Rusi zajebavaju Plenkovića
Page 14 of 15
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Re: Rusi zajebavaju Plenkovića
Što je muškarac nakon 50 po tome? Ima to više strana, već smo pričali o tome, za te od 20-30 i ti si star i potrošen, možeš ti imati novca pa kupovati nečije tijelo, no time samo sebe zavaravaš. U tome je bit.bogomdani wrote:hehehehe..no,sad govorimo o povrijedjenim Egoima..TO je nes drugo..to je nes Sto i ti radis,mozda nisi svjestan..okines ih nekom cinjenicom,i to pogodi metu,vidis po reakciji..Starhemberg wrote:Nemoj mi muljati, zvao si ih polovnjačama i slao u spavaću sobu i kuhinju. To što su te klepile po ušima nakon toga je bila sasvim opravdana reakcija.bogomdani wrote:GRESKA starhy,ne zato,nego jer sam zapocinjao rasprave,i argumentirano isao u njih,cesto svojim iskustvima nes podrzavao..TO sto doticne jednostavno ne mogu podnijeti oponentni stav,pristojnio izrazen,pa pocnu vrijedati,je ONO sto izazove moju reakciju..Dakle,ako ces pricati argumentirano,slobodno i svoja iskustva.sve6,ali ako ces upasti na temu,pa onda govoriti kreten,idjot,glupan..hej cekaj??Starhemberg wrote:Ovdje si vrijeđao i omalovažavao forumašice, barem od onoga što sam ja pročitao na ovom i drugim podforumima. Samo zato što su ti povrijedile ego, moraš se naučiti kontrolirati, samo pokazuješ manjak samokontrole, ali i iskustva. :)
i onda se zacudjuju,kad ih pocastim na n-tu..
Ne volim niti ja vrijedjati,niti IKAD krenem vrijedjati PRVI..mozemo se malo zezati onako,tu nema beda...
Druga stvar je kad me netko uhvatipa mi se nakaci na vrat..e tada,bajo moj,zaostatak si ti odgovoran..
ne diraj me ne diram te..i sve 6..rasprava sa argumentima uvijek..
STO da kazem zenama nakon 45 godina??ili i manje..koje imaju djecu iza sebe..da su u ravni onih od 20 i 30 godina..e baja,nisam niti ja vise u rangu decki 20 i 30 godina..to je realitet..respect mladjima..mada ih jos uvijek u vecini stvari pokopam gje je potrebna snaga i .nadasve Muzevnost..
I ne Starhy,za to to nije opravdana reakcija...
Guest- Guest
Istina..no eto,prema meni je Bog bio naklonjen,pa fizicki izgledam i u formi sam kakvu u prosjeku imaju 10-12 godina mladji muskarci..i to koristim..isto u licu isto u tijelu,dobro sam sam malo jaci posto sam nes plivao i trcao..nebitno...no,opet,polako dolazi zlatno doba i palica ide mladjim generacijama..ja nemam problem sa time..Starhemberg wrote:Što je muškarac nakon 50 po tome? Ima to više strana, već smo pričali o tome, za te od 20-30 i ti si star i potrošen, možeš ti imati novca pa kupovati nečije tijelo, no time samo sebe zavaravaš. U tome je bit.bogomdani wrote:hehehehe..no,sad govorimo o povrijedjenim Egoima..TO je nes drugo..to je nes Sto i ti radis,mozda nisi svjestan..okines ih nekom cinjenicom,i to pogodi metu,vidis po reakciji..Starhemberg wrote:Nemoj mi muljati, zvao si ih polovnjačama i slao u spavaću sobu i kuhinju. To što su te klepile po ušima nakon toga je bila sasvim opravdana reakcija.bogomdani wrote:GRESKA starhy,ne zato,nego jer sam zapocinjao rasprave,i argumentirano isao u njih,cesto svojim iskustvima nes podrzavao..TO sto doticne jednostavno ne mogu podnijeti oponentni stav,pristojnio izrazen,pa pocnu vrijedati,je ONO sto izazove moju reakciju..Dakle,ako ces pricati argumentirano,slobodno i svoja iskustva.sve6,ali ako ces upasti na temu,pa onda govoriti kreten,idjot,glupan..hej cekaj??Starhemberg wrote:Ovdje si vrijeđao i omalovažavao forumašice, barem od onoga što sam ja pročitao na ovom i drugim podforumima. Samo zato što su ti povrijedile ego, moraš se naučiti kontrolirati, samo pokazuješ manjak samokontrole, ali i iskustva. :)
Ne volim niti ja vrijedjati,niti IKAD krenem vrijedjati PRVI..mozemo se malo zezati onako,tu nema beda...
