Turska sve dalje od Zapada, ulazi u Šangajsku organizaciju
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Turska sve dalje od Zapada, ulazi u Šangajsku organizaciju
Milo Yiannopoulos wrote:jebiga, ništa od njukanja turske od strane rusije, oni su sada dva brata , i nije to "mi slaveni idemo na jednu stranu, vi muslimani na drugu sa turcima".epikur37 wrote:Milo Yiannopoulos wrote:malo si se zajeba, turci i rusi su u istom bloku,epikur37 wrote:
Znači vi idete u ovaj slavenski blok......a turkmenski s druge strane...ajme :D
Pomalo lepi, tvoje razumijevanje je ipak i ispod govindinog ;)
turci i rusi su u jednom bloku/savezu, a ostali slaveni i zapad u drugom
Dragi nihi nije to sad tako jednostavno.
Niti ja ne mogu sad u ovo doba sagledati....
Moram razmišljati...sutra kroz dan, vagati i zaključivati.
Europa gubi gravitaciju, moramo je nanovo staviti ili ćemo se razletiti....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ja jos uvijek tvrdim da ce turska bit njukana,Milo Yiannopoulos wrote:jebiga, ništa od njukanja turske od strane rusije, oni su sada dva brata , i nije to "mi slaveni idemo na jednu stranu, vi muslimani na drugu sa turcima".epikur37 wrote:Milo Yiannopoulos wrote:malo si se zajeba, turci i rusi su u istom bloku,epikur37 wrote:
karma is bichez
2015-08-06
Turska s owim Erdoganom .....da bit če razhebana ....Turska je sila al je izašla iz zadanih gabarita .....Ujka Sem če rasturiti Erdogana .....polako al sigurno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
iz tvojih usta u božje uši, ali to nije realno.Leviathan2 wrote:ja jos uvijek tvrdim da ce turska bit njukana,Milo Yiannopoulos wrote:jebiga, ništa od njukanja turske od strane rusije, oni su sada dva brata , i nije to "mi slaveni idemo na jednu stranu, vi muslimani na drugu sa turcima".epikur37 wrote:Milo Yiannopoulos wrote:malo si se zajeba, turci i rusi su u istom bloku,epikur37 wrote:
karma is bichez
Guest- Guest
Neče bit njukana ....neče nitko al ....weliki ratowi ....bla bla bla ....ima dosta radnje no swodi se na welike ratowe tamo itd itd itd.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Turska ulazi u Šangajski savez
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
Page 4 of 4