries. Very white countries. Even Snoop said he’d go to South Africa — the whitest of all African nations.
Imagine the ego it takes to call working-class Americans racist while you plan to move to Canada if your candidate loses.
isto kao naši antifašisti, hvale komunističke zemlje ali nitko nebi tamo živio nego u kapitalističkim
Guest- Guest
Re: Milo: holivudska ljevica hvali castra, pa kad će više na kubu?
veli milo nemojte bit rasisti, nemojte u kanadu tamo su bijeli
ajde malo pravac kuba
ajde malo pravac kuba
ili u mexicomarcellus wrote:veli milo nemojte bit rasisti, nemojte u kanadu tamo su bijeli
ajde malo pravac kuba
Guest- Guest
Milo Yiannopoulos wrote:ili u mexicomarcellus wrote:veli milo nemojte bit rasisti, nemojte u kanadu tamo su bijeli
ajde malo pravac kuba
šaraj malo
Hvali Kubu, drš se Hollywooda.
haha sto ih milo jebemarcellus wrote:http://www.breitbart.com/milo/2016/11/28/hollywood-leftists-say-goodbye-clinton-hello-cuba/
gledam na onoj nekoj muzickoj dodjeli nagrada neka, valjda lezba, nesto proprdila o gej brakovima I svi ustase I pljescuuuuuuuuuuuu I pljescuuuuuuuuu I nikad stat. Sjetim se sjeverne koreje I kad I'm je umro onaj ovan a oni placuuuuuuu I placuuuuuu
svaka slicnost je slucajna
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ne kuzim sto ti holivudski deb.. ljevicari ne zive to sto prodaju drugima, nek brate zive of 3-4 tisuce $ place mjesecno a ostalo razdjele imigrantima I svakolikom ugrozenom pucanstvu na jednake dijelove.
Lako je srat iz vile od 20 milijuna $ I zivit odvojeno of sirotinje. Kad bi kojim slucajem koji sirotan uspio doc do njihove ulice pokupila bi ga murija dok si reko ravnopravnost
Lako je srat iz vile od 20 milijuna $ I zivit odvojeno of sirotinje. Kad bi kojim slucajem koji sirotan uspio doc do njihove ulice pokupila bi ga murija dok si reko ravnopravnost
2014-04-19
fenomen...drag si mi ali si sirotanovic a zivit se mora..to bi otprilike tako izgledalo..zali sirotinju drz se bogatuna..licemjerjeMilo Yiannopoulos wrote:isto kao naši antifašisti, hvale komunističke zemlje ali nitko nebi tamo živio nego u kapitalističkim
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ravnop....bang, bang, bang
ups viđe, ubismo ofarbanog, afroamera :)
ups viđe, ubismo ofarbanog, afroamera :)
2014-12-30
ma to je vise fora..ono bogat sam ako kralj ali eto da budem makar fol samilostan bicu kao ljevicar...ujutro tapsa sirotinju hvali castra...a navecer se prezderava kavijara i govori..'jbg malo smo za medije odradili posao i podigli si popularnost'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Neš kao i hrvatska dijaspora. Lijepa HR ali ja ostajem u Australiji, Kanadi, Čileu....Regoč wrote:Hvali Kubu, drš se Hollywooda.
Guest- Guest
Mah, ja sa čuo od ljudi koji su tamo bili u turizmu da im je bilo dosta dobro.
dawson wrote:Mah, ja sa čuo od ljudi koji su tamo bili u turizmu da im je bilo dosta dobro.
je. turistima je super.
Ili kao hrvatska mladež. Ne dirajte mi ravnicu ili Nek ti kušin bude stina,ili dalmacija u mom oku,pa pravac Irska,Njemačka,Austrija.Eva wrote:Neš kao i hrvatska dijaspora. Lijepa HR ali ja ostajem u Australiji, Kanadi, Čileu....Regoč wrote:Hvali Kubu, drš se Hollywooda.
A još fascinantniji su mi Morlaci. Ono "Ajme meni bez tebe Krajino" pa pravac Beograd,Novi Sad ili Kanada.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...Beču.Eva wrote:Neš kao i hrvatska dijaspora. Lijepa HR ali ja ostajem u Australiji, Kanadi, Čileu....Regoč wrote:Hvali Kubu, drš se Hollywooda.
Neka ih!jastreb wrote:Ono "Ajme meni bez tebe Krajino" pa pravac Beograd,Novi Sad ili Kanada.
Regoč wrote:...Beču.Eva wrote:Neš kao i hrvatska dijaspora. Lijepa HR ali ja ostajem u Australiji, Kanadi, Čileu....Regoč wrote:Hvali Kubu, drš se Hollywooda.
marcellus wrote:Regoč wrote:...Beču.Eva wrote:Neš kao i hrvatska dijaspora. Lijepa HR ali ja ostajem u Australiji, Kanadi, Čileu....Regoč wrote:Hvali Kubu, drš se Hollywooda.
Guest- Guest
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ljevica u BiH se razotkrila:'Ne zanima nas EU,ljevica mora uzeti vlast,tko će više trpjeti savezništvo Dodika i Čovića
» Milo:Gde su sveštenici SPC barjačili tamo Srba više nema
» Raspudić: SDP je ekstremna ljevica, Plenkovićev HDZ ljevica, a Škoro centar
» Obama stigao na Kubu
» Crna holivudska zvijezda optužena da je lažirao rasistički napad trumpovih pristaša na sebe
» Milo:Gde su sveštenici SPC barjačili tamo Srba više nema
» Raspudić: SDP je ekstremna ljevica, Plenkovićev HDZ ljevica, a Škoro centar
» Obama stigao na Kubu
» Crna holivudska zvijezda optužena da je lažirao rasistički napad trumpovih pristaša na sebe
Page 1 of 5