Druga stvar je kad me netko uhvatipa mi se nakaci na vrat..e tada,bajo moj,zaostatak si ti odgovoran..
STO da kazem zenama nakon 45 godina??ili i manje..koje imaju djecu iza sebe..da su u ravni onih od 20 i 30 godina..e baja,nisam niti ja vise u rangu decki 20 i 30 godina..to je realitet..respect mladjima..mada ih jos uvijek u vecini stvari pokopam gje je potrebna snaga i .nadasve Muzevnost..
I nemoj mi ti govoriti da sam potrosen..da dama kaze,pa hajde,ali vako...znas sto ce susjedi reci...
Guest- Guest
zašto bi lagao?bogomdani wrote:zasto bih lagao..napisao sam sto sam napisao,ali ti budi posten pa reci sto je prethodilo tome..u biti vi zgrabili spiku iz sredine pa meni pakirate...
Zapoceo sam brojne teme erocke i malo teatralno srao i lagano provocirao...opisivao neke stvari ,ali umjesto konstruktivne rasprave pokazali su se zesci kompleksi u sugovornica...mic po mic,slijedilo je sto je slijedilo i to je to... Zagi se ponudiola otvoreno u seksualnom smislu,eto da dokaze da necu moci svrsiti bez glasa..ono,drecat cu kao konj.ili sto ja znam..ja sam odbio i rekao ..to sto sam rekao..ebi ga...povrijeden ego..
Lejdi,sto sam napisao?
pa to samo ti znaš.
zašto si lejdi izvrijeđao prije godinu dana?
to samo ti znaš.
i lažeš kaj se tiče zagy, tako da nemoj kaput okretat.
patološki si lažljivac.
malo, malo te neki forumaš ulovi u laži.
2014-12-30
Otkud ti onda znaš kako neka od forumašica izgleda, u kakvoj je formi? Mani se gluposti, argumenti su ti vrlo šuplji i sve klimaviji sa svakom novom tvrdnjom. :)bogomdani wrote:Istina..no eto,prema meni je Bog bio naklonjen,pa fizicki izgledam i u formi sam kakvu u prosjeku imaju 10-12 godina mladji muskarci..i to koristim..isto u licu isto u tijelu,dobro sam sam malo jaci posto sam nes plivao i trcao..nebitno...no,opet,polako dolazi zlatno doba i palica ide mladjim generacijama..ja nemam problem sa time..Starhemberg wrote:Što je muškarac nakon 50 po tome? Ima to više strana, već smo pričali o tome, za te od 20-30 i ti si star i potrošen, možeš ti imati novca pa kupovati nečije tijelo, no time samo sebe zavaravaš. U tome je bit.bogomdani wrote:hehehehe..no,sad govorimo o povrijedjenim Egoima..TO je nes drugo..to je nes Sto i ti radis,mozda nisi svjestan..okines ih nekom cinjenicom,i to pogodi metu,vidis po reakciji..Starhemberg wrote:Nemoj mi muljati, zvao si ih polovnjačama i slao u spavaću sobu i kuhinju. To što su te klepile po ušima nakon toga je bila sasvim opravdana reakcija.bogomdani wrote:GRESKA starhy,ne zato,nego jer sam zapocinjao rasprave,i argumentirano isao u njih,cesto svojim iskustvima nes podrzavao..TO sto doticne jednostavno ne mogu podnijeti oponentni stav,pristojnio izrazen,pa pocnu vrijedati,je ONO sto izazove moju reakciju..Dakle,ako ces pricati argumentirano,slobodno i svoja iskustva.sve6,ali ako ces upasti na temu,pa onda govoriti kreten,idjot,glupan..hej cekaj??Starhemberg wrote:Ovdje si vrijeđao i omalovažavao forumašice, barem od onoga što sam ja pročitao na ovom i drugim podforumima. Samo zato što su ti povrijedile ego, moraš se naučiti kontrolirati, samo pokazuješ manjak samokontrole, ali i iskustva. :)
I nemoj mi ti govoriti da sam potrosen..da dama kaze,pa hajde,ali vako...znas sto ce susjedi reci...
Guest- Guest
da ne duljim..Tko o cemu-Kurwa o postenju...navedes 5-6 stvari,ja te argumentirano pobijem i ti opet po starom..reklo bi se..o onih 25 minuta...veber wrote:zašto bi lagao?bogomdani wrote:zasto bih lagao..napisao sam sto sam napisao,ali ti budi posten pa reci sto je prethodilo tome..u biti vi zgrabili spiku iz sredine pa meni pakirate...
