Samubojstvo u Rijeci
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Samubojstvo u Rijeci
RayMabus wrote:Iste one s kojom ima to da ideš na karijeru magistar ekonomije i onda se ubiješ ...gušenjem s wrečićom na glawi u tridesetoj.kaja wrote:kakave veze ima emancipacija sa mladom ženom koja se ubila?
Ubila se zbog nemaštine: Dobri ljudi omogućili sahranu devojke iz Mostara
Večernji list | 26. 11. 2016 - 18:00h
Nakon što je objavljeno da usamljena majka Senka Merdžo iz Mostara nema sredstava za pokop kćeri Silvije (30), javili su se brojni dobri ljudi.
Foto: Faktor.ba / Promo Senka Merdžo
Podsećamo, Silvija je bila nezaposleni magistar ekonomije koja se, kao što je potvrdila i obdukcija, u sredu ujutro zbog besperspektivnosti i neimaštine ugušila vrećicom u sobi stana koji koriste kao alternativni smeštaj u mostarskoj Splitskoj ulici broj 76.
Pa su tako iz mrtvačnice na Bijelom brijegu odlučili osigurati pogrebnu opremu i sve ostalo što je potrebno za dostojanstven pokop, a u akciju se uključilo i Hrvatsko narodno kazalište (HNK), gde je Senka, inače narušenog zdravlja, zaposlena, kao i Gradska uprava Mostara.
A za cigare se ima ......a
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ray, misliš li ti stvarno da je egoizam jedini razlog za samoubojstvo? Toliko sam si važan da ću sviet lišiti svoga prisuća? Nije li to kontradiktorno?RayMabus wrote:Pa ego : ja ja ja ja ja ja ja i samo ja.Regoč wrote:Samoubojstvo je iskaz krajnjega očaja, nikakve emancipacije, dete više oladite s glupostima.
Egoizam je u bazi i jednog i drugog.
Očajni ja.
Viš, nisam to uočio. Gade mi se pušači općenito, a osobito ovi kojima je to "jedini užitak". Jebo vas takav užitak, a onda "nemam za kruh". Pa pocrkali svi od gladi, dabogda. Na početku braka smo Kosjenka i ja sračunali da to što ne pušimo pokrije nam polovicu ljetovanja.Yehudi wrote:A za cigare se ima ......a
Razlog može biti swašta a egoizam je baza tj gleda i žali samo sebe.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Page 3 of 3