serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: serie A 2015/2016
End1899 wrote:znaju da su đubretari potplatili suce, ali niti to nije bilo dosta da se zaustavi kale
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
Tupsone, svak će se u Europu vratiti kad mu istekne ugovor ili kad više ne bude tija biti tamo.Nitko se neće vračati jer kinezi nešto shvate ili ne, jer ako imaš ugovor i primanja, i to ti paše nema potrebe da se vračaš. Možeš jedino pričati o tome da neće više baš toliko najbolji igrači iz Europe ići tamo.nowitzki wrote:A stvarno si zatucan, tebi se stvarno doslovno moraju stvari ili objasnit ili iznosit.....htio sam rec da kad po stoti put kinezi skuze da im nece nista nosit ti transferi osim velikog gubljenja love svi ce brzo odmah u europu u potragu za klubovimaamper1950 wrote:Je, kinezi plačaju 10-15, 20, 30 pa vidimo neke i 40 miljuna eura godišnje, možda se vrate nazad i pješke...nowitzki wrote:Iz te kine ce se svi brodom vratiti u europu ko kad su talijani bjezali u ameriku nekada.....bio je gost kod orlanda bivsi igrac rijeke koji tamo trenira djecu i bio je trener u nekim kineskim klubovima, rekao je puno stvari zasto se tamo nikad nece nogomet popularizirati.....ne popularizirat nego da postane bitan sport di ce se milijarde djece bavit njime, tamo je skola priroritet i starci nedaju djeci da im nogomet uzima vrijeme, dzaba im ovih par placenika iz europe sta dopeljaju, svi ce iovako zaboravit na njih vrlo brzo
Šta se tiće love, oni je ulažu u ovo jer je imaju, njima to nije gubljenje nego jednostavno ima ljudi koji ne znaju di će s tom lovom. Ovo će prestati ako im netko to zabrani (a već su počeli s smanjenjem broja stranaca).
Btw. ulažu veliki novac u razvoj nogometa, ne samo dovođenje zvjezda, infrastrukturu i imaju dobro posječene stadione u ligi. Očekujem da će se ovo razbacivanje novcem smanjiti, sli svejedno će i dalje dovoditi i bogato plačati igrače zato jer love imaju.
Guest- Guest
Cjenija sam Juve prije 10, 15 godina, sitim se vrimena Del Piera, Nedveda, pa prije Peruzzi-a i onih starih igrača. Simpatizira sam ih, moram priznati, ovo danas tuga, jad i čemer. Kad ode Buffon ode zadnji simbol, a ovo s grbomfridrih_niche wrote:Ža mi je Juvea...
Tuga teška im je uvatila klub...
:(
Guest- Guest
igrači dolaze i prolaze. Juventus je prevelik klub da bi bio obilježen jednim, ili dva igrača. svako razdoblje ili desetljeće ima svoje jeli simbole, ikone, neki su veći igrači neki manji. da bi postao ikonom navijača, i kluba potrebno je opstati dugo godina u klubu čak nije toliko niti važno na kojem nivou, vrijedi za sve klubove samo što rijetki klubovi i imaju tu tradiciju i strpljenje da grade momčad oko provjerenih igrača da stvaraju klupski dna nego čim forma malo oscilira traže se nova riješenja koja ne nude napredak.
danas uz buffona, može se reći da je ikona chiellini, a tu su odmah marchisio dijete kluba koji igra preko 10 godina u prvom sastavu, tu je i bonucci, još jedna ikona igrač koji je redom odbio ponude svih ostalih konkurenata i ostao u Juventusu igrajući za manju plaću, opet rijetkost u današnjem nogometu, vjerojatno ne postoji klub u europi gdje igrači pristaju igrati za niža primanja u zamjenu da brane boje svog najdražeg kluba, jer to nisu samo obični igrači koje s klubom veže potpis iz ugovora i predviđena cifra, veže ih nešto puno veće i nešto nedostižno ostalim konkurentima a to je veličina koju predstavlja Juventus, i kako oni kažu obitelj, o čemu naravno svjedoče i svi ostali prolaznici, ili oni koji se malo duže zadrže tamo.
buffon, chiellini, marchisio, bonucci, tu je i jedan andrea barzagli.
danas uz buffona, može se reći da je ikona chiellini, a tu su odmah marchisio dijete kluba koji igra preko 10 godina u prvom sastavu, tu je i bonucci, još jedna ikona igrač koji je redom odbio ponude svih ostalih konkurenata i ostao u Juventusu igrajući za manju plaću, opet rijetkost u današnjem nogometu, vjerojatno ne postoji klub u europi gdje igrači pristaju igrati za niža primanja u zamjenu da brane boje svog najdražeg kluba, jer to nisu samo obični igrači koje s klubom veže potpis iz ugovora i predviđena cifra, veže ih nešto puno veće i nešto nedostižno ostalim konkurentima a to je veličina koju predstavlja Juventus, i kako oni kažu obitelj, o čemu naravno svjedoče i svi ostali prolaznici, ili oni koji se malo duže zadrže tamo.
buffon, chiellini, marchisio, bonucci, tu je i jedan andrea barzagli.