Zapoceo sam brojne teme erocke i malo teatralno srao i lagano provocirao...opisivao neke stvari ,ali umjesto konstruktivne rasprave pokazali su se zesci kompleksi u sugovornica...mic po mic,slijedilo je sto je slijedilo i to je to... Zagi se ponudiola otvoreno u seksualnom smislu,eto da dokaze da necu moci svrsiti bez glasa..ono,drecat cu kao konj.ili sto ja znam..ja sam odbio i rekao ..to sto sam rekao..ebi ga...povrijeden ego..
Lejdi,sto sam napisao?
pa to samo ti znaš.
zašto si lejdi izvrijeđao prije godinu dana?
to samo ti znaš.
i lažeš kaj se tiče zagy, tako da nemoj kaput okretat.
patološki si lažljivac.
malo, malo te neki forumaš ulovi u laži.
Guest- Guest
I nisam Lejdi izvrijedjao..dok ne linkas post,ne vrijedi,.ja kazem da ti pakiras ..nis drugo
Guest- Guest
Pa ..mozda zato jer u svojem samoljublju znaju postaviti svoje slike..??a na slika ma se vide i tijela i lica..Starhemberg wrote:Otkud ti onda znaš kako neka od forumašica izgleda, u kakvoj je formi? Mani se gluposti, argumenti su ti vrlo šuplji i sve klimaviji sa svakom novom tvrdnjom. :)bogomdani wrote:Istina..no eto,prema meni je Bog bio naklonjen,pa fizicki izgledam i u formi sam kakvu u prosjeku imaju 10-12 godina mladji muskarci..i to koristim..isto u licu isto u tijelu,dobro sam sam malo jaci posto sam nes plivao i trcao..nebitno...no,opet,polako dolazi zlatno doba i palica ide mladjim generacijama..ja nemam problem sa time..Starhemberg wrote:Što je muškarac nakon 50 po tome? Ima to više strana, već smo pričali o tome, za te od 20-30 i ti si star i potrošen, možeš ti imati novca pa kupovati nečije tijelo, no time samo sebe zavaravaš. U tome je bit.bogomdani wrote:hehehehe..no,sad govorimo o povrijedjenim Egoima..TO je nes drugo..to je nes Sto i ti radis,mozda nisi svjestan..okines ih nekom cinjenicom,i to pogodi metu,vidis po reakciji..Starhemberg wrote:
Nemoj mi muljati, zvao si ih polovnjačama i slao u spavaću sobu i kuhinju. To što su te klepile po ušima nakon toga je bila sasvim opravdana reakcija.
vidi se jel nes visi,ili je cvrsto..naravno moras imati iskustva starhy...
a i auto presao 200 000 izgleda ipak kao da je toliko i presao...
Guest- Guest
napose i ja sam pobrao hrpu epiteta od cura iz cista mira,jednostavno sto ne mogu podnijeti neke moje stavove nevezane za njih,pa me se u konacnici zivo ebe,za njihovu povrijedjenost..
Pas vam guzice poharao,a ne znate pomenuti one cure koje su bile na vip-u pa ste ih masakrirali,jer drugacije misle po pitanju politike..
sto se njima govorilo?' to nisu tipicne gladilice svojih picija i "fine" dame,pa ne zasluzuju obranu.,..??
hipokriti jedni..pjuc..!!!
Pas vam guzice poharao,a ne znate pomenuti one cure koje su bile na vip-u pa ste ih masakrirali,jer drugacije misle po pitanju politike..
sto se njima govorilo?' to nisu tipicne gladilice svojih picija i "fine" dame,pa ne zasluzuju obranu.,..??
hipokriti jedni..pjuc..!!!
Guest- Guest
Hahaha...a zbog toga...pa ok, ali čime ti onda dokazuješ ženama na forumu da si u dobroj formi, pričom? Jer ne ide ti baš nešto... :)bogomdani wrote:Pa ..mozda zato jer u svojem samoljublju znaju postaviti svoje slike..??a na slika ma se vide i tijela i lica..Starhemberg wrote:Otkud ti onda znaš kako neka od forumašica izgleda, u kakvoj je formi? Mani se gluposti, argumenti su ti vrlo šuplji i sve klimaviji sa svakom novom tvrdnjom. :)bogomdani wrote:Istina..no eto,prema meni je Bog bio naklonjen,pa fizicki izgledam i u formi sam kakvu u prosjeku imaju 10-12 godina mladji muskarci..i to koristim..isto u licu isto u tijelu,dobro sam sam malo jaci posto sam nes plivao i trcao..nebitno...no,opet,polako dolazi zlatno doba i palica ide mladjim generacijama..ja nemam problem sa time..Starhemberg wrote:Što je muškarac nakon 50 po tome? Ima to više strana, već smo pričali o tome, za te od 20-30 i ti si star i potrošen, možeš ti imati novca pa kupovati nečije tijelo, no time samo sebe zavaravaš. U tome je bit.bogomdani wrote:hehehehe..no,sad govorimo o povrijedjenim Egoima..TO je nes drugo..to je nes Sto i ti radis,mozda nisi svjestan..okines ih nekom cinjenicom,i to pogodi metu,vidis po reakciji..Starhemberg wrote:
Nemoj mi muljati, zvao si ih polovnjačama i slao u spavaću sobu i kuhinju. To što su te klepile po ušima nakon toga je bila sasvim opravdana reakcija.
