ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvati heroji u Izraelu

Page 8 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Go down

Hrvati heroji u Izraelu - Page 8 Empty Re: Hrvati heroji u Izraelu

Post by Guest 30/11/2016, 08:21

Triny wrote:
Eva wrote:Pa svi su Židovi koji prime vjeru ili koje rodi majka Židovka. Vrlo je jednostavno. Gleda se posvećenost judaizmu a ne genetsko naslijeđe.

Ja pređem na budizam i onda sam Kineskinja? :clown
Eva, ti si Turkinja.Moguće  Mongolka, vuče tebe stepa, a ne pustinja.
Ne znam kak je kod budista, ali ak bi bilo isto načelo, onda bi bila Indijka. No, judaizam je po tome jedinstven budući sa primitkom vjere preobraćenik bude primljen i u narod, pa mu se briše sve ono od ranije i raskidaju sve spone, a njega osobno ni u jednoj konverzaciji ne podsjeća se na ono nekadašnje kako ga se ne bi uvrijedilo. To će ti kazati svaki rabin.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/11/2016, 08:24

Regoč wrote:Čini se da  nije u pitanju izraelska nespremnost, nego su požari podmetnuti. Prilika bi mogla biti da Izrael kupi zrakoplove, a mi ih servisiramo i na njima letimo. Siguran sam da bi se dalo dosta zaraditi.
Glede ovih Etiopljankih ispada da nisu sterilizirane, kako se u početku tvrdilo, nego da im je država osigurala besplatnu i djelotvornu kontracepciju. Možda je to obrazac za naše Rome.
A ne treba zanemarit i AIDS.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 30/11/2016, 10:20

jastreb wrote:
Regoč wrote:
jastreb wrote:
Eroo wrote:
Regoč wrote:
Nije, tema je o hrvatskim vatrogascima u Izraelu, čitaj naslov.
Onda se dogovori se  svojim jaHranom Jastrebom oko toga.
Ero,očito nisi shvatio moj post. Pričam o Židovima. U logore nacista i ustaša bili su upućivani svi Židovi.

Bez obzira bio on ortodoksni Jevrej,rabin,ili pak katolički svećenik ili časna sestra.

Tako je u njemačkom logoru ubijena katolička svetica Edith Stein,redovnica,a u Varaždinu su ustaše proganjale i tragale za fratrom Pavlom Grafom.
Zapravo i ti širiš temu od naslova.
Ne. Ovo je srž teme. Židov je i rabin Moše Majmonidis i marksista Karl Marx i revolucionar Moša Pijade i katolička svetica Edith Stein i boljševik Lav Trocki.

ma baš su ih proganjalai i potrgali se tragajući.. tako su Ninu naganjali i tragali za njim u cijele 4 ulice u Sisku, i nisu ga mogli naći a on uredovno radio u Tiskari, s prijavom, a ne na crno, sve do veljače 1942... aj ne prdi jastrebe....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 30/11/2016, 10:24

isti kurac tako bi i vi danas sutra pričali kako ste 26 godina bili maltretirani i proganjani, pogotovo ti i provokator, a vamo nitko nije tako i toliko prosperirao u ovoj tmini doli vas dvojica.... i eva aj da i nju ne smetnemo.... ta bi se kurac naodala uokolo da joj muž dobiva plaću u dva dijela u Yu dinarima... odala bi ona, ali na guglu i to kad ima struje i kad je parni dan.... ;)

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 30/11/2016, 10:57

Hrvati heroji u Izraelu - Page 8 00110
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity 30/11/2016, 11:07

Regoč wrote:
Glede ovih Etiopljankih ispada da nisu sterilizirane, kako se u početku tvrdilo, nego da im je država osigurala besplatnu i djelotvornu kontracepciju. Možda je to obrazac za naše Rome.
Da, dobivale su neznajući redovito kontracepcijske injekcije. Valjda im je to trebalo i naplatiti. Vjerojatno nekako i jesu, opet da ovi ne znaju.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Regoč 30/11/2016, 11:11

Triny wrote:
Regoč wrote:
Da, dobivale su neznajući redovito kontracepcijske injekcije. Valjda im je to trebalo i naplatiti. Vjerojatno nekako i jesu, opet da ovi ne znaju.
Židovska snalažljivost. Vidim da te primjena iste mjere na Rome ne uznemiruje.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Trinity 30/11/2016, 11:12

Eva wrote:
Triny wrote:
Eva wrote:Pa svi su Židovi koji prime vjeru ili koje rodi majka Židovka. Vrlo je jednostavno. Gleda se posvećenost judaizmu a ne genetsko naslijeđe.

Ja pređem na budizam i onda sam Kineskinja? :clown
Eva, ti si Turkinja.Moguće  Mongolka, vuče tebe stepa, a ne pustinja.
Ne znam kak je kod budista, ali ak bi bilo isto načelo, onda bi bila Indijka. No, judaizam je po tome jedinstven budući sa primitkom vjere preobraćenik bude primljen i u narod, pa mu se briše sve ono od ranije i raskidaju sve spone, a njega osobno ni u jednoj konverzaciji ne podsjeća se na ono nekadašnje kako ga se ne bi uvrijedilo. To će ti kazati svaki rabin.
Da izaberem hinduizam , bila bih Indijka.
Ajde, ajde, nije baš takva idila. Segregirate se vi međusobno gore nego drugi narodi.
A što se tiče ovog vašeg "načela", slažete mit na mit, laž na laž.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Trinity 30/11/2016, 11:14

Regoč wrote:
Triny wrote:
Regoč wrote:
Židovska snalažljivost. Vidim da te primjena iste mjere na Rome ne uznemiruje.
To nije obrazac za nikoga.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Back to top