Milo: holivudska ljevica hvali castra, pa kad će više na kubu?
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Milo: holivudska ljevica hvali castra, pa kad će više na kubu?
marcellus wrote:Regoč wrote:...Beču.Eva wrote:Neš kao i hrvatska dijaspora. Lijepa HR ali ja ostajem u Australiji, Kanadi, Čileu....Regoč wrote:Hvali Kubu, drš se Hollywooda.
Guest- Guest
A što ti nisi otišao u Ameriku???marcellus wrote:veli milo nemojte bit rasisti, nemojte u kanadu tamo su bijeli
ajde malo pravac kuba
Zašto si trpio toturu i nasilje?
Tko te to točno priječio da se iseliš iz jednog totalitarnog sustava?
Tko točno?
De nam pojasni.
provocator wrote:A što ti nisi otišao u Ameriku???marcellus wrote:veli milo nemojte bit rasisti, nemojte u kanadu tamo su bijeli
ajde malo pravac kuba
Zašto si trpio toturu i nasilje?
Tko te to točno priječio da se iseliš iz jednog totalitarnog sustava?
Tko točno?
De nam pojasni.
šta ću ja u americi sad kad je amerika došla ovdje
De nam reci tko te sprečavao da napustiš tzv. komunizam i hitiš se na zapadno tržište? Reci!
Pojasni nam marcelluse!
Pojasni nam marcelluse!
daj ti meni reci ko tebe sad sprječava da odeš na kubu i radiš za dvjesto kuna mjesečne plaće
s tim da je na kubi većina stvari puno skuplja nego tu
2014-04-16
ma nemoj... a tko će se zalagati za pravedno društvo i biti kontra izrabljivačkog kapitalizma ako bi mi svi otišli?marcellus wrote:daj ti meni reci ko tebe sad sprječava da odeš na kubu i radiš za dvjesto kuna mjesečne plaće
Bi ti pasalo... Ali curac moj.
Nego zašto nisi napustio mrkli komunizam a nitko te nije priječio? To ti nama reci, druže moj!
Mr. Trump’s top aides said Sunday that he would demand the release of political prisoners held in Cuba and push the government to allow more religious and economic freedoms. Reince Priebus, Mr. Trump’s incoming White House chief of staff, said the president-elect “absolutely” would reverse Mr. Obama’s policies if he didn’t get what he wanted from Cuba.
“We’re not going to have a unilateral deal coming from Cuba back to the United States without some changes in their government,” Mr. Priebus said Sunday on Fox News. “Repression, open markets, freedom of religion, political prisoners—these things need to change in order to have open and free relationships, and that’s what president-elect Trump believes, and that’s where he’s going to head.”
Sen. Marco Rubio (R., Fla.), a critic of Mr. Obama’s opening, said Sunday on CBS that hehopes Mr. Trump will examine Mr. Obama’s changes to U.S.-Cuba policy and consider whether they foster democracy.
“We’re not going to have a unilateral deal coming from Cuba back to the United States without some changes in their government,” Mr. Priebus said Sunday on Fox News. “Repression, open markets, freedom of religion, political prisoners—these things need to change in order to have open and free relationships, and that’s what president-elect Trump believes, and that’s where he’s going to head.”
Sen. Marco Rubio (R., Fla.), a critic of Mr. Obama’s opening, said Sunday on CBS that hehopes Mr. Trump will examine Mr. Obama’s changes to U.S.-Cuba policy and consider whether they foster democracy.
inače gradočalenik Miamija je rođen i odrastao na kubi, pod Castrom, i jučer je slavio zajedno sa svima ostalima... otac mu je zatvoren nakon što je on pobjegao i ostao je u zatvoru 22 godine... kao politički zatvorenik
Aha da... Nisi ti jedan put bil na Kubi.kak je to većina stvari skuplja ako tamo doktori imaju oko 600-800 kuna plaće?marcellus wrote:s tim da je na kubi većina stvari puno skuplja nego tu
I kak to da nitko ne umire od gladi mada ti tvrdiš da vlada glad. De ne seri moj golube bijeli.
Lešinari i bijednici, sitne duše i ništarije... slave. Nisu ga mogli pobijediti za života nego su čekali da umre pa sad slave. Pravi lešinari.marcellus wrote:inače gradočalenik Miamija je rođen i odrastao na kubi, pod Castrom, i jučer je slavio zajedno sa svima ostalima... otac mu je zatvoren nakon što je on pobjegao i ostao je u zatvoru 22 godine... kao politički zatvorenik
Da je Castro zatvorio sve one kojima je netko od obitelji zbrisao s Kube onda bi Kubanci imali više zatvorenika nego Amerika. A opće je poznato da SAD ima najviše zatvorenih ljudi na svijetu.
