Turska sve dalje od Zapada, ulazi u Šangajsku organizaciju
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Turska sve dalje od Zapada, ulazi u Šangajsku organizaciju
Meni nesmeta jaka Turska. Nek se Grči s time zamarju. NIsu naša posla.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
govinda wrote:Pa kao sto postoje slavenski narodi tako postoje i turkijski narodi. Vidio da ne moze u EU, okrece se svojoj braci u Aziji, fino je to trziste, nije za baciti..epikur37 wrote:govinda wrote:Ujguri su turkofoni narod..Kazasi, Kirgizi, Cuvasi, Nogajci, Azeri, Turci itd. su turkofoni narodi zajednickog porijekla..A erdgoan,to vidim na turskim forumima, siri tu ideju ujedinjenja svih Turaka.Leviathan2 wrote:erdogan bi htjeo bit i sultan i ataturk, te njegove igre ce ga na kraju sjebat,
rusi ga vise ne zele previse a daju mu laznjak nadu, eu i amerika ga ne zele jer je svojeglav i ne uklapa im se u vidjenje kako bi trebala bit turska, kineze boli kurac mada imaju i oni nes protiv zbog ujgura s kojima turci shuruju
širi, širi...vezeni peškiri...:D do save i une ;)
Dobro jeste li vi recimo sad Bošnjaci slavenski ili turkijski narod?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hajd ba ne jedi govana, ako cemo pricati ozbiljno da pricamo, nesto mi veceras nije do podjebavanjaepikur37 wrote:govinda wrote:Pa kao sto postoje slavenski narodi tako postoje i turkijski narodi. Vidio da ne moze u EU, okrece se svojoj braci u Aziji, fino je to trziste, nije za baciti..epikur37 wrote:govinda wrote:Ujguri su turkofoni narod..Kazasi, Kirgizi, Cuvasi, Nogajci, Azeri, Turci itd. su turkofoni narodi zajednickog porijekla..A erdgoan,to vidim na turskim forumima, siri tu ideju ujedinjenja svih Turaka.Leviathan2 wrote:erdogan bi htjeo bit i sultan i ataturk, te njegove igre ce ga na kraju sjebat,
rusi ga vise ne zele previse a daju mu laznjak nadu, eu i amerika ga ne zele jer je svojeglav i ne uklapa im se u vidjenje kako bi trebala bit turska, kineze boli kurac mada imaju i oni nes protiv zbog ujgura s kojima turci shuruju
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
govinda wrote:Hajd ba ne jedi govana, ako cemo pricati ozbiljno da pricamo, nesto mi veceras nije do podjebavanjaepikur37 wrote:govinda wrote:Pa kao sto postoje slavenski narodi tako postoje i turkijski narodi. Vidio da ne moze u EU, okrece se svojoj braci u Aziji, fino je to trziste, nije za baciti..epikur37 wrote:govinda wrote:
Ujguri su turkofoni narod..Kazasi, Kirgizi, Cuvasi, Nogajci, Azeri, Turci itd. su turkofoni narodi zajednickog porijekla..A erdgoan,to vidim na turskim forumima, siri tu ideju ujedinjenja svih Turaka.
Ma ne baš me zanima i nije podjebavanje, što ti misliš o tome?
Ako ti se ne da, onda drugi put.
Možemo o nečem drugom.
2015-08-06
Uglawnom su budale.epikur37 wrote:
Kao i wečina balkančerosa da nebude neke sad zabune.
2014-04-11
pa pitanje ti je neozbiljno..epikur37 wrote:govinda wrote:Hajd ba ne jedi govana, ako cemo pricati ozbiljno da pricamo, nesto mi veceras nije do podjebavanjaepikur37 wrote:govinda wrote:Pa kao sto postoje slavenski narodi tako postoje i turkijski narodi. Vidio da ne moze u EU, okrece se svojoj braci u Aziji, fino je to trziste, nije za baciti..epikur37 wrote:
Možemo o nečem drugom.
2016-11-17
govinda wrote:pa pitanje ti je neozbiljno..epikur37 wrote:govinda wrote:Hajd ba ne jedi govana, ako cemo pricati ozbiljno da pricamo, nesto mi veceras nije do podjebavanjaepikur37 wrote:govinda wrote:
Pa kao sto postoje slavenski narodi tako postoje i turkijski narodi. Vidio da ne moze u EU, okrece se svojoj braci u Aziji, fino je to trziste, nije za baciti..
Možemo o nečem drugom.
