serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: serie A 2015/2016
fridrih_niche wrote:Milan kad dovede Badelja osvaja scudetto...
A kad uzmu i najboljeg napadača lige koji igra u Firenzi, onda idu po LP...
;)
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
https://scontent.fbeg2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15542298_1228628483896044_6795954062668432280_n.jpg?oh=f7eadc84724dec47c633b1bb2426f249&oe=58ED4747
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:fridrih_niche wrote:Milan kad dovede Badelja osvaja scudetto...
A kad uzmu i najboljeg napadača lige koji igra u Firenzi, onda idu po LP...
;)
Guest- Guest
Dobar je...
Bit ce i mali od Simeonea odličan...
Seria A se vraća, ima dosta dobrih igrača sad u ligi...
;)
Bit ce i mali od Simeonea odličan...
Seria A se vraća, ima dosta dobrih igrača sad u ligi...
;)
Guest- Guest
liga bi procvetala kada bi se oslobodila zlotvorskih kandzi lopova iz torina...
Guest- Guest
nije Juventus zaslužan što inter ulupa ogroman novac u slaganje momčadi a onda ne mogu pobjedit ekipe 3 puta slabije od njih, kako u ligi tako u europi.
Guest- Guest
http://www.germanijak.hr/vijesti/video-higuain-golcinom-rijesio-najveci-talijanski-derbi-juve-jednom-rukom-drzi-scudetto/26077
Guest- Guest
http://www.mozzartsport.com/vesti/igraj-fudbal-budi-juventino/154297
bože kakav klub. jedva čekam da instaliram novi manager, naslijedim allegria i povedem Juventus prema novim pobjedama i novim titulama.
bože kakav klub. jedva čekam da instaliram novi manager, naslijedim allegria i povedem Juventus prema novim pobjedama i novim titulama.
Guest- Guest
prije nego instaliram fm, mogao bi nam end ispričat kako ga je Juve našamarao u njegovoj karijeri s napoliem.
Guest- Guest
operw wrote:http://www.mozzartsport.com/
treba ugasiti to djubrentusovsko govno od portala...
Guest- Guest
Zar itko igra s Juventusom na manageru?
E to je, moj Operwe, dno dna...
:(
E to je, moj Operwe, dno dna...
:(
Guest- Guest
niche uvijek sam igrao s Juventusom, borussiom dortmund, u primeri deportivo, nekad odigram i premiership. ostali klubovi nije mi gušt igrati s njima jer nikakve emocije me ne vežu uz njih i takva karijera nema draž kao npr karijera s Juventusom s kojim najviše sati odigram. manager nije samo slaganje pobjedničke momčadi i pokoravanje konkurenata, bitan je cjelokupan dojam i atmosfera koja se postiže kroz karijeru, bitan je svaki gol, svaka press konferencija, skaut izvješće, transfer, svaka pohvala igraču, svaki statistički podatak i njihov odnos kroz više sezona. naravno kad igram s Juventusom često izostane natjecateljski duh jer s njima je lako dominirati, no to niti malo ne umanjuje draž kad pirlo odigra neku super asistenciju, ili kad mandžo postigne odbijanac u 16metara nekoliko minuta prije kraja utakmice, za pobjedu, sve za pobjedu i osvajanje 3 boda, za novi bodovni razmak na ljestvici, za dodatno pojačavanje statistike i dominacije, za nove titule. nema mi ništa draže nego kad chiellini osvoji loptu protivničkom igraču i proslijedi do prvog suigrača, bravo giorgio il gladiatore kakva super klasa i kakav stoper, najbolji igrač svih vremena, ili kad gigi sačuva praznu mrežu i na kontu mu se pribroji još jedna utakmica bez primljenog gola, sukladno s brojem nastupa i povećavanjem rekorda iz sezonu u sezonu. cilj fm karijere je da izazove emociju, da te igra naživcira kad neide i da te nagradi kad ide, onda je to uspiješna karijera. samo nije lako postići takvu karijeru, u zadnjih nekoliko godina većinom odigram 3, 4 sezone i ugasim igru. nema se vremena.
deportivo, borussia, za te klubove niti ne navijam tj navijam samo za Juve, no vremenom su mi postali dragi deportivo radi one generacije maakaya, valerona kad su i milan izbacili s 4:0 na riazoru, kakva ludnica na tribinama tad su mi postali simpatičan klub, a borussia već sam pričao kad sam bio klinac u osnovnoj školi imao sam njihov sat budilicu koja me svako jutro budila za školu, to je poveznica oni su mi najdraži u njemačkoj i imaju najbolju publiku najbolji stadion i to mi je uvijek gušt kad igram s njima npr kad vidim podatak 82 000 ljudi na westfalenu, a ja pošaljem svoje momke na teren i kažem im da jebu mater svim klošarima koji su se usudili kročit na ovaj sveti teren, nitko živ nesmije otić s westfalena, a oni zauzvrat pobjede utakmicu i osvoje 3 boda
deportivo, borussia, za te klubove niti ne navijam tj navijam samo za Juve, no vremenom su mi postali dragi deportivo radi one generacije maakaya, valerona kad su i milan izbacili s 4:0 na riazoru, kakva ludnica na tribinama tad su mi postali simpatičan klub, a borussia već sam pričao kad sam bio klinac u osnovnoj školi imao sam njihov sat budilicu koja me svako jutro budila za školu, to je poveznica oni su mi najdraži u njemačkoj i imaju najbolju publiku najbolji stadion i to mi je uvijek gušt kad igram s njima npr kad vidim podatak 82 000 ljudi na westfalenu, a ja pošaljem svoje momke na teren i kažem im da jebu mater svim klošarima koji su se usudili kročit na ovaj sveti teren, nitko živ nesmije otić s westfalena, a oni zauzvrat pobjede utakmicu i osvoje 3 boda
Guest- Guest
bez obzira na sve ali meni LP bez jakoga milana i ono od prije kad nije bilo Juvea nije to to...juve se vratio,sad čekamo milan
Milan ima jako mladu momčad i teško je očekivati da odmah uđu u trku za naslov, biti će oscilacija. Krenulo se tim putem, uz postepeno pojačavanje ekipe brzo će doći tamo gdje i spadaju. Mjesto najvećeg talijanskog kluba i jednog od pet najvećih na svijetu svih vremena.muckodjubre wrote:bez obzira na sve ali meni LP bez jakoga milana i ono od prije kad nije bilo Juvea nije to to...juve se vratio,sad čekamo milan
Guest- Guest
Au contraire ..liga im je osla u pm kad je juve "promoviran" u serie BSto'jan wrote:liga bi procvetala kada bi se oslobodila zlotvorskih kandzi lopova iz torina...
Pala im gledanost, televizijska prava , sponzori
Kada nadodas losu infrastrukturu(koju je zasad jedino juve sredio ) i kredite na naplatu iz zlatnog doba calcia ,dobijes ocekivan rasplet
vidim kale nastavio po starom. slučajno zabije gol petom i onda idućih 15 utakmica nevidljiv.
Guest- Guest
operw wrote:vidim kale nastavio po starom. slučajno zabije gol petom i onda idućih 15 utakmica nevidljiv.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016