Guest- Guest
Dobar dres, da nema ovaj grb na sebi mozda bi si ga i kupioriver_jude wrote:Ko da im ovo nije bilo dosta
nowitzki-
2014-04-27
Osa kale ..tko ce sad biti zamjena mocnom mandzi ?
Izgleda kako je sve gotovo. Nikola Kalinić je potpisao za Tianjin Quanjian, prenose talijanski mediji… A i hrvatski mediji također su potvrdili.
Kalinić je navodno već ranije pristao na transfer koji će mu garantirati ugodnih deset milijuna euragodišnje.
Talijani su također dodali da je Fiorentina već pronašla i zamjenu za našeg napadača, a riječ je o napadaču Eintrachta Harisu Seferoviću.
Nevjerojatna ponuda
Fabio Cannavaro danas je stigao u Italiju kako bi osobno završio posao, a čelnici njegovog kluba su vlasnika viola Della Vallea slomili ponudom od čak 45 milijuna eura.Kalinić je navodno već ranije pristao na transfer koji će mu garantirati ugodnih deset milijuna euragodišnje.
Talijani su također dodali da je Fiorentina već pronašla i zamjenu za našeg napadača, a riječ je o napadaču Eintrachta Harisu Seferoviću.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nek ide u Kinu i digne lovu...
Ionako je proživljava mobing u repki...
;)
Ionako je proživljava mobing u repki...
;)
Guest- Guest
Rođo...Ziil Los Dii ! wrote:Osa kale ..tko ce sad biti zamjena mocnom mandzi ?
Neće...muckodjubre wrote:Rođo...Ziil Los Dii ! wrote:Osa kale ..tko ce sad biti zamjena mocnom mandzi ?
Kramaric...
;)
Guest- Guest
"U Kini plaćaju četiri puta bolje, ali odlazak tamo je kao priznanje - više nisam za ozbiljan nogomet," rekao je.
Arjen Robben u ponedjeljak je parafirao novi ugovor s bavarskim gigantom do lipnja 2018. godine i potom pokopao sve gramzljive kolege koje su za novac otišli igrati na Daleki istok. Carlos Tevez, Oscar, Alex Witsel, John Obi Mikel obavili su ogromne transfere u siječnju, ali Robben smatra kako je to kao da priznaješ - više nisam dovoljno dobar za ozbiljan nogomet.
"Otišao sam u Kinu jer nemam snage za argetningski nogomet," otrkio je nedavno Carlos Tevez, a Robben pak još nije spreman za odlazak iz Europe.
"Nude pet puta veće cifre od velikih europskih klubova, ali novac me nikad nije vodio u karijeri, zato sam toliko i napravio, bitan mi je jedino nogomet."
"Razumijem možda igrače u mojim godinama ili starije, ali nije mi jasno što rade igrači od 27, 28 godina, ti su dečki u najboljim godinama, u zenitu praktički, u tom si stadiju samo jedanput u životu, želiš li najbolje godine doista potrošiti u Kini?"
Arjen Robben u ponedjeljak je parafirao novi ugovor s bavarskim gigantom do lipnja 2018. godine i potom pokopao sve gramzljive kolege koje su za novac otišli igrati na Daleki istok. Carlos Tevez, Oscar, Alex Witsel, John Obi Mikel obavili su ogromne transfere u siječnju, ali Robben smatra kako je to kao da priznaješ - više nisam dovoljno dobar za ozbiljan nogomet.
"Otišao sam u Kinu jer nemam snage za argetningski nogomet," otrkio je nedavno Carlos Tevez, a Robben pak još nije spreman za odlazak iz Europe.
"Nude pet puta veće cifre od velikih europskih klubova, ali novac me nikad nije vodio u karijeri, zato sam toliko i napravio, bitan mi je jedino nogomet."
"Razumijem možda igrače u mojim godinama ili starije, ali nije mi jasno što rade igrači od 27, 28 godina, ti su dečki u najboljim godinama, u zenitu praktički, u tom si stadiju samo jedanput u životu, želiš li najbolje godine doista potrošiti u Kini?"
Guest- Guest
najveća tragedija, ostali klubovi će slijedit Juventus. kroz par sezona Juve će opet imati najljepši grb koliko god ružan bio.
Guest- Guest
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016