U USA zli ljudi idu u zatvor, na Kubi dobri ljudi , politički protivnici.
Castro je umro, Kubanci slave, Trump je predsjednik
-dan oslobođenja kube od antifašizma se približava
Castro je umro, Kubanci slave, Trump je predsjednik
-dan oslobođenja kube od antifašizma se približava
Guest- Guest
provocator wrote:Lešinari i bijednici, sitne duše i ništarije... slave. Nisu ga mogli pobijediti za života nego su čekali da umre pa sad slave. Pravi lešinari.marcellus wrote:inače gradočalenik Miamija je rođen i odrastao na kubi, pod Castrom, i jučer je slavio zajedno sa svima ostalima... otac mu je zatvoren nakon što je on pobjegao i ostao je u zatvoru 22 godine... kao politički zatvorenik
Da je Castro zatvorio sve one kojima je netko od obitelji zbrisao s Kube onda bi Kubanci imali više zatvorenika nego Amerika. A opće je poznato da SAD ima najviše zatvorenih ljudi na svijetu.
lešinari i bijednici žale za tiraninom.
normalan svijet se veseli zbog njegovih žrtava, kojima je smrt tiranina satisfakcija
I za hitlerom su neki žalili, jebiga
inače vjerojatno su svi kubanci lešinari i bijednici, po provocatoru, jer svi slave već danima, osim na kubi gdje ne smiju.
a kako čujem i tamo se brojni vesele, samo ne smiju to baš javno pokazat... izgleda da jedino studenti društvenih fakulteta iskreno tuguju.
a kako čujem i tamo se brojni vesele, samo ne smiju to baš javno pokazat... izgleda da jedino studenti društvenih fakulteta iskreno tuguju.
crkvi je do para...jebe se popovima za političko uređenje...jebat raju ....i solit pamet...širiti carstvo.......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
provocator wrote:Aha da... Nisi ti jedan put bil na Kubi.kak je to većina stvari skuplja ako tamo doktori imaju oko 600-800 kuna plaće?marcellus wrote:s tim da je na kubi većina stvari puno skuplja nego tu
I kak to da nitko ne umire od gladi mada ti tvrdiš da vlada glad. De ne seri moj golube bijeli.
umire od gladi, i te kako, samo se pripiše "upali pluća" ili tako nečem. Sad više ne toliko ko prije, devedesetih, kad je stvarno bila totalna glad.
doktori nemaju 600-800 kuna plaće, nego oko 180 kuna (30 dolara)
700 nekih njihovih novaca
a sve je skuplje jer se sve nabavlja po švercu
provocator wrote:
Da je Castro zatvorio sve one kojima je netko od obitelji zbrisao s Kube onda bi Kubanci imali više zatvorenika nego Amerika
onda ne bi bili jednog slobodnog kubanca, slažem se...
što ti to govori o ljubavi kubanaca za krepalog starog smrada?
da čitam izvješća nekih naših turista po fejsu, da kubanci čak i slave u privatnosti svoga doma.. naravno ne svi, ali dobar dio i kubanaca na kubi slavimarcellus wrote:inače vjerojatno su svi kubanci lešinari i bijednici, po provocatoru, jer svi slave već danima, osim na kubi gdje ne smiju.
Guest- Guest
i kod nas se slavilo....i sad raja vesela stoji po redovima i pred kontejnerima....veseljaci
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
hrabri che, kad je pucao seljacima u glavu ako bi samo posumnjao u odanost revoluciji
"nemojte me ubiti molim vas, sve ću vam otkucati, korisniji sam vam živ nego mrtav"
"nemojte me ubiti molim vas, sve ću vam otkucati, korisniji sam vam živ nego mrtav"
Similar topics
» Ljevica u BiH se razotkrila:'Ne zanima nas EU,ljevica mora uzeti vlast,tko će više trpjeti savezništvo Dodika i Čovića
» Milo:Gde su sveštenici SPC barjačili tamo Srba više nema
» Raspudić: SDP je ekstremna ljevica, Plenkovićev HDZ ljevica, a Škoro centar
» Obama stigao na Kubu
» Crna holivudska zvijezda optužena da je lažirao rasistički napad trumpovih pristaša na sebe
» Milo:Gde su sveštenici SPC barjačili tamo Srba više nema
» Raspudić: SDP je ekstremna ljevica, Plenkovićev HDZ ljevica, a Škoro centar
» Obama stigao na Kubu
» Crna holivudska zvijezda optužena da je lažirao rasistički napad trumpovih pristaša na sebe
Page 2 of 5