Guest- Guest
jok, nisi, beti ti je dala ban na tri tjedna tek tako.bogomdani wrote:I nisam Lejdi izvrijedjao..dok ne linkas post,ne vrijedi,.ja kazem da ti pakiras ..nis drugo
ne laži, još si text mijenjao ali sam ja bety poslao original. to je bilo prije nove. 30 12 2015
jebote, pa mene plaćaju da pamtim, a ti laži i dalje.
2014-12-30
Pa ne dokazujem starhi nego se istinski i vrsno zajebajem na svoj racun...mislim,s obzirom na reakcije u reali,te tvrdnje ovdje izlazem..ako neka zeli bas da joj se ukazem,nije bed utanaciti sporazum,nema se cega bojati,samo mogu biti ponosan na sebea..opet..kilometraza je tu i toga sam svjestan,ali i dame toga moraju biti svjesne...Starhemberg wrote:Hahaha...a zbog toga...pa ok, ali čime ti onda dokazuješ ženama na forumu da si u dobroj formi, pričom? Jer ne ide ti baš nešto... :)bogomdani wrote:Pa ..mozda zato jer u svojem samoljublju znaju postaviti svoje slike..??a na slika ma se vide i tijela i lica..Starhemberg wrote:Otkud ti onda znaš kako neka od forumašica izgleda, u kakvoj je formi? Mani se gluposti, argumenti su ti vrlo šuplji i sve klimaviji sa svakom novom tvrdnjom. :)bogomdani wrote:Istina..no eto,prema meni je Bog bio naklonjen,pa fizicki izgledam i u formi sam kakvu u prosjeku imaju 10-12 godina mladji muskarci..i to koristim..isto u licu isto u tijelu,dobro sam sam malo jaci posto sam nes plivao i trcao..nebitno...no,opet,polako dolazi zlatno doba i palica ide mladjim generacijama..ja nemam problem sa time..Starhemberg wrote:
Što je muškarac nakon 50 po tome? Ima to više strana, već smo pričali o tome, za te od 20-30 i ti si star i potrošen, možeš ti imati novca pa kupovati nečije tijelo, no time samo sebe zavaravaš. U tome je bit.
dvije dame su me vidjele odavde preko Skajpa i ...pozitivne vrlo reakcije..osim onog .."isuse..!!! kako si krupan..!!"
Guest- Guest
tri tjedna je islo za Zagy...pogami i preplatili su te za iducih 2000 godina...Lejdica mi je uvijek bila simpa,jednom sam je nagazio i skruseno se ispricao,jer doista nije to zasluzila..mea culpa.mea maxima culpa..i danas mi je toga zao jer je cura istinski prava...veber wrote:jok, nisi, beti ti je dala ban na tri tjedna tek tako.bogomdani wrote:I nisam Lejdi izvrijedjao..dok ne linkas post,ne vrijedi,.ja kazem da ti pakiras ..nis drugo
ne laži, još si text mijenjao ali sam ja bety poslao original. to je bilo prije nove. 30 12 2015
Guest- Guest
Nadlje me boli qrc za povrijedjenost neke "dame",,vise nemam kontakta sa njima,a ako me koja Slampa povuce za jezik,ebi ga..njen bed..bogomdani wrote:tri tjedna je islo za Zagy...pogami i preplatili su te za iducih 2000 godina...Lejdica mi je uvijek bila simpa,jednom sam je nagazio i skruseno se ispricao,jer doista nije to zasluzila..mea culpa.mea maxima culpa..i danas mi je toga zao jer je cura istinski prava...veber wrote:jok, nisi, beti ti je dala ban na tri tjedna tek tako.bogomdani wrote:I nisam Lejdi izvrijedjao..dok ne linkas post,ne vrijedi,.ja kazem da ti pakiras ..nis drugo
Guest- Guest
uglavnom sa ovim ostalim normalnim damama sam u sasvim korektnim i pristojnim odnosima...iz razloga mira i ne sranja na forumu i maknuo sam se od SVOJIH tema na seksu i ostalom...