Nije nego je dobro i stisnuo sam te :p :D
2015-08-06
Ako kažeš turkmenski onda ste strani element a ako kažeš slavenski otpade od Turske :D
2015-08-06
epikur37 wrote:Ako kažeš turkmenski onda ste strani element a ako kažeš slavenski otpade od Turske :D
2014-04-11
stisno si mi kitu,. malo njeznije sa njom :p govorim istim jezikom kao i ti i ti me pitas da li sam slavenskog porijekla...epikur37 wrote:govinda wrote:pa pitanje ti je neozbiljno..epikur37 wrote:govinda wrote:Hajd ba ne jedi govana, ako cemo pricati ozbiljno da pricamo, nesto mi veceras nije do podjebavanjaepikur37 wrote:
Možemo o nečem drugom.
2016-11-17
RayMabus wrote:epikur37 wrote:Ako kažeš turkmenski onda ste strani element a ako kažeš slavenski otpade od Turske :D
a gle moj drug govinda je inteligentan i obrazovan ali taman toliko manje da mu uvijek mogu zavrnuti ;)
2015-08-06
nisam ljubitelj Bakira i njegovog surovanja sa Erdoganom, spomenuo sam ti to vise puta.epikur37 wrote:Ako kažeš turkmenski onda ste strani element a ako kažeš slavenski otpade od Turske :D
2016-11-17
govinda wrote:stisno si mi kitu,. malo njeznije sa njom :p govorim istim jezikom kao i ti i ti me pitas da li sam slavenskog porijekla...epikur37 wrote:govinda wrote:pa pitanje ti je neozbiljno..epikur37 wrote:govinda wrote:
Hajd ba ne jedi govana, ako cemo pricati ozbiljno da pricamo, nesto mi veceras nije do podjebavanja
Možemo o nečem drugom.
Znači vi idete u ovaj slavenski blok......a turkmenski s druge strane...ajme :D
2015-08-06
sta si ti ba kome zavrno? Hajd ga malo drkaj u samoci.epikur37 wrote:RayMabus wrote:epikur37 wrote:Ako kažeš turkmenski onda ste strani element a ako kažeš slavenski otpade od Turske :D
a gle moj drug govinda je inteligentan i obrazovan ali taman toliko manje da mu uvijek mogu zavrnuti ;)
2016-11-17
a šuruju Rusi sa Turcima možete i vigovinda wrote:nisam ljubitelj Bakira i njegovog surovanja sa Erdoganom, spomenuo sam ti to vise puta.epikur37 wrote:Ako kažeš turkmenski onda ste strani element a ako kažeš slavenski otpade od Turske :D
Guest- Guest
govinda wrote:nisam ljubitelj Bakira i njegovog surovanja sa Erdoganom, spomenuo sam ti to vise puta.epikur37 wrote:Ako kažeš turkmenski onda ste strani element a ako kažeš slavenski otpade od Turske :D
Pusti ti sad Bakira i ne vadi se :D
2015-08-06
malo si se zajeba, turci i rusi su u istom bloku,epikur37 wrote:
Guest- Guest
govinda wrote:sta si ti ba kome zavrno? Hajd ga malo drkaj u samoci.epikur37 wrote:RayMabus wrote:epikur37 wrote:Ako kažeš turkmenski onda ste strani element a ako kažeš slavenski otpade od Turske :D
:D :D al si popezdio...
2015-08-06
Milo Yiannopoulos wrote:malo si se zajeba, turci i rusi su u istom bloku,epikur37 wrote:
Pomalo lepi, tvoje razumijevanje je ipak i ispod govindinog ;)
2015-08-06
Ko hoce nek suruje,ja necu. Mislim, bilo bi lijepo da shvatis da ja ovdje govorim u svoje ime i iznosim svoje stavove, ne patim od egotripa da sam predstavnik svih Bosnjaka na ovom forumu. Kontas?Milo Yiannopoulos wrote:a šuruju Rusi sa Turcima možete i vigovinda wrote:nisam ljubitelj Bakira i njegovog surovanja sa Erdoganom, spomenuo sam ti to vise puta.epikur37 wrote:Ako kažeš turkmenski onda ste strani element a ako kažeš slavenski otpade od Turske :D
2016-11-17
I da jesi to bi mišljenje bilo nebitno. Globalno ste nebitni a nije ni problem objasnit zašto. BiH je geopolitički nebitna i siromašna zemlja. Jedinu wrijednost ima jer jer je u kurzu pa je nekim trečim stranama owdje lako započet globalni sukob.govinda wrote:da sam predstavnik svih Bosnjaka na ovom forumu. Kontas?
A da nebi bilo zabune nemislim ni da je Hr tu nešto puno bitnija....no BIH nije osim kao poligon za početak ww3 ako tko poželi izwanka to naprawit.
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Turska ulazi u Šangajski savez
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
Page 2 of 4