Guest- Guest
ti sereš kao grlica, zagy te nagazila pa si cvilio.bogomdani wrote:tri tjedna je islo za Zagy...pogami i preplatili su te za iducih 2000 godina...Lejdica mi je uvijek bila simpa,jednom sam je nagazio i skruseno se ispricao,jer doista nije to zasluzila..mea culpa.mea maxima culpa..i danas mi je toga zao jer je cura istinski prava...veber wrote:jok, nisi, beti ti je dala ban na tri tjedna tek tako.bogomdani wrote:I nisam Lejdi izvrijedjao..dok ne linkas post,ne vrijedi,.ja kazem da ti pakiras ..nis drugo
ono što si napisao lejdi je za trajni ban, ne tri tjedna.
i da si mi bio blizu utjerao bi ti ban šakom i kapom na duže vrijeme.
jednostavno si iskompleksirana osoba koja ima pristup internetu i pride si pedofil.
2014-12-30
Ledica ne gazi..prva tvoja laz..veber wrote:ti sereš kao grlica, zagy te nagazila pa si cvilio.bogomdani wrote:tri tjedna je islo za Zagy...pogami i preplatili su te za iducih 2000 godina...Lejdica mi je uvijek bila simpa,jednom sam je nagazio i skruseno se ispricao,jer doista nije to zasluzila..mea culpa.mea maxima culpa..i danas mi je toga zao jer je cura istinski prava...veber wrote:jok, nisi, beti ti je dala ban na tri tjedna tek tako.bogomdani wrote:I nisam Lejdi izvrijedjao..dok ne linkas post,ne vrijedi,.ja kazem da ti pakiras ..nis drugo
ono što si napisao lejdi je za trajni ban, ne tri tjedna.
i da si mi bio blizu utjerao bi ti ban šakom i kapom na duže vrijeme.
jednostavno si iskompleksirana osoba koja ima pristup internetu i pride si pedofil.
boli te krc..akcija i reakcija..
mozemo tu blizinu smanjiti,p da pokusas nes ..nemoj kasnije kmecati kad ti kicmu budem poravnavo..
komplekse zesce ti ovdje lijecis..projiciras svoje pedofilske sklonosti na druge..
Guest- Guest
weberu,pitam se zasto su sve tvoja djeca zavrsila kod ..tih drugih zena,a ne kod tebe..
reklo bi se da djeca nisu sigurna u tvojoj blizini..
reklo bi se da djeca nisu sigurna u tvojoj blizini..
Guest- Guest
ajde lažove, patološki.
lejdi si jebeno popljuvao, izvrijeđao i ponizio da ti je beti dala ban na tri tjedna.
i još si išao editirat post, ali sam ja posla beti tvoj originalni i još ti je natipkala da to što si bezobrazan i gad da i pride lažeš, nemoj mene lažove pričat spike.
pamtim, za to sam plaćen.
inžinjeru.
lejdi si jebeno popljuvao, izvrijeđao i ponizio da ti je beti dala ban na tri tjedna.
i još si išao editirat post, ali sam ja posla beti tvoj originalni i još ti je natipkala da to što si bezobrazan i gad da i pride lažeš, nemoj mene lažove pričat spike.
inžinjeru.
2014-12-30
hahahaha..kolikogod si isfrustriran i iskompleksiran,i nadalje si vrlo zabavan...veber wrote:ajde lažove, patološki.
inžinjeru.
Mujo jedan...3 tjedna za Zagy,kojoj sam rekao da ima ..ehhhmmm...da se ne ponavljam..
Rekoh ja,preplacen si,jer ovo sa zagi i nije bilo tako davno...tkogod dao ban,eto pitaj...Nije Ledy nego Zagy...zavrsava na y valjda..ma isto je to...
Guest- Guest
weberu,mani se teskog napoja..sjest ce ti na zelodec a ti zvaces cijeli dan..
Guest- Guest
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Similar topics
» Rusi zajebali plenkovića
» Trećeg nema?Rusi kod Plenkovića!Dogovor ili propast koncerna?
» Djakic se ne zeli ispricati.Rusi li desno krilo HDZ-a,Vladu i Plenkovica?
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Trećeg nema?Rusi kod Plenkovića!Dogovor ili propast koncerna?
» Djakic se ne zeli ispricati.Rusi li desno krilo HDZ-a,Vladu i Plenkovica?
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
Page 14 of 15